فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشنهاد دکتر جلیلی برای بستن تنگه هرمز از طریق اقتصادی
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻دکتر جلیلی با جمعی از صیادان استان هرمزگان دیدار کرد.
در ابتدای این جلسه صیادان به بیان مشکلات خود پرداختند و در ادامه نیز دکتر جلیلی گفت:
🔹ان شالله با طرح نکات و مسایل شما در کارگروه شیلات (دولت سایه) جمع بندی آن برای کمک به حل مشکلات صیادی به مسئولین ارائه خواهد شد.
🔹شما نیز به حل مشکلات اولیه خود اکتفا نکنید بلکه درصدد این باشید تا به صادر کننده محصولات دریایی تبدیل شوید.
@saeedjalily ✅
🔻مشروح سخنان دکتر جلیلی در جمع نمایندگان روستاییان و کشاورزان استان هرمزگان:
🔹هیچ کسی بهتر از مردم هر منطقه و روستایی نمی تواند مشکلات آن منطقه را شناسایی و در جهت حل آن اقدام کند.
🔹در مواقعی که دستگاه های رسمی کارآیی لازم را ندارند برای جبران این موضوع باید از ظرفیت های مردمی استفاده شود.
🔹مثلا در روستای «کریم آباد رشتخوار» در استان خراسان رضوی مجموعه باشگاه کشاورزان جوان به کمک مردم همان روستا توانسته اقدامات قابل توجهی انجام دهد بگونه ای که بعد از مدتی روند مهاجرت از روستا به شهر در کریم آباد معکوس شد.
🔹در این روستا علاوه بر آن در بسیاری از شاخص های اجتماعی مانند طلاق و اعتیاد نیز این روستا توانست موفقیت های قابل توجهی کسب کند.
🔹پس شما نیز می توانید با برخی ابتکار عمل ها به حل مشکلات روستا بپردازید.
🔹حرکت دیگری که برای حل مشکلات هر منطقه و روستا می تواند مفید باشد، مطالبات دقیق و تخصصی از دستگاه های مختلف برای انجام وظایفشان است.
🔹بسیاری از اوقات چرخه کار یک ایراد کوچک دارد که تا رفع نشود مشکلات حل نخواهد شد و هیچ کس نیز بهتر از مردم هر منطقه به مشکلات ریز و درشتی که مانع انجام کارها هستند تسلط ندارند.
🔹 لذا باید با شناسایی این موانع، با پیگیری و مطالبه منطقی از دستگاه های مختلف آنها را برای حل مشکلات فعال کرد.
🔹 هر روستا مزیت نسبی خاص خود را دارد و بهتر است برای رشد و پیشرفت روستای خود، ابتدا بر این مساله تمرکز کرده و سپس تلاش کنید تا هزینه ها و سرمایه گذاری ها با توجه به آن مزیت نسبی خاص، انجام شود.
🔹 امروز مجموعه ای از تجارب مفید برای توانمند سازی روستاهای مختلف وجود دارد و بسیج مهندسین کشاورزی، بسیج سازندگی و جهاد کشاورزی در این زمینه گام های موثری برداشته اند که این تجارب توسط مجموعه باشگاه کشاورزان جوان تهیه و آماده ارائه به شماست.
🔹 با ارتباط گیری با این مجموعه تخصصی ان شالله بتوانید در راستای آبادانی و پیشرفت روستای خود عمل کنید.
🔻لازم به ذکر است در این نشست، مهندس رضاپور از مسئولان باشگاه کشاورزان جوان نیز حضور داشت و درباره راهکارهای عملیاتی پیشرفت و آبادانی روستاهای هرمزگان به بیان نکاتی پرداخت.
🔸کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻در ادامه سفر استانی دکتر جلیلی به هرمزگان، جمعی از اهالی رسانه و فرهنگ این استان با دکتر جلیلی دیدار و گفتگو کردند.
.
در این دیدار ابتدا فعالین فرهنگی و رسانه ای استان هرمزگان به بیان دغدغه های خود پرداختند و در ادامه نیز دکتر جلیلی گفت:
🔹بسیاری از اوقات کارهای خوبی توسط نیروهای انقلابی در سطح کشور انجام می شود اما متاسفانه برخی از این کارها اولویت ندارد.
🔹کارهایی که انجام می دهیم نباید صرفا خودمان را راضی کند بلکه باید اولویت جامعه و انجام وظیفه در زمان خود باشد.
🔹نباید دچار انفعال شویم، امروز برخی نیروهای انقلابی در دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن دچار تعارف شده اند در حالی که انقلاب اسلامی دستاوردهای بسیار بزرگ و قابل دفاعی دارد که برخی از آنها در برخی کشورهای مدعی نیز دیده نمی شود.
🔹 مثلا چند ماه قبل در سفر به کردستان به طور اتفاقی وارد یک روستا ی کوچک صعب العبور با جمعیت 25 خانوار شدم اما آنچه جالب بود وجود گاز کشی در آن روستا بود! بعدا که از مطلعین پرسیدم متوجه شدم 95% روستاهای استان کردستان گازکشی شده است.
🔹جریان انقلابی باید در چارچوب قانون و اخلاق پیگیر و پرچم دار مطالبات مشروع مردم باشد.
🔹اجتماعات نیروهای انقلابی باید بستری برای کمک به مسئولین جهت حل مشکلات مردم باشد چرا که با حل مشکلات مردم پیوند آنها با نظام نیز تقویت خواهد شد.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻در آخرین روز از سفر استانی دکتر جلیلی به استان هرمزگان، وی با حضور در جزیره #هرمز با امام جمعه و جمعی از جوانان و اعضای شورای شهر این جزیره دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار امام جمعه و مردم هرمز به بیان مشکلات و مزیت های این جزیره پرداختند و در ادامه نیز دکتر جلیلی گفت:
🔹جزیره هرمز علیرغم جمعیت کم، ظرفیت های مادی و معنوی بسیاری دارد، مثلا در زمان جنگ تحمیلی با اینکه این جزیره تنها 2 هزار نفر جمعیت داشته و از این میزان نیمی از آن نیز زنان و کودکان و سالخوردگان بوده اند اما جمعیت قابل توجهی روانه جبهه شده اند که در نهایت این جزیره 30 شهید تقدیم اسلام و انقلاب اسلامی کرده است.
🔹از سوی دیگر مزیت های نسبی و نعمت های خدادادی کم نظیری در این جزیره وجود دارد که در صورت مدیریت درست می تواند این جزیره را به نگین خلیج فارس و حتی یک مکان ویژه برای گردشگری در سطح دنیا تبدیل کند.
🔹با مدیریت صحیح می توان با استفاده از توانمندی های بومی و ویژگی های منحصر به فرد جغرافیایی این جزیره، گردشگری را به شکل تخصصی در این جزیره سامان داد و این مساله می تواند کمک قابل توجهی به اشتغال مردم جزیره هرمز نماید.
🔹کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر نقدینگی در بازار ارز و سکه به سمت بازار نفت و گاز که مزیت نسبی کشور است هدایت شود، اقتصاد کشور متحول خواهد شد
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحریم های جدید آمریکا نشانه حماقت ترامپ است چون رژیم تحریم های آمریکا علیه ایران در حال فروپاشی است
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
اولین گفتگوی تفصیلی دکتر جلیلی پس از انتخابات 96 با هفته نامه مثلث منتشر شد.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
اولین گفتگوی تفصیلی دکتر جلیلی پس از انتخابات 96 با هفته نامه مثلث منتشر شد. ✅ @saeedjalily
در این گفتگو دکتر جلیلی علاوه بر تشریح ابعاد مختلف دولت سایه و عملکرد آن، به سوالات متعددی درباره برجام، تحریم های امریکا، انتخابات 92، راه حل های عبور از شرایط کنونی و... نیز پاسخ داده است.
هفته نامه مثلث در این شماره همچنین پرونده ویژه ای درباره دولت سایه و عملکرد آن نیز منتشر کرده که حاوی یادداشت ها و گفتگوهایی با اعضای کارگروه های مختلف دولت سایه در موضوعات بانک، فضای مجازی، آموزش و پرورش، مسجد، گردشگری، تراریخته، نیرو و ورزش است.
جهت تهیه این نشریه میتوانید به کیوسک های روزنامه فروشی مراجعه فرمایید.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا
@saeedjalily ✅
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/۱
"تفاوت دولت سایه مد نظر جلیلی با مدل غربی آن"
«دولت سایه» در این پارادایم مفهوم خاص خود را دارد و با آنچه در غرب گفته می شود، فرق دارد اما شاید تعبیر روشن تر آن، «دولت شاهد» باشد که در مفهوم دینی داریم. «ليكون الرسول شهيدا علیکم و تكونوالشهدا على الناس». اگر اصل بر این است که وظایفی وجود دارد که باید انجام شود تا شما به آن نقطه مطلوب برسید، پس در اینجا سایر چیزها فرع قرار می گیرد و دیگر کسی نباید دنبال این باشد که اگر من قدرت داشتم و دست من بود، فلان کار را می کردم وگرنه به من چه! هم مردم، هم همه کسانی که در این عرصه ادعا دارند باید کمک کنند. تعبیر حضرت امیر علیه السلام هم همین است که اگر کاری دارد از سمت ما صورت می گیرد، این رقابت برای قدرت نیست و برای ثروت اندوزی نیست، بلکه این فعالیت و حرکتی که در چنین جامعه ای صورت می گیرد، برای چهار هدف اصلی است که حضرت در آنجا بیان می کنند: «لنرد المعالم من دینک و نظهر الإصلاح في بلادک حتی با من المظلومون من عبادک و تقام المعطله من حدودک» واتفاقا وقتی برای دوره ای کوتاه ، حکومت در دست حضرت امیر قرار می گیرد، ایشان از مردم همین را می خواهند که نروند کنار و بگویند حالا امیرالمومنین که از او خاطرجمع هم هستیم مسئول شده است و ما دیگر برویم بنشینیم، بلکه می فرمایند «فلاتكفوا عن مقاله بحق اومشوره بعدل» حالا اگر حقی را می بینید باید بگویید یا در زمینه تحقق قسط و عدل اگر مشورتی می توانید بدهید.
این نگاه مبنایی ما بود. ما یک روز را هم نباید از دست بدهیم تا به آن نقطه مطلوب جامعه برسیم. اگر شما دولتی را ببینید که دارد خوب عمل می کند و کارهای خوبی می کند و عهده دار وظایف سنگینی است، باید او را حتی اگر رقیب شما بوده، تشویق، تایید، کمک و پشتیبانی کنید. همه را هم به کمک او بیاورید و تقویت کنید و بگویید من هم اگر بودم، بنا بود همین کارها را بکنم، همچنان که اگر در جایی دیدید که دارد خطا می رود، وظیفه دارید که بیان کنید. درست مثل وقتی که ببینید یک نفر باماشین پنجر به راهی طولانی می رود. وظیفه دارید بگویید که بداند. شما هر مسیر خطایی را در حد فهم خود دیدید، در چارچوب قانون، اخلاق و شرع وظیفه دارید که متذکر شوید که این تصحیح، تقویت دولت است.
قسم سوم هم این است که شما اگر دیدید که دولتی کار خوبی انجام می دهد ولی ناقص، مثلا به اولویتی توجه ندارد، در اینجا هم باید تذکر داد که به آن تکمیل گویند.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/2
"اگر خودم هم رئیس جمهور می شدم از دولت سایه استقبال می کردم"
در مورد تشکیلات و سازمان دولت سایه و نحوه شکل گیری آن باید بگویم که این دولت، بیشتر از آنکه یک تشکیلات و سازمان باشد، یک گفتمان و حرکت است، یعنی هرکسی که در جامعه نسبت به روند کشور و انقلاب و مسائل مختلف احساس مسئولیت می کند، باید سایه به سایه در حد وسع خود تحولات را دنبال کند و سعی کند نقش و اثرگذاری مثبت داشته باشد؛ مثلا دهداری در یک روستا در حد وسع خود بخشی از یک روند را که دنبال می کند، تایید، بخشی را تصحیح و بخشی را تکمیل می کند.
من اگر خودم هم رئیس جمهور می شدم حتما از دولت سایه استقبال می کردم، چون کسی که در زمین دارد بازی می کند، حتما از کسی که بیرون زمین است کمتر می تواند متوجه ایرادات شود. حتما بازیگران احتیاج به تماشاگرانی دارند که بتوانند آنها را تصحیح کنند. حالا گاهی آن تماشاگران به صورت جمعی با ابراز احساساتی که می کنند او را متوجه خطاها و اشتباهاتش کرده با تشویق می کنند و گاهی موضوع تخصصی تر می شود و آن مربی ای که روی نیمکت نشسته با مشورت ها و راهنمایی های خود این کار را می کند. ما به هر دوی اینها نیاز داریم، مثلا اگر بازیگری در صحنه اقتصاد، صنعت یا سیاست خارجی خوب بازی می کند، تشویق مردم او را دلگرم تر می کند تا بهتر کار خود را دنبال کند ولی اگر کسی بیاید و او را راهنمایی کند که حواست مثلا به فلان حریف هم باشد، حتما او نقش خود را بهتر ایفا خواهد کرد تا اینکه بگوید من فعال مایشاء هستم و بقیه هم هیچ چیزی نمی فهمند.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/۳
"چرا نقدینگی را در مزیت های نسبی کشور هزینه نمی کنید؟"
در مرداد ۹۲ که دولت تحویل گرفته شده کل نقدینگی در کشور ۴۷۰ هزار میلیارد تومان بود. الان چقدر است؟ در مدت پنج سال، ۱۶۰۰ هزار میلیارد تومان. فراموش نکنیم یکی از ایرادات همین دوستان دولت به دولت دهم، وقتی که دولت را تحویل گرفتند، این بود که با مسکن مهر، ۴۰ هزار میلیارد تومان به پایه پولی کشور اضافه کرد و باعث تورم شد. فارغ از درست یا غلط بودن این ادعاء ولی با آن اعتبار، دو میلیون خانه ساخته شد و بیش از ۵۰ یا ۶۰ درصد آن دو میلیون خانه هم آماده شد. آیا اکنون که در این ها سال بیش از ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان خلق نقدینگی شده است این نقدینگی چه شد؟ خلق نقدینگی در کشور به طور متوسط در سه ماهه اول امسال، همین سه ماه اول که اوج گرانیها بود، تقریبا روزی هزار میلیارد تومان بود. حالا هدایت این نقدینگی به چه سمت بود؟ طبیعی است که شما اگر بیایید یک میلیون سکه هم در بازار وارد کنید، خب آن نقدینگی این را می برد. ارز هم وارد بازار کنید همین است. شما دیدید ۶۰ تن سکه را وارد کردید، ولی نشد. وقتی که روزی هزار میلیارد تومان نقدینگی خلق و رها می شود، هر بازاری که بیاید، آن را می برد. سوال من این است: آیا این نقدینگی نمی شد در همین مزیت نسبی ما که نفت و گاز بود، هدایت شود؟
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
مهمترین موضوعاتی که خودروسازان و قطعهسازان به آن اشاره داشتند موارد زیر بود:
🔹در هیچ دورهای ناهماهنگی یک سال گذشته در بین دستگاههای دولتی وجود نداشته است؛ بستههای متناقض چند ماه گذشته دولت موجب به هم ریختن برنامههای بنگاههای اقتصادی شده است.
🔹مشخص نبودن استراتژی سند خودروی کشور سبب بلاتکلیفی فعالان این حوزه شده است.
🔹مواد اولیه در یک سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است و سبب افزایش هزینه تولید خودرو شده است.
🔹تغییر قیمت ارز و بیثباتی در تصمیمگیریهای این حوزه موجب سردرگمی و لطمه جدی به صنعت خودرو شده است. دولت باید بستههای حمایتی برای حل این مشکل تولیدکنندگان ارائه دهد.
✅همچنین رئیس دانشکده خودر دانشگاه علموصنعت در این جلسه اظهار داشت:
🔹هر چند برخی از مطالبی که خودروسازان و قطعهسازان مطرح کردند درست است و بیتدبیریهای دولت در یک سال گذشته قابل دفاع نیست، ولی برخی از مشکلات این صنعت ناشی از سیاستها و عملکرد فعالان همین حوزه در چند دهه گذشته بوده است.
🔹انتخاب برخی مدیران غیرمتخصص و سیاسی برای خودروسازیها در دولتهای مختلف و سرمایهگذاری کارخانههای خودروسازی در موضوعات غیرمرتبط با خودرو از جمله آن مشکلات است.
🔹وقتی کشوری در شرابط سیاسی تحریم است چرا باید از توانمندیهای بالای علمی کشور در جهت کاهش وابستگی خودروهای داخلی به قطعات خارجی استفاده ننماید؟
🔹در کنار حمایت لازم از خودروسازان باید از آنان تعهد گرفته شود پس از مدتزمان مشخصی، برندی که زنجیره تأمین آن در داخل باشد تولید شود.
در پایان، کارگروه صنعت خودرو با اخذ گزارشها و تحقیقات ارائه شده از سوی خودروسازان موظف شد این گزارشها را همراه با مجموعه سؤالاتی که در این حوزه درباره عملکرد خودروسازان و دستگاههای مرتبط وجود دارد بررسی و جمعبندی خود را در جلسه آتی با حضور خودروسازان ارائه نماید.
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
✅ @saeedjalily
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/۴
"جایگزین دلار"
همین هفته پیش اگر خبرش را دنبال کنید، می بینید که نیجریه آمد كل ذخایر ارزی اش را بر مبنای یوآن قرار داد؛ نیجریه ای که با آمریکادعوا هم ندارد. بسیاری از کشورها حتی اروپاییها امروز پیمان های پولی دو جانبه بسته اند. چینی ها هم همین کار را کردند. می خواهم بگویم این نیست که تنها راه و تنها چاره مبادلات تجاری، بستر پولی اش فقط دلار باشد. راههای دیگر هم وجود دارد.
درثانی در اقتصادی که امروز ما داریم یکی از فرصت های بسیار ارزشمندی که به لحاظ ژئوپولیتیک در اختیار ماست این است که پانزده همسایه داریم. پانزده همسایه ای که اینها حجم روابط اقتصادی شان یک چیزی نزدیک به دو هزار و ۳۰۰ میلیارد دلار است، حدود هزار میلیارد دلار آن مربوط به واردات است، یعنی ما با همین همسایگان و با اکثر آنها می توانیم با پیمان پولی دوجانبه با ارزهای جهان شمول غیر از دلار مثل يورو، یوآن و مثل اینها، مناسبات داشته باشیم اما طبیعتا چنین امری، سیستمی چابک، هوشیار و فعال می خواهد. ما این بحث پیمان های پولی دو جانبه را در سال ۹۰ در سفری که به هند داشتیم با طرف مقابل، با نخست وزیر هند مطرح کردیم و استقبال هم کردند و کار کردیم. یک چیز خیلی ساده هم هست. آیا اکنون در سال ۹۷ این محقق شده یا نشده است؟ آن زمان با روسیه، هند و ترکیه کلیدش زده شد و دنبال شد، ولی بعد متوقف شد. وظیفه بانک مرکزی این نیست که هر روز بیاید و فقط برود ارز در بازار بفروشد. یکی از کارهایش همین است. شما می توانید با خیلی دیگر از کشورها این را داشته باشید.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تکالیف متقابل دولت و ملت
#عید_غدیر
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باید شرایطی ایجاد کرد تا صیادان هرمزگان تبدیل به بزرگترین صادر کننده شوند/درد و دل صیادان هرمزگان با دکتر جلیلی
#سفر_استانی
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/5
"مهمترین تحریمی که حتی بعد از برجام هم برداشته نشد"
یکی از رفتارهای آمریکا که علیه ما انجام داد، همین بحث U- Turn دلار بود. چرخه دلار را به روی ما بست. این را هم می دانید که این یک تحریم وزارت خزانه داری است. اولین سوال این است که در برجام وقتی شما آن همه امتیازات دادید، بتن ریختید، جمع کردید و مواد را خارج کردید، چرا لغو این تحریم را نگرفتید؟ در این دو سال و نیم هم چرخه دلار بسته بود. این ربطی به حضور یا خروج ترامپ از برجام ندارد، اینها نتوانستند در برجام این را لغو کنند که قانون کنگره هم نبود، یک تحریم وزارت خزانه داری در سال ۲۰۰۸ بود که موضوعش هم هسته ای بود و آن زمان عملیاتی شد. سوال ما این است که اگر این موضوع مهم بود، چرا در ازای آن همه امتیازاتی که دادید، این کار را نکردید؟ شما در همین دو سالی هم که حتی آمریکا خارج نشده بود، دیدید که حتی سفارت های شما هم نمی توانستند در بانک های خارجی یک حساب دلاری باز کنند.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "خیال خام"
اتکا به اروپا در برابر آمریکا
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/6
"خطر تکرار"
ما باید تصویر صحیحی از واقعیت داشته باشیم. نگاه ما این بود که موضوع هسته ای یک بهانه است و علت نیست. برخی اما می گفتند اگر ما ادبیات مان را خوب کرده و لبخند بزنیم و رفتارمان صحیح باشد، این مشکلات حل می شود. ما باید درک صحیحی از رفتار آمریکا نسبت به ایران داشته باشیم که البته پیچیده هم نیست و روشن است. مثلا در موضوع حقوق بشر رئیس رژیم آمریکا به عربستان سعودی می رود و با آنها رقص شمشیر می کند و حرفی هم از حقوق بشر نمی زند. مثلا در همین بحث FATF کشورهایی که دولت ندارند یا دولت های متزلزل دارند، مثلا سومالی یا برخی دیگر کشورها هیچ کدام در لیست سیاه قرار ندارند، ولی ایران را که هجدهمین اقتصاد دنیاست هدف می گیرند. اگر شما این درک صحیح را نداشته باشید و فکر کنید شما باید کارهایی کنید تا مشکل حل شود، نتیجه این می شود که اکنون با آن مواجه هستیم. مثلا آنها گفتند ۱۳۰ تن آب سنگین داشته باشید و ما حتی به ۱۲۰ تن اکتفا کردیم، ولی باز هم رفتارشان عوض نشد! شما اگر بررسی تاریخی و تجربی هم بکنید، متوجه می شوید اعتماد به آمریکا غلط است. حالا من شنیدم که کسی گفته ناامیدی امروز محصول انتقادات کسانی است که به برجام ایراد می گرفتند؛ این یعنی تجربه نگرفتن و خطر تکرار اشتباه. الان باید روشن شود که کدام روش درست است، صرف نظر از افراد، چون همه می خواهند ان شاء الله به کشور خدمت کنند. کدام روش درست و قابل دفاع است؟ کدام روش بهتر می تواند ما را به نتیجه برساند؟ کدام روش ما را از مشکلات نجات داد و توانست موفق کند؟ کدام روش توانست برای ما پیشرفت و رفاه بیاورد؟
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "هزینه خروج"
سیاست خارجی غلطی که باعث خروج بدون هزینه آمریکا از برجام شد
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/۷
"حقوقی که باید به طرف مقابل تفهیم شود"
اینکه ما باید چه کار می کردیم، در بند ۳۶ برجام آمده که می گوید اگر یک طرف نسبت به برجام، عدم پایبندی اساسی داشت، طرف دیگر می تواند آن را مبنای توقف کلی و جزئی اجرای تعهدات خود قرار دهد. این حداقل رفتاری بود که ما می توانستیم انجام دهیم. این حق ما بود که توقف کلی و جزئی از تعهدات داشته باشیم، حتی اگر شما بگویید به این دلیل که ما می خواهیم بقیه را به نوعی همراه داشته باشیم، و فعلا این حق را اجرا نمی کنیم اما این حق را باید به طرف های باقیمانده در برجام تثبيت و تفهیم می کردیم. حالا می گویند که این وظیفه تو بود که انجام بدهی و اگر یکجا انجام ندهی، تو متهم به نقض برجام میشوی. آنها آمریکا را که محکوم نکردند. مگر همین دوستان بیان نمی کردند که برجام امروز یک سند بین المللی شده، سند شورای امنیت شده و اگر کسی آن را نقض کند، فقط یک توافق را نقض نکرده است، بلکه سند شورای امنیت را نقض کرده. خب چرا امروز به شورای امنیت شکایت نمی کنند؟ چرا امروز حتی اروپایی ها حاضر نمی شوند به شما بگویند آمریکا نقض کرده است؟ چرا حاضر نمی شوند که محکوم کنند؟ اگر ما امروز حق جمهوری اسلامی را که طبق بند ۳۶ برجام است، تثبیت نکنیم، آن موقع فردا عوض آمریکا شما متهم به نقض برجام می شوید و می گویند ایران سند شورای امنیت را نقض کرده است.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/۸
"یک بام و دو هوای مدعیان آزادی"
❓سوال:این تفکری که شما از آن صحبت می کنید به آزادی سیاسی و فرهنگی چطور نگاه می کند؟این آزادی سیاسی با آن آزادی سیاسی که اصلاح طلبان تعریف می کنند و عمدتا برگرفته از نظریات غربی است، چه تفاوتی دارد؟
✅آن چیزی که امروز متأسفانه در فضای سیاسی کشور مثلا درباره آزادی وجود دارد چه در حرف و چه در عمل چه در گفتار و چه در کردار روشن نیست و بعضا همراه با تناقض است وراحت نمی توان قضاوت کرد. کسانی که مثلا خیلی ادعای طرفداری از آزادی دارند، می بینید اشتباه ترین رفتارها در میان آنها رخ می دهد اما سکوت می کنند. شما حداقل در همین دو، سه سال اخیر این را دیده اید، یادم می آید در دانشگاه امیرکبیر سخنرانی داشتم عده ای می خواستند با جنجال مانع سخنرانی شوند فردای آن روز دیدم روزنامه هایی که همیشه از گروههای فشار و این طور مسائل صحبت می کردند رفتار این افراد را در صفحه اول تحت عنوان «مناظره شعارها » تعبیر کرده اند؛ اینکه اسمش آزادی سیاسی نیست. این بازی سیاسی است. یا مثلا چند ماه پیش در خیابان پاسداران تهران با بدترین رفتار داعشی چند نفر به شهادت رسیدند اما رسانه هایی که مدعی آزادی و مبارزه با خشونت بودند حتی خبر آن را بایکوت کردند. من می گویم نباید اجازه بدهیم بازی های سیاسی به اسم آزادی های سیاسی به خورد مردم داده بشود.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
دکتر سعید جلیلی
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/۸ "یک بام و دو هوای مدعیان آزادی" ❓سوال:این تفکری ک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ ویژه
🔹یک بام و دوهوای مدعیان آزادی
وقتی «هو کردن» را «مناظرهی شعارها» مینامند و «شعر انتقادی» را «توهین و اهانت»!
@saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/۸ "یک بام و دو هوای مدعیان آزادی" ❓سوال:این تفکری ک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "بازی سیاسی"
بدترین رفتارهای داعشی که توسط مدعیان آزادی و مبارزه با خشونت دیده نشد
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
بخشهای مهم گفتگوی دکتر جلیلی با هفته نامه مثلث/9
"هر نکته ای که در جهت کمک به دولت به ذهنمان می رسید را بدون رسانه ای کردن تقدیم دولت کردیم"
در مورد همین برجام، نکاتی درباره روند مذاکرات هسته ای وجود داشت که احتیاج به تصحیح و تکمیل داشت. ما قبل از اینکه همه این موارد را چه در مجلس و چه در شورای عالی بیان کنیم، قبل از امضای برجام همه آنچه به ذهنم می رسید را در نامه ای نوشته و به آقای روحانی دادم که حتی رسانه ای هم نکردیم، یعنی گفتیم آقای روحانی! این مسائل و این نکات در مورد آنچه شما می خواهید عنقریب امضا کنید، وجود دارد و نگذاشتیم اول اشتباهاتی انجام شود و بعد آن را بیان کنیم. وظیفه خود دانستیم که قبل از موضوع آن را به ایشان بگوییم.
همین اواخر آنچه را که در مورد قیمت ارز و سکه و وضعیت اقتصادی به ذهن مان می رسید، برای تکمیل و تصحیح روند گفتیم و نوشتیم. این وظیفه ما بوده. این کلیت آن بود ولی شکل سازمان یافته تر آن پارسال بود که رئیس جمهور برنامه های خود را به شکل کلان و وزرا به شکل تک تک ارائه دادند، ما جلسات تخصصی گذاشتیم و با وُسعی که داشتیم نقاط تاییدی، تصحیحی و تکمیلی برنامه های برخی از وزرا را بیان و رسانه ای کردیم. مثلا گفتیم این برنامه وزیر جهاد کشاورزی، ۱۹ نکته مثبت دارد که اگر ما هم بودیم همین کارها را می کردیم اما ۴۳ نکته تکمیلی و تصحیحی دارد که آنها را هم بیان کردیم، یعنی دوستان به صورت ریز اینها را بیان کردند و تک تک راجع به سایر وزارتخانه ها این کار انجام شد.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "تایید،تصحیح، تکمیل"
همه مردم باید کارهای خوب دولت را تایید و خطاهای او را گوشزد کنند
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅