AUD-20210821-WA0012.
6.15M
🔊 من به شهر شام، روز شامیان را شام کردم...
در غل و زنجیر دشمن یاری اسلام کردم...
#ویژه_شهادت_امام_سجاد(ع)
#نحوای_جمعه
✍️سلام بر ابا صالح المهدی عج
و سلام بر فرزند یس و ذاریات
مولای من! شهادت جدّ مظلوم و غریبتان، فرزند مکّه و منا، امام زین العابدین علیه السلام، طلایه دار و باقی مانده از ذخایر عاشورا را تسلیت گفته🏴 و طلب می کنیم در میانه ناله های😭😭 جانگدازتان بر حسین علیه السلام و سیّد السّاجدین علیه السلام دعا گویمان باشید.🤲
مهدی جان اکنون که قافله🐫🐫🐫 سران و اسیران در آستانه رسیدن به دمشق برای روشنگری، تحلیل واقعه عاشورا، تبیین «ما رایت الّا جمیلا»🌸 و محکوم کردن عناصر استکباری امویان هستند،😡 مستکبرین زمانه ما نیز در حال محکوم شدن و ساقط شدن هستند، همان روشنگری های امام زین العابدین علیه السلام در میانه اذان مجلس یزید ملعون،مستکبرین امروز را بر زمین کوبانده و لرزه بر دامانشان افکنده و در افغانستان نعش ناپاکشان را امّت انقلابی تشییع نمودند.
اُحد آخر الزمان ⛰⛰با اُحد صدر اسلام بسیار متفاوت است، آنجا مسلمین مغرور شدند🤔 و اطاعت از ولیّشان نکردند و شکست خوردند، اما اینجا مسلمین تبعیّت🤫 از حاکم الهی نمودند و پیروز شدند. مستکبرین که خود را یگانه دوران می دانستند شکست خورده، با صورت بر زمین افکنده شدند و مغزشان متلاشی گردید 🤯 «بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ»چه دگرگونی مبارکی،سپاسگزاریم🙏🙏
از همین جا #راز 📜کلام نائب فقیدت، خمینی کبیر ره برایمان روشن می شود که فرمود: «مردم زمان ما، از مردمان زمان پیامبر برترند» و این همان سرّ مکشوفه مغفوله است.اینک بقایای مستکبرین به همت مردم عراق🧖♂️، حشدالشعبی مجاهد و عزیز🕺 و حاکمیت بغداد🇮🇶، باید از اراضی اسلام #اخراج شده تا مسلمین حاکم بر سرنوشت خود باشند.
مهدی جان! رئیس جمهورمان که بی کلفت، بی زحمت و بی منّت در هر نقطه ای از کشور حاضر می شود تا حلّال مشکلات مردمان سرزمینت باشد نصرت عنایت کن. ایّهاالعزیز🤲🥀
Mohammad Hossein Pouyanfar - Be To Madyounam (128).mp3
3.97M
◉━━━━━━───────
↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
به تو مدیونم حسین...🎙
▫️#محمد_حسین_پویانفر🎤
📢 یکی از صفات اصحاب سيدالشهدا(ع) كه آنها را در اين منزلت قرار داد، این بود که مثل انس طفل با مادر، مأنوس با مرگ بودند.
📢 انسانی كه با مرگ مأنوس نباشد همسفر اولياء خدا نيست.
💠استاد سید محمدمهدی میرباقری:
◀️ «اين بيان شب عاشوراي سيدالشهداست: «يَسْتَأْنِسُونَ بِالْمَنيَّةِ دُونى اِسْتِئْناسَ الطِّفْلِ بَلَبَنِ أُمِّه»
انساني كه با مرگ مأنوس نباشد همسفر اولياء خدا نيست.
انساني كه با بيش از دنيا مأنوس نيست و همه انسش با دنيا است و آخرت برايش جدي نشده، بيش از دنيا برايش غريبه و بيگانه است و وقتي صحبت از آخرت ميشود، انگار از يك عالم تجربه نشده دوردستي براي او صحبت میشود. چنین آدمی اهل اقدام نيست.
◀️ يكی از چيزهايي كه در انسان قساوت قلب ايجاد میكند اين است كه انسان «طَالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ» باشد. در سوره حديد ميفرمايد: «فَطَالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ كَثِيرٌ مِّنْهُمْ فَاسِقُونَ»؛ یعنی مثل كساني نباشيد كه فرصتها را خيلي دور ميديدند لذا به قساوت قلب رسيدند. «طالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ» يعني مثلاً ما مشهد ميرويم و ده روز ميخواهيم بمانيم، سحر اول ميخوابيم و ميگوييم نه شب ديگر وقت هست، امشب از راه رسيده و خسته هستیم؛ ولي اگر آدم يك شب مشهد باشد، چون فرصت كم است از سر شب تا سحر در حرم میماند و نمیخوابد و استراحت نمیکند.
همهجا همينطور است. آدم اگر احساس كرد كه حالا جواني طولاني است و سي سال طول ميكشد سي سال بعد میبیند اين سالها تمام شد و هيچ كار نكرد. اگر خيال كرد ماه رمضان سي شب است، شب سيام ميرسد اما هنوز یکبار ابوحمزه یا افتتاح نخوانده است.
ولي اگر فرصت را كوتاه بداند، ميداند که ماه رمضان به چشم بههمزدنی تمام میشود، پس از همان اولين لحظه كار را شروع میكند؛ بلكه از قبل مهيا میشود.
اگر آدم خيال كرد شب جمعه خيلي طولاني است، اين ساعتش را مجلس میگیریم و گعده میكنيم و...، ناگهان ميبيند سحر جمعه شد و هيچ كاری نكرد. انسان فرصتها را بايد خيلي كوتاه و آخرت را خيلي نزديك بداند.
◀️ تعبیر خداي متعال راجع به آخرت اين است «أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ». اگر انسان احساس كرد صحنههای قیامت خيلي دور است، اين، در انسان قساوت ميآورد و انسان قسیالقلب و سنگين ميیشود و نمیتواند دادوستدی داشته باشد. نه فرصتها با او معامله ميكنند و نه او با فرصتها معامله ميكند.
قساوت آن حالتي در انسان است كه داد و ستد او قطع ميشود و به فرموده قرآن «كَالْحِجَارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً وَ إِنَّ مِنَ الْحِجَارَةِ لَمَا يَتَفَجَّرُ مِنْهُ الْأَنْهَارُ». یعنی حتی سنگها هم يك جوششي دارند اما اين انسان هیچ توليد و جوششي ندارد. اين قساوت برای وقتي است که انسان احساس میكند فرصتها دور هستند.
در باب ظهور هم همينطور است؛ يكي از اركان ظهور اين است كه انسان ظهور را نزديك بداند چنانچه در روایات از معصومین و همچنین در قرآن آمده است «إنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدًا * وَ نَرَاهُ قَرِيبًا». آدم اگر احساس كرد که خيلي دوردست است، نمیتواند خودش را آماده بكند و به وظايف منتظر عمل بكند.»
نتیجه طول غیبت.mp3
1.36M
🎧 یکی نتایج ابتلائات عصر غیبت، پالایش شدنِ جبهۀ ایمان از منافقین است. یاوران خالص امام زمام(عج)، در طولِ هزار و اندی سالِ غیبت و پس از عبور از ابتلائاتِ سنگینِ این دوران ساخته میشوند.
#استاد_میرباقری
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
#مهدویت
🖊(۴) نام مبارک
🌹اَباصالح🌹
📖فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلَاهُ وَجِبْرِیلُ وَ صَالِحُ الْمُؤْمِنِینَ ۖ وَالْمَلَائِکةُ بَعْدَ ذَٰلِک ظَهِیرٌ
📗سوره مبارکه تحریم آیه ۴
📖إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ
📗سوره مبارکه فاطر آیه ۱۰
📖إِلَّا مَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَأُولَئِكَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ وَلَا يُظْلَمُونَ شَيْئًا
📗سوره مبارکه مریم، آیه۶۰
✅ اولین بار وجود مبارک حضرت اباصالح (علیه السلام)، از لسان حضرت صادق (علیه السلام) با این نام، عنوان شد و از قرن یازدهم بین عام مردم عمومیت یافت.
👆امام صادق (عليه السّلام) در روایتی فرمودند:
✨إِذَا ضَلَلْتَ اَلطَّرِيقَ فَنَادِ يَا صَالِحُ وَ يَا أَبَا صَالِحٍ أَرْشِدُونَا إِلَى اَلطَّرِيقِ يَرْحَمُكُمُ اَللَّه؛
چون راه را گم كردى فرياد كن يا صالح و يا ابا صالح ما را رهنمائيد خدا شما را رحمت كند.
📗 بحارالانوار، ج۷۳، ص۲۵۳.
👈علامه مجلسی(رحمه الله علیه) حکایتی نقل می کند که: شخصی به نام امیر اسحاق استرآبادی در راه مکه گم شد؛ با گفتن «یا صالح! یا أبا صالح! ارشدونی إلی الطریق» حضرت به یاریش آمدند و او راه را یافت و بعد از آن بود که اعراب در هنگام گرفتاری امام عصر (روحی له الفدا) را با نام "اباصالح" صدا میزنند.
📗 بحارالأنوار، ج۵۲، ص۱۷۵.
📖و لَقَدْ کَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصَّالِحُونَ ؛
عبادی الصالحون منظور اصحاب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند که صالح و صالحون هستند و إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ ، صفت و شاخصه ، صالحون است که مستقر در توحید و عمل صالح شده اند ؛
و صالح و صالحون در وجهی اطلاق عام بر اهل ولایت و توحید است، که حاملان امر هستند و در وجه دیگر اطلاق خاص است، همانند اطلاق تخصیصی و مصداقی، صالح المومنین، بر امیرالمؤمنین (علیه السلام) ، براساس کریمه شریفه :
📖فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلَاهُ وَجِبْرِیلُ وَ صَالِحُ الْمُؤْمِنِینَ ۖ وَالْمَلَائِکةُ بَعْدَ ذَٰلِک ظَهِیرٌ
👈که صالح در معنای لقب اباصالح ، دلالت بر شخص و وجودی میتواند داشته باشد که علمدار امر و ولایت الهی باشد و تفسیر صالح المؤمنین دلالت بر معنای صالحی کند، که حقیقت اباصالح به عنوان پدر صالح و صالحین را معنا و آشکار نماید.
🔹و این در حالی است که در حضرت قرآن در وصف بعضی از انبیاء از عمل صالح و صالح بودنشان بیان آورده شده است مثل حضرت یوسف که عرضه میدارد:
📖انْتَ وَليِّى فِى الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ تَوَفَّنى مُسْلِما وَ الْحِقْنِى بِالصَّالِحينَ
📗سوره مبارکه یوسف، آیه ۱۰۱
👈 پس دال بر این است که حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پدر تمامی صالح و صالحین اعم از انبیاء و اولیاء نیز می باشد .
🧷"اباصالح" در لغت به معنای پدرشایسته است و ابجد این نام مبارک ۱۳۳ و 👈 برابر با ابجد نام مبارک "عباس" است.
🖋در زیارت نامه ی حضرت عباس (علیه السلام) میخوانیم:
✨اَلسّلامُ عَلیک أیهَا الْعَبْدُ "الصّالِحُ" الْمُطِیعُ للّه وَلِرَسُولِهِ وَلاِ امِیرِالْمُؤمِنِینَ وَالْحَسَنِ وَالْحُسَینِ....
✨کعبه ست حسین و کربلا هم قبله
✨در مذهب ما قبله نما عبّاس است
🤲باب الحسین، و دروازه ی ورود به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام ) از مضجع شریف حضرت عباس بن امیرالمؤمنین(علیهما السلام) می گذرد و حضرت علمدار (علیه السلام) است که راه رسیدن به الله را نشان میدهند، چرا که نزدیک ترین راه به الله، حسین (علیه السلام) است...
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷