⭕️طرفداران مستی!!
🔰سالها قبل هنگامی که خانمی قربانی اسیدپاشی شد، جمعی از فعالین به اصطلاح حقوق بشر و ضد انقلاب و برخی رهروان داخلی آنها در داخل بهانهای برای هجمه به حکم اسلامی قصاص پیدا کردند و با دلسوزی علیه مجرم، درخواست و اصرار کردند تا مجروح حادثه از حق قصاص خود صرف نظر کند! این اتفاق 9 مرداد 1390 رخ داد و آمنه بهرامی از قصاص گذشت.
چند سال بعد وقتی حادثه اسید پاشی زنجیرهای در اصفهان رخ داد، بسیاری از مردم و حتی همانهایی که پیشتر در حادثه قبل از چشمپوشی حق قصاص سخن میگفتند، ناگهان حامی مجازات فرد خاطی شدند!
این در حالی است که در همین ایام، قربانی نخست، از اینکه در آن ایام از حق قصاص خود گذشته است احساس پشیمانی و تقصیر مینمود! (مصاحبه با خبرگزاری فارس 5 آبان 1393)
در ماجراهای دیگر مانند کودک آزاری و قتل یک نوزاد و ... نیز افکار عمومی خواهان اشد مجازات برای مجرمان بودند و هنگامی که حکم اعدام آنها اعلام شد، موجب شادی و تشفی جامعه شد.
همواره در این سالها عدهای دنبال بهانه هستند تا به هر طریقی به احکام نورانی اسلام حملهور شده و به خصوص مجازاتها و حدود و تعزیرات و قصاص را مخالف حقوق بشر و همچنین مروج خشونت جلوه دهند . غافل از اینکه حدود و تعزیرات اگر درست و مناسب و به موقع انجام گیرد، عامل مهم بازدارنده جرم در کشور خواهد بود.
این امر اگر در کنار این مطلب که این احکام برگرفته از شریعت مقدس و وحی الهی است، گذاشته شود به خوبی قابل فهم خواهد بود که در همه احکام مصلحتهایی نهفته است که شاید به درستی و کامل به فهم ما نیاید اما در واقع به نفع و در جهت پیشرفت جامعه خواهد بود. درست است که بخشش و عفو مورد سفارش و توصیه اسلام است و حتی آن را بهتر از انتقام و قصاص عنوان کردهاند، اما برخی به این بهانه در صدد هستند اصل حقوق و حدود الهی را نفی کنند.
این روزها خبر تکان دهندهای منتشر شد که رانندهای مست با زیر گرفتن 6 نفر، چندین خانواده را داغدار و جامعهای را در غم فرو برد! ضدانقلاب که توانش را برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب گذاشته است از هر حادثهای برای این ماموریت خود بهره میبرد! اما اینجا باید این دقت را داشت که اگر قوانین و احکام اسلامی به درستی اجرا میشد، تا حد زیادی مانع از این حوادث ناگوار نمیشد؟ چرا عناصر ضد انقلاب همواره از مجرمین و قاتلین و مستها و قداره بندها حمایت میکنند و با فشار به افکار عمومی و دستگاههای ذیربط سعی در منع برخورد با آنها دارند؟ آیا اگر مست قداره کشی که در ملا عام عربده کشی نموده است، به شلاق محکوم شود تا امنیت روان و جان مردم تامین شود، رسانههای ضد انقلاب باید شیون سر دهند که حقوق بشر به مخاطره افتاد؟ آیا بشر از دیدگاه ضد انقلاب و روشنفکر غربگرا یعنی مجرمین و قاتلین؟
البته در این میان باید توجه داشت نحوه پوشش رسانهای برخوردها با مجرمین بسیار امر مهمی است. متاسفانه دستگاه قضایی در این عرصه ضعف چشمگیری دارد. اگر قوه قضاییه به طور درست و هنرمندانه نشان دهد چگونه با مخلین امنیت مردم برخورد میکند، یقینا مانند مواردی که ذکر شد افکار عمومی با آن همراهی میکند و حتی بالاتر از آن مطالبه خواهد کرد که با مجرمین و کسانی که به طور علنی به فسق و فجور مشغول هستند برخورد شود. اگر افکار عمومی این گونه علیه مجرمین بسیج شود، تجربه نشان داده معاندین دین و ملت، زبان به کام میگیرند و گاه برای ریاکاری با مردم همراهی نیز میکنند!
برای نمونه عکسی از شلاق خوردن یک جوان منتشر میشود و دستاویز رسانههای ضد انقلاب قرار میگیرد، اینجاست که باید بخشهای رسانهای ماموریت خود را انجام دهند و با آگاهی بخشی به موقع و دقیق راه را بر سوءاستفاده ببندند تا رسانههای معاند، مجرم را مظلوم جا نزنند!
اتفاقا حقوق شهروندی و حقوق بشر این اقتضا را دارد که مجرمین و خاطیان در بیامنیتی باشند و همواره در اضطراب و استرس باشند. اما اگر حدود و حقوق الهی نادیده گرفته شود ، ماجرا عکس میشود و این مردم هستند که باید همواره مضطرب بوده و منتظر بینظمی و بیقانونی اراذل و اوباش باشند. از این رو دستگاههای قضایی و انتظامی بدون توجه به فشارهای رسانه ای باید برای حفظ امنیت روانی و جانی مردم اقدام قاطع نمایند.
#مهدی_عامری
⭕️تفسیر شرقی از طوفان نوح(ع)!
🔰یکی از داستانهای مشهور در ادیان و ملل گوناگون، ماجرای طوفان حضرت نوح(ع) است که بنا بر قولی 600 روایت مختلف از آن در فرهنگهای گوناگون وجود دارد.
اما روح کلی قریب به اتفاق آنها و همه ادیان الهی این است که منشا طوفان نوح، گردنشکی مردم زمان این نبی اولوالعزم بوده است.
هم در قرآن و هم در کتب مقدس دیگر به این امر به صراحت اشاره شده است و با اندک اختلافاتی در جزییات داستان، همگی بیان داشته اند که نافرمانی قوم نوح از تعالیم ایشان و طغیان آنها سبب عذاب الهی شده است.
روزنامه شرق(8مرداد، ص1) در مطلبی که چارچوب و موضوع اصلی آن پیرامون محیط زیست است، تعریف جدیدی از داستان نوح ارائه داده است!
نویسنده نوشته است: «اصل داستان تغییر آبوهوا و تأثیر آن بر انسان و حیاتوحش و نحوه برخورد با آن است.» چنانچه مشخص شد این اصل داستان نیست بلکه اصل داستان تمرد بشریت از تعبد در پیشگاه حضرت ربوبیت و رسول اوست که موجبات عذاب الهی را فراهم میآورد، حال در دوران حضرت نوح(ع) نوع عذاب این گونه بوده است که ظالمین مغروق در عذاب شدند. به همین دلیل اگر این مهم مورد توجه قرار نگیرد، ارائه عبرت از داستان به بیراهه میرود.
نویسنده در ادامه مینویسد: «صرفنظر از نحوه روایت و دلایلی که در فرهنگهای مختلف دراینباره نقل میشود، کل این داستان برای نسل حاضر و برای مسئولان ایران بسیار آموزنده است. نخست، برای اینکه بفهمیم چرا این رویداد پیش آمده بود. دوم اینکه چگونه برای مقابله با آن برنامهریزی شد. سوم اینکه ما چه باید بکنیم؟»
اما پاسخ نویسنده در پاسخ پرسش اول همان گونه که بیان کرده است سعی کرده است از روایات و دلایل دینی و فرهنگی ماجرا صرف نظر کند، اما در ادامه به جای آن دلایل، دلیلی نشانده است که زاده ذهن نویسنده است و به سختی میتوان مجرایی برای تطبیق آن با داستان واقعی ساخت!
نویسنده با بیان توضیحاتی درباره تغییرات اقلیمی و آب هوایی در کره زمین، به واسطه تخریب محیط زیست نتیجه میگیرد: «با بالا آمدن سطح آب و پیشبینی تداوم آن که موجب نابودی انسان و حیاتوحش میشد، خداوند به حضرت نوح(ع) فرمان داد برای نجات بشر و نمونههای حیاتوحش یک کشتی بسازد و زوج و فرد انسان و حیوانات را در آن قرار دهد تا کشتی با قرارگرفتن روی سطح دریایی که زمین را احاطه کرده بود...»
چنانچه مشاهده میشود نویسنده یک دلیل کاملا طبیعی و به دور از اتصال به الوهیت برای ماجرای کشتی نوح بیان میکند!
به نظر در ذهن نویسنده این گونه میگذرد که در این داستان، چون حضرت نوح(ع) و دیگران از شرایط اطراف خود مطلع نبودند و یا تخصص لازم در این زمینهها را نداشتند، نیاز به وحی الهی بوده است!
این امر ممکن است این شائبه را ایجاد کند که یک عامل کاملا طبیعی موجب طوفان نوح(ع) شده است و طبق آنچه برخی فیلسوفان غربی اعتقاد دارند، چون عقل بشری توجیهی برای آن ندارد آن را به دین گره میزند!
در حالیکه داستان نوح همانند سایر گزاره های دینی همانطور که مبتنی بر وحی است زیر ساخت عقلی نیز دارد و این دو اصلا با هم منافات ندارد.
نویسنده مینویسد: «ساخت کشتی نوح آن هم در یک دوره طولانی چند نکته را به ما میآموزد: نخست اینکه با دیدن نشانههای بحران، آینده را پیشبینی کردند. دوم اینکه اقدام به برنامهریزی برای راهحل دوراندیشانه کردند. سوم اینکه در موعد معین به نتیجه رسیدند که این خود نشانی از دقت در برنامهریزی و اجرای آن بوده است».
به نظر میرسد نویسنده آشنایی دقیقی با داستان حضرت نوح ندارد و یا آنکه در ارائه مطلب با ضعف بیان مواجه شده است. مشخص نیست نویسنده از کدام منبع به داستان نوح اشاره میکند و با استناد به کدام فرهنگ و روایت به نتیجه گیری از داستان نوح میپردازد.
فی الجمله از آنجا که نگارنده این متن قرآن را سند دقیق و کامل و بی تحریف میداند، با استنناد به این کتاب آسمانی مشخص می شود که آنچه نویسنده بیان داشته است اصلا با واقعیت مطابقت ندارد.
چه آنکه اولا در ماجرای بلای الهی در آن دوران، بالا آمدن سطح آب دریا دلیل این امر نبوده است بلکه بارانی سیل آسا از آسمان به باریدن گرفته و از تنور و زمین آب میجوشیده است.. از این رو ربط دادن آن با مسایل طبیعی یک خلاف گویی آشکار است!
در ثانی حضرت نوح(ع) در ساخت کشتی تنها بود و سایرین نه تنها بحرانی را پیش بینی نکردند بلکه به تمسخر ایشان میپرداختند که در سرزمینی دور از دریا و بی آب و علف مشغول ساخت یک کشتی عظیم الجثه است.
در واقع همه ماجرا متصل به وحی است و طبیعت و بشر دخالتی در آن ندارند.
بهتر آن است متخصصان عرصه محیط زیست در همان حوزه تخصصی خود ورود کنند. تا انحراف و تحریفی در داستانهای تاریخی و دینی انجام ندهند که بعضا ایجاد شبهه در اذهان مینماید.
⭕️ جهاد طلبگی علیه اشرافیت!
🔰نسل تازه روحانیت با اقدامات آتش به اختیار توانستهاند در عرصههای گوناگون جریانسازی کند.حجت الاسلام کمیل نظافتی و حجت الاسلام بی آزار تهرانی به تازگی در عرصه جهادی و خدمت رسانی با بهره گیری درست از فضای مجازی در خرمشهر و آبادان کارستان کردند. حضور میدانی در مناطق بحران زده و جمع آوری کمک نقدی برای مردمی که با کم آبی مواجه بودن از جمله این اقدامات بود.
🔸اما نگارنده اوج فعالیت روحانیت اصیل را تحرکات اخیر حجت الاسلام صدرالساداتی میداند.
او برای دفاع از آرمان های امام و انقلاب در برابر مشتی زالوصفت سینه سپر کرده است تا مانور تجمل و اشرافیتآنها به پای انقلاب نوشته نشود.
🔸مطلب روشن است؛ جمعی از آقازادهها و فرزندان مسئولین، در فضای مجازی بخشی از سبک زندگی خود را به نمایش عموم میگذارند! از مسافرتها و مهمانیها و وسایلی که تهیه میکنند و اتفاقات خانوادگی و .. اینان به خواست و اختیار خودشان بدون آنکه برایشان قبحی داشته باشند زندگی تجملاتی خود را به نمایش عموم میگذارند. حال اعتراض به این اقدام نه سرک کشیدن به زندگی خصوصی مردم است و نه غیبت و تهمت و بیاخلاقی! وقتی شخصی خودش ابایی از مانور تجمل گرایی ندارد، چرا بازنشر آن باید اشکالی داشته باشد؟
🔸به نظرم فعالیت حجت السلام صدرالساداتی را باید ریشهای و در راستای فعالیتهای جهادی توصیف نمود. به تعبیر رهبری امروز همه وظیفه دارند علیه اشرافیت خروش داشته باشند. اما میپرسند چه کسی این وظیفه را بر دوش امثال صدرالساداتی گذاشته است.
🔸این ابتداییترین آموزه حضرت امام است که در منشور روحانیت ایشان مرقوم داشتهاند و ظاهرا آقازادهها یا مسئولین نظرات حضرت امام را قبول دارند و اگر چنین نیست تکیه زدن آنها به مناصب خلاف شرع و قانون است. امام در منشور روحانیت روحانیت اصیل را این گونه معرفی میکند: «روحانیت متعهد، به خون سرمایه داران زالو صفت تشنه است و هرگز با آنان سرآشتی نداشته و نخواهد داشت.»
در فرازی دیگر، ایشان پایان انقلاب را زمانی میداند که مسئولین آن کاخ نشین شوند. «آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحه دولت و ملت را بخوانیم.» از این رو برای دفاع از حیات انقلاب و ادامه آرمانهای ملت و انقلاب باید علم مبارزه با اشرافی گری را بلند کرد و نباید کسی که در این میدان سینه سپر میکند را مورد ملامت قرار داد.
🔸امروز حرکت حجت الاسلام صدرالساداتی مورد حمایت خیل طلاب جوان و انقلابی است. آنها که میگویند چرا از حوزه صدایی بلند نمیشود، صدای این سید را که صدای بسیاری از طلاب و روحانیون است بشنوند.
🔸مناظرات زنده اخیر صدرالساداتی با دو تن از این آقازادهها به طور میانگین ده هزار نفر را با خود همراه کرد و کسانی که فعال در این عرصه هستند، میدانند این اعداد و ارقام به چه معناست. نظرات مردمی در خلال این مناظرات نیز غالبا تایید طرف طلبه منتقد را نشان میداد و نشان از این دارد که مردم انقلابی هیچ سنخیتی با مسئول اشرافی ندارند.
🔸بازتابهای این مناظرات به مطبوعات نیز کشیده شد و روزنامههای اصلاح طلب و اصولگرا (مثلا نگاه کنید روزنامه اعتماد نه مرداد) با تمام اختلافات سیاسی در این مورد خاص با حرکت صدرالساداتی همراهی کردند و علیه تجمل و اشرافیت خروشیدند.
🔸این گونه تحرکاتی که امروزه از بدنه حوزه و روحانیت آغاز شده و به سمت فراگیر شدن است نویدبخش آینده روشنی برای انقلاب است. مردم تشخیص میدهند اگر آقازادهای حتی در لباس روحانیت زندگی لاکچری دارد ربطی به روحانیت و حوزه متعهد و انقلابی ندارد و حضور امثال افرادی که در این یادداشت اسامی آنها ذکر شد، این امید را به مردم تزریق میکند که حوزه و روحانیت هنوز مانند سلف صالح خود پشتیبان حقوق اساسی مردم به خصوص محرومین و مستضعفین است.
🔸البته روشن است در این مسیر مبارک، هر اقدام خلاف شرع مانند افشای اسرار و اشاعه فحشا و تجسس بیجا مورد تایید نخواهد بود و باید به شدت از آن اجتناب کرد. چرا که ضمن ارتکاب حرام الهی، اصل کار را نیز به مخاطره میاندازد
#مهدی_عامری
https://rasekhoon.net/news/show/1386230/جهاد-طلبگی-علیه-اشرافیت/مث
خبرگزاری رسا | یادداشت | مهدی عامری
🔶 شلیک نکن، نامه ننویس
http://www.rasanews.ir/detail/News/573674/2068
خبرگزاری رسا | یادداشت | مهدی عامری
🌻 روز "مروجان صداقت و وثاقت"
مردم خبر موثق و صحیح و کامل را با جان و دل می پذیرند. اگر شائبه مخفی کاری، خبرسازی بدون سند، بی صداقتی و توهین و تهمت برای مخاطب ایجاد شود، همان زمان لحظه مرگ آن رسانه است.
http://www.rasanews.ir/detail/News/573731/2067
⭕️ کار فرهنگی به جای اعدام
🔹مردم از دولت و مجلس انتظار دارند تا با وضع و نظارت و اجرای قوانین بتوانند در اسرع وقت این معضلات را سامان دهند و از سویی از قوه قضاییه انتظار دارند آن گردن کلفتهایی را که برای منافع شخصی خود منافع ملی را به مخاطره میاندازند و با سفره مردم بازی میکنند به سزای اعمال خود برساند.
🔸اما در این میان روزنامه اعتماد با قلم عباس عبدی یادداشتی برخلاف خواست مردم درج کرده است تا نشان دهد اصلاح طلبان سعی دارند همواره بر خلاف جریان مردم حرکت کنند!
او در یادداشت خود این خواست عمومی و مردمی را به سر و صدای اصولگرایان فروکاسته است و نوشته است
🔸او با لحنی اهانت آمیز از توصیههای مراجع تقلید به قوه قضاییه این گونه تعبیر میکند: «چند نفر در قم حکم میدهند». خوب است ایشان بداند این چند نفر از مراجع عظام تقلید هستند که اتفاقا از حامیان دولت هم هستند. رجوع مستقیم و متعدد مردم به علما این وظیفه را بر دوش آنها میگذارد که به نفع مردم و علیه مفسدین فریاد بزنند و چون مراجع معظم در دایره احزاب و جناحها نمیگنجند و با تقوا و به خاطر مردم سخن میگویند باید سخنان ایشان را شنید و به توصیههای ایشان به عنوان انتقاد یک عنصر سیاسی نگاه نکرد.
🔸عبدی معتقد است چنین در خواستها و توصیههایی در وضع کنونی کار را بدتر خواهد کرد و «به گونهای است که این کار در بهترین حالت نوشداروی پس از مرگ سهراب خواهد بود.»
به نظر میرسد همان گونه که در ادامه یادداشت آمده است مشکل آقای عبدی در فهم مساله است؛ چرا که او پرسیده است: «معنای این درخواست چیست؟ آیا از قوه قضاییه میخواهند که قانون را اجرا کند یا فراتر از قانون عمل نماید؟»
🔹ایشان مطلب را در همین دو فرض منحصر کرده و با همین دو فرض انحصاری پاسخهایی داده است که به نظر کامل نمیرسد. و بعد نتیجه گرفته است «البته چون این آقایان محترم به دقت معلوم نمیکنند که منظورشان کدام یک از دو حالت است، در این باره نمیتوان اظهارنظر قطعی کرد».
🔹در پاسخ به این مغالطه آشکار آقای عبدی میتوان گفت که جدای از دو شق فوق میتوان فرض سومی هم در نظر گرفت. گاهی اوقات در شرایط خاصی و مصادیق خاص باید قوانینی اجرا شود که نیاز به تنویر افکار عمومی و روشنگری دارد. به خصوص در شرایط امروز که رسانههای بیگانه و بعضا پادوهای داخلی آن با قلب واقعیت جای مجرم و مظلوم را عوض میکنند!
🔹امروز مردم خواهان برخورد با مفسدین اقتصادی هستند، اما اینکه آیا اقدام آنها افساد فی الارض هست یا نه و اگر هست باید برای مردم به خوبی تبیین شود نیاز به توصیه و حمایت مراجع معظم دارد تا قوه قضاییه در برخورد با اینها تنها به میدان نرود.
🔹از سوی دیگر همانگونه که آقای عبدی نوشته است ممکن است به هر دلیلی قوه قضاییه قانون را اجرا ننماید در این حالت در خواست و نهیب زدن به قوه قضاییه چه اشکالی دارد که آقای عبدی را عصبانی کرده است؟ بر فرض که به گفته ایشان اجرا نکردن قانون در قوه قضاییه فساد بزرگتری باشد، روشن است همین جاست که مراجع معظم و جریان دلسوز ملت و کشور باید مطالبه کنند و فریاد بزنند. این افراد و بزرگواران عهد اخوت با کسی نبستهاند و مانند آقای عبدی در دایره تنگ حزبی و جناحی نیستند که اگر رییس قوه بر فرض هم فکر آنها باشد وقتی اشتباهی کرد، در برابر آن سکوت کنند.
🔹اصلاحطلبان سالهاست در مقوله معضلات فرهنگ میگویند برخورد انتظامی جواب نمیدهد و باید کار فرهنگی نمود، اما در عمل نه تنها کار فرهنگی نمیکنند بلکه بر عکس ضد فرهنگ عمل میکنند! حال این ماجرا از حوزه فرهنگ گویا به حوزه امنیت و اقتصاد هم رسیده است و عباس عبدی نوشته: «اگرچه مجازات ضروری است، ولی اجرای مجازات برای کاهش جرم شرط لازم است و نه کافی. در همین چند سال گذشته، تعداد زیادی بازداشت و حتی برخی اعدام شدند...، ولی هیچ اتفاقی در جامعه از حیث کاهش فساد رخ نمیدهدچرا»
ایشان خودش راهکار مشخصی برای برون رفت از این معضل نشان نمیدهد و فقط پیشنهادش این است با مفسدان اقتصادی و اخلالگران بازار برخورد شدید نکنید؛ همین!
این از عجایب تاریخ است که هر گاه با فساد یا مفسدی در جامعه برخورد میشود و یا حتی قصد برخورد میشود این اصلاح طلبان هستند که به نفع مجرمین و مفسدین دست به قلم میبرند و زبان به کام میچرخانند!
#مهدی_عامری
متن کامل 👇 👇
https://rasekhoon.net/news/show/1387233/برای-مفسدین-کار-فرهنگی-کنید/
تذکر و هشدار جدی رهبر انقلاب به احمدی نژاد و بخشی از اصولگرایان و اصلاح طلبان
❌دولت باید سرکار باشد...
کسانی که می گویند دولت باید بر کنار شود خودشان ملتفت نیستند اما در نقشه دشمن نقش آفرین هستند...
آنچه امروز از کلام رهبری فهم می کنم
این است که این دولت باید بماند اما از نقد و اعتراض مصون نیست..
مانند فرمایشات امروز رهبری می شود با انتقادات تند و دقیق و مخالفت با کارهای غلط از دولت حمایت کرد.
آنان که به بهانه وحدت جلوي انتقاد را می گیرند خلاف مشی امروز عمل می کنند.
❌https://www.fardanews.com/fa/news/852168/دلار-۱۲-تا-۱۴-هزار-تومان-خواهد-شدروحانی-گستاخ-تر-از-هاشمی-استاطلاعات-سپاه-باید-وارد-عمل-شود
❌https://isunews.ir/23044/لزوم-استعفای-رئیس-جمهور-و-برگزاری-انتخ/
خبرگزاری رسا | یادداشت | مهدی عامری
📝پاسخ به شبهه
🔶 از عصمت امیرمؤمنان تا انتصاب مدیر نالایق
✅درنگی در نامه حضرت امیر به منذر
🔷گرچه حضرت علی(ع) دارای مقام عصمت بوده است، اما باید دقت شود که این بدان معنا نیست که حکومت ایشان نیز معصوم بوده است.
http://mobile.rasanews.ir/data?id=575297
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔶 درنگی در نامه حضرت امیر به منذر؛ پاسخ به شبهه | از عصمت امیرمؤمنان تا انتصاب مدیر نالایق
در مطلبی از مهدی عامری، پژوهشگر حوزوی می خوانیم:
🔷 گرچه حضرت علی(ع) دارای مقام عصمت بوده است، اما باید دقت شود که این بدان معنا نیست که حکومت ایشان نیز معصوم بوده است.
🔷 حال پرسش این است، آیا این تعابیر با تعالیم شیعه در باب عصمت سازگار است؟
🔷 برای پاسخ به این پرسش باید توجه داشت که معصومین در انجام امور دنیوی از آنجایی که الگوی سایرین بودند میبایست بنا بر اسباب عادی و ظواهر اقدام و عمل می نمودند و نه وظیفه داشتند و نه عقلانی بود که در همه اقدامات متمسک به علم لدنی و عوامل باطنی و خارقالعاده بشوند.
🔷 در ثانی برای اداره جامعه نیز باید از انسان های موجود استفاده میکردند و بنا نبوده ملائکه و اجنه را برای اجرای امور به استخدام در آورند. از سویی باید شرایط و اوضاع فارس آن زمان را نیز در نظر داشت چه آنکه زمانی به خاطر شرایط خاص فارس حضرت، زیاد بن ابیه که شبهات بسیاری در مورد او مطرح بود به فرمانداری آن شهر گماشت.
🔷 آیا اینکه طبق قوانین ظاهری حضرت به شخصی حسن ظن داشته امری مذموم است؟ در شرایط کمبود نیروهای شایسته تام و تمام، آیا اگر حضرت از چنین فردی در منصب حکومت بهره نمیبرد، از طرف سایرین مورد مواخذه قرار نمیگرفت؟ اگر حضرت در موقع انتخاب به شایستگیهای او توجه نمیکرد و یا هنگام خطای او تذکرات لازم را به او نمیداد، ملامت و سرزنش جا داشت، اما هنگامی که در انتخاب بر حسب ظاهر درست عمل نموده و در هنگامه خطا نیز ساکت نبوده است نمی توان به ایشان اشتباهی را نسبت داد.
🌐 http://yon.ir/ou2s4
🆔 eitaa.com/rasanews_agency
🔰آسیاب دشمن!!
۵ سال است همه مشکلات کشور را به مذاکره با دشمنان ملت و انقلاب و اسلام گره زده اید. در برابر هر نقد و توصیه دلسوزانه سرسختانه و بعضا خشن موضع ایستادید و با اقدامات نا به جا و اشتباه خسارت محض برجام را به انقلاب تحمیل کردید..
به کرات شخص شما با مواضع نادرست در مورد نیروهای مسلح، اقدامات موشکی کشور، شورای نگهبان، نقد معصومین، تفسیر غلط از کربلا، قوه قضاییه و.... موجبات شادی دشمنان کشور را فراهم نمودید
حال عجیب است که با فرافکنی و مظلوم نمایی در بیاناتی موهن و اهانت آمیز، می گویید فیضیه آب به آسیاب دشمن می ریزد!!
فیضیه آب به آسیاب دشمن می ریزد یا رییس جمهوری که به سپاه پاسداران -خار چشم دشمنان ملت ایران - حمله می برد؟
فیضیه در خط دشمن است یا رییس جمهوری که گرای انبار و خزانه خالی به دشمن می دهد؟
و یا رییس جمهوری که انقلاب و نظام را به اعدام متهم می کندسال و چندین مورد دیگر
کاش حرمت لباس خود را حفظ می کردید و این گونه با فیضیه بی مهری نمی کردید!
البته مع الاسف فیضیه در طول تاریخ بعضا آخوندنماهایی که آب به آسیاب دشمن می ریخته اند بیرون داده است اما این به فیضیه بر نمی گردد که به شخصیت و هویت آن افراد وابسته است!
رفتار شما با منتقدین و اهانتهای شما به آنان پس از ۵ سال، عادی شده است و مردم و نخبگان دریافته اند که شما با وجود آنکه شعار نقدپذیری می دهید، اما التزامی به آن ندارید، مانند بسیاری از وعده ها و شعارهایی که می دهید و در دهان باقی می ماند!
فیضیه و طلاب انقلابی، همراه با مردم در برابر اشرافیت، بی عرضه گی، بی توجهی به مطالبات مردم و ذلت خواهی مسئولان و سهل اندیشی ها می ایستند و با این گونه تهدیدات و فشارها و فرافکنی ها از پای نمی نشینند.
اینک که پاسخهای شما در مجلس نمایندگان ملت را قانع نکرده است بهتر است برای قانع کردن مردم، از سخن گفتن و شعار سراییدن عبور کنید و با اقدامات عملی درست و مناسب دولتی در شان ملت و انقلاب اسلامی بسازید.
در پایان این هشدار قرآنی را به شما یادآوری می نمایم که پس از این دنیای فانی قیامت و آخرتی هست که پاسخگویی در آن محکمه بسیار دشوارتر است و جا دارد انسان خود را برای سعادت ابدی آن عالم آماده نماید که به گفته علمای ربانی یاد مرگ در این راستا بسیار اثر بخش است. کذب و عدم وفای عهد و توهین و خودبزرگپنداری و لطمه به بیت المال و دوستی با دشمنان خدا، از بزرگترین گناهانی هستند که انسان را به قعر دوزخ خواهد برد.
والعاقبه للمتقین
۶ شهریور ۱۳۹۷
#مهدی_عامری
خبرگزاری رسا | یادداشت | مهدی عامری
🔷تعطیلات و تحصیلات حوزه نیازمند شفافیت
گرفتار شدن در برزخ تاریخ شمسی و قمری، همچون گرفتاری میان سنت و مدرنیته، دانشگاهی یا حوزوی بودن از امور مخاطرهآمیز حوزه گشته است.
#حوزه_علمیه
http://mobile.rasanews.ir/data?id=576564