📷 #گزارش_تصویری | دیدار دکتر سعید جلیلی با جمعی از فعالین ستاد انتخاباتی استان سمنان
✅ @saeedjalily
⭕ #اطلاع_رسانی | پخش زنده سخنرانی دکتر سعید جلیلی در همایش مهمان مهتاب
🕜 هماکنون
🌐 پخش از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
✅ @saeedjalily
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: علیرغم تجربهی برجام، باز از توافق جدید سخن میگویند / این یک کار خطاست
دکتر جلیلی در جمع دانشجویان دانشگاه سمنان:
🔹امروز میبینیم که آمریکا در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستانها و قتل عام زنان و کودکان، نه تنها مانع نمیشود، بلکه با تمام توان در مقابل کشورهای دنیا میایستد و اگر قرار باشد قطعنامهای علیه جنایات این رژیم صادر شود، برای چندمین بار آن را وتو میکند!
🔸در سال ۱۴۰۱، پردهی اول نمایش غربیها این بود که در واکنش به اتفاقات ایران، اشک تمساح بریزند و شعار حمایت از زن، زندگی و آزادی سر بدهند اما پس از یک سال، در پردهی دوم نمایششان دیدیم که در برابر قتل عام زنان و کودکان فلسطینی، نه تنها این جنایات را محکوم نکردند، بلکه با تمام قوا به حمایت از جنایتکار برخواستند.
🔹اگر زمانی چنگیزمغول و هیتلر دست به جنایت میزدند، دست کم شعار حقوق بشر نمیدادند اما جنایتکاران امروز جهان، با شعار حمایت از حقوق بشر دست به کشتار و جنایت میزنند!
🔸امروز باید به فهم درستی از شرایط منطقه و جهان برسیم و توصیف دقیقی از نقطهای که در آن قرار داریم، داشته باشیم.
🔹در سند راهبردی امنیت ملی آمریکا که در زمان اوباما [سال ۲۰۱۵] منتشر شد، رسما بیان شده است که رهبری آمریکا که بر جهان که در ۱۰۰ سال گذشته در جریان بوده است باید در ۱۰۰ سال آینده نیز ادامه پیدا کند و این مسئله زمانی محقق میشود که به زعم خودشان، برتری آمریکا با سایر کشورها حفظ بشود! این مضمون در سند راهبردی امنیت ملی آمریکا در دولتهای ترامپ و بایدن هم تکرار شد!
🔸ترجمهی این حرف، میشود این که اگر استادی در یکی از دانشگاههای ایران به دنبال تحقیقاتی بود که رهبری آمریکا بر جهان را به خطر میانداخت، باید مانع آن شد! ابتدا آن استاد و دانشمند را در فهرست تحریم و سپس در فهرست ترور قرار میدهند؛ مانند دانشمندان هستهای شهید ایران.
🔹در همین توافق برجام، بیان شده است که اگر ایران بخواهد در موضوعی، به تحقیقات علمی بپردازد، دامنهی تحقیق و محدودهی آن باید به تایید طرف غربی برسد! این، همان واقعیت جهان است.
🔸در اواخر دههی ۸۰، دشمن گمان کرد که نیاز کشورمان به تولید رادیو داروهایی که نیازمند سوخت ۲۰ درصد بودند، میتواند اهرمی برای فشار به ما باشد اما ایران اسلامی توانست با اتکا به تواناییها، امکانات و جوانان خود مانند شهید شهریاری، اقدام به تولید سوخت ۲۰ درصد کند. در دور بعدی مذاکرات، همین سوخت ۲۰ درصد به اهرم فشار ما تبدیل شد.
🔹در موضوعات مرتبط با سیاست خارجی مسئله هزینه و فایده مطرح است. هر کشوری متناسب با اصول و منافع خود، در صدد به دست آوردن منافع بیشتر و جلوگیری از هزینه است. تلاقی منافع کشورها با یکریگر، عرصهی سیاست خارجی را شکل میدهد.
🔸باید توجه داشت که کدام رویکرد و نگاه، میتواند هزینههای کشور را به حداقل برساند و بیشترین منافع را برای ما به ارمغان بیاورد.
دکتر جلیلی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص عملیاتهای وعده صادق ۲ و وعده صادق ۳ گفت:
🔹در صحنهی سیاست خارجی، باید حضور فعالانه داشت. عرصهی سیاست خارجی، یک عرصهی رمانتیک نیست بلکه یک میدان واقعی است.
🔸عمل، ناظر به تحلیل است. گاهی تحلیلهای فلج کننده از تحریمهای فلج کننده بدتر هستند.
🔹جامعه باید نسبت به چنین روندهایی حساس باشد و با هوشمندی آن را دنبال کند. دشمن علیه تمامیت ارضی شما اقدام مستقیمی انجام داده است و لازم است پاسخ متناسب را دریافت کند. در چنین شرایطی عدهای در داخل میگویند که «این تلهی جنگ است» و «مراقب باشید وارد جنگ نشوید»!
🔸جنگ یعنی تحمیل هزینه و تهدید به شما. برخی تعابیر ظاهر خوبی دارند اما در میدان عمل، خسارت بار هستند. باید تهدیدزدایی کنیم نه این که به بهانهی تنشزدایی، به دشمن امتیاز بدهیم.
▫️بخش اول
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: علیرغم تجربهی برجام، باز از توافق جدید سخن میگویند / این یک کار خطاست
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به سوالی در رابطه با برجام و FATF، گفت:
🔸فراموش نکنیم که در سال ۹۴، چه تصویری از برجام ارائه میشد؛ اعلام میشد همهی تحریمها بالمره لغو میشود! در بند ۳۷ برجام عنوان شده است که صرف شکایت ایران نسبت به انجام تعهدات طرف مقابل، تمام تحریمها بلافاصله برمیگردد. یعنی در تمام این سالها، ما حتی حق شکایت نداشتیم.
🔹برجام باید سند طلبکاری ملت ایران باشد. دشمن باید با ملتی هوشیار مواجه شود تا جرات مکر و اقدام علیه ما را نداشته باشد.
🔸امروز گفته میشود که خب اگر برجام موفق نشد، توافق جدیدی بکنیم! این سخن بسیار خطاست. کسی مخالف مذاکره نیست اما طرف مقابل ۱۵ بار نسبت به انجام تعهدات ما اعتراف کرد اما نهایتا از برجام خارج شد. حال امروز برخی حرف از توافق جدید میزنند!
🔹میگویند کشورهای اروپایی خوب هستند! مگر همین کشورها در برجام متعهد نشده بودند که نفت ما را خریداری کنند؟ خب ترامپ خوب نبود و از برجام خارج شد؛ کشورهای اروپایی چرا خرید نفت را متوقف کردند؟! طبق برجام، کشورهای اروپایی موظف بودند که در سال هشتم برجام، که مصادف با ۲۶ مهر سال گذشته بود، نسبت به رفع تحریمهای تسلیحاتی کشورمان اقدام کنند اما در همان روز اطلاعیه دادند و اعلام کردند که به تعهد خود عمل نخواهند کرد!
🔸در همین چند ماه دولت آقای پزشکیان، همین کشورهای اروپایی، کشتیرانی و هواپیمایی ما را تحریم کردند و در شورای حکام، علیه ما قطعنامه صادر شد. وقتی آهنگ حرکت دشمن چنین است، اقدامات ما نیز باید این ضررها را برطرف کند نه آن که هزینههای بیشتری به کشور تحمیل کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در رابطه با شرایط اقتصادی کشور، گفت:
🔹رئیس جمهور محترم در رقابتهای انتخاباتی، برنامهی هفتم توسعه را برنامهی دولت خود برای ادارهی کشور عنوان کردند و این برنامه نیز، به عنوان قانون کشور در جریان است و دولت موظف به اجرای آن است. امروز مهمترین مصداق کمک به دولت، کمک به تحقق اهداف برنامهی هفتم مانند رشد اقتصادی ۸ درصد است.
🔸اقتضای جمهوریت نظام، این است که بر اساس ساختار و چهارچوب کلی نظام جمهوری اسلامی، رویکردهای مختلف، بر اساس انتخاب مردم، امکان عرضهی خود را داشته باشند.
▫️بخش دوم
✅ @saeedjalily
📷 #گزارش_تصویری | هماکنون؛ سخنرانی دکتر سعید جلیلی در همایش مهمان مهتاب
✅ @saeedjalily
24.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #فیلم | دکتر سعید جلیلی: علیرغم تجربهی برجام، باز از توافق جدید سخن میگویند / این یک کار خطاست
دکتر جلیلی در جمع دانشجویان دانشگاه سمنان:
🔹تصویری که در سال ۹۴ و زمان تصویب برجام ارائه میشد، این بود که همهی تحریمها بالمره رفع میشوند و همهی تحریمها برداشته میشوند.
🔸در آن زمان وقتی افرادی، بیان میکردند که اینگونه نیست، یک هجمهی رسانهای شدید علیه آنها ایجاد میشد؛ اما از محیطهای دانشگاهی انتظار میرفت که این توافق را بخوانند و بررسی کنند.
🔹بند ۳۷ برجام، بیان میکند که صرف شکایت ایران نسبت به انجام تعهدات طرف مقابل، تمام تحریمها بلافاصله برمیگردد. یعنی در تمام این سالها، ما حتی حق شکایت نداشتیم.
🔸برجام باید سند طلبکاری ملت ایران باشد. دشمن باید با ملتی هوشیار مواجه شود تا جرات مکر و اقدام علیه ما را نداشته باشد.
🔹امروز گفته میشود که خب اگر برجام موفق نشد، توافق جدیدی بکنیم! این سخن بسیار خطاست. کسی مخالف مذاکره نیست اما طرف مقابل ۱۵ بار نسبت به انجام تعهدات ما اعتراف کرد اما نهایتا از برجام خارج شد. حال امروز برخی حرف از توافق جدید میزنند!
🔸طبق برجام، کشورهای اروپایی موظف بودند که در سال هشتم برجام، که مصادف با ۲۶ مهر سال گذشته بود، نسبت به رفع تحریمهای تسلیحاتی کشورمان اقدام کنند اما در همان روز اطلاعیه دادند و اعلام کردند که به تعهد خود عمل نخواهند کرد!
✅ @saeedjalily
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: وظیفهی همهی ما این است که در راستای تحقق رشد ۸ درصد به دولت کمک کنیم
دکتر جلیلی در همایش «مهمان مهتاب»:
🔹متاسفانه برخی از آموزههای حیات بخش فاطمی که اتفاقا مسئلهی امروز جوامع بشری است، در طی قرنها، مهجور مانده و به عرصهی اجتماع وارد نشده است.
🔸ملت ما این افتخار را داشت که پس از ۱۴۰۰ سال، این آموزهها را شنید و به این ندا لبیک گفت و آثار آن را نیز مشاهده کرد.
🔹حضرت زهرا(س) در خطبهی فدکیه، عدالت را بنیان وحدت و نزدیکی قلوب میدانند.
🔸ملت ما، این بیان نورانی حضرت زهرا(س) که فرمودند «جَعَلَ اللَّهُ الْجِهادَ عِزّاً لِلْاِسْلامِ» را تجربه کردند(خداوند، جهاد را مایهی عزت اسلام قرار داد). فاطمیون، زینبیون و شهدای مدافع حرم مانند شهید دانشگر و شهید حمزه، با ایستادگی خود نشان دادند که میشود در مقابل مستکبرین مقاومت کرد.
🔹حضرت زهرا(س)، راهی که برای حیا و عفت در جامعه بیان میکنند، مناسبات درست اقتصادی است.
🔸امروز موفقیت دولت در تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد است. وظیفهی همهی ما این است که در راستای تحقق این هدف با تمام وسع خود به دولت کمک کنیم.
✅ @saeedjalily
📷 #گزارش_تصویری | حضور دکتر سعید جلیلی در پایگاه مقاومت بسیج شهید عباس دانشگر سمنان و دیدار با پدر شهید
✅ @saeedjalily