eitaa logo
علی‌صدر ☫ 𝑨𝒍𝒊 𝑺𝒂𝒅𝒓
1.3هزار دنبال‌کننده
339 عکس
97 ویدیو
58 فایل
﷽ صــــــدر جامعه باش هفته‌نامه‌صــــدر + نشریه نفوذی دین | سیاست | جامعه Sadriion.ir | @ruzefekr روضۀ‌فکر‌حسین(ع) | اینستا: instagram.com/eain.sad پیام ناشناس https://harfino.space/ruzefek_p
مشاهده در ایتا
دانلود
هنر موسيقي، تلفيقي از دانش، انديشه و فطرت است؛ که مظهر فطرت خدادادي در درجه اول، حنجره انسان ها و در درجه دوم ساز ها است که به دست انسان ها ساخته شده است. (رهبر انقلاب) 🌱 @sadriion_ir
۳ مرداد ۱۳۹۹
تو عصری، آقای‌خامنه‌ای داره از این نگاه‌ها دفاع میکنه، که خیلیا بصورت اخلاقی، موسیقی رو مطلقاً شیطانی میدونن!
۳ مرداد ۱۳۹۹
کدام وقت میشود موسیقی رو و نامید؟ آقا جواب میده بهمون که: چه ارزشي دارد که به خواهش دل يک نفر بسازند و بخوانند و بنوازند و آن انديشه رياضي و محاسبه علمي و منطقي را - که اعتبار موسيقي است - چنين خوار و ذليل کنند؟! که براي هدف متعالي باشد...آن وقت میشود موسیقی را و نامید (سید‌علی‌خامنه‌ای)
۳ مرداد ۱۳۹۹
رهبری یه جمله‌ای دارند که به آقای زائری میفرمایند: من یک سری اندیشه‌ها و ناگفته‌هایی دارم که اگه بگم، من رو متهم به و و میکنن! همین اطرافیانم😊
۳ مرداد ۱۳۹۹
اما امام خمینی (ره): نظرات فقهی امام خمینی قبل از پیروزی انقلاب ناظر بر حرمت مطلق موسیقی بوده است. امام‌خمینی در این مقطع زمانی غنا را می­ دانست و به‌ طور کلی کارکرد و نتایج برای موسیقی قائل نبوده ­اند. شاید این امر به ­این­ دلیل بود که ایشان بر این باور بودند که در جامعۀ عصر ، موسیقی از رسالت و هدف اصلی خود منحرف شده‌است. امام‌خمینی این نوع موسیقی را وسیله ­ای برای وقت‌کشی و سرگرم‌کردن جوانان به امور بیهوده می­ دانست.
۳ مرداد ۱۳۹۹
این عقیده امام حتی تا مدتی بعد از انقلاب هم ادامه داشته: اگر شما به اسلام و به کشور علاقه دارید... این دستگاه را اصلاحش کنید؛ یعنی نباشید... که حتماً باید بین این خبر و این خبر باشد. این غرب­ زدگی است. یک طرح دیگری درست کنید. اخبار را زیادترش کنید. یک کارهایی کنید تا موسیقی را کنید. شما خیال نکنید موسیقی یک چیزی است برای یک مملکت مترقی. موسیقی می­ کند دماغ بچه­ های ما را. مغز بچه‌های ما را فاسد می‌کند. دائماً تو گوش یک جوان موسیقی باشد این دیگر به‌ نمی­رسد. این دیگر نمی ­تواند جدی کند.» امام خمینی ۵۸/۴/۲۸
۳ مرداد ۱۳۹۹
آیت‌الله خامنه­ ای نیز درباب محتوای موسیقی در دوران پهلوی چنین می­گویند: « قبل از انقلاب از لحاظ ارزشی سه عیب عمده داشت: یکی این‌ که در بخشی از موسیقی­ ها، در انتخاب مضمون و قالب، گرایش و میل شدیدی به بود؛ عیب دوم این‌که گرایش شدیدی به موسیقی بود و عیب سوم این‌که موسیقی سالم و سنتی و فنی کلاسیک ایرانی در خدمت و قرار می­ گرفت. از همه بدتر آن اولی است و از همه کم‌ضررتر آن دومی است. ‌ای بسا یک موسیقی غربی باشد که در آن هیچ‌گونه ابتذال و فساد و زن­ بارگی و پستی و دنائت بشری نیست، یک چیز بسیار عالی و عرفانی و سطح بالاست.»
۳ مرداد ۱۳۹۹
امام‌خمینی نیز با توجه به موسیقی فضای فرهنگی دوران حکومت ، بعد از انقلاب همچنان ضرورت موسیقی را احساس می­ نمود؛ لذا به مسئولان صدا و سیما پیشنهاد می­ کرد که برنامه­ های علمی و آموزنده را جایگزین موسیقی کنید. در ارتباط با نگرانی­ هایی که درباب حذف موسیقی از صدا و سیما وجود داشت، ایشان اظهار داشتند: «این‌که می­ گویند چنان‌چه در رادیو نباشد مردم می­ روند موسیقی را از جای دیگر می­ گیرند، بگذار از جای دیگر بگیرند. شما عجالتاً نباشید. آن‌ها هم کم‌کم به این‌جا برمی ­گردند. حال اگر از جای دیگر موسیقی بگیرند، ما باید به آن‌ها موسیقی بدهیم؟ ما باید خیانت کنیم؟ این موسیقی را حذفش کنید. عوض این یک چیزی بگذارید که آموزنده باشد. کم‌کم مردم را و جوان­های مردم را عادت به آموزندگی بدهید. از آن عادت که داشتند، برگردانید.»
۳ مرداد ۱۳۹۹
کم کم امام نظرشان میکند و می‌بینند که موسیقی میتواند در راه اهداف انسانی و به کار گرفته شود: صادق طباطبایی یکی از افراد تأثیرگذار در سال­های بعد از انقلاب اسلامی، دراین‌باره می­ گوید که نظر امام درباب حذف موسیقی درواقع حذف موسیقی­ های ح بوده‌است؛ نه این‌که هر موسیقی حذف شود. وی دراین­ باب خاطره­ای نقل کرده که در همان سال­های نخست انقلاب یکی از کارهای بدون کلام را به امام داده بود، امام آن را داد و اظهار داشت که شرعی ندارد!
۳ مرداد ۱۳۹۹
امام‌خمینی به‌تدریج سرودهایی را که محتوای انقلابی داشت، و پخش آن‌ها را از صدا و سیما دانست. یکی از این سرودها سرودی بود که به مناسبت شهادت اجرا شد. نام این سرود «ای شهید مجاهد مطهر» بود. مهرداد کاظمی یکی از موسیقی­دانان اوایل انقلاب می­گوید: این سرود باعث واکنش امام‌خمینی دربارۀ موسیقی شد. وی تأیید امام از این موسیقی را عامل موسیقی بعد از انقلاب می ­داند. به­ گفتۀ وی با اجرای این سرود به‌ یک‌باره نگاه‌ها به موسیقی تغییر کرد.
۳ مرداد ۱۳۹۹
مهرداد کاظمی، موسیقدان: حاج‌ سید احمد خمینی خودش به بنده گفت که وقتی این کار را گوش کردند، بسیار بردند و گفتند باید در این موسیقی‌های ساخته شود. در همین گفت­گوها در دو جا دیدم که امام حمایت بسیار زیادی از موسیقی کردند. یکی در زمان انتشار دو «مطهری» و «الله ­اکبر، خمینی رهبر» بود و دیگری به بعدها مربوط می‌شود که من آهنگ «ای ساربان» را خواندم. وقتی آهنگ «ای ساربان» را خواندم خود سیداحمد خمینی عین این جمله را به من گفت که بابا روزی دوبار با این آهنگ شما می‌ریزد و می‌کند. امام بعد از این قطعه بود که دادند و گفتند موسیقی در این فرم است.»
۳ مرداد ۱۳۹۹
چی شد؟ دوباره بگم یا بسه؟!😊 بزار دوباره ادامه بدیم...
۳ مرداد ۱۳۹۹