꧁༼﷽༽꧂
💠💠 #سلوک و دستورالعمل های سلوکی _ عرفانی
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿.
💠عالم ربانی آیة الله یعقوبی قائنی(رضوان الله تعالی علیه)
⬅️ حضرت آدم از فراق بهشت آن قدر گريه كرد كه اهل آسمان از گريه ى او شكايت كردند.
▫️ يعقوب عليه السلام از فراق يوسف تا جايى گريست كه «ابيضت عيناه من الحزن.»
▫️حضرت شعيب عليه السلام نيز از شوق لقاى پروردگار آن قدر گريه كرد كه نابينا گرديد. چرا كه محبت او را در دل يافته بود.
▫️ و حضرت صديقه ى طاهره عليهاالسلام از فراق پدر بزرگوار خود چنان سوخت كه ادامه ى حيات براى آن بانوى عالميان ميسر نگشت.
⬅️ آرى، هر قدر انس انسان به محبوب بيشتر باشد سوز فراق آن بيشتر خواهد بود. تا جايى كه مولا امير المؤمنين - عليه آلاف التحية و السلام - در مقام راز و نياز عرض مى كنند:
🔸«فهبنى يا إلهى و سيدى و مولاى و ربى صبرت على عذابك فكيف أصبر على فراقك.»
⬅️ پس اى عزيز! چرا در خود دردى احساس نمى كنى؟ و چرا هيچ مشابهتى به مواليان خود ندارى؟ آنان چه چيز درك كرده اند كه لحظه اى به دنياى فانى دل نبسته و بى تابانه در انتظار لحظه ى ديدار دوست ايستاده اند؟ دمى بينديش و بنگر تا چه حد از حال آن بزرگواران فاصله دارى و از آنان كه خانواده ى كرامت و باب رحمت خداوندى اند استمداد كن و الاّ زود است كه به حسرت گرفتار شده و پشيمان گردى و آن وقت پشيمانى براى تو سودى نخواهد داشت.
📚سفینةالصادقین /۱۹
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @safine_s
AUD-20220207-WA0038.
4.78M
┈•꧁༼﷽༽꧂•┈
🔘«قرائت دعای ماه رجب»
خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَيْرِكَ ، وَ خَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلَّا لَكَ ، وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلَّا بِكَ ، وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلَّا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَكَ ، بَابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِينَ ، وَ خَيْرُكَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِينَ ، وَ فَضْلُكَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِينَ ، وَ نَيْلُكَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِينَ ، وَ رِزْقُكَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاكَ ، وَ حِلْمُكَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاكَ ، عَادَتُكَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِيئِينَ ، وَ سَبِيلُكَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِينَ ، اللَّهُمَّ فَاهْدِنِي هُدَى الْمُهْتَدِينَ ، وَ ارْزُقْنِي اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِينَ ، وَ لَا تَجْعَلْنِي مِنَ الْغَافِلِينَ الْمُبْعَدِينَ ، وَ اغْفِرْ لِي يَوْمَ الدِّينِ "
🔸«استاد محمدرضافریدونی»
⏰۳:۱۹
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @d_mr_Fereydooni
꧁༼﷽༽꧂
⬅️ عالم ربانی، آیتالله حاج سید حسین یعقوبی قائنی( رضوان الله تعالی علیه )
⬅️ در خرداد ماه 1303 در شهرستان قائن در خانوادهای مذهبی بهدنیا آمد. پدرش سید محمد، از مردان باتقوا و مورد اعتماد محل بهشمار می رفت و مادرش نیز از زنان پاکسرشت و پرهیزکار، و از نسل حضرت موسیبنجعفر(ع) بود. اما هنوز در اوائل کودکی بود که رنج یتیمی را با از دست دادن پدر چشید و دیری نپایید که به اندوهِ وفات مادر نیز مبتلا شد.
◽️آغاز تحول :
استعداد ذاتی به همراه شرافت سیادت و اصالت خانوادگی، در وجودش شور و غوغایی برپا کرده بود. این اشتیاق درونی از همان دوران جوانی در او ظهور یافته بود؛ تا آنجا که به صحراها میرفت و در خلوت خود، به یاد خالق میسوخت و به عشق دیدار امام زمان(ع)اشک میریخت. همۀ اینها به همراه همت بلند و اراده قوی برای اصلاح مردم و نابودی بیبندوباری و بیتقوایی آنان، او را به این فکر انداخته بود که در پی مسیری باشد که بتواند بهسرعت به بالاترین مقام در حکومت برسد تا از طریق این قدرت، مردم را به دینداری و تقوا وادار سازد....
.
🔶ایشان در بیان الطاف خاص حضرت اباعبدالله الحسین(ع) میفرمود: «آنچه تاکنون نصیبم شده، و میتوان گفت واقعاً «چیز» بوده، همه در مجالس عزای امام حسین(ع) به من تفضل شده است». ایشان برخی از این عنایات را در کتاب «سفینةالصادقین» بیان فرموده است ...
@safine_s
🔶ویژگیهای بازر شخصیتی:
◽️آنچه که بیش از هر چیز در زندگی معنوی این شخصیت بزرگ نمود داشت، عبودیت و بندگی، توحید و خداپرستی، دوری از شرک و شخصپرستی و خودپرستی، و نیز عشق و دلباختگی نسبت به اهلبیت عصمت و طهارت(ع) بود. التزام دقیق و مطلق به دستورات دینی و پرهیز جدی از افکار و اعمال و روشهای اختراعی و غیر مستند نیز در شخصیت ایشان بهوضوح نمایان بود.
◽️از دیگر ویژگیهای نمایان ایشان، انتظار بسیار شدید نسبت به ظهور حضرت ولی عصر(ع) بود. آن عالم ربانی و عبد صالح خدا، به تمام معنا اهل عبادت و شبزندهداری بود. دائم الذکر و دائم الفکر بودن و نیز عبادتهای طولانی او را خسته نمیکرد.
◽️قدرت روحی کمنظیری داشت و این عظمت روحی به سرعت در جان و دل افراد تأثیر میگذاشت؛ بهطوریکه هرکس با ایشان آشنا میشد و طعم «معنویت» ایشان را میچشید، دیگر معنویت بسیاری از اهل معنا در نظرش نمود چندانی نمییافت.
🔶آثار:
◽️از حضرت آیتالله سید حسین یعقوبی ـ اعلیاللهمقامهالشریف ـ دو اثر مکتوب ارزشمند به یادگار مانده است:
◽️اثر اول، کتاب «سفینةالصادقین» است که ایشان آن را در بیان بخشی از احوالات سلوکی خویش تألیف نموده است. این کتاب درباره وقایع پنجاه سال ابتدایی زندگانی ایشان است و در ضمن آن، نکات عرفانی دقیق و ظرایف علمی سلوکی بسیار مطرح شده که این کتاب را در نوع خود ممتاز نموده است.
◽️اثر دوم ایشان، کتاب «انیسالصادقین» است که در زمینه اذکار و ادعیۀ مورد توجه ایشان تألیف شده و در ضمن آن، نکات مهمی درباره برخی از اذکار و ادعیه ذکر گردیده است.
✅ @safine_s
🔶 بخشی از وصیتنامه
ایشان در بخش پایانی وصیتنامه خود چنین میفرمایند:
◽️«در خاتمه همه فرزندانم و خویشان و دوستانم را وصیت مینمایم به تقوا و یگانهپرستی در تحت راهنمایی ائمه معصومین ـ سلاماللهعلیهماجمعین ـ و بدانند که جز خدای متعال و اولیای او، در دنیا و آخرت یاری و یاوری نیست؛
◽️پس از روی اخلاص چنگ بزنند به ذیل عنایات حق و اهلبیت گرامی پیغمبر اکرم(ع)و دائماً منتظر ظهور موفورالسرور حضرت بقیةالله ـ روحی له الفداء ـ باشند؛ که اگر سعادت نصیب شد و ظهور شریفش را درک کردند، به تمام معنا در مقابل او تسلیم [باشند] و در راه یاریاش از هیچ چیز مضایقه نکنند. و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته».
✅@safine_s
سفينة الصادقين_3.apk
3.25M
نرم افزار کتاب «سفینه الصادقین» نسخه اندروید
(زندگینامه عالم ربانی حضرت آیت الله یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه)
💠 @sadeghin_ir
Anis(Sadeghin.ir).apk
3.43M
نرم افزار کتاب «انیس الصادقین» نسخه اندروید
(ادعیه و اذکاری که عالم ربانی حضرت آیت الله یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه به خواندن و عمل به آنها ملتزم بودند)
💠 @sadeghin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬
⬅️قسمتی از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی( رحمةالله علیه)
✅عنوان : «محبت به امام حسین علیه السلام»
#بسیار_شنیدنی
🎥( کلیپ شماره ۱۷۵)
✅@safine_s
꧁༼﷽༽꧂
💠💠 #سلوک و دستورالعمل های سلوکی _ عرفانی
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿.
🔘توسل به امام حسین علیه السلام :
۱/نام امام حسین علیه السلام :
🔸انسان نمى داند چه سرى در امام حسين عليه السلام و كربلاى اوست كه اكثر مردمى هم كه اهل نماز و طاعت نيستند وقتى نام امام حسين عليه السلام را مى شنوند اظهار محبت و علاقه مى نمايند.
📚سفینة الصادقین/۷
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿.
۲/مجالس عزای امام حسین علیه السلام:
🔸مى توانم بگويم آنچه نيز تا كنون نصيبم شده و مى توان گفت واقعا «چيز» بوده، همه در مجالس عزاى امام حسين عليه السلام به من تفضل گرديده است.
📚سفینةالصادقین/۱۹
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿.
۳/برکت روضه امام حسین علیه السلام:
🔸هنگام روضه خواندن عنايتى فوق العاده نصيب حقير گرديد كه در واقع پايه و اساس اصلى حركت و سير و سلوك بنده را تشكيل مى داد و آثار عميق آن تا كنون باقى مانده است. و اين از بركت امام حسين عليه السلام و مجلس روضه ى آن سرور بود، بلكه مى توانم بگويم آنچه نيز تا كنون نصيبم شده و مى توان گفت واقعا «چيز» بوده، همه در مجالس عزاى امام حسين عليه السلام به من تفضل گرديده است.
📚سفینة الصادقین /۱۹
.┅┅──.─────.✿ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟ ⃟✿
۴/امام حسین علیه السلام مظهر اسماحسان:
🔸بنده امام حسين عليه السلام را بارها به صورت افرادى كه نام شان محسن است در خواب ديده ام. سبب آن نيز ظاهرا اين است كه آن حضرت مظهر اسم «احسان» هستند.
📚سفینة الصادقین/۴۹
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @safine_s
💠خواندن دعای مجیر در "ایام البیض"
⬅️عالم ربانی حضرت آیت الله یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه:
↩️خواندن دعای مجیر در ایام البیض (ماه مبارك رمضان) (روزهای سیزدهم تا پانزدهم) را فراموش نكنید، زیرا گناهان به واسطۀ خواندن دعای مجیر در این سه روز بخشیده میشود.
⬅️خواندن این دعا در ماههای دیگر هم برای رفع مرض و بیماری و ادای قرض موثر است.
⬅️بنده خواندن این دعا را به همه دوستان سفارش میكنم زیرا برای رفع غم و غصه عجیب است.
⬅️کسانی كه گرفتاری و ناراحتی دارند، پس از خواندن دعای مجیر، دعای یا مَنْ تُحَلُّ (دعای هفتم صحیفه سجادیه) را هم بخوانند.
🗓95-05-21
✅@safine_s
💠آثار شنیدن، دیدن، گفتن و نوشتن فضائل امیرالمؤمنین علیه السلام
◀️عَنِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِيهِ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ عَنْ آبَائِهِ الصَّادِقِينَ علیهم السلام قالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى جَعَلَ لِأَخِي عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ فَضَائِلَ لَا يُحْصِي عَدَدَهَا غَيْرُهُ.
فَمَنْ ذَكَرَ فَضِيلَةً مِنْ فَضَائِلِهِ مُقِرّاً بِهَا غَفَرَ اللَّهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَا تَأَخَّرَ وَ لَوْ وَافَى الْقِيَامَةَ بِذُنُوبِ الثَّقَلَيْنِ.
وَ مَنْ كَتَبَ فَضِيلَةً مِنْ فَضَائِلِ عَلِيٍّ لَمْ تَزَلِ الْمَلَائِكَةُ تَسْتَغْفِرُ لَهُ مَا بَقِيَ لِتِلْكَ الْكِتَابَةِ رَسْمٌ (أَوْ أَثَرٌ).
وَ مَنِ اسْتَمَعَ إِلَى فَضِيلَةٍ مِنْ فَضَائِلِهِ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ الذُّنُوبَ الَّتِي اكْتَسَبَهَا بِالاسْتِمَاعِ.
وَ مَنْ نَظَرَ إِلَى كِتَابَةٍ فِی فَضَائِلِهِ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ الذُّنُوبَ الَّتِي اكْتَسَبَهَا بِالنَّظَر.
📚(امالی صدوق، ص138/ روضة الواعظين، ج1، ص114/ مائة منقبة من مناقب أمير المؤمنين و الأئمة، ص177/ جامع الأخبار، ص15/ تأويل الآيات الظاهرة في فضائل العترة الطاهرة، ص844 به نقل از الاربعین خوارزمی)
♦️حضرت صادق علیه السلام از پدران گرامیشان علیهم السلام نقل می کند که رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود:
همانا خداوند تبارك و تعالى براى برادرم على بن ابى طالب علیه السلام، فضائلى قرار داده است كه شمار آن را كسى جز او نمى داند.
🔸هر كس فضيلتى از فضائل او را در حالى كه به آن اقرار دارد، بر زبان آورد، خداوند گناهان گذشته و آينده او را مى بخشد، هر چند در قيامت گناهانش به اندازه گناه جنّ و انس باشد.
🔸هر كس فضيلتى از فضائل او را بنويسد، تا هنگامی که آن نوشته، باقى است و اثر و نشانى از آن بر جاست، فرشتگان براى او طلب آمرزش مى كنند.
🔸هر كس به فضيلتى از فضائل علىّ بن أبی طالب علیه السلام گوش فرا دهد، خداوند گناهان او را كه از راه گوش شنيده است، عفو مى فرمايد.
🔸هر كس به نوشته ای حاوی فضائل علیّ بن أبی طالب علیه السلام نظر افكند، خداوند گناهان او را كه از راه نظر کسب کرده است، مى بخشد.
✅@safine_s
✨﷽✨
✴️نماز امير المؤمنين عليه السلام
حضرت آیت الله یعقوبی رضوان الله تعالی علیه/ انیس الصادقین / نمازها
[اين نماز نيز آثار بسياري دارد. خواندن آن در شب جمعه يا هر شب مفيد است]
◀️اين نماز چهار رکعت است: در هر رکعت يک بار سوره «حمد» و پنجاه بار «قل هو اللّه احد» تلاوت شود، و چون از نماز فارغ شود اين دعا را بخواند که تسبيح آن حضرت است:
🔸سُبْحَانَ مَنْ لا تَبِيدُ مَعَالِمُهُ سُبْحَانَ مَنْ لا تَنْقُصُ خَزَائِنُهُ سُبْحَانَ مَنْ لا اضْمِحْلالَ لِفَخْرِهِ سُبْحَانَ مَنْ لا يَنْفَدُ مَا عِنْدَهُ سُبْحَانَ مَنْ لا انْقِطَاعَ لِمُدَّتِهِ سُبْحَانَ مَنْ لا يُشَارِکُ أَحَدا فِي أَمْرِهِ سُبْحَانَ مَنْ لا إِلَهَ غَيْرُه.
🔸پس از نماز دعا کند و بگوید:
يَا مَنْ عَفَا عَنِ السَّيِّئَاتِ وَ لَمْ يُجَازِ بِهَا ارْحَمْ عَبْدَکَ يَا اللَّهُ نَفْسِي نَفْسِي.....
پس از آن حضرت فرمود:هرکه اين نماز را بجا آورد و اين دعا را بخواند، وقتى از آن فارغ شود، بين او و خدا گناهى نماند جز آنکه آمرزيده شود.
✅ @safine_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠عالم ربانی آیت الله یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه :
✅ پذیرش و تحمل ولایت امیرالمومنین مبتنی بر مجاهده ی با نفس است .
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
" پذيرش و تحمل ولايت مولا امير المؤمنين عليه السلام ...
براى بسيارى از نفوس دشوار است؛ چون آن بزرگوار - صلوات الله عليه - مربى نفوس اند. نفس جهول و سركش را مى گيرند و به نفسى قدسى متحول مى سازند."
سفینة الصادقین /۱۳۷
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
✅ @safine_s
💐دعای موجود در اعمال ام داوود مشتمل بر اسم اعظم خداست و هر کس آن را بخواند، حاجت او برآورده مى شود.
◽️جناب فاطمه، مادر داوود بن حسن (نوه پسرى امام حسن مجتبى(علیه السلام)) دایه امام صادق(علیه السلام) بود، که فاطمه، امام صادق(علیه السلام) را با شیر داوود، شیر داده بود، هنگامى که «محمّد بن عبداللّه بن حسن» در مدینه قیام کرد، «منصور دوانیقى» لشکرى را براى نبرد با آنان فرستاد که آنها را شکست دادند و محمّد و برادرش ابراهیم را کشتند، و عبداللّه بن حسن و جمعى از سادات را دستگیر نموده و به زندان عراق منتقل کردند، در میان آن گروه «داوود» نیز حضور داشت. مادر داوود مى گوید: چون مدّتى از حبس فرزندم گذشت و از او خبرى به من نرسید، بسیار پریشان شدم و پیوسته تضرّع و دعا مى کردم و از صلحا و نیکان و برادران دینى براى نجات فرزندم طلب دعا مى نمودم، ولى نتیجه اى نمى گرفتم و گاهى خبر کشته شدن داوود به من مى رسید و گاه مى گفتند که وى زنده است. روز به روز اندوه و مصیبت من بیشتر مى شد و از دیدار او ناامیدتر مى شدم. تا آن که شنیدم، امام صادق(علیه السلام) بیمار شده است. به عیادت آن حضرت رفتم، وقتى خواستم برخیزم، امام فرمود:
از داوود چه خبر دارى؟ من وقتى که نام «داوود» را شنیدم، گریستم و گفتم: فدایت شوم، داوود در عراق زندانى است، من که از دیدار او ناامیدم! از شما التماس دعا دارم، او را دعا کنید، او برادر رضاعى شماست!
امام(علیه السلام) فرمود: چرا از دعاى «استفتاح» و دعاى «اجابت» و «نجاح» غافلى! این دعا، دعایى است که درهاى اجابت الهى را مى گشاید و فرشتگان از آن استقبال مى کنند و دعا کننده را به اجابت دعایش، بشارت مى دهند و کسى که این دعا را بخواند، پاداش او بهشت است.
پرسیدم: این دعا و عمل به آن چگونه است؟
امام(علیه السلام) فرمود: ماه رجب نزدیک شده است و این ماه، ماهى ارزشمند است و دعاها در آن به اجابت مى رسد، در سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم ماه رجب، روزه بگیر! امام(علیه السلام) در ادامه نحوه اعمال را بیان کرد و فرمود: این دعا، بسیار شریف و پرارزش است که مشتمل بر اسم اعظم خداست و هر کس آن را بخواند، حاجت او برآورده مى شود.
امّ داوود مى گوید: آن حضرت، دعا را براى من نوشت، من آن را به خانه بردم و انجام دادم تا آن که در شب شانزدهم، پس از افطار و عبادت به خواب رفتم; رسول خدا(صلى الله علیه وآله) را در خواب دیدم، آن حضرت، علاوه بر بشارت بهشت و آمرزش گناهان، خبر آزادى و بازگشت فرزندم را به من داد; چند روزى نگذشت که پسرم آزاد شد و با عزّت و احترام نزدم بازگشت و جریان آزادى خود و امورى را که سبب آن شد، براى من تعریف کرد.
✅@safine_s