هدایت شده از رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
🔶🔶من به طوراتفاقی ازطریق دوستانم در دانشگاه با اسلام آشنا شدم. اطمینان خاطری که آنها نسبت به اسلام داشتند مرا وادار ساخت که قرآن را بخوانم. باید بگویم که هیچ آیه ای بیش از آیات سوره الفاتحه حق را بلند ترانعکاس نداد. ساده تر بگویم، احساس کردم به محیط و خانه ای آشنا(اسلام) دعوت شده ام و چاره ای جز پیروی ندارم. اگر بخواهم واقعا صادقانه سخن گفته باشم، باید بگویم آن لحظه ای که قرآن را در دست گرفتم، دانستم که زندگی ام دیگر به خودم تعلق ندارد.
⭕...باید بگویم با تمام مطالعات و تحقیقاتی که تا آن زمان انجام داده بودم، در نهایت فقط این کتاب بود که توانست همه چیزرا درجای خود قرار داده و در قالب یک چشم انداز به تصویر بکشد. تا آن لحظه، اسلام برای من هنوز عینیت پیدا نکرده بود. از طریق #امام_حسین علیه السلام بود که فهمیدم معنای اسلام چیست. به واسطه شجاعت، دلسوزی او برای بشریت، و وفاداری تقوا گونه بی مانند او بود که سرانجام توانستم درک کنم معنای حقیقی شهادتین اسلام چیست...
🔷🔷معتقدم که امروز وظیفه ماست که این پیام را نشر بدهیم تا بدین ترتیب یک بار دیگر اتحاد میان ما پیدا شود، درغیراین صورت بسیاری از کسانی که تغییر مذهب داده اند بدون راهنما، بلاتکلیف و سرگردان خواهند ماند.
🔸شرح کامل این گفتگو در سایت #رهیافته👇
🆔 rahyafteha.ir/53400
💠 @rahyafte_com
هدایت شده از رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
هدایت شده از The FACTs | حقیقت
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 #دشمن_شناسی به سبک قرآن ، حیرت انگیز و باور نکردنی❗️
🔴 حتما کپشن فیلم را در زیر مطالعه کنید...👇
کانال حقیقت👇👇
🆔http://eitaa.com/The_FACTs313
هدایت شده از طلاب الکریمه
#کلام_علما
💠 آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانی: عبد، هر گره کوری داشته باشد، در ماه مبارک رمضان با ربّ خود در میان بگذارد، خداوند آن را باز میکند.
پس، از ماه رمضان غفلت نکنید!
@tollabolkarimeh 🌷
معرفی ماه رمضان برای غیر مسلمانان
کار انیمیشن با کیفیت
کاش جوانان ما هم در این حوزه فعال می شدند
چقدر برادران اهل سنت فعال هستند
ولی جوانان ایرانی...
#تمعرفی ماه رمضان برای غیر مسلمانان
کار انیمیشن با کیفیت
کاش جوانان ما هم در این حوزه فعال می شدند
چقدر برادران اهل سنت فعال هستند
ولی جوانان ایرانی...
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیعی
#سفیران_نقلاب
@safiran_khahar
لینک دانلود
https://youtu.be/EkQpUGIGG_M
لینک دانلود
https://youtu.be/EkQpUGIGG_M
✅یورگن گراسمان #رهیافته از کشور آلمان از زمان آشنایی اش با اسلام میگوید....
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیعی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
🌐 @rahyafte_com
♦لارین بوث تازه مسلمان انگلستانی
چیزی که در این مدت از اسلام آموختم این بود که اگر مشکلی دارم به دوستان یا خانواده ام نگویم… اگر می توانم هرشب ده دقیقه قرآن بخوانم.
@safiran_khahar
rahyafteha.ir/15548
⭕داستان تاثیرگذار مسلمان شدن لارین بوث، خواهر همسر نخست وزیر سابق انگلستان
🔷خدا را شکر می کنم که این فرصت را به من داد تا یک ماه را با امت مسلمان بگذرانم. اواخر #ماه_رمضان، به خانه خانواده ای در رفح، یکی از مناطق فقیرنشین و پر جمعیت دنیا رفتم. در حالی که این خانواده امکانات کافی برای زندگی نداشتند به همراه آنها افطار کردم...
🔶🔶...از تهران به لندن بازگشتم. همانطور که به لندن نزدیک می شدیم خلبان گفت: “از اینکه هواپیمایی تهران را انتخاب کردید سپاسگذاریم. هواپیما تا ۲۰ دقیقه دیگر در لندن به زمین خواهد نشست.” در این لحظه همه مسلمانان ایرانی حجاب خود را برداشتند و طوری لباس پوشیدند که انگار بازیگران هالیوودی هستند. با خودم فکر کردم، چه خوب، من هم می توانم این روسری مسخره را در آورم وقتی خواستم این کار را کنم دست هایم اجازه برداشتن حجاب را نمی داد. نمی توانستم این کار را بکنم ... هفت روز بعد در یکی از مساجد لندن شهادت به دین #اسلام دادم و به سوی قرآن رفتم. این بار قرآن را باز کردم و سوره فاتحه را خواندم: سلام تا به حال کجا بودی، به مذهب صلح ، شادی و آرامش خوش آمدی!
🔷سوالی که اکثر مردم از من می پرسیدند این است که خانواده و بچه های من چه عکس العملی داشتند؟
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیعی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
🔺شرح کامل این مطلب در سایت #رهیافته
🌍 rahyafteha.ir/15548/
🌐 @rahyafte_com
👈نورا یاسمین #تازهمسلمان از کشور چین
🍃انتخاب حجاب در ماه مبارک رمضان
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
@rahyafte_com
#آلمان 🇩🇪
#نگاه_از_بیرون _ قسمت اول
✳️ در دانشگاه گوته در #فرانکفورت، دوست #یهودی من #الکساندر همیشه سوالات زیادی درباره #اسلام و شیعه از من می پرسید. می گفت که می خواهد بداند این چه جور دینی است، و می خواهد از نزدیک بیشتر اسلام را بشناسد... دلیلش هم به گفته خودش این بود که یکی از #اقتصاددانان بزرگ (که اسمش یادم نیست) در کشورش #صربستان، اخیرا مسلمان شده. می گفت قبل از او، فقط افراد تحصیل ناکرده و کم سواد را #مسلمان دیده بوده و کنجکاو نبوده که بیشتر بداند...
راستش را بخواهید، کمی ابا داشتم از اینکه زیاد بپرسد و زیاد بگویم. این روزها در #اروپا شرایط طوری است که نمی شود خیلی به هر کسی اعتماد کرد و بی محابا از #دین حرف زد...
🔸یک روز که باز مرا از سالن مطالعه صدا زد و شروع کرد به سوال کردن، به او گفتم اگر واقعا دوست داری بیشتر بدانی، می توانی به #مرکز_اسلامی شیعیان در فرانکفورت بیایی و اتفاقا این شب های ماه رمضان، هر شب آنجا برنامه هست و من هم گاهگاهی می روم. پرسید، مثلا کی؟ گفتم امشب. و با من آمد!
🔸در راه مرتب سوال می کرد که آیا آنجا با من برخورد بدی نخواهند کرد؟! مرا بیرون نمی کنند؟!... مطمئنش کردم که چنین اتفاقی نخواهد افتاد. برای او از دوستان آلمانی مان در آنجا گفتم: دو سه نفری می شناختم که مسلمان شده بودند و مسئولیت هایی هم در مرکز داشتند. گفتم که آنها خیلی بهتر می توانند از دیدگاه او به مسائل نگاه کنند و جواب سوالاتش را بهتر خواهند داد. پرسید که آیا غذایی هم در کار هست، چون او هم #روزه است و بسیار گرسنه! گفت که به آیین خودشان روزه گرفته و نباید هیچ محصولی از حیوان را بخورد. نگران بود که فقط نان و پنیر داشته باشیم!
🔸وقتی رسیدیم مرکز، به او گفتم باید به قسمت مردانه برود و من آنجا او را نخواهم دید. وقتی با چشمان گرد شده پرسید چرا، خنده ام گرفت، فقط گفتم "اینطوری است دیگر"... از همسرم خواستم بیاید و با دوستانش او را آشنا کند و پیش آن دوست آلمانی مسلمان ببردش. اتفاقا دوست آلمانی ما هم بخاطر مادر یهودی اش، با نوع روزه ای که او گرفته بود، آشنا بود و دقیق راهنمایی اش کرد که از سفره #افطار چه بخورد و چه نخورد...
🔸وقتی مراسم تمام شد و بیرون توی حیاط مرکز دیدمش، خیلی سرحال و خوشحال با چند نفر گرم صحبت بود، از جمله #محمد، پسر روحانی مرکز اسلامی، که بسیار خوشرو است و گفت که الکساندر را به دوست پزشکش که هموطن او و مسلمان بود، معرفی خواهد کرد.
🔸در راه برگشت می گفت "آنها خیلی مهربان و خوب برخورد کردند. هیچ کس به من نگفت چرا بین صف های #نماز ایستاده ام و نماز نمی خوانم. حتی نگاه معنی داری هم به من نکردند." می گفت احساسش این بوده که دل های این آدمها جور دیگری به هم نزدیک است. صمیمیت و نزدیکی که به گفته خودش، قبلا ندیده و تجربه اش نکرده بود، و دوستش داشت.
🔸و حسابی خوشش آمده بود از #آش_رشته! می گفت "عجب افطاری می کنید شما! ارزش آن همه گرسنگی (۲۱ ساعت در آلمان پارسال!) را داشت واقعا!" و می گفت که دلش می خواسته آن مایع سفید رنگ روی آش (کشک!) را هم بخورد که دوست آلمانی ما به او گفته این محصول حیوانی است و طبق قوانین روزه یهودی، نباید آن را بخورد.
روایت از #زهرا
** پی نوشت: در کشورهای خارجی یا کنار غیرمسلمانان، همه چیز دینداری طور دیگری است. با سوالاتی روبرو می شوی که هرگز برایت سوال نبوده اند! انگار یک بار درونت را از بیرون نگاه می کنی، اعتقادات و رفتارهایت را زیر سوال می بری: گاهی تعجب می کنی، گاهی خنده ات می گیرد، گاهی شک می کنی، گاهی دلت قرص می شود... در مجموعه چندقسمتی "نگاه از بیرون" به این حس های عجیب و گاه متضاد می پردازیم، با کمک شما.
🔻برای ما از تجربیات خودتان بنویسید...
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
http://t.me/safiran_khahar
@tick_idea
✅ مطالب بیشتر👇👇👇
https://t.me/joinchat/AAAAAD_OoI_GncLAS4rKbw
♦ ناکاتا خایولا تازه مسلمان ژاپنی
🔸حجاب من، نه بخشی از هویت سنتی یا نژادی من است و نه معنایی سیاسی یا اجتماعی دارد ؛ بلکه حجاب من، تنها و تنها، هویت مذهبی من است.
@safiran_khahar
rahyafteha.ir/17617/
⭕خانم ” ناکاتا خایولا ” (Nakata Khaula) بانوی مسلمان ژاپنی مقیم پاریس ، از تازه مسلمانانی است که با داشتن #حجاب ، هویت و ارزش دیگری در وجود خود احساس کرده است و حجاب را وسیله ای برای پیشرفت و حضور بیشتر زن در جامعه می داند
🔹🔹هنگامی که تصمیم گرفتم اسلام خود را ابراز کنم ، هرگز فکر نکرده بودم که آیا خواهم توانست روزی پنج نوبت نماز بخوانم یا این که آیا قادر خواهم بود حجاب خود را حفظ کنم؟ شوق مسلمان شدن، چنان در من قوی بود که نگران چیزهایی که در آن سوی این تغییر در انتظارم بودند، نبودم .”
🔸🔸خانم ناکاتا ، زیبایی حجاب در اسلام را این چنین شرح می دهد :
” نگاه به حجاب از بیرون و بطور سطحی مانع دیدن حقایق آن می شود . کسی که ناآگاهانه از بیرون به اسلام مینگرد ، ممکن است حجاب را عامل محدودکننده مسلمانان بداند؛ اما از درون اسلام، چیزی جز صلح، آزادی و لذت – لذتی که قبلاً آن را تجربه نکرده است – نیست. پیروان اسلام ، این مکتب را به جای آزادی واهی سکولاریسم برگزیدهاند . حال باید پرسید اگر #اسلام به زنان #ظلم میکند، چرا شمار زیادی از زنان جوان و تحصیل کرده در اروپا، آمریکا، ژاپن، استرالیا و… به اسلام روی میآورند؟ زن با حجاب، به زیبایی فرشته است؛ اما تعصبی که چشم دیگران را کور کرده است، مانع از دیدن این زیبایی میشود. ”
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
🔺شرح کامل این مطلب درسایت #رهیافته و لینک زیر🔻
🌍rahyafteha.ir/17617/
🌐 @rahyafte_com
✳️ تبلیغ قرآن!
🔹هیچ گاه تغییر نکرده.
🔹هیچ گاه دگرگون نشده.
🔹میلیارد ها نفر خوندنش.
🔹میلیون ها نفر حفظند.
♦️تا حالا فکر کردی چرا؟!
@safiran_khahar
https://t.me/joinchat/AAAAAD_OoI_GncLAS4rKbw
روزه داری در فرانسه
خب الحمدلله هم سال گذشته ماه مبارک در ایران بودم، هم امسال.
پیش از آمدن، در ساختمانمان با خانمی آشنا شدم، اهل تونس که هم تسلط به زبان عربی داشت، هم فرانسوی، هم انگلیسی. کارمند شرکتی بود و به شکل ماموریت در شهر رن فرانسه برای مدتی ساکن بود.
فکر می کرد عربم. به دلیل حجابم. هرچند خودش حجاب نداشت.
خیلی خوش رو و صمیمی برخورد می کرد و خیلی بذل محبت داشت.
یک روز در فرصتی که ایجاد شد از هر دری سخنی گفتیم جهت آشنایی. هنور نمی دانستم مسلمان است. بحث آمدنم به ایران شد و گفتم ماه مبارک رمضان در کشورم هستم. گفت که وای خیلی ماه رمضان سخت است. مدت زمان روزه داری اینجا خیلی طولانی است و واقعا سخت است و سال گذشته من خیلی اذیت شدم.
( در فرانسه اذان صبح تا اذان مغرب حدودا به 20 ساعت هم می رسد).
گفتم: خب می شود روزه نگرفت. تعجب کرد و گفت: یعنی چه؟ گفتم: خب ما رهبران دینی داریم (منظورم مراجع تقلید بود) که با توجه به آیات قرآن و روایات احکام را به روز برای ما مطرح می کنند.
مثلا این حکم شرعی وجود دارد که اگر در سرزمینی بودی که طول مدت روز خیلی بلند بود و به سختی و تعب می افتادید می توانید روزه نگیرید و بعد از آن در زمانی که روز کوتاه می شود قضایش را به جا آورید.
بسیار تعجب کرد و گفت: ما چنین چیزی نداریم و باید تحت هر شرایطی روزه را بگیریم. و من تعجب کردم که چه طور مقید به فریضه حجاب نیست، اما اینطور مصرانه مقید به انجام فرضیه ی دیگری مانند روزه هست. و البته کسانی را هم دیده بودم که حتی مقید به فریضه نماز هم نیستند اما باز این یک ماه روزه را می گیرند.
همچنین با خود فکر کردم که همان طور که نماز کیفیتش و ترتیبش در قرآن نیامده، یا حجاب که خیلی مفصل و دقیق وجوبش و کیفیتش تشریح شده چرا محل توجه قرار نمی گیرد. اما روزه که فقط نامش ذکر شده و باز کیفیتش و احکامش در آن نیامده، بلکه توسط پیامبر و امامان و فقها برای ما تشریح شده، چرا به یکی عمل می شود و به دیگری اعتنایی نیست. و نیز، اینها از کجا کیفیت نماز و روزه را می دانند؟
غیر این است که از طریق رهبران دینی آنها به ایشان رسیده است. اما آیا اجتهاد به روز، برای ایشان معنایی دارد؟
باز هم ارزش شیعه بودنم و معنی "اکملت لکم دینکم" با اعتقاد به امامت بعد از نبوت برایم رخ نمود و در قلبم قوت گرفت.
مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷در فرانسه (در حال حاضر در ایران ☺️)
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#ستاد_هسته_های_فکری_تبلیغی
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar
@ninfrance
#تاریخی
#هنر
#ایرانیان_تاثیرگذار_درهند
بررسی مکتب هنری ایران و هند
قسمت اول:
طول سالیانی که ایران و هند به واسطه نزدیکی روابط سیاسی و تجاری رفت و آمد زیادی میان خود داشتند هنرمندان این دو خطه تاثیر بسیاری بر نوع و نگاه هنری آن دوره از تاریخ هنر ایران و هند گذاشتند. نقاشی هنری بود که بیشترین مراوده را میان این دو همسایه برقرار کرد.
درماتهورا آنقدر بنای عظیم ساخته شده بود که به اعتراف خود محمود دویست سال وقت لازم بود که چند هزار کارگر و بنا آنرا از نو سازند و تزئین کنند(1) اگر چه بحث ما درباره نقاشی است نه تزئینات دیگر اما باید گفته شود که درین بتخانهها و تالارهای مقدس نقاشیهای دیواری بسیار وجود داشته است و در حقیقت هند در آستانه قرن یازدهم خود موزهای بزرگ بودبا آثار هنری و نقاشیهای فراوان ،با بینکه این آثار که همه ملازم و مجاور مکانهای مقدس هند بود ازمیان رفت اما بازهم تاقرنهای بعدآثاری ازین قبیل در هند یافت میشد،جهانگرد ونیزی نیکلاکنتی که در اوایل قرن یازدهم از هند بازدید کرده است مینویسد که هنوز هم در سراسر هند ازین نقاشیها میتوان یافت.
گفتیم کهشاهرخ هیئتی برای مطالعه وضع هنری آسیای مرکزی وجنوبی به مشرق اعزام داشت،ازسال 1442 تا 1444 (9-867) اینهیئت درهندبسربرد،عبدالرزاق بخارائی یکی ازاعضای این کروه درباره آثارهنری درمعابد هند مینویسد که فقط درمعبد بلورآنقدرنقاشی هست که دریک ماه نمیتوان طرحآنهارابرداشت،نقاشیهاسطح ستونها و بدنه دیوارها راازکف تاسقف پوشانده است،درسایرمعابد نیز ازین مقاشیها کم و بیش هست اما فراموش نکنیم که توضیف درباره معابد جنوب هند است که کمتر مورد تعرض قرار گرفت:درینجا برای نخستین بار به نفوذ نقاشی فرنگی و چینی بر نقاشی هندی سخن بمیان آمده است(2).پنجاه سال بعدهنگام ورودواسکودگامابهند ،در کالیکوت گجرات عبادتگاهی وجودداشتهاست که مورداحتراموتقدیس پیروان همه دینهاحتی مسلمانان ومسیحیان بوده ودیوارههایآن از نقاشیهای جالب پوشانده شده بوده است(3)
شاید این آثاردرحوالی آلورا واقع بوده است که اکنون نیز آثاری از قرن 12در آن دیده میشود و به طرحهای موجود عارهایآجنتا بسیارشباهت دارد.بردیواره کاخهای راجپوتها نیز برخی طزحهای نقاشی هست که متعلقاند بعصر پیش ازخلق مکتبنقاشی معولی،اینهانیزفقط برای تزئینتهیه نشده بودو همه دارای ریشههای مذهبی و اساطیری است(4). یک سیاح چینی در قرن 12 از هند بازدید کرده است به تصاویر بودا که بر روی پارچه کتانی کشیده شده بوده است اشاره میکند، این کار شبیه است بکار هنری تبتی که بدان تانکاTangka گفته میشود و قرنهاست که گسترش یافته و مورد توجه قرار گرفته است .
در هند کتاب مصور،صرفنظر از کتابهای مقدس فرقه چین چیزی تهیه نشد یا اگر شد از میان رفتؤآنچه از چینها بر جای مانده از قرن 15 به بعد است. تا پیش ازتکوین مکتب بابری درین سرزمین بجای کاعذ از برگ خرما و چوبهای بریده شده نازک استفاده میکردندواکنون آثارمصوری ازین قبیل بدست داریم که متعلق به بودائیان وازقرن دوازدهم است. بهرصورت ازعصرقرون وسطای هندکارنقاشی بسیارکم داریم و از این لحاظ ایران و هند وجه اشتراک بسیار دارند.
اما نقاشیهای دیواری بهیچوجه منسوخ نشدوحتی دردوره بابرنیزکموبیش بردیوارههانقاشی میکردند. تنها درین عصر بجای دیواره معابد، دیواره کاخهای راجهها رانقاشی میکردندوگاهی نیزبرسطح خارجیاین قصرهاترسیماتی میکشیدند که چون کمدوام ونامطلوب بود منسوخ شد،فیروزشاه که از پیشوایان هنردوست مسلمانان هند است دستور داده بود که هرجانقاشی هست بررسی شودصورتها معدوم گردد و بجای آن صحنههائی از باغ و بوستان و گل و شکوفه تهیه شود (5).
درعصر بابر که در حقیقت عصر آستانه تکوین مکتب نقاشی بابری است،هنرمندان از خلق آثار هنری در شهرها منع شده بودند،ناچار به سوی روستاها رفتند و گروهی از همین هنرمندان بودند که پنجاهه سال بعد بدعوت اکبر متوجه دهلی و آگره شدند و تحت تعلیم استادکاران ایرانی خود بکار کتابسازی مصور سرگرم گردیدند(6).
تاریخ الفی ملا احمد دکنی که نسخه خطی سلطنتی آن توسط خطاطان عصر اکبری نوشته شد و در نقاشخانه مصور گردید، کتابی است که جامع و کامل و این نسخه جیزی بود شبیه به کتابهای مصور جدید که مطالب و تصاویر درهم آمیخته میشوند تاریخ الفی از نخستین کتابهای بزرگ تاریخی بود که نوشته شد. در تصاویر آن نفوذ هنر هندی بسیار محدد است، لباسخها و چهرهها و طرحهای زمینه همه ایرانی و تقلیدی است از سبک صفوی.
نویسنده:مهدی غروی/فرهنگ و مردم
محمد سعید اکبرزاده
#روزمرگی_هایی_از_کشور_هزار_آیین_هندوستان 🇮🇷🇮🇳
#ستاد_هسته_های_مقاومت_فکری_تبلیغی
#جهت_تبلیغ_اسلام_ناب_در_عرصه_تبلبغ_بین_الملل
#سفیران_انقلاب
@safiran_khahar