فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يَوْمَ تَرْجُفُ الْأَرْضُ وَالْجِبَالُ وَكَانَتِ الْجِبَالُ كَثِيبًا مَهِيلًا ﴿۱۴﴾
روزی که زمین و کوه ها به لرزه درآیند، و کوه ها به صورت توده ای شن روان گردند!
#توضیحات_اولیه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام وقت همگی بخیر و خوش آمدید
ان شاءالله می خوایم یه کاری رو از صفر با هم شروع کنیم
امیدوارم با صبوری کمک کنید تا همگی بتونیم یه حرکت خوب رو شروع بکنیم
فعلأ تا فردا صبر می کنیم تا بقیه هم بیان عضو بشن
بعد رسماً شروع به کار می کنیم
می خوایم سعی کنیم یه تشکیلات توی ایتا ایجاد کنیم
یه تشکیلات در جهت اهداف انقلاب اسلامی و دین اسلام
می خوایم دور هم جمع بشیم و با همکاری و هم فکری و برنامهریزی و به صورت تیمی و منظم و هماهنگ سعی بکنیم مفید باشیم
هم خودسازی کنیم، هم خودمونو از نظر علمی قوی کنیم
هم جنگ نرم و پاسخ به شبهات و تبلیغ دین و...
در زمینه های فرهنگی و سیاسی و دینی و...
هم مطالبه گری و انتقاد و چنین کارهایی
«انقلاب مراحل دارد»:
https://eitaa.com/joinchat/1096614040C58d087aa74
بفرمایید
هدایت شده از سلاطین مکتبی
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 📹
⚪️ با امام زمان (عج) حرف بزن
استاد عالی 👤
هدایت شده از ندای مُنْتَظَر
🍂🍁🍂✨﷽✨ـ
ـ🍂🍁
ـ🍂
🌑 به مناسبت سالروز رحلت حضرت فاطمهٔ معصومه سلام اللّه علیها
جمعه صبح کشیک بودم. ساعت ۷ برای تحویل شیفت آمدم.
هنوز آفتاب نزده بود و در حرم دعای ندبه میخواندند. عادت من این است که به هر زائری که وارد میشود خوشآمد میگویم. پیر و جوان و کوچک و بزرگ نیز فرقی نمیکند.
خانمی حدود ۲۰ ساله از مقابلم گذشت و من گفتم: خوش آمدی خواهرم. ایشان از جلوی کفشداری داخل شد و بعد از چند دقیقه دیدم با گریه برگشت.
پیش خودم فکر کردم شاید از چیزی که گفتم ناراحت شده باشد.
گفت: چرا شما به من خوشآمد گفتید؟
گفتم خواهرم ما به همه زوار حضرت خوش آمد میگوییم.
گفت: من مشکلی داشتم که حضرت برایم حل نکرده بود و امروز آمده بودم دعوا کنم و بگویم برای چرا این مشکل من حل نمیشود؟!
وقتی خواستم از در وارد شوم و شما به عنوان نماینده و خادم حضرت یک دفعه گفتید خوش آمدی، انگار یک سطل از آب سرد روی سر من ریختند. داخل رفتم و عذر خواهی کردم و ضریح را بوسیدم.
بعد کمی با این خانم صحبت کردیم و دعا کردیم اگر صلاح است، حاجت روا شوند و اگر نه، حضرت معصومه (سلام اللّه علیها) به ایشان صبر بدهند.
از آن به بعد، در خوشآمد گویی به زائران مصرتر شدهام. گاهی انسان فکر نمیکند که یک خوشآمد گویی ساده تأثیر داشته باشد. من از این بانوی بزرگوار هر چیز خواستهام، گرفتهام.
منبع: کرامات حضرت فاطمهٔ معصومه علیها سلام از زبان یک خادم، سایت مشرق
📺 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
هدایت شده از ناصر کاوه
۲۵ آبانماه؛ سالروز حماسه خون و شهادت مردم اصفهان
لشکر ۱۴ امام حسین (ع) شهرت خطشکنی داشت که نشان شجاعت و ایمان بود و سر در اصفهان را درخشان کرده بود. شجاعتی که ریشه در یقین داشته باشد حقیقی است و در سختترین شرایط نیز از دست نمیرود. روز ۲۵ آبانماه ۱۳۶۱ پس از ۱۱ قرن که از تولد آخرین حجت خدا در کره زمین میگذشت، نشانههای صدق وعدههای قرآن و احادیث ظهور بیشتری یافت و عصر جاهلیت ثانی تاریکترین روزهای خویش را طی میکرد و این خود نشانهای دیگر بود. مگر نه اینکه فجر سایه هنگامی سر میرسد که شب کامل شده باشد؟
با تشییع پیکر مطهر ۳۷۰ شهید در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۶۱، روز حماسه و ایثار و شهادت اصفهان رقم خورد. گردانهای عزادار لشکر ۱۴ امام حسین (ع) در مناطق عملیاتی جبهههای نبرد با دستههای سینهزنی در خطوط جنگی و یگانها به راه افتادند و مروری شدند بر رخدادهای جنگهای صدر اسلام.
نجوای عزاداری برای سرور و سالار شهیدان همه جا به گوش میرسید. نیروهای عراقی که از حمله رزمندگان ایرانی در ماه محرم میترسیدند، در آمادهباش کامل بودند. در پاییز ۱۳۶۱ چند تیپ و لشکر از سپاه و ارتش از جمله لشکر امام حسین (ع) اصفهان مأموریت پیدا کردند تا در منطقه عملیاتی موسیان برای انجام عملیات محرم سازماندهی شوند.
در ساعت ۲۲ دهم آبان ۱۳۶۱، عملیات محرم با رمز یا زینب (س) در منطقه عملیاتی موسیان و شرهانی، زبیدات، جنوب شرقی دهلران در غرب عینخوش با اهدافی نظیر آزادسازی ارتفاعات حمرین در جنوب دهلران و دسترسی به امکانات نفتی داخل خاک عراق و شهرک زبیدات آغاز شد.
اهداف عملیات تا نزدیکیهای سحر تأمین شد و الحاق نیروها با موفقیت انجام شد؛ ولی در منطقه دیگر درگیری، بر اثر بارندگی و طغیان آب شکاف ایجاد شد و رزمندگان تلاش کردند تا دشمن نتواند به آن نقطه دست پیدا کند.
با روشن شدن هوا، هواپیماهای عراقی با تمام توان حمله کرده و با ریختن بمب و راکت تلاش کردند مانع ادامه عملیات شوند که در همین حین، نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران وارد صحنه شد و پاسخ مناسبی به نیروی هوایی رژیم بعث داد.
عملیات تا چهار روز ادامه پیدا کرد و با خارج کردن جاده دهلران - عینخوش به طول ۱۰۰ کیلومتر از زیر دید و تیر دشمن، تأمین امنیت شهرهای موسیان، دهلران و پادگان عینخوش، دشت اژیه و دهکدههای اطراف آن و آزادسازی کوهها، منابع نفتی موسیان، بیات و حوضچههای نفتی زبیدات، تلمبهخانه و ۷۰ قطعه چاه، تأمین امنیت قسمتی از مرز به طول ۵۰ کیلومتر و اسارت ۳۴۰۰ عراقی با موفقیت پایان یافت.
در جریان این عملیات بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان اصفهانی به درجه رفیع شهادت رسیدند. چند روز بعد در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۶۱، میدان امام خمینی (ره) اصفهان میعادگاه ۳۷۰ شهید جانبرکف شد و مردم سربلند دیار نصف جهان، پیکرهای چاک چاک عزیزانشان را بر شانههایشان تشییع کردند.
آن روز برای حضور این شهیدان در گلستان شهدای اصفهان فضای کافی وجود نداشت؛ به همین دلیل جلسهای با حضور هیئت اجرایی، ریاست دادگاه انقلاب و هیئت امنای گلستان شهدا برگزار شد و طی آن مقرر گردید با مذاکره، صاحبان منازلی که در جنوب مقبره یوشع نبی قرار داشتند به یک مجتمع مسکونی متعلق به بنیاد مسکن و هتل کوثر انتقال داده شوند.
کار انتقال و تخریب منازل با کمک جهاد سازندگی، شهرداری و مردم انجام شد و ۳۳۰ قبر برای دفن شهدای عملیات محرم آماده شد، اما رویداد دیگری در بعدازظهر همان روز اصفهانیها را در تاریخ حماسه و ایثار ایرانزمین جاودانهتر کرد.
همان مردمی که صبح جوانان رشید خود را به خاک سپرده بودند، بعدازظهر جوانان دیگر خود را راهی جبهههای حق علیه باطل کردند تا خاطره عملیات را دوباره زنده کنند. بهواسطه همین از خودگذشتگیها بود که نام اصفهان در تاریخ پرافتخار ایران و انقلاب اسلامی ماندگار شد.
حضرت امام خمینی (ره) در مورد این روز تاریخی فرمودند: «همین چند روز پیش فقط در شهر اصفهان حدود ۳۷۰ نفر را تشییع کردند، معذلک همین شهیددادهها و داغدیدهها به خدمت خود به اسلام ادامه میدهند. در کجای دنیا میتوانید جایی را مانند استان اصفهان پیدا کنید؟»
مقام معظم رهبری نیز در آن ایام طی مصاحبهای در وصف اصفهان، فرمودند: «من شنیدم در اصفهان هفت نفر از بچههای یک مادر شهید شدهاند و وی گریه نمیکند، آیا چه کسی توانسته است به او بگوید که تو که هفت فرزند و سه دامادت شهید شدهاند، بعد از اینها خانهات را هم بفروش برو پشت جبههها هم با جانت و هم با پولت کار کن؟ اصلاً کدام کلام و کدام درسی قادر است چنین روحیهای را در یک انسانی ایجاد کند؛ بنابراین اینها کار هیچ کسی نیست، بلکه فضای کار انقلاب و فضای انقلابی است که میتواند چنین معجزهای داشته باشد.»
هدایت شده از ناصر کاوه
لازم به ذکر است که👇
✍️استان اصفهان با ۲۱۸۹۷ شهید بیشترین شهید را در میان استانهای ایران دارد و شهرستان نجف آباد از استان اصفهان بیشترین سرانه شهدا در استانی هستند که با وجود سهم شش درصدی در جمعیت کشور، ده درصد از تعداد کل شهدا و بیش از ۱۱ درصد از ایثارگران و جانبازان را به خود اختصاص داده است... و در بین روستاهای کشور نیز، «روستای فردو» در نزدیکی قم با ۱۰۸ شهید، ۵۰۰ رزمنده، ۲۵۰ جانباز و پنج آزاده، به عنوان روستایی که در ایران، بیشترین شهید را در دفاع مقدس داده، مقام اول را در طول دفاع مقدس دارد...👌سایت هستهای جدید ایران در شمال قم قرار دارد و با توجه به اینکه روستای فردو در جنوب استان واقع است این نامگذاری به دلیل قرابت جغرافیایی نیست بلکه حرکتی نمادین به منظور تجلیل از مقام شهدای جنگ تحمیلی است، زیرا روستای فردو در بین روستاهای ایران بیشتر شهید در طول هشت سال دفاع مقدس را تقدیم انقلاب کرده است.