eitaa logo
🌹صدرا🌹
553 دنبال‌کننده
28.8هزار عکس
35.1هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام_فرمانده نزدیک به ۱.۵ میلیون ویدئو «سلام یا مهدی» از سراسر جهان برای حمایت از فلسطین! خیلیاشون حتی مسلمان هم نیستند... "کیانوش پازوکی گرمساری"
3.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رابطه ایران و رژیم موقت صهیونسیتی😉 یه جوری می‌زنیم که..
۩کانال‌ادعیه‌و‌مناجات‌صوتی﷽۩دعای‌کمیل۩میرزامحمدی.mp3
زمان: حجم: 25.11M
🕋 دعای کمیل 🎙 با نوای میرزا محمدی ┄═🌼💠🌷💠🌸💠🌼═┄ اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🤲 اگر کل دعای کمیل را فرصت ندارید گوش کنید حداقل پنج دقیقه بهره مند شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیل مردمی در پاریس در حمایت از مردم مظلوم فلسطین
آبادت می کنیم فلسطین! آزادت می کنیم فلسطین!
🚨فوری سخنگوی پنتاگون: هدف حملات انصارالله، (سرزمین های اشغالی) بوده است 🌍
🔴یک منبع یمنی : موشک های شلیک شده از یمن «قدس3» می باشد که به سمت جنوب فلسطین اشغالی شلیک شده بود ✍جبهه یمن نیز فعال میشود/پهپادهایی که آرامکو را با خاک یکسان کردند اینبار حواله سرزمین های اشغالی میشوند. دشمن از هزاران کیلومتر به خانه ما آمده و عربده کشی میکند،او باید بداند جایی در این منطقه ندارد... و.ن: در حمله نیروهای مقاومت به پایگاه عین الاسد یک قلاده تروریست ارتش آمریکا به هلاکت رسید.