🅾 جهت دریافت جایزه 150امتیاز باشگاه کارگزاری آگاه از طرف ادمین کانال
کافی هست با لینک زیرثبت نام کنید و بعداز گرفتن کدبورسی از مزایای فوق بهرمند شوید.
✳️لینک ثبت نام کد بورسی ✳️
https://ex.agah.com/ref/AD9581/login
و کسانی که کد معاملاتی کارگزاری آگاه را دارند. ولی هنوز معرف خودشان را در باشگاه انتخاب نکردند.
✳️با مراجعه به لینک باشگاه آگاه✳️
https://bashgah.com/intro
و زدن گزینه ورود اعضاء وبا ورود به باشگاه آگاه با استفاده از کد کاربری و رمزدریافتی فرم ازکارگزاری آگاه
با ورودکردن کدمعرف من درقسمت تنظیمات باشگاه خودad9581 وتایید کنید و50هزار امتیاز دریافت کنید.
دوستانی که اعتبار نیاز دارند به قیمت مناسب موجوده. لطفا به ادمین پیام بدند.
@goolchin1
📌عقب نشینی برنت به 85 دلار
🔹آغاز معاملات روز گذشته با 86 دلار و 46 سنت
🔹 قیمت این لحظه برنت: 85,52 دلار
🔹نفت آمریکا: 82,07 دلار
#قیمت_نفت
#گره_معاملاتی
🔻 نمادهاي معاملاتي مشمول رفع گره معاملاتي
به اطلاع ميرساند؛ نمادهاي معاملاتي (#حرهشا1)، (#دتهران1) و (#شساخت1) امروز سهشنبه مورخ 1403/04/19 مشمول رفع گره معاملاتي ميباشند.
مهمترین اخبار اقتصادی روز
🔴 رئیس جمهور دستور داد از عقد قراردادهای جدید و هرگونه تعهد و عزل و نصب افراد، خودداری و ابلاغ مصوبات قبلی با هماهنگی انجام شود.
🔵 صادرات قند حاصل از شکر سفید بعد از ممنوعیت ۵ ساله با ابلاغیه جدید گمرک، آزاد شد که رویدادی مثبت برای شرکت های قندی است.
🔵 دبیر انجمن خودروسازان از آغاز تخصیص ارز به ایران خودرو و سایپا خبر داد و گفت: ابلاغ قیمت محصولات به دولت جدید بسیار ناجوانمردانه و کار سختی خواهد بود.
🔵 آخرین تغییر و تحولات مدیریتی در سازمان بورس حکایت از آن دارد با حکم معاون اجرایی سازمان بورس، حامد سنجری به عنوان مدیر فناوری اطلاعات و حمیدرضا ستوده به عنوان سرپرست مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات بازار سرمایه منصوب شدند.
🔵 دور جدید عرضه خودروهای وارداتی با ثبت نام ۳۶ محصول برای متقاضیان واجد شرایط به مدت ۶ روز در سامانه یکپارچه آغاز شد.
🔵 رئیس سازمان خصوصیسازی خواستار تسریع در فرآیند پذیرش سه پالایشگاه و دو شرکت مشمول واگذاری در فرابورس شد.
چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
https://eitaa.com/saham_goolchin1