🔴سرمایه مهم کشور نفت و گاز است، وقتی با همین زیرساختهای موجود می توانیم ۱۰۰ دلار نفت را به ۱۲۰۰ دلار ارزش افزوده مبدل کنیم، جای تعجب است که چرا همچنان به دنبال خام فروشی نفت و گاز هستیم.
در صنایع پایین دست پتروشیمی ظرفیت تولیدی کارخانه های موجود تا ۱۶ میلیون تن در سال است اما متاسفانه امروز تنها ۳ میلیون تن تولید سالانه این مواد را داریم. اگر گفته می شود تولید هر یک میلیون تن مواد پلیمری ۲۰۰ هزار شغل ایجاد می کند، پس چرا در این حوزه مهم تعلل می شود؟ چرا باید در این محصولات فقط ۶ درصد بازار پاکستان را داشته باشیم؟ چرا باید فقط ۴۰ درصد بازار عراق را داشته باشیم؟ در این مساله فقط وزارت صنعت و معدن و تجارت مسئول نیست دستگاههای دیگر مثل وزارت امور خارجه هم نقش مهمی دارkد.
✅دیدار با اعضای اتحادیه صنایع پایین دستی پتروشیمی/ فروردین 96
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔴سرمایه مهم کشور نفت و گاز است، وقتی با همین زیرساختهای موجود می توانیم ۱۰۰ دلار نفت را به ۱۲۰۰ دلار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مواد پتروشیمی ایران به ترکیه صادر میشود، تبدیل به مسواک و دگمه میشود و دوباره به ایران برمیگردد! در حالی که خودمان میتوانیم در داخل اینها را تولید کنیم.
🔴 کانال دکتر سعید جلیلی 👇
✅ @saeedjalily
📸 تحریم را شکست می دهیم
جوانان راه حل مشکل کشورند
#سیلی_به_آمریکا
✅ @Saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
📸 تحریم را شکست می دهیم جوانان راه حل مشکل کشورند #سیلی_به_آمریکا ✅ @Saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "حماقت ترامپ"
تحریم های جدید آمریکا نشانه حماقت ترامپ است چون رژیم تحریم های آمریکا علیه ایران در حال فروپاشی است
@saeedjalily ✅
✅نشست خبری کارگروه نیروی دولت سایه با موضوع مشکلات زیست محیطی زباله و ضرورت توسعه نیروگاه هاي زباله سوز با حضور دکتر جمشید صباغ زاده عضو هیئت علمی سازمان انرژی های تجدیدپذیری و دکتر داود مددی رئیس هیئت مدیره شرکت طرح تجارت سدید در دفتر دکتر سعید جلیلی برگزار شد.
کانال رسمی دکتر جلیلی 👇
@saeedjalily ✅
دکتر سعید جلیلی
✅نشست خبری کارگروه نیروی دولت سایه با موضوع مشکلات زیست محیطی زباله و ضرورت توسعه نیروگاه هاي زباله
🔻اهم بیانیه منتشر شده توسط کارگروه نیروی دولت سایه درباره مشکلات زیست محیطی زباله و ضرورت توسعه نیروگاه هاي زباله سوز:
🔹در حال حاضر مدیریت پسماند شهري در ایران، از مسایل اصلی شهرداريهاي سراسر کشورمحسوب میشود و هزینه قابل توجهی را بر مدیریت شهري تحمیل میکند.
🔹در برخی شهرهاي کشور نظیر شهرهاي شمالی به دلیل شرایط آب و هوایی، حجم زباله تولید شده و روش امحا در حالت بحران قرار گرفته ایم.
🔹بدون تردید زباله سوزها البته ضمن رعایت شرایط زیست محیطی شان در شرایط فعلی میتوانند یک راهکار جدی برای مدیریت پسماند در کشور باشند.
🔹بزرگترین مزیت نیروگاه های زباله سوز پیش از آنکه یک منبع تولید انرژی باشند، این است که کارکرد زیست محیطی دارند و نقش آنها در بهبود وضعیت فعلی سلامت شهروندان و حفظ محیط زیست کلیدی است. متاسفانه در مسیر توسعه این نیروگاه ها در کشور کمتر به این موضوع پرداخته می شود و این مزیت نادیده گرفته شده است.
🔹حجم سرمایه گذاری های انجام شده در این نوع از نیروگاه ها در کشور کم و با ریسک بالا همراه است فلذا برای سرمایه گذاری در سامانه های زباله سوز سه راهکار پیشنهاد می شود :
🔺سرمایه گذاری توسط دولت
🔺 مشارکت در سرمایه گذاری توسط دولت
🔺سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی
🔹در بخش سرمایه گذاری الزاماتی نیز وجود دارد و باید به آنها توجه داشته باشیم که عبارتند از :
🔺 تضمین اصل و فرع سرمایه گذاری و یا فاینانس
🔺 تضمین پرداخت به موقع وجه خرید برق تضمینی
🔺 تضمین تحویل زباله (پسماند) برای طول عمر طرح توسط شهرداری ها
🔺 در صورت پرداخت گیت فی( هزینه امحای زباله و تصفیه آلاینده های خروجی و ... )، تضمین به موقع پرداختها با رعایت افزایش نرخ تورم سالیانه
🔹لزوم اصلاح تعرفه 370 تومان در هر کیلو وات ساعت که هم اکنون به این نیروگاهها پرداخت می شود. پیشنهاد کارگروه نیروی دولت سایه پرداخت تعرفه برق بصورت پلکانی است. بدین معنی که برای سالهای استهلاک سرمایه و آورده سرمایه گذار و بازپرداخت وامهای دریافتی سرمایه گذار، نرخ محاسبه شده حدود 20 سنت یورو و برای سالهای بعد از آن حدود 40% نرخ محاسبه شده یعنی حدود 8 سنت پرداخت گردد.
🔹پیشنهادات کارگروه نیروی دولت سایه جهت افزایش جذابیت و اقتصادی شدن طرح های زباله سوز در کشور:
🔺از آنجائیکه به زباله سوز بعنوان نیروگاه تولید برق تجدید پذیر توسط وزارت نیرو نگریسته می شود، لذا باید برق مورد نیاز مصرف سیستم را از محل تولید خود تامین نماید که حدود 20% تولید را شامل می شود. چنانچه برق از طریق وزارت نیرو با تعرفه صنعتی برای نیروگاههای زباله سوز تامین شود، درآمد زباله سوز 18.2% افزایش می یابد.
🔺تخصیص وام های با نرخ ترجیحی متناسباً بر کاهش میزان سرمایه گذاری تاثیر داشته و امکان پذیری طرح را افزایش داده و درآمد طرح را بالا می برد.
🔺ارائه زمین ، تامین تاسیسات زیر بنایی شامل آماده سازی زمین، جاده ، شبکه برق رسانی و آب مورد نیاز طرح توسط شهرداری ها در هر صورت از الزامات اولیه پذیرش سرمایه گذاری می باشد.
🔺ایجاد و توسعه مکانیزمی در شهرداری ها به منظور تضمین تفکیک و تحویل زباله به نیروگاه ها در حجم و ظرفیت توافق شده
🔺معافیت مالیات بر درآمد نیروگاه های زباله سوز
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی 👇
@saeedjalily ✅
بیانیه کارگروه نیرو.pdf
129.1K
متن کامل بیانیه مهم کارگروه نیروی #دولت_سایه درباره مشکلات زیست محیطی زباله و ضرورت توسعه نیروگاه هاي زباله سوز
کانال رسمی دکتر جلیلی 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ ویژه
پاسخ دو سال قبل جلیلی به سخنان امروز ظریف در دفاع از fatf چه بود؟
@saeedjalily ✅
🔻سخنان مهم دکتر جلیلی در پژوهشکده ثامن:
🔹پژوهشکده ثامن کمک میکند تا افراد نگاه تماشاگرانه نسبت بهمسائل اطراف خود نداشته باشند و نقاط قوت و ضعف را در این خصوص بشناسند.
🔹اگر بخواهیم روند کشور روز بهروز به آرمانها نزدیک شود، باید نکاتی را بهدستگاههای اجرایی متذکر شویم، این جلسات میتواند سبب رفع نقاط ضعف دستگاهها باشد، چراکه به «گفتوگو» که امروزه در جامعه کمتر انجام میشود و نبود آن یکی از معضلات کشور است، توجه ویژهای دارد.
🔹همه مسؤولان و دستگاهها از شهرداری گرفته تا آستان قدس بیتردید مشکلاتی دارند و این مشکلات از طریق گفتوگو رفع میشود.
🔹در مدیریت شهری مهم استفاده از فرصتها است، ضعفهای ما در مدیریت شهری غلبه سخت افزار بر نرم افزار است؛ چنانچه در شهر کار ساختوساز را با شیوه مدرنی انجام دهید که به زیرساختهای شهر لطمه وارد کند، صحیح نیست و به مثابه بمباران هستهای است، چرا که زیرساختها از بین میرود و جبران نمیشود.
🔹 اگر بتوان در مدیریت شهری راهگشایی کرد و به یک فهم درست و پارادایم صحیح رسید، به تمدن اسلامی میرسیم و این مختص شهر مشهد نیست، در دیگر شهرها نیز میتوان به آن دست پیدا کرد.
🔹 موضوع مدیریت شهری که در مشهد در حال انجام است میتواند به کل کشور تعمیم داده شود.
🔹بودجه عمرانی ۶ کلان شهر از بودجه کل کشور بیشتر است؛ باید نگاهها به سمتی برود که این بودجه صحیحتر استفاده شود تا بتوانیم در بافتهای جدید نمودها و تفاوتهای فرهنگی خود را با سایر کشورها نشان دهیم که این هدف با غلبه نرمافزار بر سختافزار امکانپذیر است .
🔹با شناخت تهدیدها و تبدیل کردن آنها بهفرصت میتوان به پیشرفت و ارائه خدمات بهتر و رفاه بیشتر رسید و اینجاست که کانونهای فکر باید وارد عمل شوند و با افرادی که در زمینه فرهنگی توانمندی دارند، به ابتکار و خلاقیت برسند.
✅ @saeedjalily
دكتر سعيد جليلى نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در جلسه هم انديشى با مديران و نمايندگان شركت هاى دانش بنيان استان خراسان رضوى در شهر مشهد شرکت کرد.
مشروح خبر👇
✅ @saeedjalily