فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفته شده؛ "همان کسانی که فاطمه سلام الله علیها را کشتند به علی تسلیت گفتند."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرواز آخر
🔹سه خلبان پرواز رئیسجمهور که بودند و چه سابقه ای در پرواز داشتند؟
29.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤲 صلوات خاصه امام رضا (علیهالسلام) هدیه به رئیس جمهور و هیئت همراه ایشان #شهید_جمهور #رئیسی سرباز #امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید یادت نره
هوامون رو داشته باشی...
#رئیسی_عزیز #رئیسی
ازغم دوریت می میریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نکته جالب سردار #حاجی_زاده درباره #شهید_رئیسی در مراسم تشییع:
⏪ایشان سفرهای شخصی را با خرید بلیط و هواپیمای مسافربری انجام میداد....
🔴هرچه از مرام خدایی شهیدجمهوربگوئیم کم گفته ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخلاق را در انتخابات ریاست جمهوری رعایت کنید
🔹حجت الاسلام رفیعی: ما انتخابات پیش رو داریم اداب، اخلاق را رعایت کنید. بگذارید این وفاق و دوستی حفظ شود و تخریب نکنیم و دشمن شاد نشویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در لگد کوب حوادث جان دیگر یافتم
چون غبار از زیر پای کاروان برداشتم 😭
سرت سلامت اقا
موضوع
[چشم و گوش پارسا]
#نهج_البلاغه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلَى خَیرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
اما بعد قال مولانا امیر المؤمنین(ع):
«غَضُّوا أَبْصَارَهُمْ عَمَّا حَرَّمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ
ووَقَفوُا اسْماعَهُمْ على العلم النّافع لهم».
✅مقدمه
در اوصاف پرهيزكاران فرمودند چشمهايشان را از آنچه حرام است مىپوشانند و گوشهايشان را هم وقف علوم و دانشهايى مىكنند كه به حال آنها نافع و سودمند باشد از سخنان بيهوده كه موجب خشم خدا و رسول است، دورى مىگزنند.
✔️ در مورد «غض بصر» دو احتمال وجود دارد، احتمال اولی که به ذهن می رسد همان چشم پوشی از نگاه های حرام مثل نگاه شهوت انگیز به تصاویر و صحنه های حرام است👈 اما احتمال دومی هم وجود دارد احتمال «غَضّوا» (فرو گرفتن و نقصان در نظر) كنايه از صرف نظر كردن و عدم اعتنا به ارتكاب محرمات گرفته شده و در اين صورت مىتوان جميع محرمات را از ما حرّم الله اراده كرد، خواه بصرى باشد، مثل نظر به نامحرم و خواه غير بصرى مثل نظر به مقام حرام.
✔️«وَقَفوُا اسماعَهُم على العِلم النافع لهم» گوشهاى خود را بر علومى كه نافع است براى دنيا و آخرت آنها وقف مىكنند. وقتی گوش وقف شده باشد آنهم وقف علم، آنهم وقف علم نافع و نه هر علمی پس مجالی برای استماع علم غیر نافع نمی ماند بماند شنیدن امور غیر علمی و بماند گناه.
🔻در ادامه نکاتی در مورد نظر و استماع پارسایان تقدیم می شود🔺
☑️سپاسگزاری در برابر نعمت دیدن
قرآن در مورد شکر این نعمت عظیم میفرماید: «قُلْ هُوَ الَّذی أَنْشَأَکُمْ وَ جَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ وَ الْأَبْصارَ وَ الْأَفْئِدَةَ قَلیلاً ما تَشْکُرُون» بگو: او است آن کس که شما را پدید آورده و برای شما گوش و دیدگان و دلها آفریده است. چه کم سپاسگزارید.(۱)
👈در مورد این چشم گفتنی است که ۱۲۰ میلیون تار نازک و هفتاد میلیون تار ضخیم در چشم است که نازکها نور کم را دریافت کرده و تصویر را سیاه و سفید نشان میدهند وتارهای ضخیم، نورهای شدید را دریافت کرده ورنگ ها را مشخص میسازد. دو عصب بینای ضخیم از پشت چشم به دو طرف مغز بزرگ میرود. هریک از این میلیونها رشتهی عصبی، اطلاعاتی را که سلولهای بینایی به دست آورده به مغز میرساند، تا در آن جا تصویر به وجود آید وشخص چیزی را ببیند. وآمده است که در پشت چشم ۱۵۰ میلیون سلول نوری آماده دریافت تصاویر است. این قدرت چشم تا جایی است که قادر به تشخیص حدود پانصد هزار رنگ است، و چشم سالم، روشنایی یک شمع را از هفده کیلومتری تشخیص میدهد.»
ماجرا زمانی عجیب تر می شود که همه این ریزه کاری ها در ظاهری ساده از جنس پی ساخته شده است ؛
که حضرت امیر (ع) می فرماید: «اَعجِبُوا لِهذَا الإِنسَان یَنظُرَ بِشَحمٍ» به شگفت آیید که این انسان با یک قطعه پیه میبیند.(۲)
➖باید در مقابل این هدیه گرانقدر و عظیم، خود را مسئول بداند و در قبال نگهداری صحیح از آن وظایفش را بخوبی به انجام برساند. خداوند متعال درضمن سفارش و تأکید نسبت به ارزش و جایگاه مهم چشم به مسئولیت انسان در قبال آن اشاره کرده و میفرماید: «إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ کُلُّ أُولئِکَ کانَ عَنْهُ مَسْؤُلا» به درستی که گوش و چشم و دل در مقابل آنچه میشنود و میبیند و میاندیشد، مورد سوال واقع خواهند شد .(۳)
➖امام زین العابدین علیه السّلام در رساله حقوق خود در مورد رعایت حق چشم میفرماید: «وَ أَمَّا حَقُّ بَصَرِکَ فَغَضُّهُ عَمَّا لَا یَحِلُّ لَکَ- وَ تَرْکُ ابْتِذَالِهِ إِلَّا لِمَوْضِعِ عِبْرَةٍ- تَسْتَقْبِلُ بِهَا بَصَراً أَوْ تَسْتَفِیدُ بِهَا عِلْماً- فَإِنَّ الْبَصَرَ بَابُ الِاعْتِبَار...»
و اما حق چشم بر تو آن است که آن را از هر ناروا بپوشانی و با استفاده از چشم عبرت بیاموزی و از هرزه نگری و نگاههای بیهوده پرهیز کنی؛ زیرا بوسیله چشم یا باید بر دانش خود بیفزایی یا بینش خود را بالا ببری؛ چون چشم وسیله عبرت آموزی است.
➖حضرت علی علیه السلام فرمودند: «مَن أطْلَقَ نَاظِرَةً أَتْعَبُ خَاطِرَهُ مَن َتتَاَبعَتْ لَحَظَاتُهُ دَامَتْ حَسَرَاتُه» هر کس چشمش را به نامحرم رها کند، خاطرش را به رنج میافکند وهر کس نظرش به نامحرم پی در پی باشد، حسرتهای او همیشگی است.(۴)
🔻 ادامه دارد 👇👇
🇮🇷🇵🇸🇮🇷
🚩به کانال معرفتی واخلاقی " گمنام " بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574🇮🇷
☑️نگاه حتی در نماز
[حدیث کمتر شنیده شده]
از پیامبر(ص) وارد شده است که می فرماید:
«خَیرُ صُفوفِ الرِجَال أَوّلُهُا وَ شَرُّهَا آخِرُهَا وَ خَیْرُ صُفوفِ الِنسَاءِ آخِرهُا وَ شَرُهاَ أوَلُهَا»
بهترین صفوف مردان (در نماز جماعت) صف اول است و بدترین آن صف آخر! و بهترین صفوف زنان، صف آخر است و بدترین آنها، صف اول!!
👌توضیح
در دوران پیامبر(ص) که مسجدها مثل مساجد امروزی به قسمت مجزای زنانه تجهیز نشده بود، در نمازهای جماعت ،زنها پشت سر مردها میایستاده اند، و این باعث میشد که صف اول مردها از همه صفوف دیگر فاصلهاش تا زنها زیادتر باشد و صف آخر مردها، نزدیکترین صفوف به زنها قرار میگرفت.
پیامبرصلی الله علیه وآله با توجه به این شرایط ، بهترین و بدترین صفوف را مشخص فرمودند.
چرا که از مردان نامحرم فاصله بیشتری دارند و بدترین صف زنان، صف اول آنهاست؛ چرا که به مردان نامحرم نزدیکترند!!(۵)
☑️نعمت شنوایی
چنانچه در شگفتی چشم گفتیم شگفتی سیستم شنوایی هم از شکوه و عظمت قدرت آفریدگار حکایت میکند،
گوش انسان ۲۰ هزار سلول مویی را در خود جای داده است.
در مورد شگفتی شنوایی ایجا را ببینید👈 لینک 🎥
در اهمیت مسولیت انسان در قبال شنیدن سخن فراوان است که نکاتی تقدیم می شود؛
➖امام سجاد(ع) درباره حق گوش میفرماید:
«وَ أَمّا حَقُّ السَّمعِ فَتَنزِيهُهُ عَن أَن تَجعَلَهُ طَرِيقًا إِلى قَلبِكَ إِلا لِفُوَّهَةٍ كَرِيمَةٍ تُحدِثُ فِى قَلبِكَ خَیرا أَو تَكسِبُ خُلقا كَريم، فَإِنَّهُ بابُ الكَلامِ إِلَى القَلبِ يُؤَدّى إلیه ضُرُوبُ المَعانِى عَلى ما فِیها مِن خَیرٍ اَو شَرٍّ»
و اما حق گوش این است که مراقب باشی آن را نگشایی، مگر برای شنیدن سخن خوبی که در دلت خیری پدید آورد یا اخلاق والایی بدان کسب کنی؛ زیرا گوش، دروازه سخن به سوی قلب است که معانی گوناگونی را که متضمن خیر یا شر است، به آن میرساند.
➖گوش باایمان، در مجالس غیبت و تهمت، ساز و آواز حرام و هرزهگویی حاضر نمیشود و از شنیدن هر صدایی که ناخشنودی خداوند را در پی داشته باشد، دوری میورزد. مؤمن وظیفه دارد برای پاک ماندنِ گوش خود از نغمههای حرام، از نشستن در مجالسی که با سخن و نوای گناهآلود همراه است، خودداری کند. افزون بر این، کسانی که به درجات بالای ایمان دست مییابند، از شنیدن نغمهها و سخنان لغو و بیهوده، که هیچ نتیجه مثبتی در پی ندارد نیز دوری میورزند:
«قَد أفلَحَ المُؤمِنُونَ الَّذینَ هُم فی صَلاتِهِم خاشِعُونَ وَ الَّذینَ هُم عَنِ اللَّغوِ مُعرِضُونَ»
حقّا که مؤمنان رستگار شدند آنان که در نمازشان فروتن اند و آنان که از هر بیهودهای رویگردان اند.(۶)
➖امام صادق علیه السلام در بیان وظیفه ایمانی گوش میفرماید:
«وَ فَرَضَ عَلَى السَّمعِ أن یَتَنَزَّهَ عَنِ الاستِماعِ إلَىٰ ما حَرَّمَ اللَّهُ وَ أن یُعرِضَ عَمَّا لا یَحِلُّ لَهُ مِمَّا نَهَى اللَّهُ عزّ و جل عَنهُ وَ الإصغاءِ إلَى ما أسخَطَ اللَّهَ عزّ و جل».
وظیفهای که بر عهده گوش نهاده، این است که از گوش دادن به آنچه خدا حرام کرده، دوری کند و از آنچه برایش روا نیست و خداوند عزّ و جل از آن نهی کرده است و نیز از شنیدن آنچه خداوند عزّ و جل را ناخشنود میسازد، روی گرداند.(۷)
➖امام باقر عليه السلام :
مَن أصغى إلى ناطِقٍ فقَد عَبَدَهُ، فإن كانَ النّاطِقُ يُؤَدّي عَنِ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ فقَد عَبَدَ اللّه َ، و إن كانَ النّاطِقُ يُؤَدّي عنِ الشَّيطانِ فقَد عَبَدَ الشَّيطانَ» .
هركه به گوينده اى گوش سپارد، او را بندگى كرده است؛ اگر آن گوينده از خداوند عزّ و جلّ بگويد شنونده خدا را عبادت كرده و اگر از طرف شيطان بگويد شيطان را عبادت كرده باشد.(۸)
➖ حضرت علی(ع) در ضمن خطبه ای فرمود: «أَمَا إِنَّهُ لَیسَ بَینَ الْحَقِّ وَالْبَاطِلِ إِلَّا أَرْبَعُ أَصَابِعَ. فسئل علیه السلام، عن معنی قوله هذا، فجمع أصابعه و وضعها بین أذنه و عینه ثم قال: الْبَاطِلُ أَنْ تَقُولَ سَمِعْتُ، وَالْحَقُّ أَنْ تَقُولَ رَأَیتُ»
بدانید که میان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نیست. (پرسیدند: معنای آن چیست؟ امام علی علیه السلام انگشتان خود را میان چشم و گوش گذاشت و فرمود:) باطل آن است که بگویی شنیدم، و حق آن است که بگویی دیدم».(۹)
➖در حدیثى از پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله مى خوانیم: «مَنْ اُغْتِیْبَ عِنْدَهُ اَخُوُهُ الْمُسْلِمُ فَاسْتَطاعَ نَصْرَهُ فَلَمْ یَنْصُرْهُ خَذَلَهُ اللّهُ فِى الدُّنْیا وَالاْخِرَةِ؛ کسى که غیبت برادر مسلمانش نزد او شود و توانایى بر یارى او داشته باشد و یاریش نکند، خداوند او را در دنیا و آخرت مخذول مى کند».(۱۰)
🔻 ادامه دارد 👇👇
🇮🇷🇵🇸🇮🇷
🚩به کانال معرفتی واخلاقی " گمنام " بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574🇮🇷
💠داستان
موسی(ع) جوانی پرانرژی و پرتوان، پس از درگیری با فرعونیان، از مصر به سوی مدائن هجرت کرد. نزدیک مدائن – همان شهری که شعیب پیامبر(ع) در آن می زیست- به جایی رسید که چوپانان برای گوسفندان خویش از آن آب برمی گرفتند. ناگهان دختران جوانی را دید که در کناری ایستاده اند و گوسفندانشان را حفاظت می کنند. از آنان پرسید چه می کنید؟ گفتند: منتظریم تا مردان از این چاه برای گوسفندان آب بیرون آورند و بعد که خلوت شد ما برای گوسفندان خویش آب جستجو می کنیم. موسی(ع) آن جوان باغیرت و پرهمّت برای گوسفندان آنان از چاه آب کشید و آن حیوان ها سیراب شدند و دختران جوان هم به سوی خانه خویش رفتند. هنگامی که آن دو دختر جوان پیش پدر پیر خود رفتند با یادآوری جریان آب رسانی آن جوان به گوسفندان خویش، از جوانمردی و مردانگی او سخن به میان آوردند. شعیب یکی از آنان را فرستاد که آن جوان را به خانه دعوت کند. آن دختر پیش پدر این پیشنهاد را داد که:
یا أَبَتِ اسْتَأْجِرْهُ إِنَّ خَیْرَ مَنِ اسْتَأْجَرْتَ الْقَوِیُّ الاْءَمِینُ؛ ای پدر! این جوان را به کار گیر زیرا او هم توانا وهم امین است.
شعیب پیامبر(ع) پرسید: به توانایی او از جریان برداشتن سنگ سنگین و سخت پی بردی اما امانت او را از کجا شناختی؟
گفت: هنگامی که من را فرستادی تا او را به خانه خویش دعوت کنم، چون موسی راه را نمی شناخت من جلو افتادم تا او راه را گم نکند، او به من گفت: تو به دنبال من حرکت کن، هرکجا که به بیراهه رفتم مرا آگاه کن، چون ما کسانی هستیم که به دنبال زنان چشم نمی دوزیم و پشت سر آنان حرکت نمی کنیم! من از این رفتار او فهمیدم که جوانی پاکدامن و عفیف و امین است.
نتیجه چشم پاکی موسی(ع) آن شد که در نزد شعیب(ع) منزلت یافت، با دختر شعیب(ع) ازدواج کرد و پس از آن نیز به مقام رسالت و نبوّت.
💠داستان
شیخ بهائی میفرماید: روزی در مجلس بزرگی ذکر من شده بود. شنیدم یکی از حاضرین که ادعای دوستی با من میکرد ولی در این ادعا دروغ میگفت؛ شروع به غیبت نموده و نسبت ناروایی بمن داده بود و این آیه را در نظر نداشت که خداوند میفرماید: بعضی پشت سر بعضی غیبت نکنید، آیا دوست دارید گوشت مرده برادر خود را بخورید؟ همه این را ناخوش میدارید.
آنگاه که فهمید اطلاع از غیبت او پیدا کردهام، نامه بلند بالایی برایم نوشت و اظهار پشیمانی و درخواست رضایت در آن نامه کرد. در جوابش نوشتم: خدا ترا پاداش دهد بواسطه هدیه ای که برای من فرستادی؟ چون هدیه تو باعث سنگینی کفه حسناتم در قیامت میشود!
از حضرت رسول روایت شده که فرمود: در روز قیامت بنده ای را در مقام حساب میآورند، کارهای نیکش در یک کفه و کارهای زشتش را در کفه دیگر میگذارند، کفه گناه سنگین تر میشود. در این هنگام ورقه ای بر روی حسنات قرار میگیرد، کارهای نیکش بواسطه آن عمل زیادتر از گناهانش میشود.
عرض میکند: پروردگارا آنچه عمل خوب داشتم در کفه حسنات وجود داشت، اما این ورقه چه بود؟ من که چنین عملی نداشتم؟ خطاب میرسد: این در مقابل سخنی است که درباره تو گفتهاند و از آن نسب پاک بودی. این حدیث مرا وامیدارد که سپاسگذار تو باشم بواسطه چیزی که بمن رسانیده ای، با اینکه اگر روبروی من، اینکار یا بدتر از این را انجام میدادی با تو مقابله بمثل نمیکردم و جز عفو و گذشت و دوستی و وفا از من نمیدیدی؛ این باقی مانده عمر، گرامی تر آن است که صرف در مکافات اشخاص شود، باید بفکر آنچه از دست رفته بود و تدراک گذشته را نمود.
💠داستان
سعدی می نویسد:
یاد دارم که ایام طفولیت، بسیار عبادت میکردم و شب را با عبادت به سر مىآوردم. در زهد و پرهیز جدیت داشتم. یک شب در محضر پدرم نشسته بودم و همه شب را بیدار بوده و قرآن مىخواندم، ولى گروهى در کنار ما خوابیده بودند، حتى بامداد براى نماز صبح برنخاستند. به پدرم گفتم: از این خفتگان یک نفر برخاست تا دور رکعت نماز بجاى آورد، به گونهاى در خواب غفلت فرو رفتهاند که گویى نخوابیدهاند بلکه مردهاند.
پدرم به من گفت: عزیزم! تو نیز اگر خواب باشى بهتر از آن است که به غیبت و ذکر عیب آنها بپردازى .
ــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱.ملک/۲۳.
۲.نهج البلاغه، حکمت ۸.
۳.اسرا/۳۶.
۴.بحار الأنوار ،ج۱۰۴،ص۳۸.
۵.نهج الفصاحه،ص۴۷۱.
۶.سوره مؤمنون/۱
۷.الكافي،ج۲،ص۳۵.
۸.الكافي ،ج۶،ص۴۳۴.
۹.نهج البلاغة،خطبه ۱۴۱.
۱۰. من لا يحضره الفقيه،ج۴،ص۳۷۲.
🌺 والسلام علی من اتبع الهدی 🌺
🇮🇷🇵🇸🇮🇷
🚩به کانال معرفتی واخلاقی " گمنام " بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574🇮🇷
🔺کافیه فقط خالصانه بندگی کنی ...
🔺با همین سادگی در معمولیترین حالت ممکن توانست فرزندی تربیت کند که یک جامعه به او افتخار کند، آن هم مادری غریب و ناشناخته!
🔺توضیح بیشتری لازم نیست، نه از خودش، و نه از فرزندش که این روزها همه شبکههای اجتماعی پُر است از
اسم و رسمشان
🔺فقط بدان تو هم اگر یک مادری
و اسمت روی هیچ بنر و لوح تقدیری نیست
🔺درآمد و تحصیلات چشمگیری نداری!
مشغول کارهای ساده خانه و بچه داری هستی، شب بیداری و خستگیهایت را کسی نمی بیند،
🔺اما با همین کارهای معمولی، یک جهان،
یک آینده بزرگ در دست توست، و تکتک کارهای بظاهر معمولیت
اثر عجیبی دارد، که بعدها خودت و دیگران خواهید دید.
🔺با خدا معامله کن و پاک و سالم زندگی کن و صبوری کن و از خدا بخواه مؤثر در ظهور باشی
🔺اگر نیت ما، تربیت نسل ظهور و یاری امام زمان (عج) باشه، برکت در تربیت و سایر رزق ها را خدای کریم بواسطه ی امام زمان (عج) به ما می رساند. ان شاءالله
🔺باور کنیم مادران مؤثرترین افراد در تربیت نسل صالح و مهدوی هستند.
🥀...شهید سید مظلوم...🥀
--------------------------
#رئیسی
#رئیسی_عزیز
#شهید_جمهور
╭─┄┄<❅✾🥀✾❅>┄┄─╮
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574
╰─┄┄<❅✾🖤✾❅>┄┄─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸امام زمان (عج) به زور نمیاد!
#امام_زمان
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلیِّٖکَالفَرَج🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️امیرالمومنین علیهالسلام:
🔸زمین، گنجینههای درونش را برای حضرت مهدی علیهالسلام بیرون خواهد ریخت... و او عدالت را به شما نشان خواهد داد.
📚نهج البلاغه، خطبه ۱۳۸.
#امام_زمان
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلیِّٖکَالفَرَج🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨یکی از اسمهای امام زمان علیهالسلام در آل یس، که در لحظات «به تنگ آمدن و ناچاری» در هر مشکلی، باید محکم ازش کمک بگیری و رها شی!
#کلیپ | #استاد_شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙استاد هاشمی نژاد
🔸مهربانی #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🔸کوتاه و شنیدنی👌
👈حتما ببینید و نشر دهید.
و من تمام این چند روز
را به تو فکر میکردم...
به غربتت وسط شلوغیهای دنیا
چقدر آمدنت دیر شده است..!
یا نُورِ أَبْصَارِ الْوَرَی...
-امامزمانم♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اما مرگ مهم نیست!
تو مرگ را خواهی داشت
پس بنگر برای چه میمیری؟!
-استادصفاییحائری-
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️پایان کار سرباز امام زمان شهادت است...
#امام_زمان
#شهید_جمهور 🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ شگفتی تیم اقتصادی مصر از تواضع فرمانده عالیرتبه نظامی ایران، سردار سلیمانی
👈 به صندلی شهید امیر عبداللهیان هم توجه کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مستند «روایت سانحه»
روایتی از روز سانحه و عملیات جستجو برای یافتن بالگرد سانحه دیده رئیسجمهور به همراه پخش تصاویری از عملیات امداد برای اولین بار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ وقتی هوشنگ امیراحمدی (استاد دانشگاه راتگرز آمریکا) پشت پرده و واقعیت اوضاع اپوزیسیون را جلوی دوربین میگوید:
مردم ایران با شما نیستند ، ۴۵ سال است که اپوزیسیون به جایی نرسیده است