🔻ارزیابی پزشک از وضعیت سلامتی دونالد ترامپ؛ تورم در پاها و کبودی روی دست
🔹کاخ سفید امروز پنجشنبه با قرائت نامه پزشک از وضعیت سلامتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، اعلام کرد که تورم در قسمت پایین پاهای ترامپ ارزیابی و نارسایی مزمن وریدی آشکار شد.
🔹کاخ سفید همچنین در خصوص دیگر شرایط ترامپ عنوان کرد که کبودی جزئی روی دست وجود دارد که با لرزش مکرر دست مطابقت دارد.
🔹چند روز پیش انتشار تصاویری از ترامپ در فینال جام باشگاههای جهان، تورم شدید مچ پا و کفشهای نیمهباز او را به وضوح نشان میداد که موج تازهای از نگرانی آمریکا درباره وضعیت سلامت او را ایجاد کرد.
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
سعیدیسم | سعیدحیدری
🔻ارزیابی پزشک از وضعیت سلامتی دونالد ترامپ؛ تورم در پاها و کبودی روی دست 🔹کاخ سفید امروز پنجشنبه با
ان شاءالله خبرش بیاد.
در حال حاضر یکی از بهترین خبرهایی که میتونه خوشحالم کنه به درک واصل شدن ترامپ و نتانیاهو هست. کسانی که دستشون به خون بهترین عزیزانمون آغشته شده.
ان شاءالله اون روز دور نیست
📣 کپی برداری آمریکا از پهپاد شاهد ایران
🔸 وبگاه آمریکایی دیفنس نوشت که آمریکا از یک پهپاد کمهزینه جدید به نام لوکاس رونمایی کرده که از روی نسخه پهپاد ایرانی شاهد کپیبرداری شده است.
🔸 رونمایی از این پهپاد دیروز چهارشنبه با حضور پیت هگست وزیر دفاع این کشور و در محوطه ساختمان پنتاگون، انجام شد. این پهپاد توسط شرکت اسپکتر وورکس مستقر در آریزونا تولید شده است.
پ.ن: یه زمانی میگفتن همش فتوشاپه ولی الان دارن از روی دستمون تقلب میکنن 😅😅
یه روزی بهمون سیم خاردار نمیدادن و الان پهپادهامونو کپی میکنن . خدا رو شکر بابت عزتی که به واسطه انقلاب بهمون داد. خدا رو شکر.
✍ #سعیدیسم
@saeedism
توییت جنجالی یک یمنی که جامعه را شوک زده کرد ! 🥺
دکتر اسامه الحیدری یکی از فعالان مشهور یمنی در صفحه شخصی خود پستی عارفانه در مورد رهبر انقلاب منتشر کرد و از خداوند خواست تا عمر او را بگیرد و به عمر امام خامنه ای بیافزاید !
این توییت وقتی نقل محافل یمنی شد که خبر فوت دکتر اسامه الحیدری رسانه ای شد . دکتر اسامه دقیقا همان روزی که این پست را ارسال کرد از دنیارفت و این پست اخرین وصیت ، تبیین و پیام او در این دنیا بود .
خداوند او را قرین پیامبر اکرم ص و معصومین علیهم السلام قرار دهد و بر عمر چشم امید مسلمانان جهان بیافزاید .
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعیدیسم | سعیدحیدری
🎥 لحظه خنثی کردن بمب در شادگان در شب تاسوعا 🔹در شب تاسوعا بستۀ مشکوک حاوی بمب در شادگان کشف و توس
برادران امنیتی برای حفظ امنیت و آرامش مردم خیلی کارا میکنن که یک درصدش هم رسانه ای نمیشه.
برای سلامتی و موفقیتشون دعا کنید
هدایت شده از مقاومت نیوز ✔️
🚨پیشروی قبایل بادیه نشین سويدا در این استان
ـــــــــــــــــــــــ
🚨اخبار تخصصی جبهه مقاومت
@moghavematnews_ir
سعیدیسم | سعیدحیدری
سعیدیسم | سعیدحیدری
🚨ارتش قبایل عرب، دولت سوریه را تهدید کرد که در صورت مسدود شدن مسیرهای دسترسی آنها به السویداء، "پاسخ
اینم از حکومت جولانی که حتی قبایل هم حسابش نمیکنن!
من با عقل ناقص خود میدیدم برخی خنّاسان سعی داشتند و دارند که مراجع و علمای مؤثر در جامعه را با سخنان خود و حالت حقبهجانبی به سکوت و ملاحظه بکشانند. حق واضح است؛ جمهوری اسلامی و ارزشها و ولایت فقیه میراث امام خمینی (رحمة الله علیه) هستند و میبایست مورد حمایت جدی قرار گیرند. من حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای را خیلی مظلوم و تنها میبینم. او نیازمند همراهی و کمک شماست و شما حضرات با بیانتان و دیدارهایتان و حمایتهایتان با ایشان میبایست جامعه را جهت دهید. اگر این انقلاب آسیب دید، حتی زمان شاه ملعون هم نخواهد بود، بلکه سعی استکبار بر الحادگری محض و انحراف عمیق غیر قابل برگشت خواهد بود.
دست مبارکتان را میبوسم و عذرخواهی میکنم از این بیان، اما دوست داشتم در شرفیابیهای حضوری به محضرتان عرض کنم که توفیق حاصل نشد.
سربازتان و دستبوستان................./ بخشی از وصیت حاج قاسم سلیمانی.#ما_ملت_امام_حسینیم 💔😔...#سردار_دلها ساعت 1:20
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism