4_5850620578213401817.mp3
23.98M
اخیرا با شهاب الدین طباطبایی دبیرکل حزب ندای ایرانیان و عبدالله مرادی مدیرکل سیاسی وزارت کشور در میزگرد خبرگزاری ایرنا درباره انتخابات مجلس شرکت کردم که فیلم کامل آن را میتوانید ببینید.
چون در ایتا امکان انتشار فایل بالای ۵۰ مگ وجود ندارد، فیلم این برنامه را از دو طریق میتوانید دریافت کنید:
کانال روبیکا
کانال تلگرام
@Sabeti ✅
ایران۱۳۰۲:
کشوری آشفته، پر از هرج و مرج، همچنان درگیر عوارض قحطی و وبای پس از جنگ جهانی، بدون اثرگذاری در نظم منطقه ای
ایران۱۳۵۲:
در اوج درآمد نفتی، خریدار میلیاردها دلار تسلیحات نظامی از امریکا، ظاهرا دارای ارتش قوی اما حتی یک موشک هم ندارد
ایران۱۴۰۲:
قدرت بلامنازع منطقه، صادرکننده پهپاد به ابرقدرتهای دنیا، جزو چند کشور تعیین کننده نظم منطقه و بخشهایی از جهان، دارای پیشرفته ترین موشکهای دنیا.
#اربیل
@Sabeti ✅
بعد از حدود ۳ هفته که مدارس به خاطر امتحانات تعطیل بود، امروز به یک مدرسه متوسطه دخترانه رفتم. مدرسه دولتی مختار افشار در منطقه 15، کمی پایین تر از میدان خراسان.
برعکس چند مدرسه دخترانه دیگر که سوالات غیرسیاسی بچه ها زیاد بود، اینجا برعکس بود و طبیعتا از این مساله خوشحال بودم. چون آمادگی بیشتری برای پاسخ به این مدل سوالات دارم. سوالات از فلسطین و اسرائیل را شامل می شد تا تاریخ دوره پهلوی و قاجار. بحثهای مرتبط با اقتصاد و حجاب و... هم در سوالات بچه ها به چشم میخورد که تا جای ممکن پاسخ دادم.
اواسط جلسه که سوالات درباره پهلوی بود، پیشنهاد دادم کادر مدرسه بچه ها را به موزه عبرت ببرند، چون بعضی از شبهات با حرف زدن پاسخ داده نمیشود، با "دیدن" حل میشود. عموم بچه ها هم استقبال کردند. اما قسمت خوشحال کننده ماجرا این بود که کادر مدرسه گفتند هر سال بهمن ماه این کار را انجام میدهد و مشخصا معلمان دلسوز و دغدغه مندی داشتند.
با اینکه بچه ها سال آخر متوسطه اول بودند اما سطح سوالاتشان از بعضی مدارس متوسطه دوم هم بهتر بود که مایه امیدواری بود.
زمان جلسه هم نسبتا طولانی شد، با اینکه قرار بود از ساعت 10 تا 12 باشد، از حدود 10.15 تا 13.15 طول کشید.
آخرش هم اتفاق بامزه ای افتاد؛ یکی از بچه ها دم در درباره دوستی با پسرها و... سوال کرد. من هم صادقانه گفتم به هیچ پسری اعتماد نکن! مگر مسئولیت برعهده بگیرد و برای ازدواج قدم بردارد. یکدفعه دیدم مادرش هم به نشانه تایید سری تکان داد و گفت کارت مشاوره تان را میدهید؟ خنده ام گرفت. گفتم من درس و رشته ام تاریخ و علوم سیاسی بوده و مشاور ازدواج نیستم:)
@Sabeti ✅
44.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در اولین گفتگوی تفصیلی ام درباره انتخابات مجلس، به سوالات پایگاه خبری رجانیوز پاسخ دادم. اهم سوالاتی که در این گفتگو مطرح شد و پاسخ دادم عبارتند از:
چرا کاندیدا شدم؟
نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم چه بود؟
آیا در لیست اصولگرایان یا جبهه پایداری خواهم رفت؟
چقدر می خواهم برای انتخابات خرج کنم؟
چرا از تایید صلاحیت اصلاح طلبان برای انتخابات دفاع می کنم؟
نظرم درباره فیلترینگ و حجاب چیست؟
و ...
کیفیت این ویدئو کم شده تا حجم کمتری پیدا کند. برای مشاهده با کیفیت بالاتر میتوانید از اینجا اقدام کنید.
@Sabeti ✅
در لیلة الرغائب، چشمم به گریه گوید
من آرزو ندارم، جز کربلای ارباب...
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا در انتخابات مجلس ثبت نام کردم؟
در این فیلم توضیحات نسبتا مفصلی از ماجرا و چگونگی ثبت نام در انتخابات ارائه کرده ام. از مشورتهایی که با افراد مختلف انجام دادم و در نهایت وقتی از یک عالم بزرگواری خواستم در این باره برایم استخاره بگیرد؛ گفت طبق آیه ای که آمده این کار مسیر دشواری دارد اما استثنائا برای شما خوب است.
فیلم کامل
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تبلیغات انتخابات نمیخواهم حتی ۱۰۰۰ تومان خرج کنم، چون اولا در فضای مجازی صدایم بلند است و رسانه دارم
ثانیا؛ قصدم از ورود به مجلس گرفتن شاسی بلند و پول در آوردن نیست، من این کار را به معنای برعهده گرفتن یک مسئولیت سخت میدانم که باید مقابل آن پاسخگو باشم. لذا نمیفهمم چرا باید برای این کار پول خرج کنم؟ مردم دوست داشتند رای بدهند، دوست نداشتند هم رای ندهند.
اگر میخواستم عافیت طلبی کنم، به اجرای جهان آرا ادامه میدادم. چون آنجا من پرسشگر بودم و بقیه باید پاسخ میدادند اما حالا پا به عرصه ای گذاشته ام که باید پاسخگو باشم.
اگر هم ستادی بزنم، همه چیزش شفاف و مردمی خواهد بود.
فیلم کامل
@Sabeti ✅
صبح پنجشنبه به یک مدرسه غیرانتفاعی پسرانه رفتم؛ در محله جنت آباد.
عمده سوالات بچه ها حول مسائل اقتصاد و اقتصاد سیاسی بود. سعی کردم با زبان ساده به پرسش هایشان جواب دهم اما بازهم حسرت خوردم که چرا در کتابهای درسی، به جای انبوهی از اطلاعات غیرمفید و غیرکاربردی، درباره مسائل اصلی تری که لازم است هر دانش آموزی درباره اش اطلاعات حداقلی داشته باشد محتوایی وجود ندارد.
کاش تدبیری میشد تا بخش زیادی از محتوای کتابهای درسی تغییر کند. از دل پرسش و پاسخ با دانش آموزان در مدارس مختلف به خوبی فهمیده ام که چقدر سوالات اساسی و مهم بچه ها بی پاسخ مانده و این مشکل درست نمیشود مگر با یک تحول اساسی در محتوای کتابهای درسی. بدتر اینکه خیلی از سوالات اساسی بچه ها حتی در دوران دانشجویی شان هم بی پاسخ می ماند و نتیجه میشود همین نقطه ای که امروز در آن قرار داریم. یعنی انبوه دانشجویانی که متاسفانه سوالات درون ذهن شان از ۱۳، ۱۴ سالگی بی پاسخ مانده اما لیسانس و فوق لیسانس شان را هم گرفته اند.
کاش مسئولان بفهمند که هیچ چیز مثل تحول آموزش و پرورش و وزارت علوم اولویت ندارد؛ هیچ چیز!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دولتی در دنیا نیست که مدیریت فضای مجازی برایش مهم نباشد، حتی امریکا
وضعیت فیلترینگ امروز در ایران کاریکاتوری است، از یک طرف فیلتر می کنیم و از طرف دیگر فیلترشکن میفروشیم!
اگر فیلتر بد است چرا فیلتر می کنیم؟ چرا مسئولان در پلتفرمهای فیلتر شده حضور دارند؟
یا این مدل فیلتر اصلا نباید باشد، یا باید طوری فیلتر کرد که هیچکدام از مسئوولان در پلتفرمهای فیلتر شده حضور نداشته باشند
جمهوری اسلامی هم فحش فیلتر کردن را میخورد و هم خودش خدمات رفع فیلتر ارائه میدهد! اینها تناقضاتی است که باید حل شود.
فیلم کامل
@Sabeti ✅
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر جبلی
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
با سلام و احترام
در روزهای گذشته برای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از جمله بنده، پیامکی ارسال شد که جهت استفاده از تبلیغات تلوزیونی، به سایت ستاد انتخابات صداوسیما مراجعه شود.
اما مساله شگفت آور زمانی بود که وقتی وارد سایت شدم، متوجه شدم هر نامزدی که از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس قصد استفاده از این امکان را داشته باشد، باید مبلغ 150 میلیون تومان پرداخت کند! حقیقتا باورش سخت بود اما متاسفانه همان منطق کاپیتالیستی که عمدتا از دهه 70 به بعد در بسیاری از عرصه ها منجر به افزایش شکاف ها و برخورداری بیشتر سرمایه داران شده، این بار توسط صداوسیما عملیاتی گشت و این بدعت غلط برمبنای گزاره تبعیض آمیز «هرکه پولدار تر است، از امکانات بیشتری هم برخوردار است» بنا نهاده شده است. در حالی که صداوسیما یا نباید به هیچ نامزدی فرصت تبلیغات بدهد یا باید برای همه به صورت یکسان این امکان را فراهم سازد.
فرض کنید نامزدهای اصلحی که از قضا هیچ امکان مالی خاصی هم ندارند و یا به علت استقلال سیاسی یا حتی گمنامی، اسپانسرهای معمولا فاسد نیز حاضر نیستند از آنها حمایت کنند، در چنین شرایطی باید چه کنند؟ غیر از این است که این تصمیم صداوسیما باعث می شود تا خیلی از کسانی که به خاطر زد و بندهای پشت پرده می توانند حمایتهای اسپانسرهای پشت پرده را کسب کنند، از این فرصت استفاده کنند و با تبلیغ بیشتر موفق به کسب رای و ورود به مجلس شوند؟ و خود این اتفاق باعث ایجاد یک چرخه غلط برای رشد و بالا رفتن سیاست بازان متکی به پولهای بادآورده می شود؟
اصلا اگر کسی قرار است به مجلس برود تا خدمتی انجام دهد و هیچ چشمداشت مادی نداشته باشد، برای چه باید چنین مبلغی هزینه کند؟
به همین خاطر، اینجانب نیز به نشانه اعتراض به این روند غلط و تبعیض آمیز، از استفاده از این امکان صرف نظر کرده و ترجیح میدهم بدون هیچ هزینه خاصی مواضعم را از طریق همان فضای مجازی به سمع و نظر عموم مردم برسانم.
در پایان نیز لازم است تصریح کنم علیرغم علاقه ام به شما که خود نیز واقف به آن هستید، این چند خط را از باب عمل به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر مرقوم نمودم؛ فریضه ای که در آیات و روایات نسبت به مسئولان حکومت اسلامی به عنوان بالاترین سطح و اولویت ذکر شده است.
با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری
امیرحسین ثابتی منفرد
30 دی 1402
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟ چرا حجاب اجباری است؟ چرا همه چیز در ایران دست رهبری است
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ دوازدهم رسید.
🔹خرید حضوری:
خ انقلاب اسلامی. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معمولا کاندیداها به مردم میگویند حتما به ما اعتماد کنید و رای بدهید، من اتفاقا چنین تقاضایی ندارم و به مردم میگویم اگر افرادی را بهتر از من میشناسید حتما به آنها رای بدهید نه به من
بعضی ها می گویند دم انتخابات مثلا از حجاب دفاع نکن تا دچار ریزش رای نشوی! این کار را صادقانه نمیدانم. اتفاقا مردم باید بدانند به چه کسانی با چه مواضعی رای میدهند
بنا ندارم به خاطر انتخابات حرفهایی بزنم که به زور همه را راضی کنم، چون کارنامه و سوابقم شفاف و مشخص است
مسئولیت گرفتن کار سنگینی است و اگر رای نیاورم، یک نفس راحت میکشم
فیلم کامل
@Sabeti ✅
امروز صبح (یکشنبه) به مدرسه دخترانه دولتی فرهنگ هاجر رفتم؛ کمی پایین تر از میدان خراسان. سوال اول درباره فلسطین و اسراییل بود و ماجرا را مفصل از ابعاد مختلف تاریخی- سیاسی توضیح دادم. درواقع بخش زیادی از زمان جلسه به همین مساله گذشت که چرا ما از فلسطین حمایت می کنیم و آیا این راهبرد درست بوده یا خیر؟
واکنشهای بچه ها خیلی امیدوارکننده بود، بخش زیادی از حرفهایی که شاید برای ما و امثال خیلی تکراری باشد را بار اول بود که میشنیدند و خیلی هم خوب گوش میکردند. شاید چون رشته شان علوم انسانی بود، در تمرکزشان روی بحث بی اثر نبود.
بعد از پایان جلسه داشتم به این فکر میکردم که 45 سال از انقلاب گذشت، اصلی ترین دشمن ایران و اسلام هم اسرائیل است اما چقدر درکتابهای درسی دراین باره محتوای خوب و تبیینی برای دانش آموزان وجود دارد؟ یک دانش آموز تا وقتی دیپلمش را بگیرد آیا بدیهیات لازم درباره صهیونیسم و اسراییل را هم یاد میگیرد؟ پاسخ همه سوالات متاسفانه روشن است؛ خیر!
مشکل دقیقا همینجاست! کاش آنقدری که درباره موضوعات مهم و راهبردی کشور در این 45 سال کار نمایشی و شعاری انجام دادیم، کارهای تبیینی و واقعی کرده بودیم. کاش...
@Sabeti ✅
حسام الدین آشنا مشاور حسن روحانی ظاهرا از رفتن بنده به مدارس ناراحت شده و پرسیده «چه کسانی اجازه دسترسی به مدارس و تبیین مسایل برای دانش آموزان را دارند؟»
تا جایی که میدانم، حضور فعالان فرهنگی، اساتید دانشگاه و مسئولان فعلی و سابق در مدارس ممنوعیتی ندارد. لذا اگر جناب آقای آشنا موافق باشند حاضرم هماهنگ کنم تا در همان مدارسی که تا امروز رفته ام، ایشان هم بروند و پاسخ سوالات دانش آموزان را بدهند. چون اتفاقا برخی سوالات پرتکرار بچه ها در بسیاری از مدارس این است:
«چرا در سال 98 قیمت بنزین بدون اعلام قبلی، یک شبه 3 برابر شد و رییس جمهور بعدش خندید و گفت من هم صبح شنبه فهمیدم!»
«چرا قیمت دلار در دولت روحانی، از دوره جنگ با صدام هم بیشتر رشد کرد؟»
«چرا برخی مسئولان ناکارآمد و فاسد که به مردم دروغ گفتند، محاکمه نشده اند؟»
و...
البته بنده برای این سوالات پاسخ های مفصلی دارم اما اگر آقای آشنا هم برای این پرسش ها و سایر سوالات دانش آموزان پاسخ جدیدی دارد، هماهنگی مدارس با من!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسانی که میگویند نمیخواهیم رای بدهیم، باید بگویند مگر با رای ندادن چیزی درست میشوند؟
ممکن است بگویند رای نمیدهیم تا اعتراض کنیم، در حالیکه نمیدانند بخشی از جریان حاکم و اصولگرایان، از اینکه مشارکت هرچه کمتر شود لذت می برند
برخی اصولگرایان فقط روی شان نمیشود که بگویند آقای خامنه ای اشتباه میکند که اینقدر روی مشارکت بالا تاکید دارد! چون خودشان هیچ علاقه ای به مشارکت ندارند
4 سال قبل در جلسه ای، یکی از چهره های موثر در بستن لیست اصولگرایان به خود بنده گفت اگرچه رهبری گفتند مشارکت باید بالا باشد ولی نباید مشارکت بالا برود چون فلانی ممکن است رای نیاورد!
اگر قرار باشد بین «مشارکت بالا در انتخابات و رای نیاوردن خودم» و «مشارکت پایین و رای آوردن خودم» گزینه ای را انتخاب کنم، حتما اولی را ترجیح میدهم چون مشارکت بالا به نفع کل کشور است، هم به نفع برنده و هم بازنده!
فیلم کامل
@Sabeti ✅
امروز صبح به مدرسه دولتی شهدای مکه رفتم؛ در حوالی خیابان خاوران. سوالات بچه ها خیلی خوب بود. منظورم از خوب؛ تند و تیز است! کلا موتورم در فضای چالشی روشن می شود، برای همین فضاهای چالشی و تند و تیز را بیشتر می پسندم. در جهان آرا و رودررو هم همینطور بود، وقتی میهمانانی می آمدند که حرفهای تند و تیز می زدند، خود خودم می شدم و برنامه را بهتر اجرا می کردم. در دانشگاهش هم همین بود! وقتی مناظره دانشجویی برگزار می کردیم، تازه برنامه ها کیفیت لازم را پیدا می کرد. لذا امروز هم مثل خیلی از آن برنامه ها، فضای حاکم بر جلسه خوب بود. بچه ها راحت سوالات شان را می پرسیدند و من هم مفصل پاسخ می دادم. از حجاب و مسایل اقتصادی تا جنگ فلسطین و اسراییل و...
یک گزاره غلطی که در این سالها زیاد شنیده بودم این بود که نسل جدید حوصله مباحث سیاسی را ندارد! این حرف غلط است. چون نسل جدید از بیان حرفهای تکراری و کسل کننده سیاسی خسته است، اما اگر همان حرفها در یک فضای تعاملی و چالشی بیان شود به نظرم خیلی هم برایش جذاب است و خوب استقبال می کند. نشان به این نشان که امروز وقتی جلسه تمام شد، با اینکه باید بلافاصله به یک مدرسه دیگر میرفتم، بچه ها رها نمی کردند و تا دم در بقیه سوالات شان را می پرسیدند. کاش بقیه مسئولین، چهره های فرهنگی، صاحب تریبون ها و... که هر روز هم خداقوت میگویند، آستین همت را بالا بزنند و حداقل ماهی به یک مدرسه بروند. رمز اثرگذاری این جلسات در استمرار آن با چهره های مختلف است. حتی با حضور آقای حسام الدین آشنا :)
@Sabeti ✅
امروز عصر (دوشنبه) به مدرسه دولتی شهید باهنر در خیابان نبرد رفتم. چون دومین مدرسه ای بود که در یک روز میرفتم کمی خسته بودم، اما کلاس خوبی بود. بچه ها تعدادشان کمتر بود و سوالاتشان هم کمتر. اما تیز و باهوش بودند و فضایشان کمی نخبگانی تر بود. جالب اینکه اینجا هم مثل چند مدرسه قبلی که در این روزها رفتم؛ بحث از فلسطین و اسراییل آغاز شد.
حدود یک ساعت و نیم جلسه طول کشید. معلم پرورشی دلسوزی هم داشتند. خیلی دغدغه داشت که بچه ها علاوه بر درس، مطالب و محتواهای خوب دیگر هم یاد بگیرند، لذا بعد از جلسه چند دقیقه ای صحبت کردیم و پیشنهاد دادم علاوه بر ادامه این مدل جلسات با افراد مختلف، مستندها و فیلم های پر محتوا را دائم برای بچه ها اکران کنند و بازدیدهای تفریحی از موزه ها و اماکن تاریخی مختلف را در برنامه ها قرار دهند. البته آن طور که فهمیدم در این حد فعالیت های خوبی در مدرسه داشتند که شاید یکی از نشانه هایش پختگی نسبی بچه ها بود.
وقتی از مدرسه بیرون آمدم به لحاظ جسمی خسته و کسل بودم اما به لحاظ ذهنی حالم خوب بود. در این یک سال و نیم، کمتر چیزی مثل پاسخ دادن به سوالات دانش آموزان حالم را خوب کرده...
@Sabeti ✅