🔰انتخاب حضرت آیتا... العظمی خامنهای به مقام ولایت فقیه و رهبری انقلاب (۱۳۶۸)
🔹بر اساس اصل پنجم قانون اساسی، در زمان غیبت حضرت ولی عصر (عج) ولایت امر و امامت امت بر عهده فقیه عادل و با تقوی، آگاه به زمان، شجاع، مدیر و مدبر است که طبق اصل 107 عهدهدار آن میشود.
🔅 بر اساس اصل 107، پس از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی که از طرف اکثریت قاطع مردم ایران به مرجعیت و رهبری شناخته و پذیرفته شده بودند، تعیین رهبری به عهده خبرگان منتخب مردم است. رهبر منتخب خبرگان، ولایت امر و همه مسؤولیتهای ناشی از آن را بر عهده خواهد داشت.
💠با درگذشت امام خمینی در شب ۱۳ خرداد ۱۳۶۸، اعضای مجلس خبرگان شبانه برای جلسه اضطراری فراخوان شدند و مجلس خبرگان رهبری عصر روز چهاردهم تشکیل جلسه داد.
🔹 پس از بحث درباره شورایی یا فردی بودن رهبری و رد شدن رهبری شورایی (۲۰ رای موافق و ۴۵ رای مخالف) و بعد از مطرح شدن نام آیتالله خامنهای، برخی از نمایندگان از نظر امام خمینی مبنی بر صلاحیت آیتالله خامنهای برای رهبری نظام خبر دادند.
⚡️ در پی آن رأی گیری به عمل آمد و اکثریت قاطع نمایندگان مجلس خبرگان(۶۰ رای از ۷۴ رای) آیتالله خامنهای را به طور موقت به رهبری نظام جمهوری اسلامی انتخاب کردند.
🔸پس از بازنگری در قانون اساسی و انجام همه پرسی، مجلس خبرگان رهبری یک بار دیگر بر اساس قانون اساسی جدید در مورد رهبری ایشان رأی گیری کرد و اکثریت قاطع مجددا ایشان را به رهبری دائمی نظام انتخاب کردند.
حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب@safirn_gatab
🔴 ما هنوز نفس گرم امام را پشت سر کارهایمان داریم. آن اراده ی قوی و عزم راسخ، آن نگاه خدائی و حکمتآمیز به مسائل کشور و جامعه، هنوز در بین ما زنده است؛ به یک معنا #امام زنده است.
حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🖤خسته تر از من نمی توانید پیدا کنید لکن...
#امامخمینیره
حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰 بازداشت امام خميني(ره) توسط رژيم طاغوت و قيام خونين مردم مسلمان ايران (1342 ش)
🔸 در پي طرح لايحه انجمن هاي ايالتي و ولايتي در مجلس شوراي ملي در سال 1341 شمسي، امام خميني(ره) با دستگاه جبّار پهلوي به مبارزه پرداخت. اوج اين مرحله از نهضت، يورش ناجوانمردانه ايادي رژيم به مدرسه فيضيه و ضرب و شتم و كشتار طلاب و فضلاي حوزه علميه قم در دوم فروردين سال 1342 شمسي بود.
🌀 در واكنش به اعمال ننگين رژيم پهلوي، حضرت امام در عصر عاشوراي سال 42، سخنراني كوبندهاي عليه نظام شاهنشاهي ايراد نموده و از شاه و اسرائيل به شدت انتقاد كردند. به دنبال اين سخنراني افشاگرانه، آن حضرت دستگير و زنداني گرديد.
🔹 خبر دستگيري امام، به سرعت در قم و سپس در تهران و ساير شهرها انتشار يافت و موجي از نفرت و خشم عليه شاه به راه افتاد و مردم به راهپيمايي اعتراض آميز پرداختند. شاه این تظاهرات را به طرز فجیعی به خاک و خون کشاند.
⚡️ سرانجام حضرت امام پس از ده ماه از زندان آزاد شد و پس از آزادي نيز همان مسير قبلي را ادامه دادند. قيام 15 خرداد، نقطه عطفي بود در تاريخ مبارزات ملت قهرمان ايران که زمینه ساز پیروزی انقلاب اسلامی در سال1357 گردید.
💠امام خمینی در 12 خرداد 1358 در بیانیه ای درباره قیام 15 خرداد 42 فرمودند: «ملت ما نه محرم را که شاهد قتل عامهای وحشیانه جباران است، فراموش می کند و نه 15 خرداد (سال 1342) را که سرآغاز نهضت اسلامی روحانیت است» و تأکید کردند: «ملت ما این روز را عزیز می شمارد و من پانزده خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام می کنم.» و در تجمع طلاب و روحانیون و مراجع در مدرسه فیضیه فرمودند: «پانزده خرداد برای اسلام بود و به اسم اسلام بود و به مبدأیّت اسلام و راهنمایی روحانیّت و همین جمعیتها که اینجا هستند، (به وجود آمد.)
حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰درگذشت عالم و عارف نام آور شیعه؛ سید ابن طاووس(۶۶۴ق)
⚡️رضى الدين سيد على بن موسى بن جعفر معروف به #سيد_بن_طاووس در 15 محرم سال 580 ق در شهر حلّه در عراق به دنيا آمد. وى در ابتدا از محضر پدر دانشمند خود، سعدالدين ابوابراهيم ونيز جد بزرگوارش وَرّام ابن ابى فراس استفاده كرد و بعدها از افادات ديگر بزرگان حلّه، بهره ى وافى بُرد. او خود گفته یک سال مقدمات و دو سال و نیم فقه خوانده و بعد از آن از استاد بی نیاز گشته و فقط مطالعه می کرده است.
💠سيد در طول عمرش بارها به مسئولیت های دولتی فراخوانده شد اما اجابت نکرد. سال هاى پايانى عمر شريف سيد در زادگاهش سپرى شد و به تدريس و تاليف پرداخت.
🔹او از دانشمندان پر كار مسلمان به شمار مى رفت، چنانكه آثار متنوعى در علم كلام، اخلاق، فقه، حديث از او به جاى مانده است که از جمله آنها اَللُّهُوف، المَلاحِمُ و الفِتَن فى ظهور آثار الحُجّه، اقبال الاعمال، فلاح السائل و کشف المحجة است.
🔸سيدبن طاووس، شاگردان فاضلى پرورش داد كه پدر علامه حلى و علامه حلى و علی بن عیسی اربلی از آن جمله اند.
🔹در اواخر عمر سید بغداد مبتلا به فتنه مغول شد و او به خاطر امان نامه ای که از هلاکوخان دریافت کرده بود، نقیب شیعیان بود و هزار نفر از مؤمنان را به حله رساند.
◾️سید سرانجام در 5 دی القعده 664 قمری مصادف با در بغداد وفات کرد و بدن مطهرش را به نجف اشرف منتقل کرده و دفن کردند.
حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🌸🍃نماز پرفضیلت یکشنبه ی ماه ذیقعده
(معروف به " نماز توبه " ) 🍃🌸
🍃در روز یکشنبهی این ماه نمازی با فضیلت بسیار از رسول خدا صلّی الله علیه و آله روایت شده که کیفیت آن چنین است:
👈غسل کند و وضو بگیرد و دو نماز دورکعتی به نیت"نماز یکشنبه ی ماه ذیقعده"به جای آورد و در هر رکعت این سوره ها را با این تعداد بخواند:
◀️ یک مرتبه حمد
◀️ سه مرتبه توحید
◀️ یک مرتبه فلق
◀️ یک مرتبه ناس
پس از پایان چهار رکعت،هفتاد بار استغفار کرده (گفتن ذکری مانند اَستَغفِرُ اللهَ و اَتوبُ إلیه)و آنگاه یکبار ذکر"لا حول و لا قوة الا بالله"بگوید و در پایان چنین دعا کند:
«یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ»
👈برای این نماز ثواب زیادی ذکر شده از جمله: ۱.توبه اش پذیرفته و گناهانش آمرزیده شود
۲. دشمنان او در روز قیامت از او راضی شوند
۳. با ایمان میمیرد و دین و ایمانش از وی گرفته نمیشود.
۴.قبرش گشاده و نورانی شود.
۵.والدینش از او راضی گردند.
۶.مغفرت شامل حال والدین او و نسل او گردد.
۷.رزق و روزی اش وسعت پیدا کند.
۸.حضرت عزرائیل وقت مردن با او مدارا کند و به آسانی جان دهد.
✅ در یکشنبه های این ماه از این نماز پر فضیلت غافل نباشیم و برای یکدیگر دعا کنیم و در راس حوائج،تعجیل در ظهور مولایمان را بخواهیم...
🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab