امروز همه کارشناسان اقتصادی میگویند اگر دولت روحانی به جای یک شب، در عرض 6 سال به تدریج قیمت بنزین را افزایش می داد، هیچ گاه کشور دچار آشوب و تنش نمی شد اما چرا روحانی این کار را انجام نداد و نقش «برجام» در این باره چه بود؟
از همان سال 92 که روحانی کار خود را آغاز کرد به جای مدیریت اقتصاد و توجه به راهکارهای داخلی برای اداره کشور، همه ظرفیت ایران 80 میلیونی را به برجام و مذاکره با امریکا گره زد. وی به جای اینکه واقع بینانه به دنبال حل مشکلات اقتصادی به صورت ریشه ای باشد سعی کرد با مذاکره و امتیاز دادن به اروپا و امریکا و ایجاد «جو روانی» مبنی بر اینکه اگر به توافق برسیم مشکلات حل می شود، به مردم امید کاذب تزریق کند اما وقتی بعد از 6 سال «کف گیر مذاکره با امریکا» به ته دیگ خورد، به این نتیجه رسید که دیگر راهی جز نسخه های یک شبه برای چند برابر کردن قیمت ها وجود ندارد و در غیر این صورت نمی توان کشور را اداره کرد!
به عبارت دیگر اگر روحانی از اول واقع بینانه عمل می کرد و از همان ابتدا سالی 10 تا 20 درصد قیمت بنزین را افزایش می داد و با اقدامات اساسی و شفاف کردن اقتصاد کشور، به قشر مستضعف توجه می کرد، نه در عرصه سیاست خارجی این همه امتیاز داده بود و نه آنکه مجبور بود یک شبه جور 6 سال بی عملی خود را را بکشد. ریشه مشکلات امروز امید غیر واقعی جناب رییس جمهور به امریکا و اروپا در 6 سال گذشته است...
@Sabeti ✅
هدایت شده از حمید رسایی
♻️ مشاجره بنزینی روحانی و رحیمپورازغدی
در نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی
عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس:
🔹رئیس جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با آقای رحیمپورازغدی با تندی صحبت کرده و بحث و جدلی بین آنها صورت گرفته است.
🔹مباحث مطرح شده در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط به بنزین بوده و آقای رحیمپورازغدی اعتراضاتی را نسبت به گران کردن نرخ بنزین و این اقدام دولت داشته است و خواستار توضیح شدند.
🔹پس از این اظهارنظر آقای رحیمپور و درخواست برای پاسخگویی رئیسجمهور، مباحث تندی مطرح میشود که بعد از جدل تند صورت گرفته، حسن روحانی جلسه این شورا را ترک کرد.
🔹ادبیات آقای روحانی در این جلسه غیرقابل دفاع بوده. آقای روحانی گویا تصور کرده است که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی کارگزاران و کارمندان دولت محسوب میشوند. رئیس جمهور باید در ادبیاتش تجدیدنظر کند.
fna.ir/dd8gt0
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🔻چرا رهبر انقلاب هزینه حمایت از تصمیم پر اشکال سران قوا را به خود خریدند؟
با وجود چند روز پس از تصمیم سران سه قوه و به طور خاص "دولت" برای افزایش قیمت بنزین، بعضی همچنان نسبت به حمایت رهبر انقلاب از این تصمیم سوال دارند.
پاسخ واضح است؛ اگر قرار باشد تصمیم سران سه قوه (ولو اینکه آن تصمیم پر از اشکال باشد که بود) با اهرم "اغتشاش خیابانی" و "آشوب" ملغی شود، این رفتار تبدیل به یک "مدل" خواهد شد و هیچ تضمینی وجود ندارد که فردا روزی حتی یک تصمیم درست و بدون اشکال سران قوا نیز در برابر این مدل (آشوب های خیابانی) مصون بماند.
عقب نشینی هر حاکمیتی در برابر آشوب های خیابانی به معنای شروع سلسله آشوب های دیگری است که پایان آن دیگر دست حاکمیت که باید ضامن امنیت کشور باشد نخواهد بود لذا به نظر میرسد اگر همان ابتدا که خبر افزایش قیمت بنزین منتشر شد "آشوب" و "درگیری خیابانی" انجام نمیشد و به جای آن در یک مسیر کاملا قانونی، مجلس شورای اسلامی این اقدام را لغو میکرد بسیار محتمل بود که رهبر انقلاب نیز هزینه حمایت از این تصمیم را به خود نخرند ولی زمانی که اهرم "آشوب" و "اغتشاش خیابانی" علیه تصمیم ولو پر اشتباه ساختارهای رسمی کشور فعال میشود، اولین عقب نشینی بزرگ ترین اشتباه راهبردی در این مسیر خواهد بود...
@Sabeti ✅
🔻بخشی از یادداشتی که 2 روز قبل از انتخابات 96 نوشته بودم:
اگر کسی پس از تجربه 4 ساله روحانی مجددا به او رای بدهد، فردا نباید از ادامه غارت بیت المال ناراحت شود، نباید از افزایش تبعیض، از افزایش فقر، از افزایش فساد و در یک کلمه از «بدتر» شدن همه چیز ناراحت شود چون این نتیجه مستقیم همان انتخاب است! دولتی که بسیاری از مسئولانش قبل از اداره کشور «تاجر» هستند و ماهیانه ده ها میلیون از بیت المال را بر می دارند و در برابر اعتراض مردم طلبکار هم می شوند و می گویند هر کس حقوق نجومی گرفته «ذخیره نظام» است، مشخص است چهار سال دومش هم چه خواهد بود. لذا اگر امروز دوباره به روحانی رای دهیم اول باید جواب خدا و سپس مستضعفان و محرومان را بدهیم که چرا علیرغم دیدن کارنامه او در 4 سال اول باز هم انتخابش کردیم...
متن کامل این یادداشت در کانال تلگرام از طریق لینک زیر قابل مشاهده است:
https://t.me/sabetitelegram/860
@Sabeti ✅
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
اصلا درست، نوكر تو بی گناه نيست
اما حسين! حال دلم رو به راه نیست...
#شب_جمعه
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_5888857057141982534.mp3
3.59M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستند #ایکسونامی نقاط قوت زیادی دارد اما بزرگترین نقطه قوتش این است که به جای موضع انفعال، از موضع تهاجم یک هجمه ی ریشه ای به #تمدن_غرب انجام داده، آن هم نه با کلیشه و شعار بلکه با ظرافت و استناد به منابع خود آنها.
.
چالش ما با غربی ها به ویژه امریکایی ها نه فقط سیاسی است، نه فقط فرهنگی، نه فقط اقتصادی بلکه همه جانبه و #تمدنی است. لذا در این نبرد چندجانبه و تمام عیار بهترین دفاع، حمله است آن هم حمله ای که اوج انحطاط آنها را در روابط انسانی و اخلاقی نشان میدهد. غربی ها اگر در صنعت و تکنولوژی و... سالها هم از ما جلوتر باشند که هستند، تا وقتی در #سبک_زندگی اینقدر از انسانیت و فطرت بشر عقب مانده هستند نمیتوانند ادعای برتری تمدنی داشته باشند. این دقیقا همان نقطه قوت ماست که میتواند در درازمدت معادلات تمدنی را به سمت اعتلا و چیرگی ما بر آنها تغییر دهد، به شرط آنکه ما نیز دچار آسیب های آنها در سبک زندگی نشویم...
.
پی نوشت: ایکسونامی فعلا در دانشگاه ها اکران میشود و فروش عمومی آن از چند هفته دیگر آغاز میشود.
@xsunami_movie
@Sabeti ✅
🔹خدا را شکر مردم با انتخاب درستشان دکتر روحانی را به عنوان رییس جمهور برگزیدند وگرنه اگر خدای ناکرده رئیسی یا جلیلی رییس جمهور میشدند همانطور که بارها اصلاح طلبان گفته بودند، کشور دچار جنگ با امریکا شده بود و در نتیجه:
۱. دشمن با موشک تاسیسات هسته ای ایران را از بین میبرد
۲. دشمن قیمت دلار را از ۳۰۰۰ به ۱۲۰۰۰ تومان میرساند
۳. دشمن کاری میکرد تا صف گوشت و مرغ و... درست شود
۴. کارهای دشمن باعث میشد بنزین کمیاب شود و قیمتش چندبرابر شود
۵. دشمن کاری میکرد که قیمت ماشین و مسکن چند برابر شود
۶. دشمن فشاری وارد میکرد که بسیاری از کارخانه ها تعطیل شود
۷. حملات دشمن باعث میشد بسیاری از بانکها، اماکن دولتی، آمبولانس ها و... آتش بگیرد
۸. حملات دشمن منجر به کشته شدن مردم میشد
۹. جنگ باعث ناامیدی به آینده میشد
۱۰. و...
اما الحمدلله امروز با انتخاب دکتر حسن روحانی رییس جمهور با تدبیر و کابینه مدبر ایشان، از همه این خطرات عبور کرده ایم...
@Sabeti
اصلاح طلبان که میگفتند دولت و مجلس هیچ اختیاری ندارند و همه چیز دست رهبر و سپاه و دولت پنهان است پس چرا برای انتخابات مجلس صف کشیده و ثبت نام کردند؟ برای مجلسی که هیچ اختیاری ندارد با تمام قوا آمده اند؟
یا خودشان هم میدانند مجلس چقدر اختیارات دارد ولی جرات ندارند نتیجه عملکردشان در این چندسال را برعهده بگیرند؟
@Sabeti ✅
در بین خیلی از کسانی که برای انتخابات مجلس از تهران ثبت نام کردند آمدن این دو نفر مرا به وجد آورد.
در ۱۳ سالی که از آشنایی ام با صادق شهبازی میگذرد لحظه ای نسبت به اعتقاد عمیقش به انقلاب تردید نکرده ام و او را مصداق کسی میدانم که زندگی اش را وقف این مسیر کرده، اهل بده بستان و معامله پشت پرده نیست، صریح است و صادق، با مطالعه، با انگیزه، با اخلاص و به معنای واقعی کلمه انقلابی است. در دانشگاه تهران جامعه شناسی خوانده و فوق لیسانس همین رشته را هم از پژوهشکده امام خمینی (ره) اخذ کرده. مدتی دبیر جنبش عدالتخواه بود اما سالهاست بسیاری از بچه های تشکلهای انقلابی مختلف از حضورش استفاده میکنند.
علی جعفری عزیز هم که حدود ۵ سال است با هم زندگی کرده ایم را مثل کف دست میشناسم. عمیقا انقلابی است و عدالتخواه. ذره ای اهل کاسبی و معامله نیست، به شدت صادق و نسبت به سن خود فهم عمیقی از عرصه سیاسی دارد و صادقانه پا به این عرصه گذاشته است. فوق لیسانس حقوق عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی دارد و فوق لیسانس دومش را هم دارد از دانشگاه تهران میگیرد. مدتی هم دبیر جنبش عدالتخواه بود.
نمیدانم لیستهای انتخاباتی در نهایت چطور بسته میشوند اما این دو بزرگوار در هر لیستی باشند یا نباشند جزو گزینه هایی هستند که با اطمینان خاطر بهشان رای خواهم داد و معتقدم حضورشان در هر لیستی، ارزش افزوده آن لیست است چون هرکدام بدنه جوان دانشگاهی، با انگیزه و عدالتخواه را پای آن لیست خواهند آورد. ای کاش مجلس ما به جای افراد صرفا مشهور بی خاصیت از این دست جوانان پر شود...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 با دروغ و جنگ روانی، مردم را از #جنگ ترساندند و گفتند اگر غیر از روحانی کسی دیگر رئیس جمهور شود جنگ میشود، اما امروز پاسخ نمیدهند کشور را در این ۶ سال چطور اداره کرده اند که ۸ سال جنگ با صدام هم نتوانست اقتصاد ایران را به این روز بیندازد؟
این فیلم را به دست مصطفی تاجزاده برسانید تا ببیند این ها حرفهای ما نیست، کارگران آذراب هم همین حرف را میزنند...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون اغراق میگویم؛ سال ۹۲ وقتی روحانی رای آورد تعجب کردم که چرا اکثریت مردم حرف او را باور کرده اند که اگر با امریکا توافق کنیم مشکلات حل میشود؟
نفهمیدم چرا باید یک ملت اینقدر ساده باشد که فکر کند از طریق توافق با دشمنش میتواند به حق خود برسد! آن هم دشمنی که نه یکبار بلکه بارها و بارها نشان داده بود جوهر امضایش خشک نشده، زیر حرفش میزند. و البته که این سوال هنوز ادامه دارد...
#صادق_خرازی
@jahanaraofoghtv
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسمه تعالی
جناب آقای خاتمی
سلام علیکم
اخیرا آقای صادق خرازی مشاورتان اعلام کرد که شما در خفا از رهبر انقلاب بابت حمایت اخیرشان از دولت تقدیر کرده اید و گفته اید این کار رهبری "غایت مردانگی" بود
سال گذشته هم آقای محمد علی وکیلی نماینده اصلاح طلب تهران در مجلس در گفتگو با برنامه #رو_در_رو گفت شما در جلسات خصوصی بارها با اقدامات و بیانیه های موسوی و کروبی مخالفت کرده اید و تاکید کرده اید که در انتخابات سال ۸۸ تقلب نشده است.
بر این اساس پیشنهاد میکنم به جای اینکه در خفا این سخنان را در گوش اطرافیانتان بگویید، همانطور که مقابل دوربین #تکرار کردید و وضع موجود را رقم زدید، مجددا مقابل دوربین قرار بگیرید اما این بار حرفهای درگوشی به اطرافیان تان را برای هواداران تان به صورت عمومی بیان کنید. در غیر این صورت باید بپذیرید که شما و جریان اصلاحات در برابر "غایت مردانگی" رهبری و نظام، "غایت نامردی" را بکار بردید و حقایقی را که برای خودتان اثبات شد و به اطرافیان تان گفتید را حاضر نشدید برای ثبت در تاریخ به صورت عمومی بیان کنید.
والسلام
@Sabeti ✅