گریهام جاریست، بارانی که میبینی منم
چتر وا کن! ابر گریانی که میبینی منم
بیمحابایی چنان رگبار تند نوبهار
رحم کن! گنجشک حیرانی که میبینی منم!
از کمانداران ابروی تو کو راه فرار؟
صید از هر سو گریزانی که میبینی منم
کشتی و سهراب در خون خفته را نشناختی
بیوفا! سرباز بیجانی که میبینی منم!
اهل امروزم ولی دردی که دارم تازه نیست
شاعر هر کهنهدیوانی که میبینی منم !
#سجاد_سامانی
🇮🇷@sabzpoushan
33.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌هر روز صبح، موقع شروع کار، این ذکر کوتاه رو فراموش نکنید📿
🇮🇷@sabzpoushan
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 ولی ما اهل بیت، اینطور نیستیم ...
🇮🇷@sabzpoushan
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از عجایب دیدنی زاگرس و استان زیبای کهکیلویه و بویر احمد
🇮🇷@sabzpoushan
🔴 زمانی عدهای آشپزخانه قطار را هم به اتریشیها واگذار کرده بودند
🔹سعید جلیلی در دیدار کارگران و مدیران کارخانه آذراب اراک:یکی از خاطرات تلخی که در دهه ۹۰ داشتم ملاقاتهای بود که کارگران آذراب و هپکو در دفترم با من داشتند،اینکه هپکو از ۱۸۰۰ ماشین راهسازی به صفر ماشین رسیده بود مسئله دردناک بود.
🔹نتیجه ایستادگی شهید رئیسی بر احیای آذرآب و هپکو را امروز شاهد هستیم و نباید بگذاریم حالت فعلی به عقب برگردد.
🔹مشکل آذراب و هپکو این بود که کسی که عهدهدار مسئولیت شده بود اهلیت نداشت در حالی که همیشه تاکید من این بود که اهلترین آدمها برای واگذاری خود کارگران هستند.
🔹آذراب میتواند به ۴۴ هزار تن برسد و صادرات را نیز تامین کند و این همان جهشی است که ما در شعارمان به آن تاکید داریم.
🔹در دورانی میگفتند باید همه چیز را از خارج بیاوریم و کترین آشپزخانه قطار را هم به یک شرکت اتریشی واگذار کرده بودند.این دو مسیر و دو نگاه است که باید ببینیم چگونه انتخاب میکنیم.
🇮🇷@sabzpoushan