🔰 از کسانیکه نجیبانه با تشخیص شورای نگهبان برخورد کردند تشکر مضاعف میکنم
👈🏻 عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: شورای محترم نگهبان بر طبق وظیفهی خودش آنچه را که باید انجام بدهد و لازم میدانست انجام داد، نامزدها را مشخص کرد.
🔹 من اولاً لازم میدانم از همهی کسانی که وارد عرصهی نامزدی شدند تشکر کنم. بسیاری از این افراد یقیناً بخاطر احساس مسئولیت وارد میدان شدند.
🔹 ثانیاً از آن کسانی که صلاحیتشان را شورا تشخیص نداد و احراز نکرد و اینها نجیبانه با این مسئله برخورد کردند از آنها هم تشکر مضاعف باید بکنیم. حتی بعضی مردم را تحریص کردند که در انتخابات شرکت کنند، پای صندوقها بروند.
🔺 عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست. عدم احراز صلاحیت معنایش این است که شورای نگهبان نتوانسته تشخیص بدهد که این آقا صلاحیت دارد. نه اینکه تشخیص داده که صلاحیت ندارد، نه، ممکن است صلاحیت بالایی هم داشته باشد اما حالا گزارشها، امکانات، عرض کنم که آشناییهای شورای نگهبان نتوانسته این را تشخیص بدهد. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
🇮🇷 @sabzpoushan
🔴به مردم آدرس غلط ندهیم
کاهش مشارکت، به خاطر رد صلاحیت چند نفر نیست؛ عدم مشارکتی اگر در انتخابات باشد به خاطر ❗️
✔️صف های گوشت و مرغ
✔️بنزین۳۰۰۰ تومانی
✔️ دلار۲۵۰۰۰ تومانی
✔️پراید۱۲۰ میلیونی
✔️ تورم ۷۰۰ درصدی
✔️افزایش ۵۰۰ درصدی قیمت طلا
✔️ افزایش وحشتناک و بی سابقه ۶۰۰ درصدی قیمت مسکن
✔️ بیکاری
✔️رانت
✔️ فاصله طبقاتی
✔️خوردن پول مردم در بورس و دزدی از جیب مردم
✔️دروغگویی و تحقیر مردم ؛
توسط اصلاح طلبان است .
❌دشمن به دنبال سرد کردن تنور انتخابات کاشتن بذر ناامیدی در جامعه است. منافقین و جریان مافیای فاسد قدرت و ثروت که دستش از بیت المال کوتاه شده و منافعشان در خطر است هم بر این موج سوار شدهاند
🇮🇷 @sabzpoushan
🔴جوابهای ضد و نقیض و بی سر و ته عراقچی در باره فرسایشی شدن مذاکرات وین !!!
🔹"عراقچی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا از نظر شما این دور میتواند دور پایانی مذاکرات باشد و توافقی حاصل شود؟ خاطرنشان کرد: من بهعنوان دیپلمات همیشه امیدوار هستم و وظیفه ماست که با امیدواری ولی نه با خوشبینی مذاکرات را جلو ببریم.
🔹وی اضافه کرد: هر چقدر لازم باشد مذاکرات طول بکشد، طول خواهد کشید. دقت را فدای سرعت نخواهیم کرد، تامین منافع را فدای سرعت نخواهیم کرد. عجله بیمورد نخواهیم داشت و در عین حال بدون دلیل و منطق، مذاکرات را طولانی نخواهیم کرد. برای ما زمان ملاک نیست، برای ما تامین منافع کشور ملاک است و تا وقتی این منافع تامین نشده، مذاکره ادامه پیدا میکند.
🔻مذاکرات بی فایده هشت ساله اگر برای ملت آبی در بر نداشت حداقل برای دیپلماتها که نان داشت! آقای عراقچی حق ماموریت روزانه شما (یورو) چقدر است؟؟؟
🇮🇷 @sabzpoushan
🌐 تشکر از شورای نگهبان
"هیچ تأسفی نمیخوریم که لیبرالها در کنار ما نیستند، چرا که از اول هم نبودند"
🌺 امام خمینی رحمةالله علیه:
🔹من امروز بعد از دهسال از پیروزى انقلاب اسلامى همچون گذشته اعتراف میکنم که بعضی تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهى که عقیده خالص و واقعى به اسلام ناب محمدى نداشتهاند، اشتباهى[تحمیل اطرافیان] بوده است که تلخى آثار آن به راحتى از میان نمیرود، گرچه در آن موقع هم من شخصا مایل به روى کار آمدن آنان نبودم ولى با صلاحدید و تأیید #دوستان قبول نمودم و الآن هم سخت معتقدم که آنان به چیزى کمتر از #انحراف_انقلاب از تمامى اصولش و هر حرکت به سوى آمریکای جهانخوار قناعت نمیکنند، در حالى که در کارهاى دیگر نیز جز حرف و ادعا هنرى ندارند.
🔹امروز هیچ تأسفى نمیخوریم که آنان در کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبودهاند. انقلاب به هیچ گروهى بدهکارى ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهاى فراوان خود را به گروهها و #لیبرالها میخوریم.
🇮🇷 @sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطر بسیار جدی در کمین یاران انقلاب
🇮🇷 @sabzpoushan
یکی از مهمترین مسائلی که بهویژه باید از سوی نامزدهای انتخابات مورد توجه قرار بگیرد و - احتمالا مورد توجه قرار نگرفته- «وضعیت»ی است که در صورت پیروزی، از دولت قبل تحویل خواهند گرفت. از وضعیت کسری بودجه، تورم،اشتغال، مسکن، خودرو، طلا، سکه، ارز و بورس بگیر تا برخی مسائل فرهنگی و اجتماعی که به هیچ وجه قابل دفاع نیستند. قصد نداریم مثل سالهای ابتدایی این دولت بگوییم، دولت بعدی قرار است خرابه تحویل بگیرد، اما میتوانیم این ادعا را مطرح کنیم که طی 8 سال گذشته، بدترین عملکرد اقتصادی و حتی سیاسی را، همین جریان اصلاحات و اعتدال داشتهاند و دولت سیزدهم به هیچ وجه راه هموار و سادهای را پیش رو نخواهد داشت. نگاهی به آمارهای رسمی که در دوران همین دولت منتشر شده نشان خواهد داد، پیروز انتخابات 28 خرداد، راه سختی پیش رو دارد. این را گفتیم تا نتیجه بگیریم نامزدهای انتخابات، با توجه به واقعیات موجود «وعدههای معقول و شدنی» بدهند. چند روز پیش یکی از نامزدها وعده داد، در عرض 3 روز - بله درست شنیدید در عرض 3روز- میخواهد اوضاع بورس را راست و ریست کند و به هر زوج ایرانی هم 500 میلیون تومان وام ازدواج بدهد! بهعنوان فقط یک نمونه، این وعده را بگذارید کنار این واقعیت که، بسیاری از جوانانی که سال 97 ازدواج کردهاند، هنوز وام ازدواجشان را دریافت نکردهاند! مبلغ هر یک از زوجین از این وام نیز فقط 15 میلیون تومان است!
«میزان مشارکت»، یکی از مسائل مهمی است که، طی یکی دو روز گذشته زیاد روی آن مانور داده شده است. برخی میگویند، با احراز نشدن صلاحیت فلان نامزد متعلق به جناح سیاسیشان، میزان مشارکت پایین خواهد آمد. آنها ضمن تاکید درست بر «اهمیت مشارکت بالای مردم در انتخابات» نتیجه میگیرند، شورای نگهبان باید «کوتاه» آمده، صلاحیت آنها را هم، تایید کند. دقت بفرمایید، این عده ضمن برشمردن خطرات عدم مشارکت مردم در انتخابات برای کشور و مردم، میگویند، در انتخابات شرکت نمیکنند و از طرفدارانشان هم میخواهند شرکت نکنند! این یعنی، سهم داشتن در قدرت برای این طیف، مهمتر از سرنوشت کشور و مردم است. این طیف که غالبا بانیان وضع موجود هم هستند، یادآور آن ضرب المثل زشتی هستند که میگوید، «دیگی که برای من نجوشه....!»
این عده بعضا بهمیزان مشارکت پایین در انتخاباتی که یکسال پیش برگزار شد هم اشاره کرده و نتیجه میگیرند، دلیل مشارکت 43درصدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، عدم حضور نامزدهایشان در آن انتخابات بود. دو «دروغ بزرگ» در اظهارات این عده دیده میشود. اول اینکه هم در انتخابات پیشرو و هم در انتخابات سال گذشته مجلس، این طیف نامزد داشته و دارند. دومین دروغ این است که، برخلاف ادعای این طیف، دلیل مشارکت 43 درصدی در انتخابات سال گذشته مجلس، عملکرد اقتصادی بد همین طیف بود که هم مجلس و هم دولت را در اختیار داشتند. ما فکر میکنیم، با فشار اقتصادی که با عملکرد بد این طیف بر مردم تحمیل شد، مشارکت 43درصدی در انتخابات سال گذشته مجلس شبیه به معجزه بود و مردم لطف بزرگی کردند که پای صندوقهای رای آمدند. در انتخابات پیشروی اما، مردم از عملکرد این طیف پرمدعا طی 8 سال گذشته شناخت بیشتری دارند و میدانند چه بر سر اقتصاد و معیشت مردم آوردهاند، از این روی به احتمال زیاد، برای مقابله با تکرار آن، انگیزه فراوانی برای شرکت خواهند داشت.
براساس نتایج آخرین نظرسنجیهایی که صورت گرفته، میزان مشارکت در انتخابات پیشرو، حدود 40 درصد است. اما همانطور که گفته شد، این میزان نه بهدلیل احراز نشدن صلاحیت عاملان وضع موجود که، بهدلیل عملکرد بد طیف سیاسی حاکم بر دولت یعنی اعتدال و اصلاحات است. این میزان مشارکت قطعا تا 3هفته آینده بارها و بارها بالا و پایین خواهد شد و این بالا و پایین شدنها، بیش از هر چیز به عملکرد و قدرت اقناع 7 نامزد احراز صلاحیت شده بستگی خواهد داشت. وعدههای معقول در کنار ارائه برنامه و کارنامه، میتواند میزان مشارکت را بالا ببرد حتی اگر رفوزه شدگان نزد مردم، با تمام امکانات برای ناامید کردن مردم، به میدان آمده باشند!
تشخیص اولویتها، اصلی ساده و در عین حال مهم در مبحث «مدیریت» است. اینکه وقتی مدیری روی کار میآید، بتواند با بررسی شرایط موجود، تشخیص دهد از کدام نقطه باید شروع کرد، مسئلهای بدیهی و بسیار مهم است. قطعا اختلافی در بین کارشناسان و مردم در اینکه اولویت نخست رئیسجمهور بعدی باید «اقتصاد و معیشت» باشد، وجود ندارد. ما نمیگوییم سیاست خارجی و فضای مجازی «مهم» نیست اما میگوییم که این دو، اولویت نخست نیستند. شاید یکی از مهمترین دلایلی که کشور را در حوزه اقتصاد به این نقطه فعلی رساند، عدم تشخیص درست اولویتها از سوی دولت محترم بود. وزارت خارجه تنها یکی از 19 وزارتخانه دولت است اما بهدلیل عدم تشخیص اولویتها شده «تمام دولت». تمام این وزارت خارجه هم شده جناب آقای ظریف و کارویژه آقای ظریف هم چیزی نبود جز «برجام». این یعنی اولویت اول و آخر دولت یازدهم و دوازدهم، «برجام» بود! برجامی که امروز هیچ کس حاضر به دفاع واقعی(نه سیاسی) از آن نیست حتی دولت! وضعیت برجام بهتر از هرچیزی نشان میدهد، دولت در تشخیص اولویتها دچار اشتباه شد.
«انتخابات»، یک راهکار سیاسی است، راهکاری برای جلوگیری از بروز برخی مفسدهها مثل دیکتاتوری. درست است که مثل خیلی از راهکارهای دیگر «بیاشکال» نیست اما علوم سیاسی خواندهها میگویند فعلا راهکار بهتری سراغ ندارند. در وجود اِشکال در آن همین بس که از دل آن نئودیکتاتوری در طراز «دونالد ترامپ» هم خارج میشود! انتخابات با وجود همه نقصهایی که دارد از سوی بسیاری از نظامهای سیاسی جهان پذیرفته شده و جمهوری اسلامی ایران نیز از این امر مستثنی نیست. اما راهحلهایی هم برای کاستن از این نقصها پیشبینی شده است. مهمترین و بهترین راهحل، «هوشیاری مردم» و «انتخاب درست» است و بدترین راهحل نیز «قهر کردن با صندوقهای رای» است. ما معتقدیم، همان قدر که انتخاب غلط میتواند خسارتزا باشد، عدم مشارکت در آن نیز، خسارتزاست. مهمترین دلیلمان برای اهمیت انتخابات و «انتخاب درست» همین صفهای مرغ و گوشتی است که پس از سالها، دوباره تشکیل شد. همین خودروی پرایدی است که از حدود 20 میلیون تومان رسیده به حدود 120 میلیون تومان...
مخاطب این بخش بیش از هر کس، نامزدهای محترم انتخابات هستند. پیشبینی میکنیم، عاملان وضع موجود، نه فقط طی این سه هفته باقی مانده تا انتخابات که تا 4 سال آینده هم در مسیر دولت بعدی سنگ اندازی خواهند کرد. یکی از این بزرگواران هنوز انتخابات برگزار نشده به دولت آینده! تاخته و گفته: «در ۴ سال آینده به سیاست رفاهی صدقهای بازگشت خواهیم کرد»! این را هم گفتیم تا به نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری اعلام کنیم، اینکه گفته میشود در صورت پیروزی در انتخابات، راه سختی پیشرو خواهید داشت، پر بیراه نیست و کسانی که طی این 8 سال مسیر را سنگلاخ کردهاند، شما را رها نخواهند کرد. آنها همان کسانی هستند که وقتی آقای روحانی روی کار آمد گفتند بدون کمکهای ما روحانی رئیسجمهور نمیشد و وقتی اوضاع اقتصادی اینطور بههم ریخت گفتند، کارنامه او ربطی به اصلاحطلبان ندارد! وقتی به خودشان رحم نمیکنند، قطعا به شما و مردم هم رحم نخواهند کرد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمک مالی لیونل مسی به رژیم صهیونیستی
بچه که بودم
فکر میکردم که پدر ها و مادر ها مثل ساعت شنی هستند
تمام که بشوند
برشان میگردانی
از نوع شروع میشوند
بعد ها فهمیدم
پدرها و مادرها
مثل مداد رنگی هستند
دنیایت را رنگ می کنند و کوچک می شوند
تا زندگیت را زیبا کنند
کاش زودتر
کسی راستش را به من گفته بود
پدرها و مادر ها
مثل قند می مانند
چای زندگی ات را که شیرین بکنند
خودشان تمام می شوند
*مسیر لغزنده است*
*دشمنان مشغول کارند!*
*با احتیاط برانید*
*سبقت ممنوع...*
*دیر رسیدن به پست و مقام* *بهتر از هرگز نرسیدن* *به "امام زمان* "عج" *است..!*
*حداکثر سرعت، بیشتر از* *سرعت "ولی فقیه" نباشد.*
*اگر پشتیبان "ولایت فقیه"* *نیستیدلااقل کمربند دشمن* *را نبندید!*
*دور زدن اسلام واعتقادات* *ممنوع*
*بادنده لج حرکت نکنید وبا* *وضو وارد شوید ...*
*چرا که این جاده، مطهر به* *خون شهداست...*
🔴 قسم حضرت عباس یا دُم خروس ؟!
از یکسو با روحانی فاصله گذاری میکند (تا از پاسخگویی بابت عملکرد او فرار کند) و از سوی دیگر عیناً شعارهای او را میدهد؛جناب همتی! درحقیقت نه تنها خودش را متهم به اتخاذ مواضع متناقض و یک بام و دو هوا بودن کرده، بلکه دولتی که رییس بانک مرکزی اش بوده و مدعی بلد بودنِ زبان دنیاست را نیز متهم به ناکارآمدی و بلد نبودنِ کار کرده است!
#دولت_معطل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدر زمان را بدانیم که توقف ندارد و به عقب هم بر نمی گردد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام صریح سردار قاآنی به صهیونیست های غاصب
از امروز به بعد، پیام مقاومت، هم مقاومت فلسطین و هم مقاومت بیتالمللی، به فرزندان فلسطینی این است که: برنامهریزیهایتان باید برای اداره کل فلسطین باشد و بدون شک و تردید رژیم صهیونیستی باید به زمانی فکر کند که این سرزمین دیگر در کنترل و اختیار آنها نیست! به همه صهیونیستها توصیه میکنم قبل از آنکه خانههایی که در اروپا و آمریکا و جاهای دیگر فروختید و به سرزمین فلسطین آمدید، گرانتر از امروز شود، برگردید و خانههای خودتان را مجدداً خریداری کنید!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسان های صالح، جامعه را اصلاح می کنند
🔻محسن مهرعلیزاده معاون رییس جمهور در دولت خاتمی و سیاستمدار اصلاحطلب، رئیس فدراسیون بینالمللی ورزشهای زورخانهای و عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش و همچنین رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی توسعه آب آسیا است. او همواره از نزدیکان خاتمی بوده و در دولت اول سید محمد خاتمی استاندار خراسان و در دولت دوم وی معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی بود. وی مدتی نیز قائم مقام مدیر عامل شهاب خودرو، عضو هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و معاون سازمان انرژی اتمی ایران بود.علیزاده تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه تیلبرگ هلند گذرانده است.
🔻عبدالناصر همتی از نزدیکان و حامیان قدیمی هاشمی رفسنجانی و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی است.
او تحصیلات خود را در انگلستان در رشته اقتصاد تکمیل کرده و دوره های حسابرسی مؤسسه کوپرزاند لیبراند و دوره تحقیقاتی ـ مطالعاتی در رشته اقتصاد در دانشگاه لندن
را گذرانده است.
همتی بعد از برکناری و ممنوع الخروجی اولین رییس بانک مرکزی در کابینه روحانی یعنی ولی الله سیف، در مردادماه سال ۱۳۹۷ به ریاست بانک مرکزی رسید و بحران شدید اقتصادی در کشور در دوران مدیریت او رقم خورد. بخش مهمی از سیاستهای اقتصادی دولت روحانی خصوصا در زمینه ارزش پول ملی و قیمت طلا و دلار و ارزهای خارجی و .....و گسترش این بحرانها به بخش های دیگر اقتصادی در کشور در دوره ایشان اجرایی شده است.
⭕️همتی کاندید طیف کارگزارانی و همسو با حسن روحانی و حسام الدین آشنا و حزب کارگزاران در درون جبهه اصلاحات است درحالی که مهرعلیزاده کاندیدای طیف خاتمی و مشارکتی در درون اصلاح طلبان است.
همتی در جایگاهی که برای لاریجانی در طیف اصلاح طلب در نظر گرفته شده بود جایگزین شده است .
اختلاف و رقابتی که قرار بود بین ظریف و لاریجانی در درون اصلاح طلبان رقم بخورد و با کنار زدن ظریف توسط آشنا به نفع لاریجانی پیش رفت، با رد صلاحیت لاریجانی اکنون بین همتی و مهرعلیزاده در جریان است.
تا کنون طیف متمایل به انگلیس به رهبری روحانی با طیف متمایل به امریکا به رهبری خاتمی بر سر کاندیدای واحد نتوانسته اند به توافق برسند و با خارج شدن لاریجانی که به نوعی کاندید مطلوب اعتدالیون و کاندید اجباری اصلاح طلبان بود اکنون دو دستگی در بین آن جناح نمایان تر شده است.
هیچ وقت زنی که ادعای مسلمانی میکنداما نمیخواد رأی بده را درک نمیکنم.
✅زنی که قبل از انقلاب امید به زندگی اش، 54سال بود وبعداز انقلاب امید به زندگی اش78سال شد.
✅ زنی که قبل از انقلاب، سهم تحصیل در دانشگاهی اش، 6درصد بود وسهم بعد انقلابش،،44درصد شد.
✅زنی که قبل از انقلاب، سهم تدریسش در کرسی های دانشگاهی حدود یک درصد بود والان حدود20درصد شده.
✅زنی که فارغ التحصیلات پزشکی اش، قبل انقلاب 3500نفر بود وامروز به30000پزشک زن رسیده
✅زنی که قبل از انقلاب، در صحنه های ورزشی، تنها 50مدال آن هم درآسیا داشت وامروز،160مدال جهانی دارد.
✅زنی که، قبل از انقلاب، هنرش را رقاصه گی و هرزه گی در سینما وتاتر ، می دانستند وامروز، دختر شهید وهمسر شهید ومادر شیر مردانی چون، حججی ها وباکری ها وهمت ها وسلیمانی ها شده است
گفت: یکی از دولتمردان گفته است ۴سال آینده به سیاست رفاهی صدقه بازگشت خواهیم کرد!
گفتم: مگر بر سر اقتصاد کشور و معیشت مردم چه بلایی آوردهاند که میدانند تا چهار سال دیگر باید به سیاست صدقه برسیم؟!
گفت: مرد حسابی! خُب با این دولتی که قرار است تحویل بدهند، خودشان حدس میزنند که چه خواهد شد!
گفتم: در شهری حکومت نظامی شده بود. افسر مربوطه به سرباز گفت از ساعت ۹ به بعد هیچکس حق تردد در خیابان را ندارد و به او شلیک کن! چند قدم نرفته بود که صدای شلیک گلوله شنید و سرباز یک عابر را زده بود. افسر با عصبانیت گفت؛ مگر نگفتم از ساعت ۹ به بعد و سرباز گفت؛ قربان آدرسی که پرسید خیلی دور بود، تا ساعت ۱۱ هم به آنجا نمیرسید!