🔶5- مدتی بعد، با نزدیک شدن ایام عرفه، روانه کربلا شد تا به آرزویش نائل گردد؛ یعنی شفاعت امام حسین(ع) و بیرون شدن از این دنیا. با ورود به حرم مطهر آن رحمت واسعه الهی، درهای فیض و رحمت را بر خود گشوده دید و از لطف و مهماننوازی آن حضرت بهرهها برد؛ چنانکه گویا در دامان پر مهر پدر قرار گرفته است.
◽️در آنجا به تحصیل علوم حوزوی مشغول شد و همچنان بهدنبال گمشده خویش، ایام را سپری کرد تا اینکه بهواسطه سالک الی الله، آیتالله نجابت شیرازی(ره) به محضر عارف بزرگوار، آیتالله سید علی قاضی(ره) رسید.
@d_mr_Fereydooni
🔶6- آن عالم ربانی با درک استعداد و آمادگی او، از همان ابتدا فرمود: «من با اینکه مایل نیستم غیر مجتهدین را بهعنوان شاگرد بپذیرم، ولی استثناءً شما را بدون استخاره و بدون استشاره قبول میکنم». سپس دستورالعملی سلوکی نیز به او داد. بذل عنایت مرحوم قاضی(ره) بهگونهای بود که مرحوم آیتالله نجابت از این امر متعجب گردید.
◽️همین آمادگی و قابلیت درونی و نیت صادق وی موجب شد که در همان دیدار، بهره معنوی لازم را از محضر آن عارف بزرگ، دریافت کند.
✅ @d_mr_Fereydooni
🔶7- اما شور عشق الهی در قلب او چنان موج میزد که میخواست از همان ابتدای راه، با عشق و جذبه راه را طی کند. پس از چندی با دیدن عارف مجذوب، آیتالله حاج شیخ محمد جواد انصاری همدانی(ره) ـ که به زیارت عتبات مشرف شده بود ـ گمشده خود را نزد او یافت و برای هجرت به همدان و درک مجلس پرفیض او آماده شد.
✅ @d_mr_Fereydooni
🔶8- عنایات امام حسین (ع)
◽️آیتالله انصاری همدانی(ره) با چشم خدابین خود درمییابد که این جوان دلباخته، مورد عنایت مستقیم ائمه اطهار(ع)و بهویژه حضرت سیدالشهدا(ع)است؛ بنابراین به او توصیه میکند: «در کربلا بمانید و لازم نیست به همدان بیایید».
◽️از این پس، دورانی درخشانتر از گذشته، در مسیر تربیت معنوی او بهوجود میآید و با فیوضات بیوقفهای که از حرم مطهر امام حسین(ع) و قمر بنیهاشم(ع)در کربلا، و حرم مطهر امیرالمؤمنین(ع) در نجف، نصیبش میگشت، مدارج قرب را یکی پس از دیگری طی مینمود. این عنایاتِ حسابشده و دقیق، بدون آنکه تدبیر کسی در آن دخیل باشد، بیواسطه از جانب ائمه اطهار(ع)و بهویژه امام حسین(ع) به او میرسید.
✅ @d_mr_Fereydooni
4_5900041598657364614.m4a
49.41M
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
🔘سخنرانی حاج سید مهدی دهقان
🔸پیرامون شخصیت حضرت آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈ •
✅ @d_mr_Fereydooni
﷽
💠دریافت آثار📱
◽️از حضرت آیتالله سید حسین یعقوبی ـ اعلیاللهمقامهالشریف ـ دو اثر مکتوب ارزشمند به یادگار مانده است:
◽️اثر اول، کتاب «سفینةالصادقین» است که ایشان آن را در بیان بخشی از احوالات سلوکی خویش تألیف نموده است. این کتاب درباره وقایع پنجاه سال ابتدایی زندگانی ایشان است و در ضمن آن، نکات عرفانی دقیق و ظرایف علمی سلوکی بسیار مطرح شده که این کتاب را در نوع خود ممتاز نموده است.
دریافت نرم افزار سفینه الصادقین🔻
http://bayanbox.ir/download/572709462506413846/Safine-Sadeghin.ir.apk
◽️اثر دوم ایشان، کتاب «انیسالصادقین» است که در زمینه اذکار و ادعیۀ مورد توجه ایشان تألیف شده و در ضمن آن، نکات مهمی درباره برخی از اذکار و ادعیه ذکر گردیده است.
دریافت نرم افزار انیس الصادقین🔻
http://bayanbox.ir/download/8272786714640356359/Anis-Sadeghin.ir.apk
💠 @sadeghin_ir
﷽
🔊بیانات در اولین سالگرد حضرت آیتالله یعقوبی قائنی قدس سرّه
🔰سخنران:حجت الاسلام والمسلمین علی محمد برنا
🔶معرفت به مقام نورانیت حضرت فاطمه(س)و تجلی نور توحید در ائمه معصومین(ع)
💠آیت الله یعقوبی(ره)برای چیزی غیر از قرآن و سنت اهل بیت اعتباری قائل نبودند وتمام توصیه هاو حرکات،سکنات،اوامر و قضاوت هایشان بر اساس قرآن کریم و روایات اهل بیت(ع)و عرضه معانی وارده به قلبشان به این دو حجت بود
👌حضرت آیت الله یعقوبی(ره)سِرِّ سیر الی الله را در این می دانستند:
مومن زمانی ایمانش کامل می شود که قلب او آنچنان به واسطه مراقبه،محاسبه،توسل به ائمه علیهم السلام و ذوب شدن در ولایت اهل بیت پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم پاک و صاف بشود تا شعاعی از آن نور [توحید] در قلب ایجاد بشود،تا آن شعاع نور الهی از چراغ ولایت به قلب منعکس نشود،ایمان سالک به کمال نمی رسد
هر چه هست از آن جاست،به این جهت خیلی به توسل تاکیدمی کردند
💠محبتی که انسان،اراده،اعتقاد و خواستش را ذوب در خواستِ امام زمانش بکند مکتبِ محبتِ مورد نظر آیت الله یعقوبی(ره)بود
🔶هرکسی در ربط با اولیاء خدا به جایی می رسد
🚩روضه
۴۷'⏰
۹۷-۱۱-۲۱🗓
🔻
@sadeghin_ir
@nedayhosseini
🔊صوت در ایتا و تلگرام🔻
https://eitaa.com/nedayhosseini/1773
https://t.me/nedayhosseini/1912
هدایت شده از ندای حسینی🚩
4_5980803648295273340.pdf
28.71M
🖋 فایل PDF «کوتاه نوشتهای درباره عالم ربانی حضرت آیت الله یعقوبی قائنی (ره)»
برنامه نمایش PDF در اندروید🔻
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.adobe.reader&ref=share
💠 @sadeghin_ir
هدایت شده از ندای حسینی🚩
4_5987953132460574171.pdf
14.29M
فایل PDF طبیب عشق (نگاهی گذرا بر زندگی و مبانی معرفتی و سلوکی حضرت آیتالله حاج سید حسین یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه ) که در اولین سالگرد رحلت معظم له به چاپ رسیده است
برنامه نمایش PDF در اندروید🔻
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.adobe.reader&ref=share
💠 @sadeghin_ir
AUD-20210209-WA0003.mp3
13.83M
✅سخنرانی حجه الاسلام.حاج سید علی باطنی حفظه الله در سومین سالگرد ارتحال حضرت ایت الله یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه
شرح وبیان عبادت از منظر ایه الله یعقوبی ره
✅@d_mr_Fereydooni
38.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
°
🔘 سومین سالگرد رحلت عالم ربانی
حضرت آیت الله یعقوبی قائنی
رضوان الله تعالی علیه
┄┅═✧❁✧═┅┄
🖱 ایشان می فرمودند :
⬅️ مؤمن زمانی ایمانش کامل می شود،
که قلب او به واسطه ی :
▫️مراقبه،
▫️محاسبه،
▫️توسل به ائمه علیهم السلام،
▫️و ذوب شدن در ولایت اهل بیتِ
پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم،
🖱آنچنان پاک و صاف بشود،
که شعاعی از آن نور [توحید]،
در قلب ایجاد بشود.
🖱 تا آن شعاع نور الهی،
از چراغ ولایت به قلب منعکس نشود،
ایمان سالک به کمال نمی رسد.
💠 @sadeghin_ir
♨️یکی از آرمانهای انقلاب، آماده سازی فضا برای تربیت شخصیت هایی امثال حاج میرزا علیآقای قاضیها و علّامهی طباطبائیها است.
🔰رهبر معظم انقلاب ۹۷/۳/۷
💠آمادهسازی فضا برای رشد معنویّت و رهایی از بردگیِ شهوت و غضب در انسانهای مستعد؛ این هم یکی از آن برترین آرزوها است که غالباً به این توجّه نیست. باید فضا جوری بشود که انسانهای مستعد بتوانند در آن فضا حرکت کنند، امثال حاج میرزا علیآقای قاضیها و علّامهی طباطبائیها و شخصیّتهای برجستهی اینجوری به وجود بیایند؛ انسانهای والا و برتر که از این فضای مادّی توانستهاند تعالی پیدا کنند و فراتر بروند؛ یعنی فضا بایستی برای این آماده بشود. البتّه همهی ما استعداد یک چنین چیزی را نداریم امّا در میان ما کسانی هستند که استعداد این حرکت را دارند، بخصوص در دورهی جوانی.
✅ @d_mr_Fereydooni
🔰اصلاح خود، نقطه شروع برای اصلاح عالم است
✍️رهبر معظم انقلاب: در اسلام، نقطهی اصلی و محوری برای اصلاح عالم، اصلاح نفس انسانی است. همه چیز از اینجا شروع میشود. قرآن به آن نسلی که میخواست با دست قدرتمند خود، تاریخ را ورق بزند، فرمود: «قوا انفسکم»، «علیکم انفسکم». خودتان را مراقبت کنید، به خودتان بپردازید و نفس خودتان را اصلاح و تزکیه کنید؛ «قد افلح من زکّیها»
اگر جامعهی اسلامی صدر اول اسلام، از تزکیهی انسانها شروع نشده بود و در آن به اندازهی لازم، آدمهای مصفا و خالص و بیغش وجود نداشتند، اسلام پا نمیگرفت، گسترش پیدا نمیکرد، بر مذاهب مشرکانهی عالم پیروز نمیشد و تاریخ در خط اسلام به حرکت نمیافتاد.
۶۹/۰۵/۲۴
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
✅@dr_mr_Fereydooni
🔵 قسمتی از نامۀ مرحوم آیةالله حاج سیدعلی قاضی رضوان الله علیه به شاگردانشان در آستانۀ ماه رجب سال 1357 هجری قمری🔵
💠 برادران عزیز - که خداوند شما را به طاعت خویش موفّق بدارد - بیدار و متوجّه شوید؛ چرا که در حریمِ ماههای محترم قرار گرفته ایم. چقدر نعمتهای خداوند بزرگ و تمام است!
💠 پس قبل از هر چیز برای ما واجب است که توبه کنیم؛ با شرائط لازمش و نمازهای معیّنش.* و سپس دوری از تمام گناهان کوچک و بزرگ در حدّ توان.
💠 بنابراین در شب یا روز جمعه یا یکشنبه (قبل از ماه رجب) نماز توبه میخوانید و آن را در روز یکشنبه (اولین یکشنبه ماه که در آن سال) دوم رجب (بوده است) تکرار میکنید.
* منظور دستور توبه ای است که در مفاتیح الجنان در اعمال ذی القعده آمده است.
📚 متن عربی نامه: «دریای عرفان» ص ۱۲۷ از «صفحات من تاریخ الاعلام فی النجف الاشرف»
✅ @d_mr_Fereydooni
AUD-20210131-WA0012.m4a
5.34M
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
🔘«آموزش فصیح خوانی و تجوید مقدماتی قرآن کریم»
▫️«جلسه پانزدهم»
▫️ سجده و رکوع های قرآن
🔸«استادمحمدرضافریدونی»
🗓۹۹/۰۹
⏰۲۱:۴۷
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @d_mr_Fereydooni
🏴《 إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ راجعون»
♦️آیت الله سید محمد ضیاءآبادی از چهرههای ارزشمند و مفسران بزرگ شیعه بود و از علمای برجسته و خطبای نامدار و دانشمند عصر حاضر. ایشان از سخنرانان دانشمند ساکن تهران بود که به علت قدرت والای علمی و معنوی، آشنایی با مبانی اسلامی و قرآنی، شناخت مسائل روز و دارا بودن قدرت بیان و خطابه و شیوایی سخن درخشش خاصی در مجالس عمومی و خصوصی داشت به گونهای که یکی از منابر وی در جلد اول مجموعه گفتار وعاظ آمده و معظمله نیز در ردیف وعاظ و خطبای ممتاز و طراز اول کشور قرار داشت.
♦️وی یکی از روحانیان و مبلغان موفق در امر وعظ و تبلیغ در تهران بود و مشتاقان زیادی دارد. اخلاص، تواضع، عمل به گفتار، متانت و شیوایی سخن، و بهرهگیری از ظرافتهای اخلاقی و قرآنی از ویژگیهای ایشان به شمار میرفت.
▪️◼️▪️◼️▪️◼️▪️◼️▪️◼️▪️
✅ @d_mr_Fereydooni
🔘عمامه عاریتی؟!
مرحوم آقای حاج شیخ عبدالکریم حائری از شاگردان مرحوم میرزای بزرگ شیرازی در سامرا بود محضر امیرالمؤمنین (ع) می رود و میگوید: آقا، ما داریم برمیگردیم به ایران و میدانم برگردم، سیل مقلّدین و مراجعین در مسائل شرعیه به سمت ما میآید. آقا، یک الگویی را به ما معرفی کنید که من در آیندهی زندگیام، این الگو بشود برای ما شاخص، این استقبال دنیا، مرجعیت، عزّت، ثروت و آقایی، ما را غافل نکند.
آقای حاج شیخ عبدالکریم حائری، سه ماه نجف میماند و صبح و شام وقتی حرم مشرّف میشد، همین خواسته را تقاضا میکرد. بعدسه ماه هم ایشان کربلا میماند. جمعاً میشود شش ماه. دیگر ایشان داشته، ناامید میشده که شاید آقا امام حسین (ع) هم مصلحت نمیدانند که معرفی کنند، آن شب با دل شکسته از حرم میرود در همان منزلی که در کربلا اسکان داشتند، ایشان شب میخوابد، خواب سیدالشهداء (ع) را میبیند. آقا میفرمایند: "شیخ عبدالکریم! از ما یک انسان جامعِ کاملِ وارسته میخواهی به عنوان الگو؟" میگوید: بله آقا. میفرمایند: "فردا صبح وارد حرمِ ما که میخواهی بشوی، طلوع فجر، کنار قبرِ حبیب بن مظاهر اسدی، یک جوان 18 سالهای نشسته، عمامهای کرباسی به سر دارد و یک عبای کرباسی و لباس کرباسی هم پوشیده. شما که وارد میشوید، این جوان بلند میشود وارد حرم میشود یک سلامی پایین پا به من میکند، یک سلام به علی اکبر، یک سلام به جمیع شهداء، از حرم خارج میشود بعد از طلوع فجر. این جوان را دریاب که یکی از انسانهای بزرگ است ".
حاج شیخ میفرماید: بیدار شدم. طلوع فجر، وقتی وارد حرم شدم، دیدم کنار قبر حبیب بن مظاهر، همان گوهری که امام حسین (ع) حواله کرده بود، نشسته بود. وارد شدم، این قیام کرد و آمد در حرم و یک سلام به حضرت سیدالشهداء (ع)، یک سلام به علی اکبر و یک سلام به جمیع شهداء، از حرم خارج شد آمد به ایوان و از آنجا به صحن رفت. دنبالش دویدم. در صحن، صدایش زدم و گفتم: آقا، بایست من با تو کار دارم. برگشت یک نگاهی به من کرد و گفت: "آقا! عمامهی من عاریتی است " و رفت. از صحن رفت بیرون، رفت در کوچهپسکوچههای کربلا، دنبالش دویدم: آقا! عرضی دارم، مطلبی دارم، بایست. دوباره در حال حرکت برگشت و گفت: "آقا! عبای من هم عاریتی است "؛ و رفت.
آقای حاج شیخ عبدالکریم میگوید: دیدم دارد از دستم میرود؛ محصول شش ماه زحمت درِ خانهی دو امام، با این دو کلمه دارد میگذارد و میرود. دویدم و خودم را به او رساندم و دستش را گرفتم و گفتم: بایست. عبای من عاریتی است؛ عمامهی من عاریتی است یعنی چه؟ شش ماه التماس کردهام تا شما را معرفی کردهاند، کار داریم به شما. یک نگاهی به حاج شیخ میکند و میگوید: "چه کسی من را به شما معرفی کرد؟". آقا شیخ عبدالکریم میگوید: صاحب این بقعه و بارگاه، سیدالشهداء (ع).
به حاج شیخ عبدالکریم میگوید: "امروز چندمِ ماه است؟"
حاج شیخ عبدالکریم روز را میگویند.
میگوید: "دنبال من بیا ".
در کوچهپسکوچههای کربلا میروند تا به خارج از کربلا میرسند. یک تلّی بود که روی آن تل، یک اتاقکی بوده. میرسد به درِ آن اتاق و میگوید: "اینجا خانهی من است، فردا طلوع فجر، وعدهی دیدار من و شما همین جا ".
میرود داخل و در را میبندد.
مرحوم حاج شیخ فرموده بود: من در عجب بودم؛ خدایا، این چه مطلبی میخواهد به من بگوید که موکول کرد به فردا. چرا امروز نگفت؟! آن درسی که بناست به من بدهد و زندگی آیندهی من را تضمین کند در معنویت؛ بشود درس؛ بشود پیام.
ایشان میفرماید: لحظهشماری میکردم. آن روز گذشت تا فردا و طلوع فجر، رفتم بیرونِ کربلا، روی همان تل. پشتِ همان اتاقک. آمدم در بزنم، صدای نالهی پیرزنی از درون آن اتاق بلند بود و صدا میزد: وَلَدی! وَلَدی. پسرم، پسرم.
در زدم، دیدم پیرزنی با چشمان اشک¬آلود در را گشود. گفتم: خانم دیروز یک جوانی زمان طلوع فجر، وارد این خانه شد و گفت اینجا خانهی من است و با من وقت ملاقات گذاشته. این آقا کجاست؟ گفت: این پسرِ من بود، الآن پیشِ پای شما از دنیا رفت. وارد شدم. دیدم پاهای این جوان به قبله دراز، هنوز بدن گرم. گفتم: واأسفا! دیر رسیدم..یک روز حاج شیخ بر فراز تدریس کرسی درس خارج در قم، این خاطره را نقل کرده بود از دوران جوانی و بعد فرموده بود: آن درسی که آن جوانِ بزرگ و کامل از طرف امام حسین (ع) به من آموخت، درسِ عملی بود. روز قبل به من گفت: آقا عمامهی من عاریتی است، عبای من عاریتی است. فردا جلوی چشمانِ من، عبا و عمامه را گذاشت و رفت. میخواست به من بگوید:
🔸شیخ عبدالکریم حائری! مرجعیت، عاریتی است؛ ریاست، عاریتی است؛ خانههایتان، عاریتی است؛ پولهای حسابتان، عاریتی است؛ وجودتان، عاریتی است؛ سلامتیتان، عاریتی است. هر چه میبینید، عاریه است و امانت است؛ دل به این عاریهها نبندید. اینها را از شما می گیرند ...
✅ @d_mr_Fereydooni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسن علیه السلام :
❤ قلب زنگار می گیرد و با صلوات این زنگار کنار می رود و دل صیقلی می شود.
#صلوات
📚وسائل الشیعه، ج 4، ص 1216
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @d_mr_Fereydooni
🍃نور مبین ذات خدا در زمین ببین
🍃آمد اصول دین پسر زین العابدین
🍃باقر بقای علم لدنِّیِ مصطفاست
🍃باقر بنای نام علی با همان صفاست
🌸میلاد امام محمد باقر علیه السلام و فرا رسیدن ماه پر خیر و برکت رجب مبارک باد.
✅ @d_mr_Fereydooni
💠 اعمال شب و روز اول ماه رجب
1️⃣ غسل کردن
سیّد بن طاووس مىگوید در کتب «عبادات» روایتى از رسول خدا ص یافتم که آن حضرت فرمود هر کس ماه رجب را درک کند و در اول، وسط و آخر آن، غسل کند همانند روزى که از مادر متولد شده، از گناهان خارج شود و پاک شود
2️⃣ روزه گرفتن روز اول
روایت شده که حضرت نوح ع در این روز به کشتى سوار شد و به کسانى که همراه او بودند امر فرمود روزه بگیرند که هر کس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال از او دور شود .
3️⃣ زیارت امام حسین علیه السلام
از امام جعفر صادق ع روایت شده است که هر کس امام حسین ع را در روز اول رجب زیارت کند، خداوند او را بیامرزد.
4️⃣ خواندن نماز دو رکعتی
بعد از نماز عشاء، دو رکعت نماز به جا آورد در رکعت اول «حمد» و « الم نشرح » را یک مرتبه و سوره « توحید » را سه مرتبه بخواند و در رکعت دوم، سورههاى «حمد»، «الم نشرح»، «توحید» و «معوّذتین» (سورههاى ناس و فلق) را یک بار بخواند و پس از سلام ۳۰ مرتبه بگوید: « لا اله الاّ الله » و ۳۰ مرتبه «صلوات» بفرستد، رسول اکرم(ص) فرمود: کسى که این عمل را انجام دهد، خداوند گناهانش را مىآمرزد و از گناه پاک مىشود.
5️⃣ احیاى شب اول ماه رجب
شیخ طوسى در « مصباح المتهجّد » از امام صادق ع از جدش از امیرمؤمنان على ع نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شبهاى سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد: شب اوّل ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان.
در حدیثى دیگر، از امام صادق ع نقل شده است که « تا مىتوانى بر احیاى شبهاى عید فطر، عید قربان و شب اول رجب مراقبت کن
6️⃣ خواندن دعایى که از امام جواد (ع) نقل شده است
که فرمودند مستحب است انسان در شب اول رجب، با این کلمات، دعا کند اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَاَنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ اَللّهُمَّ اِنّى اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِىِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّى اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَى اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّى لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتى
اعمال و نمازهای پر فضیلت دیگری هم برای این شب وارد شده که علاقمندان میتوانند به مفاتیح الجنان مراجعه کنند.
✅@d_mr_Fereydooni