💠 تخريب بُقاع متبركه ی ائمه ی بقيع(ع) در مدينه ي منوره توسط وهابيون سعودی(1344 ق)
✍️ فرقه ضاله وهابیون، ابتدا در ۱۲۲۰ق و سرانجام در ۱۳۴۴ قمری، با تسلط يافتن بر مدينه، قبور ائمه ي شيعه و بسياري از بزرگان اسلام را ويران کردند. تا آن زمان، بر روي قبور ائمه ي شيعه و ساير بزرگان اسلام كه در مدينه مدفون بودند، گنبد و ضريح قرار داشت، اما از اين زمان به بعد وهابيون باتخريب قبور و از بين بردن ضريح و گنبدي كه بر روي تربت ائمه و بزرگان اسلام قرار داشت، مسلمانان را از فيض زيارت بارگاه آن بزرگواران محروم ساختند.
✅ از جمله قبوري كه در جريان اين واقعه ويران گرديد، بارگاه و مقبره ي امام حسن مجتبي، امام سجاد، امام محمد باقر و امام جعفر صادق(علیهم السلام) بود. اين حركت وحشيانه ي وهابيون، جهان اسلام، به ويژه ايرانيان را شديداً متأثر نمود و در امر سفر حجاج ايراني هم اختلال ايجاد كرد.
✅علاوه بر ويراني قبور ائمه ي شيعه، قبر حضرت عبداللَّه و حضرت آمنه پدر و مادر حضرت رسول(ص)، عباس عموي پيامبر، اسماعيل از فرزندان امام جعفر صادق(ع)، مالك، پيشواي مالكي و... نيز به طور كامل ويران گرديد.
🔥 قوت گرفتن فرقه ي ضاله وهابي در عربستان، از ناگوارترين حوادث تاريخ اسلام در قرن چهاردهم هجري است.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
💚 بقیع را آباد خواهیم کرد ان شاءالله....
🏴 هشتم شوال سال ۱۳۴۴قمری(۳۱ فروردین سال ۱۳۰۵شمسی) سالروز تخریب گنبد و بارگاه و قبور مطهر ائمه مظلوم بقیع علیهم السلام توسط فرقه ضاله و مضله وهابیت تکفیری، را به محضر همه ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت می گوییم🏴
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰درگذشت #سیدجواد_مصطفوی نویسنده، پژوهشگر و مبتکر معجم حدیث (۱۳۶۸ش).
💠 سید جواد مصطفوی در سال 1301ش، در روستاى طُرُق مشهد دیده به جهان گشود. با کلاس دوم ابتدایى وارد حوزه علمیه مشهد شد. از محضر اساتید مبرزى همچون ادیب نیشابورى، سید احمد مدرس یزدى، آقا شیخ هاشم قزوینى، آقا شیخ مجتبى قزوینى و شیخ هادى کدکنى استفاده کرد. مدتی هم د رتهران مستقر شده و از دروس فقه و اصول سید احمد خوانساری استفاده کرد.
🔸ایشان پژوهش فراوانى در نهجالبلاغة، اصول کافى، صحیفه سجادیه، وسائل الشیعة و دیگر کتب روائى انجام داد و براى سهولت در کار پژوهشى روایات، روشى جدید را ابداع کرد. از دیگر فعالیتهاى علمى آن استاد همکارى مستمرش با «بنیاد نهجالبلاغة» بود، که تعدادى از آثارش نیز توسط آن مؤسسه علمى به چاپ رسیده است. همچنین در «کنفرانس اندیشه اسلامى» شرکت فعال داشت و سخنرانیهایى ایراد کرد.
🌀در سال 1362ش مرحوم مصطفوى به پیشنهاد تولیت محترم آستان قدس رضوى به ریاست دانشگاه علوم اسلامى رضوى منصوب شد و براى پى ریزى و تشکیل آن مرکز آموزشى نو بنیاد زحمت فراوان کشید، و نیز براى برپایى نخستین کنگره جهانى حضرت رضا علیهالسلام که در مرداد ماه 1363/ 11 تا 15 ذى قعده 1404 در همان دانشگاه تشکیل شد کوشش بسیار کرد
🔅ایشان سرانجام بر اثر سکته قلبى در سن 67 سالگى بدرود حیات گفت، بیستم اردیبهشت 1368، پیکر پاکش شکوهمندانه تشییع شد و در یکى از حجرات صحن آزادى در جوار حرم مطهر على ابن موسى الرضا علیه آلاف التحیة و الثناء به خاک سپرده شد.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🌷 پيامبر اکرم (صلىاللهعليهوآله) :
👌 بر تو باد خواندن قرآن ؛ زيرا خواندن آن كفّاره گناهان است و پرده اى در برابر آتش و موجب ايمنى از عذاب.
📚 بحار الأنوار ؛ ج ۹۲ ؛ ص۱۷
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
هرجا دلت گرفت ، گریه کن برای حسین
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴 راه هـای خـوب بـرای صـدقه ⇩
✨در كنار پنجره اتاق خوابت يك كاسه اب و يا غذا براي پرندگان بگذار و به اين كار عادت كن
✨در یک پاکت لباس قرار بده و به كارگري زحمت كش هديه كن
✨يك جعبه پس انداز در اتاقت بزار و هر بار که عصبانی شدی ، دلی شکستی، غیبتی کردی مقداری پول در اون بنداز و بعد از يك ماه اون رو باز كن و به نيازمندي بده و هر ماه این کار رو تكرار كن
✨بخشي از حقوقت را براي كفالت يتيم هزينه كن
✨چند عدد صندلي بخريد و در مسجد بگذاريد هركس بر آن نشست و نماز خواند برايتان اجر نوشته ميشود
✨اگر در حال زدن بنزين هستيد به كارگر پمپ بنزين باقي پول را ببخش
✨اگر مقداري آب در بطري شما به جا مانده آن را بر درخت كنار خيابان بده و نيت صدقه کن
✨بر قلب هر انسانی شادي وارد كن. با لبخند با سخن نيكو با كمكي كوچك و ...
✨خنده و سلام بر دل شکستگان کن و با آنان سخنان نيكو بگو. این نيز يك صدقه است.
✨هنگام خوابيدن هركس را كه به تو بدي كرده و يا غيبت و سخن چيني و يا ظلمي به تو كرده را ببخش.
✨در کارهای خیر پیشقدم شوید. و در این امورخیر، گذشتگان و رفتگان را نیز با نیت کردن، سهیم کنید.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰درگذشت آیت الله سید حسن حسینی لواسانی (1359 ش)
🌱سید میرزا حسن سوم رمضان سال ۱۳۰۸ق در نجف متولد شد و در ۲۵ جمادیالثانی سال ۱۴۰۰ق در تهران درگذشت. ایشان تحصیلات حوزوی را در نجف شروع کرد و از محضر آخوند خراسانی و سید یزدی و شیخ الشریعه اصفهانی کسب فیض کرد.
🔹با شیوع بیماری های مهلک همراه خانواده به تهران عزیمت کرد. اما همه اعضای خانواده اش در راه تهران از دنیا رفتند و ایشان به تنهایی به تهران وارد شد.
💠ایشان بعد از چند سال اقامت در تهران و سفر حج، دوباره در نجف مستقر شد و از محضر بزرگانی چون محمدحسین غروی اصفهانی، سید محسن حکیم و اقا ضیاء عراقی کسب فیض کرد و به درجه اجتهاد نائل شد.
🌀ایشان مدت 22 سال به توصیه اساتیدش و به درخواست مردم لبنان، در جنوب این کشور ساکن شد و سرپرستی شیعیان را به عهده گفت.
⚡️ایشان در سال 1370 قمری در تهران ساکن شد و در همین شهر از دنیا رفت و بنا بر وصیت خودش در دارالزهد حرم رضوی تدفین شد.
♻️از ایشان آثار متعددی برجای مانده است که از جمله می توان به نور الافهام و مصباح الظلام اشاره کرد. نور الافهام فی علم الکلام کتابی کلامی و استدلالی به زبان عربی، شرحی بر کتاب منظومه اخلاقی و کلامی سید محمدباقر طباطبایی می باشد و برخی از بزرگان مانند آیت الله میلانی، آیت الله خویی، سید محسن حکیم و سیدعبدالهادی شیرازی آن را به عنوان کتاب درسی حوزه علمیه مناسب دانسته اند.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰درگذشت میرزا حسین خلیلی تهرانی از مراجع ثلاث و از رهبران نهضت مشروطه (1326ق)
🔹میرزا حسین، در سال ۱۲۳۰ق در نجف متولد شد و تحصیلات حوزوی را از همانجا شروع کرد و از محضر اساتیدی چون میرزای قمی و شیخ جعفر کاشف الغطاء، شیخ محمدحسن نجفی و شیخ انصاری بهره مند شد و به درجه اجتهاد نایل شد.
پس از رحلت شیخ انصاری کرسی تدریسش را دایر کرد و پس از رحلت میرزای شیرازی مرجعیت ایشان در سرزمین های اسلامی چون ایران و عراق و هند و لبنان فراگیر شد.
💠از مهمترین شاگردان وی می توان به سید علی قاضی، آقا ضیاء عراقی، سید احمد گربلایی و شیخ آقا بزرگ تهرانی اشاره کرد.
اکثر اثار ایشان خطی بوده و د رنزد شاگردانش نگهداری شده اما کتاب «ذریعة الوداد فى منتخب نجاة العباد»، شرحی است به زبان عربى بر کتاب «نجاة العباد» محمدحسن نجفی، مکررا به چاپ سیده است.
🔅ایشان از رهبران اصلی نهضت مشروطیت بود و به همراه آخوند خراسانی و شیخ عبدالله مازندرانی فتوای مبارزه با حکومت قاجار و استقرار مشروطیت را صادر کردند. اما بعدها نهضت مشروطیت از مسیر اصلی خود منحرف شد و آخر الامر ایشان از کارهایی که برای مشروطیت کرده بودند خرسند نبودند.
🌀ایشان سرانجام در بین الطلوعین دهم شوال 1326 قمری مصادف با 12 آبان 1287 شمسی در حالی که در مسجد سهله مشغول عبادت بود، رحلت کرده و در محله العماره نجف؛ متصل به مدرسه قطب، به خاک سپرده شد.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
فرمانده عشاق ، دل آگاه حسین است
بیراهه مرو ! ساده ترین راه حسین است
از مردم گمراه جهان راه مجویید
نزدیک ترین راه به الله حسین است
مراسم قرائت زیارت عاشورا با سخنرانی و درس اخلاق حجت الاسلام مرعشی در جمع طلاب
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰درگذشت شیخ بهایی فقیه، محدث، حکیم و ریاضیدان عصر صفوی (1031 ق)
🔹محمد بن عزّالدین حسین معروف به شیخ بهایی در ۱۷ محرم سال ۹۵۳ق در بعلبک به دنیا آمد. پدرش عزالدین عبدالصمد از شاگردان و دوستان شهید ثانی است. بعد از شهادت شهید ثانی و عدم احساس امنیت و به دعوت شاه طهماسب اول در اصفهان ساکن شدند که محمد در این زمان 13 ساله بود. بعد از آنکه پدرش شیخ الاسلام قزوین شد، در انجا سکونت کرد و به تحصیل و سپس تدریس مشغول شد. وی از طریق همسرش چهار هزار جلد کتاب به ارث برد که آن را در سال 1030 قمری وقف کرد.
🌀اولین و مهم ترین استاد شیخ بهائی پدرش می باشد که از او اجازه روایت دارد. وی اساتید دیگری هم داشته از جمله شیخ عبدالله کرکی فرزند محقق کرکی و ملاعبدالله یزدی می باشد. وی شاگردان زیادی دارد که تعداد آن را 97 نفر ذکر کرده اند از جمله: محمد تقی مجلسی، ملامحسن فیض کاشانی، ملاصدار، ملا صالح مازندرانی.
💠ایشان در دوره های مختلفی به شیخ الاسلامی و امامت جمعه در هرات و اصفهان رسید و هموراه از مقربین و مشاوران پادشاهان صفوی مخصوصا شاه عباس اول بود. شاه اصرار داشت او را به مقام ریاست علمای ایران بگمارد که شیخ زیر بار نرفت.
🔸شیخ بهایی در علوم مختلفی چون قرآن و حدیث و فلسفه و ریاضایات و علوم غریبه تبحر داشت و 123 اثر از خود برجای گذاشته است که جامع عباسی و کشکول از جمله آنهاست.
▫️#شیخ_بهایی را در مقبره بابا رکن الدین شیرازی مکاشفه ای دست داد و به سبب آن خلوت گزید و بعد از 7 روز در 12 شوال 1031 ق رحلت فرموده و در حرم امام رضا (ع) مدفون شد.
#آثار_نماز
🍃 نجات از عذاب 🍃
💍 عَنْ عَبْدِ اَلرَّحْمَنِ بْنِ سمرَةَ قَالَ: كُنَّا عِنْدَ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَوْماً فَقَالَ رَأَيْتُ اَلْبَارِحَةَ عَجَائِبَ
💍 قَالَ فَقُلْنَا يَا رَسُولَ اَللهِ وَ مَا رَأَيْتَ حَدِّثْنَا فِدَاكَ أَنْفُسُنَا وَ أَهْلُونَا وَ أَوْلاَدُنَا فَقَالَ ـ صلی الله علیه وآله ـ :
💍 وَ رَأَيْتُ رَجُلاً مِنْ أُمَّتِي قَدِ اِحْتَوَشَتْهُ مَلاَئِكَةُ اَلْعَذَابِ فَجَاءَهُ صَلاَتُهُ فَمَنَعَتْهُ مِنْهُمْ.
📖 مستدرک الوسایل ، ج ۱ ، ص ۱۸۳.
💧 عبد الرحمن بن سمره مىگويد: روزى پيش پيامبر اكرم صلّى الله عليه و آله بوديم كه فرمود: شب پيش من شگفتىهايى مشاهده كردم.
💧 گفتیم: اى پيامبر خدا! چه ديدى؟ براى ما بازگوى كه جان ما و خاندان ما فداى تو باد.
💧 فرمود: ... و بعد شخصى از امتم را مشاهده كردم كه فرشتههاى عذاب او را محاصره كرده بودند.اما #نماز او نگذاشت كه آنان آسيب برسانند.
👌 گاهی پدری میخواهد به فرزندش بزند ، مادر به او میگوید چون نمازش را خوانده و درسش را خوانده او را ببخش، این گونه به او میفهمانند که این دو برای ما مهم است.
خداوند به فرشتگان عذاب می فرماید برای عذاب نزد شخص حاضر شوند و به #نماز هم می گوید بیایید و او را نجات دهد تا اهمیت این عبادت مشخص شود.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
لبم لبریز از جام حسین است
عروج نام من بام حسین است
اگر جراح قلبم را شکافد
به روی لوح دل نام حسین است
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰درگذشت سید حسین بروجردی، زعیم حوزه علمیه قم و از مراجع تقلید (۱۳۸۰ق)
▫️#سیدحسین_بروجردی در صفر سال ۱۲۹۲ق در بروجرد به دنیا آمد. وی تحصیلات حوزوی را در بروجرد شروع کرده، در ادامه به اصفهان رفت.
💠در ۲۷ سالگی از بروجرد به نجف رفت و در درس آخوند خراسانی شرکت و نه سال از محضر درس ایشان استفاده کرد. دیگر اساتید ایشان در نجف سید کاظم یزدی و شریعت اصفهانی بودند.
🔹ایشان در محضر اساتیدی چون سید محمد باقر درچه ای، میرزا ابوالمعالی کلباسی، سید محمدتقی مدرس، آخوند کاشی، جهانگیرخان قشقایی، آخوند خراسانی و سیدمحمدکاظم یزدی کسب فیض کرد.
⚡️ایشان پس از رحل اقامت در نجف، به عنوان نماینده علما برای رساندن پیام اعتراض علما به گوش رضاشاه وارد ایران شد و بعد مدتی در بروجرد ساکن شد. ایشان پس از رحلت شیخ عبدالکریم حائری، به دعوت علما در قم ساکن شد و فضلای زیادی را از فیض علم خود بهره مند کرد از جمله آیات عظام امام خمینی ، سیدمحمد رضا گلپایگانی سیدعلی سیستانی، صافی گلپایگانی، فاضل لنکرانی، مکارم شیرازی و شبیری زنجانی.
⚜️مجموعه تألیفات آیتالله بروجردی به بیش از بیست جلد میرسد و مشهورترین اثر او جامع الاحادیث است که با نظارت ایشان و همکاری بیست تن از شاگردان او که فیش نویسی آن هفت سال به طول انجامید، نگارش یافته است.
🔅وی در ۱۰ فروردین ۱۳۴۰ (13 شوال ۱۳۸۰) در سن ۸۶ سالگی درگذشت و در حرم فاطمه معصومه در قم به خاک سپرده شد. دولت به خاطر ارتحال ایشان سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
عمرم بدون تو به هدر می رود حسین
تیر فراق تو به جگر می رود حسین
ای جان پناهِ عالم و خون خدا حسین
دست مرا بگیر و ببر کربلا حسین
حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab