✳️ پیچِ ایمان!
🔻 آیتالله بهجت هر وقت قصهی کسی [امثال شمر و...] را نقل میکردند همیشه میفرمودند: «فکر نکنید ما از این امور بَری هستیم! باید جای آن پیش بیاید، در همان شرایط ببینیم که ما هم مثل آنها رفتار میکنیم یا نه. دنیا خیلی به آنها رو کرده بود.»
🔸 #اعمال انسان در #تصمیمگیری او خیلی اثر دارد؛ یعنی یک موقع از انسان نعوذ بالله #معصیتی سر زده است، همین باعث میشود راحتتر از #ائمه ببُرد. اما یک جایی #طاعتی از انسان سر زده است، به همین خاطر با وجود وسوسهی شیطان، سختتر از آنها میبُرد. یعنی همهی اعمالی که انسان بهطور روزمره انجام میدهد دائما دارد این پیچ را شلوسفت میکند. اینطور نیست که یک پیچ سفتی تمام مانده باشد و خیال ما راحت باشد که دیگر آن را کنار بگذاریم و بقیهی فضائل را درست کنیم! نه، دائما دارد این پیچ شلوسفت میشود و آچار آن دست انسان است که از کدام طرف بچرخاند.
🔺 ایستادن در مقابل وسوسههای شیطان، محکم کردن پیچ #ایمان است و اجابت شیطان، شُل کردن آن پیچ و یک دفعه هم ممکن است کاملاً باز شود و از محبت #اهلبیت و بلکه ایمان به خداوند سبحان جدا شود.
👤 #استاد_محمدرضا_عابدینی
📚 از کتاب #تا_ابد_زندگی | ج ۱
📖 ص ۲۱۲
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
#عکس_نوشت / شهر الطهور
شَهر الطَّهُور؛ یعنی ماهی است که انسان را پاک می کند. طهور یعنی آن چیزی که پاک کننده است. انسان اگر وارد ماه رمضان شد و این ماه را خوب درک کرد، قلب و قوای او شست و شو داده می شود و از آلودگی های بر اثر گناه و غفلت پاک می شود.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰 #لوح | دلتنگی رهبری
🔹 روایت دلتنگی رهبر معظم انقلاب برای صیاد دلها
🔶 بازنشر به مناسبت ۲۱ فروردین ماه، سالروز شهادت امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🏴وفات حضرت خديجه(س) به روایتی (۱۰ بعثت)
✍️ بنابر قول مشهور، ام المومنین حضرت خديجه ي كبري(س) بنت خویلد، مادر حضرت زهرا (س)، از زنان نامدار و ثروتمند قريش، پانزده سال پیش از عام الفیل در مکه به دنیا آمد. و پانزده سال قبل از بعثت، با پيامبر اسلام(ص) ازدواج نمود. آن بانوي بزرگوار اولين بانویی بود كه به رسالت پيامبر ايمان آورد و با تمام ثروت و توان خود به ياري دين اسلام برخاست.
✅ وجود حضرت خديجه(س) براي پيامبر اسلام به قدري اهميت داشت كه پيامبر اكرم(ص) رحلت اين بانوي بزرگ را مصيبتي عظيم خواند و سال رحلت حضرت خديجه(س) و حامي بزرگ ديگر خود يعني حضرت ابوطالب را عام الحزن يعني سال اندوه ناميد.
✅ پيامبر اكرم(ص)، حتي سالها پس از رحلت آن بانوي بزرگوار، از ايشان به خوبي و نيكي ياد مي كرد و او را ستايش مي نمود. آن حضرت در جواب كسي كه به پيغمبر (ص) گفت: خداوند، بهتر از خديجه را به تو عوض داده است، فرمود:
🌹 "سوگند به خدا كه خداوند، مرا بهتر از او عوض نداده است. او به من ايمان آورد، هنگامي كه مردم كفر ورزيدند، مرا تصديق كرد، آنگاه كه مردم مرا تكذيب كردند و با مال خود مرا ياري نمود، آنگاه كه مردم، مرا محروم ساختند و پروردگار، مرا تنها از ميان زنان، از او به ولادت فرزند روزي داد."(۱)
✅ سرانجام آن بانوی والامقام، پس از ۲۵ سال زندگی با پیامبر اسلام(ص) در سال دهم بعثت (سه سال قبل از هجرت) در ۶۵ سالگی در ملکه مکرمه رحلت نمود.
(۱) بحار الانوار، علامه مجلسی، ج ۴۳، ص ۱۳۱
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
💠 تلاوت قرآن
و شرح حکمت های نهجالبلاغه
در هفتمین روز از ماه مبارک رمضان
🔷️ حیا دو نوع است : ۱)حیا صادق[حق] ۲)حیا غیر صادق [باطل] ؛ حیا صادق یعنی حیایی که بر گرفته ازعقل و خرد باشد، فرد از از گناهی که انجام داده است می ترسد و یا می ترسد که در دام گناهی افتد اما نوع دوم، حیا باطل که حیا ازروی هُم و حماقت باشد یعنی فرد بخاطر اشتباه و گناه دیگران ناراحت می شود.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
💠دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
◼️ درگذشت خطيب شهير و خدمتگزار، حجت الاسلام "عباسعلي اسلامي سبزواري" (1364 ش)
✍️ حجت الاسلام و المسلمين شيخ عباسعلي اسلامي در سال 1281 ش (1320 ق) در سبزوار به دنيا آمد. وي پس از تحصيل در سبزوار راهي مشهد و عتبات عاليات شد و از محضر حضرات آيات: آقا بزرگ تهراني، حاج آقا حسين طباطبايي قمي و سيدابوالحسن اصفهاني استفاده هاي فراواني بُرد. سپس به تهران بازگشت و با تلاشي وصف ناپذير در جهت ترویج و نشر معارف اسلامی، موفق به تأسيس جامعه تعليمات اسلامي شد.
✅ او در زمينه خدمات اجتماعي در تهران و شهرستانها، آثار و ابنيه هاي ارزنده ای پديد آورد كه تاسيس حدود يكصد و هشتاد مدرسه و كتابخانه و 84 مسجد از آن جمله اند. اين روحاني مبارز، در جريان كشف حجاب و پس از آن به دليل اعتراض به اين اعمال رژيم، بارها توسط مزدوران پهلوي دستگير و به زندان افتاد و ممنوع المنبر شد.
✅ وي پس از پیروزی انقلاب اسلامي نيز با اين كه بيش از هشتاد سال داشت. بارها به جبهه رفت و به رزمندگان روحيه ميداد. رساله حجاب، عدم تشابه و تساوي حقوق زن و مرد و نيز خاطرات در 8 جلد از جمله آثار اوست.
✅ اين شخصيت برجسته سرانجام در 27 فروردين سال 1364 ش برابر با 25 رجب 1406 ق در 83 سالگي درگذشت و در حرم مطهر حضرت معصومه(س) به خاك سپرده شد.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
شهیدے ڪه زندگےاش در ماه مبارڪ رمضان گره خورد🕊️
شهید ایوب توانایی🌹
تاریخ تولد: ۴ / ۸ / ۱۳۴۵
تاریخ شهادت: ۲۳ / ۴ / ۱۳۶۱
محل تولد:علی آباد،جیرفت،کرمان
محل شهادت: کوشک
🌹همرزم← هفت روز از ماه مبارک رمضان گذشته بود🌙 که برادرش محمود عازم جبهه شد🕊️ تا قبل از عملیات رمضان با برادرش در یک گردان بودند🌷شب عملیات این دو برادر از هم جدا شدند🥀محمود در یک گردان و ایوب هم در گردانی دیگر، محمود زخمی شد و ایوب مفقود🥀در نهایت ایوب و برادر دیگرش یعقوب شهید شدند🕊️همرزم← شب عملیات بود ایوب یک دیگ کوچک برداشت و رفت غسل شهادت کرد💫 گفت من میروم و میخواهم پیش خدا شهید بشوم و نه بنده خدا🍃اگر انسان شهید بشود می تواند 40نفر را شفاعت کند💫 البته اگر شهید بشود نه اینکه اسمش شهید باشد🍂خدا می داند که عقیده و ایده اش چه بوده؟ و برای چه آمده؟ و برای چه کشته شده است؟🍂» ایوب در ماه مبارک رمضان متولد شد🌙 در ماه مبارک رمضان برای فراگیری دروس حوزوی عزیمت کرد🌙در ماه مبارک رمضان عازم جبهه شد🌙در عملیات رمضان بر اثر ترکش گلوله توپ💥 شهید و مفقودالجسد شد🥀و در ماه مبارک رمضان استخوان هایش بعد از ۱۴ سال🥀به آغوش خانواده بازگشت🕊️
طلبه شهید ایوب توانایی
شادی روحش صلوات
💐شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
♨️ حدیث روز
💠 پیامبر اعظم (صل الله علیه و آله):
🔹 «حَسَنٌ مِنّي و أنَا مِنهُ أحَبَّ اللّه ُ مَن أحَبَّهُ»
🔶 حسن از من است و من از اويم؛ هر كه دوستش بدارد، خداوند دوستدار او است.
📚بحار الأنوار، ج 43، ص 306
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
💐 ميلاد مسعود امام حسن مجتبي(ع)
✍ امام حسن بن علي بن ابي طالب(ع) در پانزدهم ماه مبارك رمضان سال دوم و یا سوم هجري قمري در حيات جدش پيامبراكرم(ص) در مدينه منوره ديده به جهان گشود.(1)
✅ او در فضا و خانواده اي ديده به جهان گشود كه محل نزول فرشتگان الهي بود؛ همان خانواده اي كه به گواهي قرآن مجيد، تمامي اعضاي آن پاك و پاكيزه بوده و از هر گونه پليدي مبرا بودند. «اِنَّما یُریدُ اللّهُ لِیُذهُبَ عَنکُمُ الرِّجسَ اَهلَ البَیتِ وَ یُطهِّرَکُم تَطهیراً ». احزاب/33
✅ كنيه امام حسن مجتبي(ع) ابومحمد و دارای القابی است که معروفترين آن ها، لقب شريف "مجتبي" است و شيعيان وي را "كريم اهل بيت" مي نامند. (2)
🌹 پيامبراسلام(ص) در حديثي، درباره مقام و فضيلت نور ديده اش امام حسن مجتبي(ع) فرمود: و اما حسن، به درستي كه وي پسر و فرزند من و از من است. او نور چشمم، روشنايي قلبم و ميوه دلم مي باشد. وي، سرور جوانان اهل بهشت و حجت خدا بر امت است. فرمان او، فرمان من است و گفتار او، گفتار من است.(3)
✅ سرانجام آن امام همام در 28 صفر سال 50 هجری قمری توسط همرش جعده بنت اشعث مسموم و در 47 سالگی در مدینه به شهادت رسید و در قبرستان بقیع مدفون گردید.
.......................
منابع:
(1) الارشاد، ص 346؛
(2) منتهي الآمال، ج1، ص 219؛
(3) بحارالانوار، ج44، ص 148.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔐گرهگشا باشیم🔐
🌹امام حسن مجتبی علیهالسلام در مسجد معتکف بودند که مردی نزد ایشان آمد و گفت:
«ای فرزند رسول خدا! من مقروضم و میخواهند به خاطر بدهیام مرا حبس کنند.»
امام حسن علیه السلام فرمودند:
«در حال حاضر مالی در اختیار ندارم که قرض تو را بپردازم.»
آن شخص گفت:
«پس وساطت کنید تا به من مهلت دهند.»
امام حسن برخاستند تا همراه بدهکار بروند.
((ابن مهران)) که آنجا حضور داشت به ایشان گفت:
«ای فرزند رسول خدا ! آیا اعتکاف را فراموش کردید؟»
امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند:
«فراموش نکردهام، ولی جدّم رسول خدا فرمودند:
کسی که در راه برآوردن حاجت برادر مسلمانش بکوشد، چنان است که نُه هزار سال خدا را عبادت کرده باشد. عبادت کسی که روزها را روزه گرفته و شبها را به شب زندهداری و عبادت مشغول باشد.»
📚من لایحضره الفقیه، جلد۲، صفحه ۱۸۹
📚وسائل الشیعه، جلد ۱۰، صفحه ۵۵۰
#کریم_آل_طه
#ولادت_امام_حسن(ع)
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
شیخ محمدرضا در شب ۱۶ رمضان ۱۳۸۳ق در نجف درگذشت و در کنار مزار برادرش شیخ محمدحسن به خاک سپرده شد.
مرتضی رحیمی دون:
محمدرضا مظفر تحصیلات خود را در نجف آغاز کرد. او پس از فراگیری خواندن و نوشتن، در سیزده سالگی راهی مکتب علوم دینی شد و به آموختن مبانی و اصول ادبیات عرب پرداخت.[۶] او در این مقطع از درس شیخ محمد طه حویزی بهره برد. مظفر سپس دوره سطح فقه و اصول را سپری کرد و در جلسات دروس عالی استادان صاحب نام حاضر شد.[۷] برخی از استادان او عبارتاند از : محمدحسن مظفر (برادر بزرگش)، محمدحسین نایینی، آقا ضیاءالدین عراقی، سید عبدالهادی شیرازی، سید علی قاضی طباطبایی و محمدحسین غروی اصفهانی.[۸]
شاگردان
مظفر شاگردان بسیاری را در منتدى النشر، دانشکده فقه و مراکز آموزشی دیگر تربیت کرد. شیخ احمد وائلی، سیدجواد شُبَّر، عبدالهادی فضلی ، سیدمحمد صدر، محمدعلی تسخیری ، محمدمهدی آصفی و سیدهادی فیاض.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
تنها حلقوم آزاد در دنیا...
علامه ایازی ره
می فرمود:اگرولایت فقیه را ازاین انقلاب بگیرند،این انقلاب از بین خواهدرفت وهیچ چیز برای آن باقی نخواهدماند؛
وهمیشه این جمله معروف راتکرار میکرد(اصل همه اصل ها،درهمه نسل ها ولایت فقیه است.)
درهمان سال های ۱٣۴۴ شمسی در جمع طلاب فرموده بود:امروز تنها حلقوم آزاد در دنیا،حلقوم آقای خمینی است. و در سال های اخیر وبعدازرحلت حضرت امام ره
می فرمودند: شخصی که امروز درکشورقائمه است ونظام راحفظ می کند،مقام معظم رهبری(حضرت آیت الله خامنه ای) است
@pezhvakehowzeh
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
سلام خدمت طلاب محترم استان مازندران برای تقویت وتبیین جریان انقلاب وتقویت مبنایی ومؤیدات علماء بر ولایت فقیه دراین کانال وگروه عضوشویدواین مطالب رادرگروهای دیگربازنشرکنید
لطفا برای همکاری دراین گروه عضوشوید واین حرکت ومجموعه جهادی راکمک کنید