🔰کارگروه اشتغال دولت سایه ارائه داد: مدرک گرایی یا مهارت گرایی؟
جلیلی:
🔹میگویند یک ساعت کار در هفته یعنی اشتغال؛ این حرف شوخی است!
🔹حل مسئله اشتغال نیازمند طراحی یک فرایند بلندمدت و همهجانبه است
⬅️نشست بررسی راهکارهای رفع موانع اشتغال در کشور با حضور کارشناسان کارگروههای اقتصادی دولت سایه در دفتر دکتر جلیلی برگزار شد. در این جلسه راهکارهای مختلف دربازههای زمانی کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت حول محور اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهها مورد ارزیابی و ارائه قرار گرفت.
🖇مشروح خبر:yun.ir/9clne1
📸 گزارش تصویری:yun.ir/135839
✅ @saeedjalily
🔻حل مسئله اشتغال نباید نمایشی و تبلیغاتی باشد( نشست اشتغال)
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹مسئله اشتغال از جنبههای گوناگون قانونی، عقلی و شرعی یک مسئولیت مهم برای تمام ارکان نظام اسلامی و حتی عموم جامعه است.
🔹اینکه رهبری فرمودند این مسائل موجب شرمندگی است، بحث تعارف نبوده است بلکه طبق قانونی اساسی ایجاد امکان اشتغال برای همه، وظیفه دولت است.
🔹حل موضوع اشتغال نباید نمایشی و تبلیغاتی باشد. اینکه گفته شود کسی که یک ساعت در هفته به کاری مشغول باشد نیز جز آمار شاغلین است؛ این حرف بیشتر شوخی است تا واقعیت! اگرچه ممکن است درجایی اشتغال اینگونه تعریف شده باشد اما واقعیت اینست که این را نمیتوان اشتغال نامید.
🔹باید یک تعریف دقیق و استاندارد از اشتغال داشته باشیم که اگر واقعا به کسی شاغل اطلاق شد، این اطمینان حاصل شود که فرد مشغول کار است و یک درآمد معقول نیز دارد.
🔹اگر فراهم کردن امکان اشتغال طبق اصل 28 قانون اساسی وظیفه دولت است، باید برای آن برنامه داشت. یعنی اگر کشور ما 80 میلیون جمعیت دارد و از این میزان مثلا 25 میلیون نفر -با تعریف استاندارد از اشتغال- باید کار داشته باشند، باید این وظیفه برای دولت، مجلس و سایرین تعریف شود که اگر قرار است این میزان اشتغال وجود داشته باشد، سهم و برنامه هر دستگاه برای تحقق این هدف چیست؟
✅ @saeedjalily
🔻ماموریت ایجاد اشتغال تنها مربوط به وزارت رفاه نیست( نشست اشتغال-۲)
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹باید فرایندی طراحی شود که زمان شروع و فرجام آن مشخص باشد. ممکن است این فرایند در یک بازه زمانی ده یا پانزده ساله محقق شود اما مهم این است که کشور این اطمینان را داشته باشد که در پایان این فرایند، با سازوکارها و سیاستهایی که دنبال میشود، شما برای ایجاد اشتغال به شرایط مطلوب رسیدهاید.
🔹ماموریت ایجاد اشتغال تنها مربوط به وزارت رفاه نیست.ما باید بتوانیم به یک چهارچوب و یک سند برسیم که هدف آن تحقق اشتغال برای تمام چند ده میلیون افراد واجد شرایط در کشور باشد.
🔹در این سند سهم هر بخش باید معلوم باشد؛ سهم مسکن، سهم کشاورزی، سهم فضای مجازی،سهم قوای مختلف،سهم نیروهای مسلح، سهم قانونگذاری،سهم قوه قضائیه و ... باید مشخص گردد.همه اینها میتواند در قالب برنامه هفتم توسعه قرار گیرد.
🔹سازوکارهای تخصیص بودجه برای وزارتخانه ها به گونهای باشد که آنها را در ایجاد اشتغال برای کشور سهیم کند. برای مثال سازوکار تشویقی برای دانشگاهها براساس فارغ التحصیلهای شاغل آن شکل پیدا کند. آنگاه دانشگاه این ماموریت را پیدا میکند که آموزش را به گونهای ارائه کند که دانشجوی آن با فارغ شدن از تحصیل، شاغل هم بشود
🔹در حوزه وزارت خارجه سهم یک سفارتخانه برای افزایش صادرات کشور که موجب اشتغال و ارزآوری میشود، باید تعریف گردد و بودجه آن براساس کارآیی در انجام این ماموریت تعریف شود و همچنین علاوه بر بودجه، ادامه مسئولیت منوط به انجام درست این وظیفه باشد.
✅ @saeedjalily
🔻راهکارهای کارگروه اشتغال حول محور فارغالتحصیلان دانشگاهها( نشست اشتغال-۳)
⬅️رویکرد کوتاه مدت: به روزرسانی اطلاعات دقیق از افراد جویای کار
🔹 از جمله رویکردهای کوتاه مدت موفق در کشور، اجرای مگاپروژههایی نظیر مسکن مهر بود. در این رویکرد حل مسئله کنونی اشتغال معطوف به دو قشر فارغ التحصیل و کارجویان خلاصه بوده که در وهله اول به وجود اطلاعات دقیق و به روز از آنها نیازمند است.
🔹برای این منظور نیاز به اصلاح فرایند مرکز آمار در تعریف و سرشماری اطلاعات، دسترسی به اطلاعات سامانههای وزارت کار و همچنین رصد غیر مستقیم فضا جهت تشخیص دقیق افراد جویای شغل وجود دارد.
🔹پیشنهاد ما انتشار تعداد منظمی آگهی شغلی در کشور است که با ملاحظه تنوع مراجعات و رصد منظم افراد جویای کار میتوان به آمارهای رسمی کشور جهت برنامه ریزی و گزینش افراد کمک نمود.
⬅️رویکرد میان مدت: اعتباردهی به فارغ التحصیلان
🔸 معرفی مهارتهای روبه رشد:در کنار این کار، دانشجویان نیز در برخی ترمهای تحصیلی خود، کل ترم را به فعالیت شغلی واقعی مرتبط با رشته پرداخته و محیط شغلی را تجربه میکنند.
🔸راهاندازی مشاورههای شغلی-مهارتی در دانشگاهها: یکی از موارد مورد نیاز جهت تحقق اهداف در این زمینه است تا دانشجویان بتوانند نسبت به رشته تحصیلی خود و بازار کار، دید دقیقتری کسب کرده و در صورت نیاز مهارتهای ابتدایی جهت انجام فعالیت های شغلی را کسب نمایند.
🔸 رتبه بندی دانشگاههای کشور بر مبنای فارغ التحصیلان:هدف از این کار، رتبه بندی دانشگاههای کشور بر اساس میزان آمادهسازی فارغ التحصیلان جهت ورود به بازار کار است.
🔸 برگزاری آزمون خروج از دانشگاه: اعتباردهی به فارغ التحصیلان دانشگاه ها بر اساس آزمونهای خروج از دانشگاه و ارائه گواهی های شبیه PE یا FE میتواند به اشتغال این قشر کمک نماید.
⬅️رویکرد بلندمدت: کارگرایی به جای مدرک گرایی
▫️ ترویج کارگرایی به جای مدرک گرایی یکی از موارد اساسی در حوزه آموزش و پروش و اقتصاد کشور است.
▫️ترویج مهارتهای فنی-حرفهای در مدارس یکی از راهکارهای مغفول در کشور است که تجربه کشورهای پیشرفته اقتصادی را میتوان دراینباره مورد ملاحظه قرار داد.
▫️از جمله راهکارهای ترویج این مهارت ها میتوان به برگزاری مسابقات مهارتی و المپیادهای شغلی میان دانش آموزان اشاره کرد.
✅ @saeedjalily
🔩💰سازوکارهای تخصیص بودجه با محوریت اشتغال آفرینی
دکتر جلیلی:
💡سازوکارهای تخصیص بودجه برای وزارتخانه ها به گونهای باشد که آنها را در ایجاد اشتغال برای کشور سهیم کند.
💡برای مثال سازوکار تشویقی برای دانشگاهها براساس فارغ التحصیلهای شاغل آن شکل پیدا کند. آنگاه دانشگاه این ماموریت را پیدا میکند که آموزش را به گونهای ارائه کند که دانشجوی آن با فارغ شدن از تحصیل، شاغل هم بشود.
💡در حوزه وزارت خارجه سهم یک سفارتخانه برای افزایش صادرات کشور که موجب اشتغال و ارزآوری میشود، باید تعریف گردد و بودجه آن براساس کارآیی در انجام این ماموریت تعریف شود و همچنین علاوه بر بودجه، ادامه مسئولیت منوط به انجام درست این وظیفه باشد.
✅ @saeedjalily
◼️محوریت غیر ولایت
▪️در طــول تاریــخ افــراد مؤمنــی را می بینیــد کــه حتــی منتســب بــه خانــدان پیامبــر بودنــد و جهــت حرکتشــان هم خوب بوده است.مثلا عدالت خواهانــه و مبــارزه با ظلم بوده است. امــا یــک اشــکال داشــته اســت و آن هم این که محوریتش ولایت نبوده است.مثلا می گفتند بنی امیــه بــرود، حــالا هرکــه می خواهــد بشــود؛ فعــلا مهــم ایــن اســت کــه علیــه بنی امیــه حرکتــی بکنیــم. امــا محــور ایــن حرکــت، ولایــت نبــوده اســت.
▪️مثالــش در تاریــخ هســت. عبدالله بن حســن بن حســن نــوۀ امــام حســن(ع) بــوده اســت. فــرد خوبــی هــم بــوده اســت. دو تــا پســر داشــته کــه پســرانش هــم خــوب بوده انــد. محمد بن عبــدالله و ابراهیم بن عبــدالله. این هــا واقعــا از ظلــم بنی امیــه بــه ســتوه آمــده بودنــد. حرکتشــان عدالت خواهانــه و علیــه ظلــم بــود. ائتــلاف تشــکیل می دهنــد. شعارشــان هــم «الرضــا مــن آل محمــد» بــوده اســت. اشــکال فقــط ایــن بــوده کــه محــورش #ولایــت_امــام_صــادق(ع) نبــود. بــا ایشــان هماهنــگ نمی کننــد و حرکــت را شــکل می دهنــد. محمد بن عبــدالله معــروف بــه نفــس زکیــه محــور می شــود.
▪️در همــان زمانــی کــه امــام صــادق(ع) دارنــد تشــکیلات درســت می کننــد، این هــا بــه جــای جمــع شــدن حــول ولایــت، ایــن کار را انجــام می دهنــد.نتیجه این میشود که اگر بنی امیه ۸۰ ســال ســرکار بود،بنی عباس ۵۰۰ ســال ســرکار اســت. اگــر در آن زمان ۴ امــام شهید شدند،در ایــن زمــان ۶ امام را شــهید کردند. جالب اینجاســت که وقتی ســفاح و بعد منصــور ســر کار می آینــد، عبدا لله بن حســن را ســه ســال زنــدان می کننــد و بــا بدتریــن شــکنجه ها می کُشــند و بعــد فرزندانــش را هــم همین طــور. واعتصمــوا بحبــل الله یعنــی ایــن. این کــه می گوییــم ولایــت فقیــه ادامــه ایــن ولایــت اســت، بــرای ایــن اســت کــه ایــن مشــکلات پیــش نیایــد.
◀فرا رسیدن شهادت مظلومانه امام صادق(علیه السلام) تسلیت و تعزیت باد
✅ @saeedjalily
🔰تقدیر دکتر جلیلی از نمایندگان مجلس یازدهم/پورابراهیمی: طرح سیجیتی را تابستان99 به صحن علنی خواهیم برد
➕نشست بررسی مالیات بر عایدی سرمایه با محوریت بازار مسکن در دفتر نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی برگزار شد.
➕در این جلسه آقای پورابراهیمی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و جمعی از کارشناسان کارگروههای اقتصادی دولت سایه به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.
✅ @saeedjalily
🔻نشست مالیات بر عایدی سرمایه(بخش اول)
دکتر جلیلی:
🔹بهبود مسائل حوزه مالیات یکی از اولویت های اصلی حکمرانی جهت تنظیم مناسبات اقتصادی و جاری شدن عدالت در شئون مختلف است.
🔹در دورههای قبل نیز، مجلس قانون مالیات بر عایدی سرمایه را پیگیری کرده بود اما متاسفانه همراهی لازم با آن صورت نگرفت. خوشبختانه این مسئله مجددا در اولویت کاری نمایندگان محترم مجلس یازدهم قرار گرفته است که جای تقدیر دارد.
🔹اینکه بگوییم یا مالیات بر عایدی سرمایه و یا مالیات بر مجموع درآمد، اینها میتوانند مکمل هم باشند اما به هرحال طبیعی است که با هر تصمیم بشری در کنار فواید آن، عوارض منفی نیز وجود دارد که باید به حداقل برسد.
🔹متاسفانه بعضی مواقع در کشور ما بخاطر برجسته شدن این عوارض منفی، تصمیمگیری متوقف میشود. بهتر آنست که قانونگذار یا دولت در ابتدا خودشان این عوارض را مطرح کنند و از محاسن آن دفاع نمایند؛ در غیراینصورت شاهد تزلزل و انفعال در تصمیمگیریها خواهیم بود.
دکتر پورابراهیمی:
🔸امروز با احتکار مسکن نیز مواجه هستیم و طبق آمار بیش از دو میلیون خانه خالی در کشور وجود دارد و در حال افزایش نیز میباشد. یعنی مسکن از یک کالای مصرفی به یک کالای سرمایهای تبدیل شده است. همان چیزی که در حوزه خودرو نیز شاهد آن هستیم و ما امیداوریم با ابزار مالیات بر عایدی سرمایه، این بازار ها را به نفع مردم کنترل کنیم.
🔸هدف ما کنترل بازارهای مصرفی نیز مسکن، خودرو، ارز و سکه جهت جلوگیری از فعالیتهای سوداگرانه و سفتهبازی است. در خصوص مصادیق اعمال این قانون بر بازار سرمایه و سپردههای بانکی نیز شخصا در شرایط کنونی این را به صلاح نمیدانم.
🔸در سال 93 (مجلس نهم) این موضوع را از طریق کمیسیون پیگیری کردیم که متاسفانه با مخالفت دولت مواجه شدیم؛ در سال 97 که مخالفت دولت برطرف شد، کلیت آن را در کمیسیون اقتصادی تصویب نمودیم ولی جزئیات آن معطل لایحه وزارت اقتصاد ماند اما به یاری خدا در مجلس یازدهم کار را با قوت بیشتر ادامه خواهیم داد.
🔸هنوز جلسات کمیسیونهای مجلس یازدهم شروع نشده است اما ما در همین هفته اخیر کارمان را با اعلام وصول این قانون آغاز کردیم.
🔸پیشبینی من این است که ان شاءالله ظرف حداکثر چهل و پنج روز آینده پیشنویس اولیه را در کمیسیون تخصصی به سرانجام برسانیم و در تابستان در دستور کار صحن علنی قرار بدهیم.
✅ @saeedjalily
🔻نشست مالیات بر عایدی سرمایه(بخش دوم)
کارشناسان کارگروههای اقتصادی:
🔹یکی از اصلیترین موانع تولید در کشور، عدم وجود انگیزه کافی برای فعالیت های مولد است و علت آن نیز به وضوح روشن است.
🔹 اخذ مجوز، مالیات، بیمه، تامین مالی، نوسان نرخ ارز، عدم ثبات سیاستهای تجاری و ... هفتخوانی هستند که یک تولیدکننده با زحمت فراوان باید بگذراند و در مقابل دلال ها در بازار املاک، خودرو، سکه و ارز براحتی خرید و فروش میکنند و بدون پرداخت مالیات، عایدی به دست میآورند.
🔹مالیات بر عایدی سرمایه است که در واقع مالیات از افراد ثروتمندی است که اتفاقا تئوریهای جدید اقتصادی میگوید برای آنکه اقتصاد شکوفا شود باید از صاحبان دارایی در برخی حوزه ها مالیات اخذ کرد تا مسیر اقتصادی تصحیح و شکوفا شود.
🔹هدف از اخذ مالیات بر عایدی سرمایه،کنترل آن دسته از فعالیت های اقتصادی غیرمولد و موازی با بخش تولید است که به افزایش تولید ناخالص داخلی نمیانجامد.
🔹تنظیم گری بازار و تعادل بخشی به رفتارهای مختلف اقتصادی، سهم دولت از سود ناشی از خدمات و امکانات عمومی و عدالت اقتصادی از جمله دلائل به کاربردن این قانون در اقتصاد کشورهای مختلف است.
🔹هرگاه سخن از وضع و اجرای این قانون میشود عدهای مخالفت کرده و میگویند فعلا وقت آن نشده و اوضاع اقتصادی خوب نیست؛ در صورتیکه اصلا اعمال این قانون برای اصلاح وضعیت اقتصادی است.
🔹این مالیات طبیعتا درآمد هم برای دولت دارد اما کسب درآمد از این محل نباید منجر به این بشود که ما به فعالیتهای مفید اقتصادی ضربهای بزنیم.تقاضاهای مصرفی مشمول این قانون نخواهند بود.
🔹امروز در کشورهایی مثل آمریکا و کانادا، پایین بودن نرخ مالیات بر عایدی سرمایه مورد انتقاد است و این خواسته مطرح است که باید نرخ به صورت بازدارنده اعمال شود تا نسبت های اقتصادی به تعادل برسد.
🔹شروع این مالیات نیز از بازار مسکن بوده است و سپس در سایر بازارها اعمال شده اما بازار املاک بدلیل ویژگیهای منحصر به فرد، باید در اولویت قرار گیرد؛ چرا که مسکن جز کالای اساسی و بدون ریسک محسوب شده و با طلا در این مورد متفاوت است.
🔹طبق تجربه دنیا انتظار ما این است که با اجرای این قانون نوسانات قیمت کاهش پیدا کند. علاوه بر این انتظار داریم در کشور ما با شروع اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه، قیمت املاک کاهش یابد.
🔹بحث معافیت ها در این قانون از جملهی مسائل مهمی است که باید به دقت بررسی شود. تعیین نرخ، شاخص سنجش قیمت، زیرساخت و محل مصرف درآمدها از دیگر اصول پایهای در این قانون است.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥مبارزه قانونی با دلالی برای درمان مسکن
🔸مالیات بر عایدی سرمایه، وضعیت قرمز مسکن را بهبود میبخشد
🔸تقاضاهای مصرفی، معاف از این مالیات خواهند بود
🔸این قانون به زودی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح خواهد شد
✅ @saeedjalily
🔰هنر شهید چمران این بود که معطل تشکیلات نماند
دکتر جلیلی:
💠 هر چقدر توان فردی ما با هم همافزا بشود، خوب است. تشکیلات هم برای همین است که این توانهای فردی را همافزا بکند و جمعی بکند. یک کار ما باید این باشد که به سمت همافزا کردن این فعالیتهایمان برویم. اما اگر این کار به هر دلیلی دارد شکل نمیگیرد، ما باید چه کار بکنیم؟!
💠 وقتی رژیم بعث به ایران حمله کرد، طبیعتا شما باید از خود دفاع کنید و لازمه دفاع این است که شما باید یک تشکیلات قوی نظامی داشته باشید اما هنر شهید چمران این بود که معطل آن تشکیلات نماند؛ بلافاصله اقدام کرد و تحت عنوان جنگهای نامنظم در مناطق اشغال شده حضور پیدا کرد. او شروع کرد و آن حرکت آغازی برای کارهای جمعی بیشتر شد.
💠همان زمانی که شهید چمران این کار را انجام داد، مسؤول بالا سر و فرمانده کل قوا بنیصدر بود که مرتب در کار اینها سنگاندازی میکرد. مهم این است که ما شرایط را بدانیم و متناسب با آن در زمان خودش کار انجام بدهیم.
طرح ضیافت رضوی دانشجویان | مشهد، مرداد ۹۸
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨مرزتان را با اینها مشخص کنید!
🔸تلاش دشمن و منافقان: تردیدافکنی و ترویج «ما نمیتوانیم» ؛ از صنعت هستهای تا جبههی مقاومت
🔸رهبرانقلاب: با کسانیکه دشمن را تزئین میکنند با قوت و با صراحت حرف بزنید و مرز خود را مشخص کنید.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨خواب بدون تعبیر اروپا
🔸 تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس، نتیجه خوش خیالی نسبت به کشورهای اروپایی
🔸پیش بینی دو سال پیش رهبرانقلاب از خنجر اروپایی؛ نتیجه چه شد؟!
🔸از سراب اعتماد به آمریکا تا توهم همکاری سه کشور اروپایی با ملت ایران!
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨«تقریبا هیچ»: توصیف دکتر روحانی از نتیجه اعتماد به سه کشور اروپایی در مذاکرات قبلی
⚠️قطعنامهی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی به پیشنهاد انگلیس،فرانسه و آلمان در تاریخ ۳۰خرداد ۹۹ علیه ایران صادر شد. این اتفاق درحالی افتاد که دولت یازدهم و دوازدهم علیرغم همهی هشدارها، به ادامه همکاری با سه کشور اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام امیدوار بود و اروپاییها تاکنون حتی یکبار خروج یکطرفهی آمریکا از برجام را محکوم نکردهاند.
❌البرادعی در دور قبلی مذاکرات هستهای: نه تنها پیشنهاد سه کشور اروپایی ناچیز بود، بلکه لحن توهینآمیزی نیز داشت
صفحه ۵۸۳ از کتاب خاطرات دکتر روحانی:
❗️متاسفانه در مقابل، اگر نگوییم هیچ، ایران ما بازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن با #قولهای_انجام_نشده و درخواستهای بیشتر روبرو شد.
❗️قولهای اکتبر ۲۰۰۳ سه کشور اروپایی درباره همکاری هسته ای، امنیت منطقه ای و منع گسترش هنوز حتی بررسی هم #نشدهاند.
❗️تعهد فوریه ۲۰۰۴ سه کشور اروپایی که به عنوان مابازای گسترش تعلیق به مونتاژ و تولید قطعات ارائه شده بود و بر مبنای آن سه کشور متعهد شده بودند که تلاش فعالانه بعمل آورند تا تلاشهای ایران در اجلاس ماه ژوئن ۲۰۰۴ شورای حکام شناسایی شده، به شکلی که شورا بعد از آن تنها بر مبنای گزارش مدیر کل هرگاه و اگر بر اساس رویه عادی اجرای قرارداد پادمان و پروتکل الحاقی ضروری دانست، عمل کند، #تحقق_نیافت.
دکتر سعید جلیلی
🎥🚨«تقریبا هیچ»: توصیف دکتر روحانی از نتیجه اعتماد به سه کشور اروپایی در مذاکرات قبلی ⚠️قطعنامه
❗️تا اینکه ایران در نوامبر ۲۰۰۴ موافقت نمود که تعلیق داوطلبانه خود را بیشتر گسترش دهد به نحوی که تاسیسات تبدیل اورانیوم، که به وضوح توسط دبیرخانه آژانس به عنوان خارج از شمول هرگونه تعریف از فعالیتهای مربوط به غنی سازی تعیین شده بود را در بر گیرد و سه کشور اروپایی - اتحادیه اروپا #هنوز به تعهد خود در موافقتنامه نوامبر ۲۰۰۴ پاریس مبنی بر شناسایی اجرای بدون تبعیض حقوق ایران بر اساس معاهده منع گسترش مطابق با تعهداتش بر اساس این معاهده #عمل_نکرده_اند.
❗️پس از گذشت بیش از سه ماه مذاکره بعد از موافقتنامه پاریس آشکار شد که سه کشور اروپایی - اتحادیه اروپا خواهان #مذاکرات_طولانی_و_بی_حاصل است و بنابراین می خواهد که حق غیر قابل انکار ایران برای از سرگیری فعالیت غنی سازی قانونی خود را انکار کند و انگیزه یا توانایی ارائه طرح خود درباره تضمینهای عینی ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران و نیز تضمین های محکم درباره همکاریهای اقتصادی، تکنولوژیکی و هسته ای و تعهدات محکم درباره مسائل امنیتی ندارد.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥دیپلماسی منفعلانه: از حکم جلب مرحوم هاشمی رفسنجانی تا تحریم دکتر ظریف
🔸رهبرانقلاب: رئیس جمهور ما به آنها اظهار ارادت میکرد، دولت اروپایی او را جلب کرد!
🔸دولت اصلاحات: آبراهام لینکلن شهید است! | دولت آمریکا: ایران محور شرارت است.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 خیال خام!
🔸 اتکا به اروپا در برابر آمریکا
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دیالمه؛ نماد استقامت در راه و محافظت از خط امام(ره)
🔅برجستهترین ویژگی شخصیتی شهید دیالمه این بود که هیچگونه زاویه از خط امام(ره) و اسلام ناب را برنمیتابید
🔅رفتار انتخاباتی و سیاسی شهید دیالمه عاری از هرگونه دروغ و نفاق بود
🗒انتشار به مناسبت سیونهمین سالگرد شهادت آیت الله شهید محمد بهشتی و 72 تن از یارانش
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨کشتار شیمیایی یک شهر
🔸 سکوت سی سالهی مجامع بینالمللی در قبال جنایت سردشت
🔸از نجات دادن جان یک گربه در برابر دوربینها تا بایکوت اخبار «نخستین شهر قربانی سلاح شیمیایی در جهان»
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨بمب آلمانی، هواپیمای فرانسوی
🔸بمبهای شیمیایی ساخت آلمان را با هواپیمای فرانسوی بر سر مردم ما ریختند
🔸وقتی شورای امنیت با سکوت خود، جنایت صدام را پشتیبانی کرد
🔸آمریکا دارای بیشترین سلاح شیمیایی در جهان است
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨حقوق کدام بشر؟!
🔸کسانیکه بیشترین ظلم را به بشر کردند، امروز مدعی حقوق بشر هستند!
🔸از قتل عام یک میلیون انسان در «روآندا» چه میدانیم؟
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آموزهی کلیدی امام رضا(ع) چیست؟
🔸چه حزبی میتواند مدعی ولایتمداری باشد؟
🔸آسیب شناسی کار انقلابی از منظر امام رضا(ع)
💐میلاد امام رضا(ع) مبارک باد
✅ @saeedjalily