#هوشیار_باشیم
🔻هنوز محرّم نرسیده، صدای پای شبهات و چکمه ی شایعات محرمی به گوش میرسد!
این یعنی #وهابیت و نوتکفیری ها زودتر از من و تو به استقبال عاشورا رفته اند و هنوز هستند اصحاب یزیدی که با « مُلِئَتْ بُطُونُهُمْ مِنَ الْحَرَامِ»، #بُغض_لِاَبیک دارند...
مراقب باشیم در قربانگاه فضای مجازی با تیر مسموم شبهات، آرمان حسین(ع) را به مسلخ شهادت نبرند.
🔴 چرا رهبری از دولت آقای روحانی حمایت می کند؟
🔻حمایت از دولت ها یکی از جهات و خطوط اصلی رهبر معظم انقلاب و به عنوان یک اصل ثابت و رویه قاعده مند در جریان بوده است. معظمله در خلال یکی از سخنرانیهای خود میفرمایند: «دأب بنده این است که همیشه از همه دولتها که بر سر کار هستند حمایت میکنم؛ امروز هم همینجور است، بعد از این هم انشاءالله تا زنده هستیم، همینجور خواهد بود.»
🔻بنابراین حمایت رهبر معظم انقلاب از دولت ها از چند جهت قابل تبیین است:
1⃣ سیره ی سیاسی امام راحل
2⃣اعتقاد و تاکیدرهبری به مردم سالاری دینی
3⃣جلوگیری از اختلاف و سوءاستفاده دشمنان خارجی
4⃣ الزامات مدیریتی با توجه به تنوع سلائق
5⃣نکته مهم دیگر آن است که از منظر امام و رهبری بار اداره کشور به طور عمده بر دوش قوه مجریه است؛ و این قوه است که باید در دو عرصه داخلی و خارجی مسیر ادامه کشور و غلبه بر چالش ها را به پیش ببرد؛ این وضعیت حمایت و تعامل ویژه همه ارکان و دستگاههای نظام به خصوص رهبری را می طلبد.
#پینوشت:
تاکید میشود این تلقی که برخی اشتباهات دولت ها را با تعاریفی که مقام معظم رهبری از روسای جمهور کرده اند می توان توجیه کرد کاملاً اشتباه است، چرا که این حمایت ها علیرغم برخی خطاهای روسای جمهور به منظور ایجاد یک پشتیبانی محکم برای نظام جمهوری اسلامی ایران و حمایت از قوه مجریه برای پیشبرد اهداف و منافع ملی کشور است و معطوف به افراد خاص نیست و برخی حمایت نیز معطوف به یک رفتارخاص میباشد.
✍مهدی محمدی
این احتمال جدی است که ظرف روزهای آینده امریکا یک حمله نظامی علیه سوریه انجام بدهد. علت های این امر چنین است: ۱- پس از محکومیت پال منافورت و مایکل کوهن بحران داخلی ترامپ جدی شده و او مطابق سنت کلاسیک جمهوری خواهان برای کاهش فشار داخلی به یک شلوغکاری در خارج از مرزها نیاز دارد. ۲- از حدود ۶ ماه قبل امریکا به سمت این ذهنیت راهبردی گرایش پیدا کرده که هرگاه در سوریه موازنه به سود نظام به هم خورد، در چارچوب راهبرد ‘موازنه فراساحل’ با یک حمله محدود مجددا مسلحین را تقویت کرده و صحنه را بالانس کند. اکنون وضعیت برای مسلحین بسیار فاجعه بارتر از یک عدم توازن تاکتیکی است و تدارکات آغاز عملیات ادلب نه فقط عدم موازنه بلکه محو کامل آنها از خاک سوریه را نوید می دهد. بنابراین از منظر موازنه قوا هم که بنگریم امکان مداخله نظامی امریکا تقویت شده. ۳- دلیل سوم پاکسازی کامل جبهه جنوبی و ناکام ماندن کامل مذاکرات با روسها برای تعدیل حضور ایران در سوریه است. روسها صراحتا به امریکا و اسراییل گفته اند نه می خواهند و نه می توانند حضور ایران در سوریه را محدود کنند. از این منظر اصرار اسراییل بر این است که امریکا بقای اسد را مشروط به عدم الحاق سوریه به محور مقاومت ضد اسراییلی کند. امریکا از طریق استفاده نمایشی از گزینه نظامی احتمالا درصدد اثرگذاری روی اسد است تا در تبدیل جبهه جنوبی به زیرساخت جدید مقاومت علیه اسراییل احتیاط کند. ۴- چهارمین علت طرح ریزی جدی امریکا برای استقرار مستقیم یا نیابتی در جبهه شرقی و بستن کریدور عراق-سوریه است که عملا اتصال زمینی اجزاء محور مقاومت را کامل می کند.
با این حال هر نوع عملیات علیه سوریه صرفا نمایشی و فاقد اثر راهبردی خواهد بود و اگر اهداف ایرانی یا روس مورد حمله قرار گیرند امریکا مستقیما و به سختی هزینه خواهد پرداخت. اسراییل هم که صحنه گردان این بازی است باید تثبیت ارتش پهپادی-چریکی-موشکی مقاومت در مرز سرزمین های اشغالی را از همین حالا قطعی بداند.
🔴 اعلام ضرب الاجل برای طرف اروپایی برجام
۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری با امضای ترامپ، آمریکا از برجام خارج شد. بلافاصله پس از خروج ترامپ، روحانی در نطقی از ماندن ایران در برجام و تداوم مذاکرات با طرف اروپایی خبر داد.
پس از این تغییر ریل، رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام در بیان تجربیات برجام فرمودند:
" تجربه همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور نشان داده اند در حساس ترین موارد با آمریکا همراهند"
اکنون که چهارماه از تداوم مذاکرات برجام منهای آمریکا می گذرد به زعم صاحبنظران، اروپا صرفا در اظهارات سیاسی از ضرورت تداوم برجام سخن گفته ولی در عمل به استثنای یک بیانیه که از سوی سه کشور اروپایی با عنوان بسته ی پیشنهادی مطرح شد شاهد اقدام و اراده ی جدی از سوی اروپا نبوده ایم.
گرچه در ایران هیچ کس مخالف مذاکره با اروپا در قالب منافع ملی نیست، لیکن عدم تسهیل در تبادلات بانکی، دومینوی خروج شرکت های اروپایی از ایران، عدم مخالفت عملی اروپا با خروج ترامپ از برجام، عدم ارائه مکانیزم مالی جهت مقابله با تحریم نفتی ایران، تکرار برخی اتهامات و توقعات بی اساس علیه ایران (اظهارات گستاخانه وزیرخارجه فرانسه)و.... بیانگر این نکته است که فعلاً نگاه اروپا به برجام یک نگاه ابزاری جهت وقت کشی ، سهم خواهی و نهایتا نرمال سازی رفتار ایران در مباحث منطقه ای، موشکی و.... است.
با توجه به طولانی شدن مذاکرات دیروز جناب عراقچی _ معاون سیاسی وزارت خارجه_ در یک برنامه تلویزیونی از ۱۳ آبان به عنوان ضرب الاجل اروپا برای نجات برجام خبر داد. به نظر میرسد روزهای آتی روزهای آزمون برای طرفین مذاکره است. در این آزمون مهم آنچه که میتواند برای مردان دیپلمات ما سنگ محک و شاخص مناسبی جهت صداقت سنجی گفتار و رفتار طرف اروپایی باشد توجه به شروط هفت گانه مقام معظم رهبری جهت ماندن در برجام اروپایی میباشد.
رهبر انقلاب در دیدار اخیرشان با هیئت دولت فرمودند: "برجام وسیله ای برای حفظ #منافع_ملی است - برجام هدف نیست بلکه وسیله است و طبعاً اگر به نتیجه برسیم که با این وسیله، حفظ منافع ملی امکان پذیر نیست آن را کنار می گذاریم"
روز ملّی ۱۳ آبان که در تقویم ایرانیان با روز استکبارستیزی شناخته میشود پایان اعلام یک تصمیم ملّی برای ماندن یا نماندن جمهوری اسلامی ایران در برجام خواهد بود. منتظر می مانیم
✍ #محمد_صادق_سلطانزاده
☘☘
🔴 نشانه های احتیاج....
🔻ترامپ (ساعاتی قبل):
آماده مذاکره با ایران هستم اگر تمایل داشته باشند/ بعید نیست در سازمان ملل، با روحانی دیدار کنم
🔴 #بطور_قطع_منتفی_است
🔻با توجه به اظهارات فوق از سوی ترامپ ، مرور فرمایشات مقام معظم رهبری در جلسه اخیر با هیئت دولت که ناظر به همین موضوع میباشد مهم به نظر میرسد:
" حالا باز بعضی زمزمه شروع کردهاند که «در حاشیهی اجلاسِ مجمعِ عمومی، ممکن است مذاکره انجام بگیرد، این به طور قطع #منتفی است؛ یعنی معنی ندارد یک چنین چیزی. آنها که آن ظاهرسازها بودند، آنجوری عمل کردند با ما؛ اینها که آدمهای وقیحِ مُتهتّکِ پُرروی صریحِ شمشیر از رو بندند؛ با اینها چه مذاکرهای؟ اصلاً معنی ندارد. حالا آقای رئیسجمهور که هیچ، وزیر خارجه و عناصر وزارت خارجه هم همینجور؛ هیچ #معنی_ندارد با اینها مذاکره کردن.
البتّه شما این را هم میدانید و شاید بهتر از من بدانید که آمریکاییها احتیاج دارند به مذاکرهی با جمهوری اسلامی. دولتهای آمریکا —هم آن دولت قبلی، هم این دولت، هم دولت اسبق- همه احتیاج دارند نمایش بدهند که ما جایی مثل جمهوری اسلامی را کشاندیم پای میز مذاکره؛ این چیزی است که نیاز دارند. آن روزی که اوباما موفّق شد تلفنی با آقای دکتر روحانی صحبت بکند، اینها آنجا #جشن گرفتند که خبرش بعداً رسید به ما از طُرُقی. اینها #احتیاج دارند به این قضیّه؛ هیچ لزومی ندارد که ما این احتیاج آنها را برآورده کنیم."
🔴فیلم کامل مستند تورنتو ۵۲۱ که در برابر ظریف در مجلس پخش شد+ لینک مستقیم دانلود
🔶مستند تورنتو ۵۲۱ از اسناد، مدارک و اعترافات عبدالرسول دری اصفهانی به عنوان عضو تیم مذاکره کننده هسته ای (برجام) تهیه و به تشریح مراحل جاسوسی وی برای سرویس های اطلاعاتی دولت های متخاصم می پردازد.
📶 http://yon.ir/63i92
🔻گزیده بیانات مهم رهبرانقلاب، امروز:
🔸جبهه دشمنان انقلاب؛ تشکیلاتی را برای جنگ رسانهای راه اندازی کردهاند. هدف این #جنگ_رسانه_ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن #مشکلات_اقتصادی در ذهن جامعه است.
🔸 گاهی در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود و این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و گسترش « #ویروس_بدبینی » در جامعه خواهد شد
🔹 #راه_علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت نیست، بلکه ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول و کمک فکری و عملی کردن است
🔺 مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند
🔹 با وجود همه فضاسازیهای تبلیغاتی بدخواهان و همه مشکلات، #انقلاب و کشور در حال #پیشرفت است. این رجزخوانی نیست
🔺 حضور گسترده جوانان در راهپیمایی اربعین، اعتکاف، نماز جماعات دانشگاهها و جلسات ماه رمضان، نشان دهنده پیشرفت در زمینه های معنوی است. چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟