✍🏻 یڪی از عرفا و اولیا الله نقل می ڪرد،
روزی در فرودگاه تبریز از هواپیما پیاده شدم و خواستم تاڪسی ڪرایه ڪنم به منزل برساندم.
تاڪسی ها مدل بالا بودند و خودروی پیڪانی آن دور پارڪ ڪرده بود ڪه ڪسی سوار نمی شد.
او را دربست ڪرایه ڪردم و به او گفتم: اگر مسافر هم سوار ڪنی ایرادی ندارد.
راننده خوشحال شد به چند نفر در مسیر ڪه بودند، چراغی زد و توقف ڪوتاهی ڪرد ولی هم مسیر ما نبودند. ڪسی سوار نشد و بالاخره مرا تنهایی به منزل رساند.
شب در عالم رویا در باغ زیبای بزرگی خودم را دیدم، بسیار خوشحال شدم،
پرسیدم ، این باغ برای کیست؟ گفتند: تو. پرسیدم چرا؟
گفت امروز ڪار خیری ڪردی و نیت خیر رساندن برای راننده تاکسی داشتی
گفتم،ولی ڪسی سوار نشد و راننده مرا فقط برد و از من ڪرایه گرفت.
گفتند: در لحظه ای ڪه راننده در مقابل مسافری می ایستاد تو بیشتر از راننده مشتاق بودی آن مسافر سوار شود وراننده ڪرایه ای بگیرد و وقتی مسافری سوار نمی شد، تو بیشتر از او متاسف می شدی.
و این باغ برای نیت خیری بود ڪه در قلبت داشتی، هرچند نمیتوانستی نیت خیر خود را به نتیجه برسانی .
✔️إن يَعْلَمِ اللَّهُ فِي قُلُوبِكُمْ خَيْرًا يُؤْتِكُمْ خَيْرًا اگر خداوند در قلب های شما (ڪافی است) خیری ببیند، به شما خیر عنایت می ڪند.(انفال70)
🇮🇷@sabzpoushan
دانشجویی میگفت:
یک روز استاد دانشگاه، به هر کدام از دانشجویان کلاس، یک بادکنک باد شده و یک سوزن داد و گفت: یک دقیقه فرصت دارید بادکنکهای یکدیگر را بترکانید، هرکس بعد از یک دقیقه بادکنکش را سالم تحویل داد، برنده است.
مسابقه شروع و بعد از یک دقیقه، من و چهار نفر دیگر با بادکنک سالم، برنده شدیم.
سپس استاد رو به دانشجویان کرد و گفت:
من همین مسابقه را در کلاس دیگری برپا کردم و همه کلاس برنده شدند، زیرا هیچکس بادکنک دیگری را نترکاند، چرا که قرار بود بعد از یک دقیقه هرکس بادکنکش سالم ماند، برنده باشد، که اینچنین هم شد.
ما انسانها در این جامعه رقیب یکدیگر نیستیم، و قرار نیست ما برنده باشیم، و دیگران بازنده! قرار نیست خوشبختی خود را با تخریب دیگران تضمین کنیم! میتوانیم با هم بخوریم، با هم رانندگی کنیم، با هم شاد باشیم و با هم... پس چرا بادکنک دیگری را بترکانیم...؟!
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر مادر خود را می شناسیم؟
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽/تاثیر مبارزه منفی حضرت زهراء(س) در افشای مهمترین حقایق تاریخ
🔶هر بچه شیعه که می خواهد یک دلیل محکم برای شیعه بودنش داشته باشد این داستان علامه امینی و علمای اهل سنت را گوش کند ...
🔰حضرت فاطمه رمز شهود خورشید ولایت است و با درک فاطمیّه میتوانحقایق غدیر را چون صیحه آسمانی به گوش همگان طنین افکند.
ان شاء الله بزودی برسد که دشمنان و مخالفان اذعان کنند: الْآنَ حَصْحَصَ الْحَقُّ
🇮🇷@sabzpoushan
هیچوقت تودایره راحتی خودت نمون..
هرروزدنبال یک چالش جدیدباش
هرروزت رو به دنبال یادگرفتن یک چیز جدیدیایک مهارت باش
زندگی واقعا ارزششرو داره که هر روزیک خورده "از روز قبلت"بهتر بشی
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگ ترین درس از زندگی خضرت زهرا سلام الله علیها
🇮🇷@sabzpoushan
هفتاد روز سکوت و بی تفاوتی جمعیتی نمازگزار که پیامبر خدا را هم دیده بودند و صدایش را شنیده بودند، باعث شد یک تاریخ به انحراف کشیده شود و ابتدا عصمت الله الکبری و بعد از آن ولی الله الاکبر و در ادامه سایر ائمه علیهم السلام مظلومانه شهید شوند
🇮🇷@sabzpoushan
🔴نگاهی به اعتراضات در قزاقستان
🔹نمونهای از کمکاری دیپلماسی اقتصادی ظریف و رفقا و فرصتهایی که برای کاهش اثر تحریمها در توهم برجام از دست رفت!
افزایش قیمت سوخت در کنار مشکل کمبود سوخت در غرب قزاقستان به خشونت کشیده شده و دولت استعفا کرده..
🔸کانون اعتراضات منطقهای در غرب قزاقستان است که از سالها پیش با مشکل کمبود سوخت رو بروست؛ طرح اصلاح قیمتها هم از ابتدای سال98 شروع شده و از ابتدای سال جدید میلادی اجرای کامل آن با افزایش قیمت سوخت، اعتراضاتی درپی داشته..
🔹ظریف اما در سفر سال98 به قزاقستان بجای لابی برای تعامل با بخش خصوصی قزاقستان بمنظور دور زدن تحریمها، در نشست "کلوب آستانه" در رثای برجام آه و ناله کرد و به غربیها التماس کرد که حداقل بخشی از مزایای اقتصادی نسیه و وعده داده شده در برجام را محقق سازند!
🔸در دولت آیتالله #رئیسی درکنار اقدامات مهمی مانند عضویت در سازمان #شانگهای و قرارداد سوآپ گاز با #ترکمنستان، انتظار میرود شاهد تقویت تعاملهای اقتصادی با بخش خصوصی #قزاقستان و استفاده از ظرفیتهای بالقوه دیپلماسی همسایگی برای بیاثر کردن بیشتر تحریمها باشیم..
🇮🇷@sabzpoushan
1️⃣ دفاع از ولایت در گفتگوها
2️⃣ بازگو کردن فضایل ولی، از کلام نبی
3️⃣ نشان دادن اعتراض بر نوع حکومت با گریههای بسیار بر مظلومیت پدر
4️⃣ گریه بر مظلومیت ولی
5️⃣ مخالفت شدید با بردن ولی به مسجد برای بیعت
6️⃣ دفاع تمامقد از ولی در مسجد با وجود جراحات بسیار
7️⃣ یادآوری ولایت علی علیه السلام در ملاقات زنان با ایشان
8️⃣
رفتن به خانه انصار و یادآوری ماجرای غدیر 9️⃣ عدم رضایت از دیدار با فتنهگران وغاصبان حق ولی 🔟 نشان دادن اعتراض با وصیت به برگزاری تشییع مخفی 1️⃣1️⃣ وصیت به عدم حضور مردم در نماز بر ایشان و نشان دادن نارضایتی 2️⃣1️⃣ دستور به مخفی کردن قبر برای نمایان شدن اوج اعتراض 🇮🇷@sabzpoushan
◀️ «جریان شهید سلیمانی جریان حزبالله است که در قرآن کریم در سوره مبارکه مائده و سوره مبارکه مجادله بیان شده است.
در شرایطی که میدان درگیری آرام آرام سخت میشود و تمام دشمنان شما با هم منسجم میشوند و شما را محاصره جهانی میکنند، آن کسانی که «أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنینَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرینَ یجاهِدُونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَ لا یخافُونَ لَوْمَةَ لائِم» هستند و در مقابل تمام دستگاه کفر نفوذناپذیرند، اینها جریان حزبالله هستند؛ هرچه تهدیدش کنی استوارتر می شود، هرچه تطمیعش کنی و بگویی اگر این طرف بیایی من محاصره را برمیدارم، سرمایهگذاری میکنم و چنین و چنان میکنم، در مقابل این وعدهها و تهدیدها نفوذناپذیرند. اینها کسانی هستند که وقتی به جریان ولایت حقه گره میخورند یک حزبی درست میشود که حزب خداست و مطلقا غالباند؛ «وَ مَنْ یتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الَّذینَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُون». اینها حتی اگر شهید هم بشوند شهادتشان بستر غلبه و پیروزیشان است. مکتب شهید سلیمانی یعنی این مکتب.
◀️ این مکتب در مقابل کسانی است که در درون همین جامعۀ مؤمنین، «یسارِعُونَ فیهِمْ»؛ یعنی با همه وجود میخواهند بروند و در دل کفار حل بشوند و نظم آنها را بپذیرند؛ بعد هم میگویند «نَخْشى أَنْ تُصیبَنا دائِرَة»، یعنی به حدی خطر آنها جدی است که میگویند ممکن است آنها ما را احاطه بکنند، ما نگران احاطه خطر دشمن هستیم، چون از همه طرف ما را تحت فشار قرار دادهاند!
در این شرایط، کسانی هستند که «یحِبُّهُمْ وَ یحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنینَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرین». اینها در مقابل یک مؤمنی که در ایران باشد یا در عراق باشد یا در لبنان باشد یا در سوریه باشد یا در یمن باشد، احساس تواضع میکنند، ولی در مقابل کل جبهه کفر احساس عزت و احساس نفوذناپذیری و سرفرازی میکنند و با روحیه محبت الهی و روحیه عزت در مقابل کفار و با روحیه دلدادگی نسبت به جبهه مؤمنین و فداکاری و ایثار و تواضع در مقابل مؤمنین، وارد میدان مجاهده میشوند و در این میدان مجاهده نگران فراز و فرودها و تعریفها و تمجیدها و بدگوییها و ملامتها نیستند.
◀️ این مؤمنین مجاهد کسانی هستند که وقتی به دستگاه ولایت حقه گره میخورند یک حزب غالب درست میشود و مکتبی ساخته میشود که با آن میتوان جنگ نرم را به غلبه رساند. این فداکاری و تواضع در مقابل مؤمنین و احساس عزت و سرفرازی در مقابل کافرین، بستر غلبه فرهنگی است.
در این مکتب است که اگر آدم ها «أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنینَ» شدند «أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرینَ» شدند بعد به ولایت الهی گره خوردند («وَ مَنْ یتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الَّذینَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُون») این غلبه فرهنگی قطعاً واقع میشود. پیروزی در جنگ نرم و غلبه، منوط به این است. اگر خدایی نکرده ملت ها احساس کنند که ما هم در مقابل آنها مستکبریم و تواضع نداریم و اگر احساس کنند ما هم دنبال مطامع مادی هستیم، از ما استقبال نمیکنند. وقتی مردم عراق میبینند شهید سلیمانی جان خودش را سر دست میگیرد و جلوتر از فرماندهان عراقی در میدان مقابل با داعش و آمریکا ظاهر میشود به او علاقمند میشوند، میفهمند او راست میگوید که میگوید ما مدافع مظلومیم. وقتی میبینند جانش را در راه خدا در کنار فرودگاه بغداد به دست پلیدترین پلیدها میدهد میفهمند این مرد راست میگوید.
◀️ مکتب سلیمانی مکتب دلدادگی به خدای متعال و اولیای خدا، مکتب تردید نکردن در راه خدا و اولیای خدا، مکتب عزت در مقابل کفار، مکتب تواضع در مقابل مؤمنین، مکتب عدم مسارعه و حرکت به سمت دشمن و دلدادگی به دشمن، مکتب جهاد مستمر و مکتب استقامت و نترسیدن از ملامتها و سرزنشهاست.»
🇮🇷@sabzpoushan
«صدیقه طاهره(س) دنبال دولت مستعجل نبودند؛ کمااینکه سیدالشهدا(ع) دنبال تغییر موازنه قدرت در شرایط تاریخی سال ۶۱ هجری نبودند و نمیخواستند حکومت را در سال ۶۱ هجری بگیرند؛ چون حضرت میدانستند بعد از شهادت ایشان هم مردم آمادگی ندارند و دنبال امام سجاد(ع) نمیآیند؛ چطور قبل از شهادت ایشان تحمل حکومتشان را بکنند؟
همچنانکه در روايات، اشاره شده، حضرت دنبال اقامه تاریخی حکومت حق هستند که در ظهور و رجعت اتفاق میافتد؛ دنبال ارتقاء وجدان بشر بودند و میخواستند اخلاق بشر را به جایی برسانند که تحمل ولایت کفر را نکند و جز ولایت حق را تحمل نکند.
صدیقه طاهره(س) هم همینگونه بودند؛ میدانستند دیگر کار تمام شده و باید قرنها بگذرد تا عالم به مدار خودش باز گردد. تصرف ايشان برای بازگرداندن عالم به مدار حق بود؛ لذا مزد ایشان ظهور امام(عج) است. یکی از وعدههایی که خدای متعال به ایشان داده است این است که ظهور حتماً اتفاق میافتد. تلقی بنده از قرآن این است که عصر ظهور، عصر تجلی حضرت زهرا(سلام الله علیها) از ورای امام زمان(عج) است که فرمود: «سَلَلْتَ مِنْهَا أَنْوَارَ الْأَئِمَّةِ».
🇮🇷@sabzpoushan
«هدف از خلقت چیزی جز قرب و لقاء حضرت حق نیست، لذا شناخت راه وصول به این هدف بزرگ برای رسیدن به آن بسیار مهم و ضرورری است و برای رسیدن به این راه دو نوع مسیر پیشبینی و پیشنهاد شده است: راه نخست، راه بزرگان و علمای اخلاق و برخی کتابهای معرفت به استناد آیات و روایت است. راه دوم سلوک با شفاعت اولیای خدا و بلای آنهاست. اگر راه نخست را همچون عبادت در ایام عادی سال فرض کنیم، راه دوم به منزلهی شب قدر است و راهی کوتاهتر برای رسیدن به لقای پروردگار است که دعاهایی مانند زیارت عاشورا این راه را هموارتر میکنند.»
🇮🇷@sabzpoushan
"در زیارت نامه مختصر ولی پرمغز حضرت زهرا(س) میخوانیم:
«يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً وَ زَعَمْنَا أَنَّا لَكِ أَوْلِيَاءُ وَ مُصَدِّقُونَ وَ صَابِرُونَ لِكُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوكِ ص وَ أَتَانَا بِهِ وَصِيُّهُ ع فَإِنَّا نَسْأَلُكِ إِنْ كُنَّا صَدَّقْنَاكِ إِلَّا أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِيقِنَا لَهُمَا بِالْبُشْرَى لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوَلَايَتِكِ»
با اینکه، در زیارت حضرت زهرا(س) حجم عبارات بسیار محدود است لکن مشتمل بر معارف بسیار بلندی است، که سه فراز اساسی دارد:
◀️ #فراز_اول بیان کننده این است که حضرت زهرا(س) قبل از اینکه لباس خلقت بشری بپوشند موردامتحان قرار گرفتند و در این امتحان، خداوند ایشان را صابره یافته است. امتحانگیرنده خداوند متعال است که قبل از خلقت در این عوالم، حضرت زهرا(س) را در این امتحان پایدار یافته است.
◀️ #فراز_دوم زیارت، نقش مؤمنین را بیان میکند، که ولایت و محبت اهل بیت(ع) را در دل داشته و بر تمام دینی که پیامبر اکرم(ص) و وصی ایشان حضرت امیرالمومنین(ع) آوردهاند استوارند و تبعیض در دین ندارند.
◀️ #فراز_سوم زیارت نیز درخواستی است که بعد از این ولایت و تصدیق و پایداری و صبر، مؤمنین از حضرت زهرا(س) دارند، و آن هم درخواست الحاق به طهارت نفس است، که به دست صدیقه طاهره(س) محقق میشود، که حقیقت طهارت همان توحید و پاک شدن از شرک آشکار و خفی است.
امتحان خداوند متعال متناسب با ظروف انسانها، متغیر است، گاهی این امتحان عمومی است، مانند عهد بندگی که در آیه «أَ لَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يا بَني آدَمَ أَنْ لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبين» به آن اشاره شده، و انسان به این دنیا آمده است تا به این عهد عمل کند، لکن انسان بسیاری از چیزها از جمله این عهد را فراموش کرده، لکن آنانی که اهل راه هستند آرامآرام به وادی عهد میرسند و عهدهایشان به یادشان میآید.
عهدی نیز مخصوص خاصان درگاه خداست، که عهد اقامه بندگی در عالم است... لذا خداوند ایشان را در لباس بشر آفریده است تا با خاکیان همنشین شده و در عبور از عالم دنیا معبری برای بندگان خدا بزنند و آنان را از ظلمت و ضلال به سمت توحید هدایت کنند، لذا بلای ایشان معبر ما و همه کائنات است".
🇮🇷@sabzpoushan
✨ " لیلةالقدر " انسان را به بیشترین بهره سوق میدهد؛" لیلةالقدر خیر من الف شهر".
بالاترین سرمایهای که در کل نظام هستی میتواند نصیب انسان شود، درک حقیقت لیلةالقدر است.
و لیلةالقدر درک معرفت حضرت صدّیقه طاهره سلام الله علیها است.
🇮🇷@sabzpoushan