eitaa logo
🌹صدرا🌹
522 دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
28.4هزار ویدیو
283 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
💢آخرین پست ضیاء حمارشه قبل از شهادت و پیش از بسته شدن صفحه‌اش توسط فیسبوک 🔹اینجا سرزمین ماست؛ پسرم گول‌تان نزنند، صهیونیست‌ها از ما نبودند و نیستند، ما صاحبان این سرزمینیم. 🔹ضیاء حمارشة اسیر فلسطینی ۲۶ ساله اهل جنین در کرانه باختری، عامل عملیات مسلحانه در شرق تل‌آویو بوده که به ضرب گلوله نظامیان صهیونیستی به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رحیم پور ازغدی: رهاکنندگان فضای‌مجازی در آن‌دنیا پای‌شان گیر است 🔹یک‌عده از مسئولان برای تریپ روشنفکری فضای‌مجازی را به حال خود رها کردند.
همه‌ی ما... روزی! غـروب خواهیم کرد کاش اون غروب رو بنویسن:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 استند آپ پسر افغانستانی در عصرجدید و گلایه از تبعیض در دنیا 🔹گاهی ارزو می‌کنم کاشکی موهای ما هم طلایی و چشمانمان آبی بود شاید دنیا به ما توجه می‌کرد.
🔴 چرا عملیات‌های استشهادی فلسطینیان مهم است؟ 🔹سید حسن در سخنرانی گرامیداشت فرماندهان شهید مقاومت در مورخ 16 فوریه 2020 اعلام کرد که نقطه ضعف کشته شدن سربازانشان است و همانطور که خداوند می فرماید آنها از مرگ بیش از هرکس دیگری می ترسند. 🔸یکى از معجزات قرآن، تذکر حرص و ولع در جمع آورى مال و ثروت مى‏ باشد. قرآن کریم در آیه شریفه 96 سوره بقره مى‏فرماید: «وَلَتَجِدَنَّهُمْ أَحْرَصَ النَّاسِ عَلَى حَیَاةٍ وَمِنَ الَّذِینَ أَشْرَکُوا یَوَدُّ أَحَدُهُمْ لَوْ یُعَمَّرُ أَلْفَ سَنَةٍ وَمَا هُوَ بِمُزَحْزِحِهِ مَنَ الْعَذَابِ أَنْ یُعَمَّرَ وَاللّهُ بَصِیرٌ بِمَا یَعْمَلُونَ»: «و آنان را مسلماً آزمندترین مردم به زندگى و ]حتى حریص‏تر[ از کسانى که شرک مى‏ ورزند، خواهى یافت. هر یک از ایشان آرزو دارد که کاش هزار سال عمر کند با آن که اگر چنین عمرى زیاد به او داده شود، وى را از عذاب دور نتواند کرد و خدا بر آنچه مى ‏کنند، بیناست». 🔸بر اساس این آیه شریفه، ملت ‏ترین ملل در جمع آورى مال و ثروت مى ‏باشند. آنها فقط دنیا را مى ‏خواهند و از نظر آنها مهم نیست که راه به دست آمدن آن باشد یا . حتى آنها از مشرکان که به طور طبیعى باید در جمع آورى ثروت از همه حریص‏تر باشند و در مورد راه به دست آمدن پول باکى نداشته باشند، حریص‏ترند. حرص و ولع بنى اسرائیل آنچنان زیاد است که دوست دارند سال زنده بمانند و مال و ثروت جمع کنند. شاید هم چون از کردار بد خویش مطلعند و مى ‏دانند در آنجا دقیقاً به حساب‏ها رسیدگى مى ‏شود، دوست دارند زنده بمانند و هرگز به سراغشان نرود و به همین سبب از واقعاً دارند. اما قرآن مى ‏فرماید: طولانى شدن عمر هیچ گاه به حال آنها نفعى ندارد و نخواهد داشت. اما بالاخره باید تسلیم شوند. 🔸 ترس و بنی اسرائیل از در آیات شریفه 6 و 7 سوره نیز آمده است. ممکن است تصور شود ویژگى مذکور خاص بنى اسرائیل در زمان حضرت موسى ‏علیه السلام بوده و بعداً ادامه نداشته است، اما طبق آیه شریفه 169 سوره اعراف، این موضوع همچنان به عنوان یک ویژگى اصلى و عمیق در تداوم یافته است. بر اساس این آیه شریفه کسانى از بنى اسرائیل که وارث پیشینیان خود شدند و معارف و احکام الهى را به ارث بردند، به طور طبیعى باید تقوا پیشه مى‏ کردند و از لذائذ ناپایدار دنیا و عوائدى که مانع ثواب دائم و ابدى بود، چشم مى ‏پوشیدند اما با کمال تأسف «یأخذون عرض هذا الادنى» دو دستى این لذائذ را گرفته و خود را روى آن مى ‏افکنند و هیچ پروایى از جرم و گناه - هر قدر هم زیاد باشد - ندارند. حتى با کمال وقاحت مى ‏گویند «سینصرلنا» و به ناحق وعده آمرزش به خود مى‏ دهند، بدون این که از گناه بازگشتى کرده باشند. این راهبرد در همچنان ادامه یافته تا این که امروز نیز به وضوح مشاهده مى‏ شود. 🔹حال عملیات‌های استشهادی که باعث هلاکت صهیونیست‌ها می شود، بیشترین اثر و بار روانی را بر جامعه صهیونیستی وارد می‌کند و کمترین اثر آن کاهش مهاجرت یهودیان جهان به فلسطین اشغالی و مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها از فلسطین است.
"بله" را جانشین "نه" کنید مثلا وقتی فرزند شما میگه: می تونیم بریم بازی؟ به جای "نه تو هنوز ناهار نخوردی"، بگویید: "بله، البته کمی بعد از اینکه نهار خوردی!"
🌺كودكتان را كنجكاو بار بياوريد: 👈والدينی كه كنجكاوى بيشترى نشان می‌دهند و فرزندان خود را تشويق می‌كنند تا چيزهاى تازه ياد بگيرند و به دنبال ايده‌هاى جديد و بكر بگردند. درس مهمى به آنها مى‌آموزند: «دانش ارزشمند است».
AUD-20220329-WA0017.mp3
4.27M
🔹 سه شنبه ۹فروردین( ۶۵۳) 🔸نهج البلاغه(غرائب الکلام)فصل بین حکمتهاکه سیدرضی بازنموده وشامل ۹فقره میباشد 1⃣وقتی که چنین شد... پیشوای بزرگ دین قیام کند.پس عده ای دوراوجمع میشوند همچنان که جمع میشوند ابرهای پاییزی درکنارهم... 2⃣روزگاری خواهد آمدکه: ✅ازخدانام الله میماند وآن هم به فراموشی سپرده میشود-نماز ضایع ،زنان بی حیا،مردان بی دین ،جوانان فاصله گرفته،ازمساجداسم وازقرآن خطی می ماند) ✅ویژگی ملکه زنبورعسل 3⃣هرکس از پیشوای دین فاصله بگیرد قطعاًراهش راگم میکند 4⃣یاران امام زمان(عج) به هیچ چیزی وابسته نیستند ✅تفاوت ابر بهاری وپاییزی ☑️ابر بهاری سنگین وابرپاییزی سبک است ✅ظهور از مکه میباشد(نحوه رسیدن یاران امام زمان) ✅ازویژگیهای اصحاب امام زمان (عج) این است که از قبل آماده اند. ✅بااشاراتی که اکنون درعالم است برای ظهورآماده باشیم 🔷 درس هایی کوتاه از امیرالمومنین علی(ع)در حکمت های نهج البلاغه 🔷 شرح به روزاحکام و معارف اسلامی 🔴(توسط حجة الاسلام ساجدی نسب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی های خلقت خداوند درخت افرای فوق العاده زیبا
🔴چهره بعضی گناهکاران حضرت علی (ع) می فرمایند که، روزی از پیامبر مکرّم اسلام (ص) سئوال نمودم ،که کدامیک از حیوانات مسخ شده اند؟ حضرت (ص) فرمودند :  فیل ؛ خرس ؛ خوک ؛ میمون ؛ مارماهی ؛ سوسمار ؛ خرگوش ؛ شب پره ؛ عقرب ؛ عنکبوت ؛ کرم سیاه آبی ؛ سهیل و زهره ( نام دو حیوان دریایی است) 💥💥💥💥💥💥💥💥💥 از ایشان علت را پرسیدم ؟ که حضرت فرمودند : ١-  : مرد بد زبانی بود که ، هیچکس از نیش زبانش آسوده نبود . ٢-  : عده ای نصرانی بودند که ، از خدا خواستند غذای آسمانی برآنها بفرستد و با این که خواسته شان برآورده شد بر کفر خود افزودند. ٣-  : مردی بوده که ،  اهل لواط بوده است . ۴-  : مردی بوده که ، مردان دیگر را به سبب مفعولیت به خود جلب می کرده است. ۵-  : زنی بوده است ،که به شوهر خود خیانت نموده است . ۶-  : زنی بوده است ،که غسل حیض و غیره نمی کرده است . ٧-  : مردی بوده است ،که زن خود را در اختیار مردم می گذاشته است . ٨-  : بادیه نشینی بوده است ،که سر راه حاجیان را می گرفته و اموالشان را به غارت می برده است . ٩-  : کسی بوده است ،که در روز شنبه برخلاف دستور الهی ماهی گرفته است. 📚کتاب نصایح ص 339
🇮🇷 📝 | شیوه‌های جنگ نرم و روش‌های مقابله با آن در بعد سیاسی 🍃🌹🍃 ❌ 🔻رهبری الهی، در جامعه اسلامی چنان حائز اهمیت است که در قرآن کریم، بیش از ۱۸ بار، با تعبیر «أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُول» با تکرار «أَطيعُوا»، اطاعت از ایشان هم‌ردیف اطاعت از خدا تلقی شده است (تغابن/۱۲؛ محمد/۳۳؛ نور/۵۴ و...) و در آیه دیگر (مائده/۶۶) ارزشِ معرفی رهبرِ بعدی (جانشین) را به‌اندازه ارزش طول رسالت می‌داند. به همین دلیل، کفار و منافقین، از هر وسیله‌ای برای تضعیفِ جایگاه رهبران الهی و یا حذف فیزیکی (قتل) رهبران الهی، بهره‌مند‌می شوند. که به چند مورد بسنده می‌گردد. 🌀 تهمت و افتراء: اتهام‌های بی‌اساس، یکی از مهم‌ترین برنامه دشمن، علیه رهبران دینی (پیامبران و...) است؛ که برخی مصادیق آن عبارت اند از: ☑️ تهمت برتری‌جویی (مؤمنون/۲۴). ❌(ما متخصصیم ورهبری متخصص نیستند !ما مطلع هستیم ولی خبرها به ایشان نمیرسد ،ما فهمیدیم ولی ایشان متوجه برخی آسیبها نیستند ) ☑️ اتهام جنون و سبک‌مغزی (مؤمنون/۲۵ و...) ❌ (.رهبری که معصوم نیستند تا حرفشان واجب باشد ، رهبری هم اشتباه میکنند، از رهبری بت نسازید !) ☑️ اتهام ساحری و سحر زدگی (شعراء/ ۴۹ و...) . ❌(حضرت آقا رو فریب دادند، لکنت زبانشان بخاطر واکسن است ) ☑️ تهمت دروغ‌گویی (هود/۲۷ و...) . ❌(آقا واکسنشان با بقیه متفاوت است، آقا اصلا موافق با گفته های خودشان نیستند، آقا اصلا موافق با عملکرد بهداشت نیستند وماباید حرف دل ایشان رابزنیم ! ) ☑️ برچسب فسادگری به رهبر(اعراف/۱۲۷؛غافر/۲۶) ❌(دیدند همه واکسن میخوان ،ناچارا دستور به واکسیناسیون عمومی دادند ) ☑️ برچسب گمراهی به رهبر دینی(اعراف/۶۰) ❌(مثل قضیه ی جمعیت ،رهبر اشتباه میکنند ویا اگر بعدها معلوم شور ایشان اشتباه کردند ما چه کنیم؟) ☑️ تهمت ناتوانی و فریب‌کاری به رهبر(هود/۹۱؛ احزاب/۱۲) ❌( رهبر نفوذ زده هستند و خبرها به ایشان نمیرسد و یااینکه رهبری از پس این نفوذیها برنمی آیند) ✍️ علی‌اکبر صیدی(با مقداری تغییر ازطرف )