صالحین تنها مسیر
همین الان باب القبله حضرت ابالفضل العباس 🌷🌷🌷🌷
اینجا خیابان باب القبله عباس هست
جایی که برای اولین بار زائرین بعد از طی ۸۰ کیلومتر پیاده روی چشمشون به گنبد قشنگ ابالفضل العباس میخوره...
کمتر چشمی پیدا میشه که در حال گریه نباشه....
فوق العادس.....😭
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چه جذبه ایست در آغوشِ تو که اینگونه
کِشانده ای به تماشا ، جهانِ حیران را....
#اربعین
#الحسین_یجمعنا
#تنها_مسیر_آرامش
🏴 @IslamlifeStyles
#طفلان_مسلم #شیخ_جعفر_مجتهدی
💠 خاطره جعفر آقا مجتهدی از ولایت طفلان مسلم
🔻يک وقتي مرحوم آیت الله کشميري گفتند برويم به خانه جعفر آقا مجتهدي، با ايشان رفتيم، آقاي مجتهدي عاشق طفلان مسلم بود، در عراق هم که بود مدتی پياده سر قبر طفلان مسلم ميرفت.
🔸 آقاي مجتهدي تعریف می کردند: آمدم تبريز با يکي از رفقا، در خانه ای دو نفري زندگي ميکرديم، او هم اهل معنا بود و مشغول برنامههاي عبادي بوديم. يک روز درِ خانه را زدند، رفيق ما رفت در را باز کرد و با شتاب آمد گفت: آقا دوتا آقازاده هستند ميگويند: به آقاي مجتهدي بگوييد بيايد.
🔹 ايشان ميگفت: من رفتم دمِ در و ديدم بله، دو تا آقازاده بسيار زيبا و معلوم بود عرب هستند. سلام و احوالپرسي، گفتم: بفرماييد. يکي از آنها گفت: من محمد هستم و اين اخوي من ابراهيم است، به ايشان گفتم آقاي مجتهدي عراق بود زياد به سراغ ما ميآمد، خوب است امروز هم ما سراغ ايشان برويم.
🔸 ايشان ميگفت: از ولايت اينها، آقا! منِ جعفر دست و پاي خود را گم کرده بودم. اينها گفتند: محمد و ابراهيم هستیم و عراق شما ميآمديد... اما اصلا من منتقل نشدم. بعد گفتم: بفرماييد داخل، گفتند: نه ميرويم. گفتم: کجا ميرويد؟ گفتند: ميرويم عراق. گفتم: بفرماييد تا من به رفقا بگويم ماشين بياورند شما را ببرند. گفتند: همانطور که آمديم ميرويم. خداحافظي کردند و رفتند. وقتي داشتند ميرفتند ديدم اينها لطيف هستند، گويا پاي آنها مماس با زمين نيست، همينطور دارند راه ميروند اما... آنجا متوجه شدم.
#شاکله
💠 مدیریت شاکله و اصلاح آن
🔻 اين «من و أنا» ماده اصلي شاکله است. مرکز فرماندهي آدمي است. اين را بايد خدايي کرد. در زندگي، در جامعه، در خواب، در بيداري، در خانه، خانواده و در تعامل ها، آنقدر بايد صبوري و اعتدال را و خدايي بودن را ياد گرفت که نفس طفره نرود.
🔸 انسان باید خود را مديريت کند تا کارهايش سامان یابد. عبادات خود را، بيداري خود را، خواب خود را، کار خود را، بيکاري خود را و عواطف خود را مدیریت کند و در اين راستا حرف اول را نظم و اعتدال ميزند، بر پايه معرفت، بر پايه رشد، بر پايه يافتن خويشتن.
🔹 زمان بيخود نميگذرد. انسان هم که بيکار باشد، يک کاري ميشود، يک اتفاقي ميافتد، يک مصالحي در سازه شخصيتي او اعمال ميشود. لحظه به لحظه آن محاسبه ميشود. ايمان به خدا، نيت خالص، عمل صالح. اينها اصل است و رکن است، گريزي از اينها نيست و هيچچيز ديگري علت تامّه در تعيين سرنوشت سعادتمندانه يا شقاوتگونه نیست. چيزهاي ديگر معدّات هستند، گاهي راه را دور ميکنند. اما آنچه ميتواند يک نفر را سعادتمند کند، عمل صالح است و نيت و ايمان. والسلام.
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
32.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 أنتمُ الشُّرفاءْ ... أنتمُ الكُرماءْ
🔺 دودمه قدردانی و تشکّر زائرین از خدّام موکب های اربعین
🎙با نوای: حاج میثم مطیعی
🔰 مشاهده و دریافت فیلم :
Aparat.com/v/XGNae
☑️ @MeysamMotiee
🔴 نهضت امام حسین(ع) هر سال يک پيروزى جديد به دست مىآورد
🔸اگر ما مبارزه حسين بن على عليه السلام را با لشكريان يزيد و ابن زياد از جنبه نظامى، يعنى از نظر ظاهرى و صورى، در نظر بگيريم امام حسين(ع) شكست خورد و آنها پيروز شدند؛ اما اگر ماهيت قضيه را در نظر بگيريم، فكرى و اعتقادى است، يعنى حكومت يزيد سمبل جريانى بود كه مىخواست فكر اسلامى را از بين ببرد و امام حسين(ع) براى احياى فكر اسلامى جنگيد، در اين صورت بايد ببينيم آيا امام حسين(ع) به مقصودش رسيد يا نرسيد؟
🔹آيا توانست يک فكر را در دنيا زنده كند يا نتوانست؟ مىبينيم كه توانست. هزار و سيصد سال است كه اين نهضت هر سال يک پيروزى جديد به دست مىآورد؛ يعنى هر سال عاشورا، عاشوراست و معنى «كلّ يوم عاشورا» اين است كه هر روز به نام امام حسين(ع) با ظلم و باطلى مبارزه مىشود و حق و عدالتى احياء مىشود.
🔸اين پيروزى است و پيروزى بالاتر از اين چيست؟ يزيدها و ابن زيادها مىروند ولى حسينها و عبّاسها و زينبها باقى مىمانند، البته به عنوان يک ایده نه به عنوان يک شخص، بلكه به عنوان يک صاحب اختيار و حاكم بر جامعه خويش. آرى، آنها مىميرند اما اينها زنده و جاويد باقى مىمانند.
📝 شهید مطهری، کتاب نبرد حق و باطل، ص۴۱
❁═══┅┄
🌱 از خداوند #ثبات_قدم بخواهید
🔸 حضرت آیتالله خامنهای امروز (۱۳۹۸/۰۷/۲۷) در پایان مراسم عزاداری اربعین به مسألهی ثبات قدم در صراط مستقیم اشاره کردند و خطاب به جوانان فرمودند: «من برای شماها همیشه [دعا میکنم]؛ که خدای متعال شما را در این راه ثابتقدم بدارد.»
🔹 رهبر انقلاب پیش از این نیز چندین بار نقل کردند که «دعای ثبات قدم» یکی از توصیههای آیتالله بهجت بوده است:
«مرحوم آقای بهجت (رضواناللهتعالیعلیه) میفرمودند این دعا را زیاد بخوانید: "یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک". ممکن بود یک اشکال مقدّری وجود داشته باشد، ایشان به آن هم جواب میداد. ممکن بود کسی بگوید وقتی میگوئیم "ثبت قلبی علی دینک"، ما که دینمان درست است، منطقی است، مستحکم است، این برای آن طبقات پایین است. ایشان میفرمود در هر طبقهای که دل انسان و ایمان انسان و دینداری انسان هست، تنزل از آن طبقه، برگشت است. "ثبت قلبی علی دینک" یعنی دین را در همان طبقهی عالی نگه دار و تثبیت کن.» ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
🔻 برای مطالعه بیشتر بیانات رهبر انقلاب درباب مساله ثبات قدم، میتوانید به مطالب زیر مراجعه نمایید.
🔍 یادداشت | نگاهی به کلیدواژه قرآنی «استقامت» از منظر حضرت آیتالله خامنهای
🔗 http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=38154
🔍یادداشت | شرح دعای ثبات قدم (دعای غریق)
🔗 http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42780
📹 فیلم | توصیه رهبر انقلاب درباره استقامت در ابتدای درس خارج فقه
🔗 http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=36444
📹 نماهنگ | راه دشوار، عزم راسخ
🔗 http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=38245