مردی از تبار پاک ابراهیم (ع) و آخرین حلقه از سلسله نورانی رسولان حق از مرکب آسمان نزول میکند و به زمین و زمینیان نور میبخشد؛ مردی با عزم نوح نبی (ع)، زیبایی رخسار یوسف (ع)، صبری به قامت ایوب (ع) و حکمت لقمان بر زبان.
امروز روز همه بشارتهای آسمانی است. روز شادی مومنان در هر گوشه عالم و روز امیدواری گناهکاران به رحمت واسعه ایزدی. امروز هفدهم ربیعالاول، روز ولادت پیامبر رحمت، حضرت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآلهوسلم است.
اعمال روز هفدهم ربیعالاول
نماز امام جعفر صادق (ع)
روایت شده است در روز میلاد نبی مکرم اسلام (ص) مردی یهودی نزد اهل قریش آمد و پرسید: آیا امشب در میان شما کودکی به دنیا امده است؟ گفتند: آری. آن مرد بعد از اصرار به دیدن این کودک و مشاهده نشانهها گفت: مقام نبوت، تا روز قیامت از قوم بنیاسراییل بیرون رفت. شادمان باشید؛ سوگند به خدا این مولود، شکوه و عظمت شگرفی به شما میبخشد و زبانزد مردم مشرق و مغرب عالم خواهد شد.
هفدهم ربیعالاول روزی شگفت برای شیعیان است؛ زیرا بنابر روایات اهل تشیع، ولادت حضرت امام صادق هم در همین روز واقع شده است.
امام جعفر صادق (ع) ملقب به صابر، طاهر و فاضل، در روز جمعه 17 ربیعالاول سال 83 هجری قمری در شهر مدینه دیده به جهان گشودند. آن حضرت در مدت 15 سال امامت خویش، ضمن رهبری شیعیان جهان، نهضت علمی پرباری ایجاد کردند که شهرت آن به فراسوی مرزهای حکومت عباسی میرسید.
امام صادق علیهالسلام در اخلاق نیکو نیز الگوی مومنان بودند. از آن حضرت روایت شده است که فرمودند: «سه چیز نشانه درست اندیشی است: خوش برخوردی، خوب گوش دادن و نیکو پاسخ دادن.»
همچنین از امام صادق علیهالسلام درباره شان وجودی نبی اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم روایت شده است که فرمودند: «خداوند متعال خطاب به رسول اکرم (ص) فرمود: ای محمد! قبل از این که آسمانها، زمین، عرش و دریا را خلق کنم. نور تو و علی را آفریدم.»
4_5990284788601195216.mp3
10.27M
#خانواده_آسمانی ۳۶
🏆 این جهان میدان مسابقهای است برای رسیدن به عظیمترین پاداش هستی.
✿ و معصومین علیهمالسلام به عنوان مربیان این مسابقه؛
- قدم به قدم همراه با انسان هستند
- و ابزاری بسیار قدرتمند را به او معرفی کردهاند؛
⚡️[ ابزاری که با آن میتوان ره صدساله را یک شبه پیمود...]
- این ابزار چیست؟
- چگونه باید از آن استفاده کرد؟
#آیتالله_جوادی_آملی 🎤
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
📚 مروری بر کتاب «پیشوای صادق»، تألیف حضرت آیتالله خامنهای:
🔻 نمودارهای برجسته در زندگی امام صادق(علیهالسّلام):
۱. تبیین و تبلیغ مسئلهی امامت
۲. تبلیغ و بیان احکام به شیوهی خاص شیعی و تفسیر قرآن به روال بینش اهلبیت (علیهمالسّلام)
۳. وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک_ سیاسی
👈 کتاب پیشوای صادق، مشتمل بر یادداشتهای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای دربارهی سیرهی فرهنگی سیاسی امام صادق (علیهالسّلام) است که در ۱۷ شمارهی روزنامهی جمهوری اسلامی در خرداد سال ۱۳۵۸ منتشر شده است.
📲 ادامه را در حساب اینستاگرام Khamenei_Book@ ببینید👇
Instagram.com/Khamenei_Book
✍إِنَّ اللَّهَ وَمَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا.
اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
❤️💖
🌺 #قرآن خشوع می آورد، رویش می آورد، باعث حیات میشود. مشکلِ همه ما همین است. لَوْ أَنْزَلْنا هذَا الْقُرْآنَ عَلى جَبَلٍ لَرَأَیْتَهُ خاشِعاً مُتَصَدِّعاً مِنْ خَشْیَهِ اللَّهِ برای رفع این موانع است. قرآن به لَو اَنزَلنا اشاره کرده است، یعنی باید قرآن، به گونه ای به دل برسد.
🌺 اگر قرائت همراه با سرایت باشد، حیات می آید. در بعضی از موارد حتّی راجع به اهل بیت علیهم السّلام دارد که إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَ إِیَّاکَ نَسْتَعین را در نماز، تکرار می کردند و بعد میفرمودند: آن قدر آن آیه را تکرار کردم، تا اینکه آن را از خداوند شنیدم. در روایات ذکر شده است که وقتی اهل بیت علیهم السّلام قرآن میخواندند، گویا مستقیم از حق تعالی میشنیدند. همه واسطهها برداشته میشد.
🌺 مهمّ این است که قرآن، بر دل انسان نزول پیدا کند و إلّا ملکوتِ #قرآن در جای خودش محفوظ است. من فقط باید دریچه دلم را کمی باز کنم تا قرآن بتواند به سراغم بیاید و در نتیجه، خشوع و حیات بیاید!
حجّت الاسلام و المسلمین
#حاج_شیخ_جعفر_ناصری
#میلاد_پیامبر_اکرم_علیه_السلام
#میلاد_امام_صادق_علیه_السلام
📩 ولادت پیامبر اعظم(ص):
🔸توصیهی ما این است که به همهی آیات دربارهی #پیامبر(ص) مراجعه کنید؛ این یک مجموعهی کامل است. 🔹اشکال کار ما این است که از مجموعهی تعالیم الهی به پيامبر غفلت میکنیم. اگر به این مجموعهی کامل توجه کنیم، آنوقت راهِ درست ظاهر میشود.
🗓 ۹۵/۹/۲۷
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
⭐️ روایتهایی کوتاه و شنیدنی از بردباری پیامبر اعظم(ص)
🔻رهبرانقلاب: بردباری پیامبر(ص) به این اندازه بود که چیزهایی که دیگران از شنیدنش بیتاب میشدند، در آن بزرگوار بیتابی بهوجود نمیآورد.
🔹گاهی دشمنان آن بزرگوار در مکه رفتارهایی با او میکردند که وقتی جناب ابیطالب در یک مورد شنید، به قدری خشمگین شد که شمشیرش را کشید و با خدمتکار خود به آن جا رفت و همان جسارتی را که آنها با پیامبر کرده بودند، با یکایکشان انجام داد و گفت هرکدام اعتراض کنید، گردنتان را میزنم؛ اما پیامبر همین منظره را با بردباری تحمّل کرده بود.
🔹در یک مورد دیگر با ابیجهل گفتگو شد و ابیجهل اهانت سختی به پیامبر کرد؛ اما آن حضرت سکوت پیشه نمود و بردباری نشان داد.
یک نفر رفت به حمزه خبر داد که ابیجهل اینطور با برادرزاده تو رفتار کرد؛ حمزه بیتاب شد و رفت با کمان بر سر ابیجهل زد و سر او را خونین کرد. بعد هم آمد و تحت تأثیر این حادثه، اسلام آورد.
🔹بعد از اسلام، گاهی مسلمانان سر قضیهای، از روی غفلت و یا جهالت، جمله اهانتآمیزی به پیامبر میگفتند؛ حتی یک وقت یک نفر از همسران پیامبر - جناب زینب بنت جحش که یکی از امّهات مؤمنین است - به پیامبر عرض کرد که تو پیامبری، اما عدالت نمیکنی! پیامبر لبخندی زد و سکوت کرد. او توقّع زنانهای داشت که پیامبر آن را برآورده نکرده بود.
🔺گاهی بعضی افراد به مسجد میآمدند، پاهای خودشان را دراز میکردند و به پیامبر میگفتند ناخنهای ما را بگیر! - چون ناخن گرفتن وارد شده بود - پیامبر هم با بردباریِ تمام، این جسارت و بیادبی را تحمل میکرد.
🗓 ۱۳۷۹/۰۲/۲۳
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃