نمایشگاه مجازی کتاب
.
.
جهت تهیه این کتب ، نام و کد نوشته شده جلوی هر کتاب را به ادمین کانال ( @sadid_isu ) ارسال نمایید.
و پس از ثبت سفارش، کتاب مورد نظر خود را به صورت رایگان و با رعایت پروتکل های بهداشتی درب منزل تحویل بگیرید.
#نمایشگاه_مجازی_کتاب
#ارسال_رایگان
#کتاب_خوب
#نشر_سدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰معرفی کتاب راهی با سعید در برنامه سمت خدا
.
🔰پویش مطالعاتی کتاب راهی با سعید
.
🎁 جوایز وهدایا
🎁 یک کمک هزینه ۵ میلیون ریالی سفربه مشهد
🎁 سه کارت هدیه ۲ میلیون ریالی
🎁 پنج کارت هدیه ۱ میلیون ریالی
🎁 ده بن تخفیف ۵۰٪ خریدکتاب تاسقف ۱ میلیون ریال
.
.
🔰شیوه شرکت در پویش مطالعاتی
.🔻تنها با ارسال کد مندرج در کتاب به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۲۷۷۷ در قرعه کشی شرکت کنید و برنده جوایز باشید.
.
🔰شیوههای تهیه کتاب
.
🔻از طریق صفحه اینستاگرام سدید @sadidisu.ir
.
🔻ازطریق ارسال عدد ۷۲ به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۲۴۰۴۸
.
🔻ازطریق ارسال پیام ،در کلیه پیام رسان ها به شماره ۰۹۱۰۹۸۰۳۵۱۱
.
🔻ازطریق سایت sadidisu.ir
.
#پویش_مطالعاتی_کتاب_راهی_باسعید
#سمت_خدا
#نجم_الدین_شریعتی
#کتاب_راهی_با_سعید
#نشر_سدید
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زیر_خیمه_حسین
با امام حسین به همه جا میتوان رسید...
بعضی کلاسها خیلی پربارند، اما خستهکننده و ملال آور، بعضی کلاسها بیبارند و چیزی دست مخاطبشان نمیدهند، اما نشاط دارند، پای آن کلاس خسته نمیشوی. بعضی کلاسها هیچ کدام را ندارند که تکلیفشان روشن است، و البته هستند کلاسهایی که هر دو را دارند، اگرچه کم پیدا میشوند!
کتابهایی هم هستند که مثل کلاسهای دسته آخر، اگر اولش پای حرف معلم بشینی، تا آخرش میمانی، و گذر زمان را حس نمیکنی.
کلاسهای عاشورایی همه اینگونهاند و این بار دعوتت کردیم برای شرکت در کلاسی از این جنس، که در یک باغ با صفای بهشتی برگزار میشود: باغ سیب!
معرفیای کوتاه از مجموعه آثار زیر خیمه حسین...
#نشر_سدید
#حجت_الاسلام_علوی
@sadidisu_ir
هدایت شده از تنها علاج
🔰 اربعین امسال: اضطرار فعال
✍حجتالاسلام سیّد علیاصغر علوی
پژوهشگر و مؤلف در حوزه عاشورا
🔹اینکه «محبت مقدمه معرفت است یا محبت بعد از معرفت شکل میگیرد؟» بحثی پر دامنه و عمیق است. برخی معتقدند محبت خودش زمینه ساز معرفت است یعنی کسی که محبت دارد میتواند معرفت کسب کند و اصالتاً معرفتِ بی محبت ارزشی ندارد؛ نمونه آن هم دشمنان اهل بیت اند که به مقامات اهل بیت معرفت داشته اند اما چون محبت نداشته اند دشمنی میکرده اند. در مقابل برخی معتقدند اگر از معرفت آغاز شود از دل آن، محبت خواهد جوشید چرا که به دنبال شناخت به یک حقیقت است که علاقه ایجاد میشود... البته هرکدام از این دو گروه برای نظرشان دلایلی ذکر میکنند...
🔹چه بر اساس الگوی «معرفت، محبت، اطاعت» قائل باشیم که محور بحثها معرفت است و خود محبت از فروعات محوری معرفت است و چه بر اساس الگوی «محبت، معرفت، اطاعت» پیش برویم و در آن نقش محبت را پررنگتر بدانیم، اربعین در کنار این دو الگو، طرح تازه سومی هم در انداخته است که با اطاعت آغاز میشود.
🔹بر اساس الگوی «معرفت، محبت، اطاعت» یا «بینش، گرایش، کنش» باید ابتدا از معرفت آغاز کرد ولی در اربعین کم نیستند آنها که چه بسا بدون داشتن «بینش» مناسبی پای در این گام نهادهاند و حتی «گرایش» نیرومند خاصی همراهشان نبوده است و شاید برای تماشا و کنجکاوی و دیدن «اینکه اینجا چه خبر است» پای در این مسیر گذاشتهاند؛ اما با همین رفتار و «کنش» مطیعانه، بعد از همان سفر اربعین مشتاق شده اند تا برای سفر بعدی دست پر بیایند و فکری برای معرفت و محبتشان بردارند. اربعین و سازوکارهای شگفتش دلهای بسیاری را به ماجرای خویش گره زده است. این است اربعین! این جلوه فریبا و دلربا را میتوان در اربعین امسال مورد بررسی بیشتری قرار داد.
🔹آنها که یک بار اربعین را چشیدهاند مخاطب اصلی این عملیات هستند و در حلقه بعدی آنها که مایلند در این کاروان اهل حضور باشند که حقیقت زیارت همین «حضور» است: «حضور الزائر عند المزور». در اربعین امسال باید به این الگو توجه ویژهتری بکنیم. این مناسکِ با طعم هجران و زیارات مجازی نباید خیلی برای ما مزه کند و از بی قراری انسان بکاهد؛ باید همیشه این التهاب و سوز در وجود زائر باشد و به تعبیری بی تابی و اضطرار داشته باشد، اما این اضطرار باید فعال باشد نه منفعل.
🔹اربعینرفتههای سالهای قبل کم نیستند؛ آنها را باید دریافت. غریب ترین و مظلوم ترین زوار کربلا اینها هستند که اگر توشه معرفت و محبتشان را پر نکنند و حتی به کربلا هم مشرف بشوند آن بهره شایسته را نخواهند برد. «علیکم بزوار القدیم»! سفر چندمیها را دریابید که در هر صورت نیازمند آمادگی اند و اگر بدون آمادگی پای در مسیر هم بگذارند و جاده برایشان رنگی از تکرار داشته باشد مطلوب نیست (اگر نگوییم بد است.)
زوار قدیمی را همیشه باید توجه داشت و امسال بیشتر؛ اینان باید مبلّغ و مروّج معارف اربعین بشوند. این اربعین فرصت کادرسازی از این ظرفیت است. این خوبان بهتر میتوانند از سوز و هجرانِ نرفتنشان برای ساختن یک جریان مدد بگیرند.
🔹اربعین همراه با محدودیت امسال و حتی اربعین نرفتن، فرصت سوختن و ساختن است؛ اضطراری فعال برای حرکتی مبتنی بر معرفت و محبت به پشتوانه اربعینهای پیشین! ظرفیتهایی مانند سفرنامه، بیان خاطرات و جلوههای آن سرزمین میتواند نمونه هایی از این دست باشد. ذوق و سلیقه و خلاقیت هرجا برای ارباب پا به میدان بگذارد حماسه خلق میکند! کربلا هم نباشد کربلاآفرینی خواهد کرد. باید بر اساس همان سفرهای سالهای پیشین رزق معرفت و محبت را برای امسال آماده تر کرد...
🔹اگر تقدیر بر این تعلق گرفته است که جمعهای ایمانی با محدودیتهای کرونایی مواجه شوند باید این تهدید را فرصتی برای بازسازی اندیشهها و تعمیق معارف در بسترها و قالبهای جایگزین نمود؛ هرچند به فرض نبود اربعین حضوری (به معنای رایج) باید از امام بخواهیم واقعاً ما را زائر اربعین نموده و کربلا ببرند و با خود همراه کنند چرا که به تعبیر زیارت امین الله دستشان برای بردن هر طالب مائده و طعامی باز است... اینجا ناشدنیها هم شدنی است... جایی هم برای «رزق لا یُحتسب» باید گذاشت...
🔹این اربعین، اربعین ویژه ای خواهد بود؛ در زیارت سالهای قبل، جلسات و محافل قبل از سفر و در حین سفر برگزار میشد و امسال میتواند جلسات و محافل را مروری بر سفرهای قبلی دانست. تهدید نرفتن را باید تبدیل به فرصت تعمیق و بازسازی و بهسازی اربعینهای بعدی نمود. در زیارت سالهای قبل، نکات معرفتی و محبتی «مقدمه» و چاشنی سفر بود و امسال میتواند نوعی جمعبندی اربعینهای پیشین و نوعی پرداختن مجدد به معارف این سفر رمزآلود باشد تا در کنارش زندگی، چند صباحی به خیالش داشته باشیم.
اهالی فکر و ذکر و سلیقه و هنر بسم الله! هرکس چراغی شعله ای دارد بیارد! راه اربعینی شدن هنوز مفتوح است...
هدایت شده از تنها علاج
#به_مناسبت_هفته_پژوهش
🔹🔴🔸راهی با سعید🔸🔴🔹
در معیت جناب سعید، #عاشوراپژوهی بیاموزیم!
🔹 بخشی از حیاط خلوت اندیشه مجموعه آثار عاشورایی زیر خیمه حسین
🔹 تلاشی برای آمدن در باغ! به جستجوی راههایی برای ورود در باغ عاشورا
🔹 نخستین اثر آموزشی گامبهگام کاربردیسازی زندگی عاشورایی اصحاب به همراه بیان شیوه استخراج نکات
🔹مفید برای عزیزان محقق و مبلغ
🔹بیان روشهای تولید محتوا و استخراج نکات و مراثی و...
📌راههای رسیدن به دریافتها و مطالب تازه را در این اثر بخوانید!
#راهی_با_سعید
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
@tanhaelaj
هدایت شده از تنها علاج
🔹کتاب« #مسلم_ولی_امر_است»در کاوش شخصیت حضرت مسلم، به دنبال فهم بهتر مفاهیم حیاتی و ضروری مانند نفوذ، استحاله فرهنگی، زمان شناسی، درک و اقدام به هنگام و... است.
🔻 برشی از کتاب:
🔹درس کوفه «دیروز» را در تهرانِ «امروز» نیز میتوان خواند و اصلاً «باید» خواند، تا یادمان نرود، چهطور کوفه انقلابی سر از ناکجاآباد در آورد؛ این حکایت را باید هر روز در خویش مرور کرد تا «فردا»ی روشن انقلاب را نظارهگر باشیم.
📚...مُسْلِم «وَلِیِّ اَمْر» است
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
#نه_دی
@tanhaelaj
هدایت شده از تنها علاج
#برشی_از_کتاب
🔸امام هر زمانی، بنای امتحان دارد و چه امتحانات عجیب و جالبی!
🔸اهل کوفه زمانِ امام حسین، امتحان شدند به اطاعت از «مسلم»ی که اتفاقاً معصوم نبود!
هرچند این امتحان تازهای نبود...
🔸«هارون»ِ داستان موسی هم معصوم نبود،
«مالک اشتر»ِ ماجرای امام علی هم معصوم نبود...
🔸اما در غیبت موسی، هارون نماینده موسی بود و در نبود علی، مالک اشتر نماینده مصر او.
🔸حرف این بود: «مسلم»ی- که معصوم نبود ولی اشتباه نمیکرد- را امامِ معصوم انتخاب کرده بود
چون امام زمانش او را فرستاده بود و تأیید شده از سوی حسین بود
🔸اصلاً اگر قرار باشد مسلم خطا کند، مردم را چهطور به امام حسین برساند؟
اما خیلیهای کوفه نفهمیدند
همه اینها امتحانهای کوفه سال 60 بود...
📚...مُسْلِم «وَلِیِّ اَمْر» است
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
#نه_دی
@tanhaelaj
هدایت شده از تنها علاج
🔻تل زینبیه منبری برای تحلیل گودال قتلگاه
🔹با هرگام که از این تل زینبیه بالا میروی، معرفتی بر معرفتهایت بیفزا! کربلا دانشگاه انسانسازی است. با هر قدم که بر میداری، رازی از رازهای حسینی شدن یا یزیدی شدن را پیدا کن. این خاک معدن اسرار است که باید تحفه زیارتت باشد. رازهای شمریت و حریت را در حوالی گودال قتلگاه پیدا کن. چرا اهل کوفه به اینجا رسیدند؟
📚"دقایقی از قتلگاه"
دریچه هایی زندگی ساز از کربلا
#زیر_خیمه_حسین
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
@tanhaelaj
May 11