یا ارحم الراحمین
ذکر روز سه شنبه(100مرتبه)
معنی: ای بخشنده ترین بخشندگان
ویژگی: روا شدن حاجت
️روز سه شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام و #امام_باقر_علیه_السلام و #امام_صادق_علیه_السلام سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
⚠️ #تـــݪنگـــر
#دل مثل باغ است تـوی باغِ دلت
هر چیزی نڪار!! صفا و صمیمیت
و یڪـــدلی بڪـــار نه ڪـــینه و
دشـــمنی و عــداوت.
♡حافـــــظ میگـــــوید
درخـــــت دوستی بنشــــــــــاݩ
ڪـــــه #ڪـــــام دل به بار آرد
نــــــــــــهال دشــــــمنی بر ڪݩ
ڪه رنـــــــــــج بی شـــــمار آرد
🍃🌸
* #ذکر #اربعینیات
💠 درمان با اسماءالله
🔻همین اذکار و اربعینهایی که گرفته میشود، هیچ مشکلی نیست که برای حلشدن، راه درمان از اربعین و ریاضت در تکرار اسماء نداشته باشد. حتّی از خیلی آیات قرآنی میتوان به دست آورد که من این مشکل را دارم و نمونهی این مشکل من در قرآن کجاست، چه کسی آن مشکل را داشته، خداوند با چه زبانی بیان کرده و راه درمانش را خداوند چه فرموده است؟ هیچ مشکلی نیست که راه درمان نداشته باشد؛ منتها یک وقت است من هنوز مستعدّ این معنا نیستم یا رزق من نیست.
🔸مثلا یکی از اذکاری که برای حلّ مشکلات مادی و معنوی بسیار مفید است و انسان مورد عنایت خدا قرار میگیرد، ذکر «یا غفورُ یا رحیم» است؛ ولی گاهی هست که این ذکر با یک ذکر دیگر ارتباط دارد که باید در قرآن آن را پیدا کرد؛ مثلاً خداوند میفرماید: اِنَّ رَبَّک مِنْ بَعْدِها لَغَفُورٌ رَحیمٌ؛
🔹درباره ذکر «غفور و رحیم» و اذکار مربوط به این دو اسم، میتوان تمام مواردی که این دو اسم در قرآن آمده را پیدا کرد، بعد ببینیم چه اسمایی در کنار آن ذکر آمده است. چه بسا اسم «ربّ» با این دو اسم مربوط باشد با توجّه به آیه ی «إِنَّ رَبَّک مِنْ بَعْدِها لَغَفُورٌ رَحیمٌ» یا بعضی از اسماء دیگر که این ذکر به آنها مربوط میشود و خداوند آنها را آورده است. بنابراین اسم «ربّ» را باید قبل از «غفور و رحیم» گفت یا بعد از «غفور و رحیم»؟
🔸 اینگونه کارکردن در أسماءاللّه، شاید جدید باشد. من ندیدم در کتب اینگونه کار کرده باشند. این، فتح بابی برای درمان میشود؛ اگر هر اسمی از اسماء را اینگونه نگاه کنیم، قضیّه فرق میکند. شاید نگاه ما خیلی سطحی و بیفایده باشد.
* #اربعینیات #اربعین_موسوی
🔻خاصيت اربعين گرفتن (چهلّه گرفتن) يک بخشش همين است كه در طول این اربعین ها کم کم يک حس و حالی به فرد دست می دهد كه در تمام عمرش نبوده است.
🔸با تکرار اعمال صالح اين حس زياد مي شود، زياد مي شود، زياد مي شود تا اینکه حالي به دل دست مي دهد كه ديگر نمی رود.
🔹ديگر اگر اربعين هم وقتش تمام شود این حس و حال از بین نمی رود و دیگر دل مركز حيات و مركز توجه می شود و از يک سری معاصی كه انسان می ترسید خداوند حفظ می كند و می تواند آرام حركت بكند...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
* #اربعین_موسوی
بسمه تعالی
🔻همانطور که مستحضرید از اول ماه ذیالقعده تا آخر دهه ذیالحجه در بین اهل معرفت به اربعین کلیمی یا چهلّه موسوی مشهور است که بزرگان به استفاده از این فرصت مبارک، تاکید میکردهاند.
🔸سال ۹۵ در پی درخواستهای مکرر اعضای کانال مبنی بر انتشار توصیهای از حجتالاسلام و المسلمین ناصری در مورد اربعین موسوی؛ از محضر ایشان درخواست توصیهای شد که ایشان خطاب به اعضای محترم کانال مرقومهای دقیق و قابل تامل لطف نمودند.
📜متن مرقومه:
بسم الله الرحمن الرحیم
«و واعدنا موسی ثلاثین لیله و اتممناها بعشر»
کلمه لیله در این آیه شریفه قابل توجه است.
۴۰ شب بوده
از مرحله «و باللیل افلا تعقلون» تا «و نجّیناهم بسحر» راهی است که همت، سعی و تلاش میخواهد.
نافله شب، تلاوت قرآن، ذکر استغفار و توسل به حضرت بقیة الله روحیلهالفداء بهترین وسیله و اسباب این حرکت آسمانی است.
البته با ثبات قدم که حال ثابت از عمل صالح ثابت حاصل آید.
و من الله التوفیق
جعفر ناصری
چهاردهم مردادماه ۱۳۹۵
آخر شوال ۱۴۳۷