🔰سلسله استوریهای "روایتهای انقلاب” که در ایامالله دهۀ فجر منتشر میشود، بریدههاییست از پنج گفتار انتشارات صهبا که تحت عنوان بستۀ پیشنهادی «انقلاب اسلامی» تقدیم حضورتان شد.
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۱)
روز دوازدهم بهمن امام بعد از یک هجرت پانزدهساله، يک تبعيد چهارده، پانزدهساله، در ميان بُهت و حيرت همۀ ناظران جهانى وارد كشور شد.
اگرچه در آن لحظۀ ورود، هنوز هيچچیز براى كسى معلوم نبود؛ اما امام از اولين لحظۀ ورود پيروز شد، از اولين لحظۀ ورود از طرف مردم پذيرفته شد، از اولين لحظۀ ورود همۀ خطوط اصلى سياست جمهورى اسلامى را مشخص كرد، و با اولين سخنرانى كه در بهشتزهرا در محضر شهيدان انقلاب ايراد كرد، تكليف همه را روشن كرد، و معلوم شد كه اين انقلاب چهكار مىخواهد بكند و معلوم شد كه سرنوشت اين انقلاب چيست. اعلام كرد امام كه حكومت تشكيل خواهد داد.۱۳۶۲/۱۱/۱۲
📚 گفتار فشردهای از تاریخ انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۲)
انقلاب ما که یکی از بزرگترین انقلابهای دوران انقلابها ارزیابی شد و چشم دنیا را متوجه کرد و دربارۀ آن قلمهای زیادی زده شد، بهعنوان یک انفجار عظیم در دنیا تلقّی شد. و همه دانستند که این انفجار عظیم بر پایۀ اسلام بود. ناگهان تمام رشتههای دویستسالۀ استکبار علیه اسلام را پنبه کرد.
آنهایی که میگفتند روزگارِ دین به سر آمده، دیدند که دین، یک ملت را به حرکت درآورد و یک دژ استوار استکبار را اینگونه با خاک یکسان کرد، و یک نظام انقلابی را با این شجاعت و با این اقتدار و جرئت بر سرِ کار آورد، و یک موج عظیم در دنیای اسلام، بلکه در دنیای غیراسلامی از جهان سوم و مستضعفین بهوجود آورد. ۱۳۶۷/۱۱/۱۲
📚 گفتار عصر انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۳)
اگر ما نگاه كلان به انقلاب و حادثۀ پديدآمدن جمهورى اسلامى بكنيم، جزئینگریها نمیتواند ما را گمراه كند. گاهى جزئینگرى
و نگاهنكردن مسير مستمرِ از ابتدا تا انتها، انسان را گمراه میكند؛ حتى راه را گاهى آدم گم میكند، هدف را گاهی انسان گم میكند.
نمیخواهيم بگویيم جزئینگر نباشيم؛ چرا، نگرش به جزئيات، يعنى همان برنامهريزى؛ اين را ما منكر نيستيم. برنامهريزى، نگاه به فصول مختلف و بخشهاى مختلف، يعنى جزئینگرى.
میخواهيم بگویيم اين نگاه به بخشها و اجزا و اَبعاض موجب نشود كه ما غافل بشويم از نگاه به كل. چون نگاه به كل، درسآموز است براى ما. ۱۳۸۷/۲/۱۴
📚 گفتار نگاهی کلان به انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 جهاد تبیین در سیرۀ امام باقر علیهالسلام
🔸 امام باقر بزرگترین کارش، حساسترین مسئولیتش این است که اسلام درست را، تفسیر صحیح قرآن را، احکام الهی را، احکام شرعی را برای مردم بیان کند به شیوۀ درستش.
تا آنجایی که مردم از او قبول میکردند خودش از پیغمبر نقل میکرد؛ گاهی حتی میشد که بعضیها میگفتند که تو این حدیث که از پیغمبر نقل میکنی به چه دلیل این را پیغمبر گفته؟ قبول نمیکردند ـ البته مردم که میگویم یعنی مردم غیر معتقد به امامت آن بزرگوار ـ آنوقت حضرت از جابر انصاری نقل میکرد؛ از جابر معروف، جابر انصاری، جابربنعبدالله انصاری. میگفت من از جابر شنیدم، جابر از پیغمبر شنیده، ـ چون جابر جزو صحابه بوده ـ آنوقت قبول میکردند.
با تمام تلاش، تمام علوم قرآن و علوم اسلامی و حدیث و معارف اسلامی و اعتقادات و اخلاقیات و آنچه که مربوط به اندیشۀ اسلامی و تفکر اسلامی هست در کلام امام باقر ذکر شده؛ در روایات گوناگون در میان مجامع، در جمعهای کوچک، در جمعهای بزرگ؛ شما نگاه کنید کتابهای فقه و اخلاق و حدیث را، قال الباقر، قال الباقر پشتسرهم هست. لذا نسبت به آن بزرگوار تعبیر شد باقرالعلم، شکافندۀ علم، شکافندۀ دانش..
🗒 سخنرانی در تاریخ ۱۳۶۱/۷/۲
📚 حلقات انسان ۲۵۰ساله
@sahba_nashr
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۴)
حادثۀ عظیمِ بینظیرِ تاریخىِ انقلاب اسلامی را، مردم رقم زدند. انکار نقش مردم و بیاعتنایی به حضور مردمی که، متأسفانه امروز در بعضی از نگاههای شبهروشنفکرانه، انسان مشاهده میکند، خطاست. وقتی مردم به یک سَمتی گرایش پیدا میکنند، کسانی که از این گرایش خود را منتفع نمیبینند، اسمش را میگذارند حرکت پوپولیستی و حرکت عوامگرایی! این خطاست.
انقلاب را همین ارادههای مردمی و همین حضور مردمی که متکی به ایمان آنها بود، توانست بهوجود بیاورد و به پیروزی برساند. ۱۳۸۷/۲/۱۱
📚 گفتار نگاهی کلان به انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۵)
استکبار در ایران شکست خورد، چون نهضت را نمیشناخت. درمقابلِ انقلاب هم تاکنون همواره سلاح آمریکا و استکبار کُند شده، بهخاطر اینکه انقلاب را نمیشناخته، بازهم نمیشناسد.
این تحلیلهای جهانی که از انقلاب میدهند، گاهی برای ما خندهآور است. وقتیکه نگاه میکنیم به واقعیتهای زندگی خودمان، آن تحلیلها را میخوانیم، برای ما اصلاً تمسخرانگیز و خندهآور است این مسائلی که تصویر میکنند؛ جنگ قدرت، نمیدانم مسائل دولت، مسائل جناحبندیها.
نمیشناسند انقلاب را، او را میخواهند مقایسه کنند با آنچه که در دنیای خودشان دارند و نظیرش را دیدند. و این مقایسه، مقایسۀ غلطی است. ۱۳۶۷/۱۱/۱۲
📚 گفتار عصر انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۶)
وقتىكه جامعۀ اسلامى، حقيقت زيباى اسلام و توحيد را درک مىكند، مايل است آن را به همه تفهيم كند. هيچكس هم نمىتواند بگويد كه شما چرا مىخواهيد اين چيزى را كه خودتان فهميديد به ديگران ياد بدهيد. اگر هم ما نخواهيم ياد بدهيم، بالاخره اين انديشه، اين تفكر، اين حقيقت، خودش را بر ذهن همۀ مردمى كه مايلند بدانند، تحميل خواهد كرد و بر ذهن آنها خواهد نشست. ۱۳۶۰/۱۲/۲۶
انقلاب خودش بهخودىخود صادر خواهد شد. مانند هواى لطيف بهارىست كه هرگز در يك باغ، در يك بيابان، در یک شهر زندانى نمىشود و محصور نمىشود. مثل بوى عطر لطيف گلهاى بهارىست كه بهخودىخود در فضا پراكنده مىشود. ۱۳۶۰/۱۱/۲۹
📚 گفتار صدور انقلاب
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 از کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
خلاصهای از بخش دوم: توحید
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهـبا، گروه قرارِ عصر
#بازنشر_تولیدات_شما
🔰سلسله استوریهای "روایتهای انقلاب” که در ایامالله دهۀ فجر منتشر میشود، بریدههاییست از پنج گفتار انتشارات صهبا که تحت عنوان بستۀ پیشنهادی «انقلاب اسلامی» تقدیم حضورتان شد.
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۷)
واقعاً جوان دانشمندِ مسلمانِ در جمهورى اسلامى خودش را قادر بر هر كارى میداند. این در اول انقلاب اینطور نبود.
تربیتهاى قبلى درست عكس این بود. هر كارى كه مطرح میشد، میگفتند آقا ما كه نمیتوانیم! آقا فلان چیز را بسازید، میگفتند ما كه نمیتوانیم! با فلان شعار غلط در دنیا مقابله كنیم، میگفتند آقا ما كه زورمان نمیرسد، ما كه نمیتوانیم! ما میتوانیمِ امروز، آن روز، ما نمیتوانیم بود. این، آن تربیت اخلاقى و تاریخىِ بازماندۀ از دوران گذشته است. توسَرىخورى، شنیدن زور، دیدن فسق در كسانى كه جامعه از آنها توقع عدالت و انصاف و طهارت و پاكیزهدامنى دارد، عادت شده بود! ۱۳۸۷/۲/۱۴
📚 گفتار نگاهی کلان به انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
🎞 روایت انقلاب (قسمت ۸)
ما براى یک مبارزۀ درازمدت درمقابل دشمنان این انقلاب باز هم آمادهایم. حالِ ما، حالِ آن كسانى است كه خدا دربارۀ آنها در قرآن فرمود: «وَ لَمّا رَاَى المُؤمِنونَ الاَحزابَ قالوا هَذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسولُهُ وَ صَدَقَ اللهُ وَ رَسولُهُ» ما مىدانستیم كه به ما حمله خواهند كرد، ما مىدانستیم كه ما را محاصرۀ اقتصادى خواهند كرد، ما مىدانستیم كه ما را محاصرۀ تبلیغاتى خواهند كرد؛ خط ما این را بر ما دیكته مىكرد. سیاستِ «نه شرقى و نه غربى» ما، دفاع ما از اسلام، دفاع ما از مستضعفین، دفاع ما از امتهای تحت ستم، معارضۀ ما با همۀ دستها و دستگاههای ظلم، نشان مىداد كه سرنوشت ما چه خواهد بود.
بنابراین هرچه پیش آمده طبیعى بوده و این انقلاب راه خودش را به پیش رفته. ۱۳۶۲/۱۱/۱۲
📚 گفتار فشردهای از تاریخ انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
✍️ معرفی کتاب «ولایت و حکومت»:
🔰 موضوع کتاب ولایت و حکومت «بیان مبانی حکومت در اسلام و شاخصههای کارگزاران اسلامی» است. و درحقیقت این موضوع اساسی را در امتداد مباحث کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، بیان میکند. لذا مباحث مطرح در این کتاب هم، با همان نگاه چند بُعدی و رویکرد فهم دین بهعنوان یک مسلک اجتماعی بیان شده است.
بر این اساس حکومت در اسلام، ریشه در توحید دارد و در جریان نبوّت انبیا جلوهگر شده و عینیّت پیدا کرده و با تثبیت جریان ولایت تداوم مییابد.
📖 دو فصل ابتدایی کتاب حاضر سعی دارد پیوستگی این مباحث را ترسیم کند. در فصلهای سوم تا پنجم شاخصههای حکومت الهی، و حاکمان الهی و درمقابل حاکمان طاغوتی تبیین شده. و در فصل ششم به برخی از اشکالات و شبهاتی که دربارۀ حکومت اسلامی در عصر غیبت مطرح است، پاسخ داده شده و به تبیین جایگاه والای امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی ایران در عصر حاضر پرداخته شده است.
💫 تمام مباحث این کتاب، از بیانات حضرت آیتالله خامنهای است، بهخصوص مباحثی که دربارۀ حکومت اسلامی و حاکمان الهی بهصورت سلسلهوار در خطبههای نمازجمعه در سالهای ۱۳۶۲، ۱۳۶۳ و ۱۳۶۶ بیان کردهاند.
👈 پیشنهاد میکنیم قبل از این کتاب، دو کتاب «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن» و «حلقۀ دوم انسان ۲۵۰ساله» را مطالعه کنید.
📑 مشخصات ظاهری: رقعی، ۳۹۰ صفحه
💳 برای تهیه کتاب میتوانید به کتابفروشیهای سراسر کشور و نشانیِ www.sahba.ir مراجعه فرمایید.
@sahba_nashr
🍃 همزمان با ایامالله دهۀ فجر از ویراست سوم کتاب «ولایت و حکومت» رونمایی میشود. این کتاب اولین بار در تیرماه سال ۱۳۹۱ منتشر شد و اکنون، در چهلوسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ویراست جدید کتاب ولایت و حکومت راهی بازار نشر میشود.
📖 موضوع کتاب ولایت و حکومت «بیان مبانی حکومت در اسلام و شاخصههای کارگزاران اسلامی» است. و درحقیقت این موضوع اساسی را در امتداد مباحث کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، بیان میکند. لذا مباحث مطرح در این کتاب هم، با همان نگاه چند بُعدی و رویکرد فهم دین بهعنوان یک مسلک اجتماعی بیان شده است.
⁉️ اما چرا به فکر ویرایش کتاب افتادیم؟
کتاب «ولایت و حکومت» حدود یک سال قبل از انتشار کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی» در قرآن منتشر شد. به همین دلیل، مباحث ابتدایی کتاب اشتراکِ قابل ملاحظهای با بحث ولایتِ کتاب طرح کلی داشت. پس از گذشت این سالها و اقبال و استقبال خوب مخاطبان از کتاب طرح کلی، و شکلگیری سیر مطالعاتی کتابهای صهبا، برای مخاطب کتاب ولایت و حکومت تکراری بود.
این امر، سببِ اصلیِ ویرایش کتاب و تغییرات اساسی در محتوا و سبک کتاب بوده است.
⁉️ کتاب، چه تغییراتی داشته؟
۱. خلاصهسازی و تغیر محتوای کتاب
- حذفِ بخشهای مشترک با کتاب طرح کلی و جایگزینی مباحث با سایر بیانات معظّمله.
- جداشدنِ قسمت ضمیمۀ شرح و توضیح فرازهایی از فرمان مالک اشتر. این بخش بهشکل مستقل در قالب کتابی درحال آمادهشدن است و انشاءالله بهزودی چاپ، و فایل پی.دی.اف آن برای کسانی که کتاب را تهیه میکنند، قابل استفاده خواهد بود.
۲. سبک کتاب
در چاپ قبل، مباحث بعضاً مطوّلی از بیانات مقام معظّم رهبری در پاورقیها آمده بود. در ویرایش جدید، این مباحث بازنگری شده؛ بخشهای ضروری که حین مطالعه کتاب اطلاع از آنها لازم بوده بهصورت پاورقی و به اختصار حفظ شده، و باقی موارد در قالب پینوشت تنظیم، و در انتهای کتاب قرار گرفته است.
۳. قطع کتاب
با توجه به محبوبیت و پرطرفدار بودنِ قطع رقعی بین خوانندگان کتاب، کتاب از قطع وزیری به رقعی تغییر کرده، تا راحتتر مطالعه شود.
📖 این کتاب در ۳۹۰ صفحه، در قطع رقعی در فروشگاه اینترنتی انتشارات صهبا به نشانی www.sahba.ir و کتابفروشیهای سراسر کشور موجود است و علاقهمندان میتوانند برای خرید کتاب اقدام نمایند.
@sahba_nashr
🎞 روایت انقلاب (قسمت ۹)
دربارۀ آیندۀ انقلاب حرفهای زیادی ما داریم و من بهصورت یک کلمه عرض میکنم که این انقلاب آیندهاش تضمینشده است، قطعی است، زوالپذیر نیست و هیچیک از تدابیری که دشمن تاکنون برای اضمحلال این انقلاب اندیشیده، کفایت این کار را نداشته و باز هم ندارد.
علت هم این است که انقلاب را دشمن نمیشناسد. دستگاههای تحقیق و بررسی و مراکز تحقیقاتی استراتژیک استکبار جهانی، انقلاب اسلامی را هنوز به درستی نمیشناسند. همچنانیکه نهضت اسلامی را قبل از پیروزی انقلاب نمیشناختند. ۱۳۶۷/۱۱/۱۲
📚 گفتار عصر انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
🎞 روایت انقلاب (قسمت ۱۰)
موفق بودن انقلاب بهاینمعنا نیست که یک انقلابی در ظرف چند سال بتواند بهکلی تمام بنیادهای جامعه را دگرگون کند و تمام اهدافش را پیاده کند. این یک امر خیالی است.
ظرف چند سال تحقق یافتنش رؤیایی است. قابل تحقق است، اما در بلندمدت. آنیکه برای یک انقلاب عبارت است از موفقیت، این است که در این راه حرکت کند و پیش برود و هیچ متوقف نشود و هیچ ملامتِ ملامتگری، او را به تردید نیندازد.۱۳۶۷/۱۱/۱۲
📚 گفتار عصر انقلاب اسلامی
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
📜 برای نخستین بار | انتشار یک صفحه از متن بازجویی روحانی متهم به اخلال در نظم و امنیت، آقای سید علی خامنهای (با شماره پروندۀ ۶۶۳۵۶) در کمیتۀ مشترک ضد خرابکاری در سال ۱۳۵۳
🔰 متن و تصویر بازجویی، برای نخستین بار در ویراست جدید کتاب ولایت و حکومت، منتشر، و تقدیم حضور شما مخاطبان عزیز و دوستداران مقام معظّم رهبری میشود.
متن مفصّل این بازجوییها، گنجینۀ ارزشمندی در تاریخ انقلاب اسلامی است که نکات مهمی از خباثت و همچنین هراس ایادی رژیم پهلوی از مبارزین متفکر و جریانساز؛ و در مقابل، اندیشه و روشهای مبارزاتی آیتالله خامنهای را دربَر دارد. امیدواریم با انتشار کامل آن متن، معارف نهفته در آنها به مخاطبان تقدیم شود.
❓ سؤال: دربارۀ قسمت اخیر نوشته خود که مینویسید «کلمۀ حکومت اسلامی، اگر بهمعنای اجرای قوانین اسلام در ادارات و تشکیلات حکومتی است، من و هر معتقد به اسلام، با آن موافق هستیم.» بیشتر توضیح دهید. منظور شما از حکومت اسلامی چیست؟
✔️ پاسخ: اسلام با رشوهخواری مخالف است، با تبعیض مخالف است، با همۀ کارهای مضری که به زیان جسم و روح و فکر انسانهاست، مخالف است. حکومت اسلامی هرآن حکومتی است که در ایجاد یک محیط سالم و بدون گناه کوشش کند. البته هر حکومتی، دارای دوائر و اداراتی است، دو نوع ممکن است آنها را اداره کرد، یک نوع برخلاف اسلام است و آن بدینگونه است که در آنها احقاق حق نشود، ظلم انجام گیرد و خلاصه، احکام اسلام به دست فراموشی سپرده شود. یک نوع برطبق اسلام است و آن این است که این اعمال در آن انجام نگیرد. اگر در جامعهای، اعمال دینی ممنوع شد و درمقابل، کارهای خلاف دین بهطور مجاز انجام گرفت، البته این برخلاف نظر اسلام است. ولی اگر حداقل مردم در انجام وظایف دینی آزاد بودند و ازطرف دستگاه دولت سعی و کوششی در ترویج دین و مقررات اسلامی بهعمل آمد، آن حکومت، اسلامی است. البته این نیز دارای درجات و مراتبی است؛ ممکن است حکومتی اسلامی باشد، ولی نه صددرصد. در این صورت باید اولیای امر کوشش کنند که هرچه بیشتر خود را و مردم را با اسلام نزدیک و منطبق کنند..
❓ سؤال: اظهارات و نوشتههای خود را چگونه گواهی میکنید؟
✔️ پاسخ: امضا مینمایم.
📺 کلیپ، برشی از مستند «برف و بهمن» است.
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊🏻 الله اکبر
این صدای ملت ایران است.
🇮🇷 عید انقلاب را به شما مخاطبان عزیز صهبا تبریک میگوییم.
@sahba_nashr
🎞️ روایت انقلاب (قسمت ۱۱)
ما میخواهیم کشورمان را به برکت اسلام به اوج برسانیم؛ ما میخواهیم ملت ایران را _ آنچنانکه شایستۀ این ملت است _ به نقطهای برسانیم که الگو باشد؛ نهفقط برای دنیای اسلام و ملتهای مسلمان، بلکه برای بشریت.
خب این کار بزرگیست، این راه طولانی و دشواریست. ..که به فضل الهی و به حول و قوۀ الهی، این کشور به برکت انقلاب، به برکت آیات الهی، به برکت تکیۀ بر ایمانِ به قرآن و اسلام و تعالیم ائمۀ هدی علیهمالسلام خواهد توانست بر تمام مشکلات فائق بیاید و پیش خواهد رفت و امیدواریم که انشاءالله همین باشد. ۱۳۹۵/۸/۲۶
📚 گفتار صدور انقلاب
همراه ما باشید 🇮🇷✌️
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ نقش و هدف امام جواد در زندگی ۲۵۰ سالۀ ائمۀ اطهار
🔸 دنیاى اسلام، آن روز، بخش عظیمى متوجه به امام جواد بودند و هدف امام جواد علیهالصلاةوالسلام و ائمۀ بعد از حضرت رضا تا حضرت ولىّعصر ـ سه امام ـ این بود که زمینه را آماده کنند براى شکلگرفتن یک اعتقاد تمامنشدنىِ شیعى به لزوم ایجاد حکومت علوى و قرآنى، یک تشکیلاتى درست کنند، یک طرز فکرى را در میان این تشکیلات رایج کنند، آنچنان این تشکیلات را محکم کنند، بههم پیوند بزنند که با غیبت امام عصر علیهالصلاةوالسلام، این تشکیلات متلاشى نشود؛ و این کارى بود که خلفاى آن زمان به شدت از این کار بیمناک بودند. ۱۳۶۴/۵/۲۶
📚 منتخبی از مجموعۀ اسناد حَلَقات «انسان ۲۵۰ساله»
@sahba_nashr
✂️ بریدههای منتخب شما، با موضوع امام جواد علیهالسلام
🔸 امام جواد عليهالسلام اولین کسی بود که بهطور علنی بحث آزاد را بنیانگذاری کرد. در محضر مأمون عباسی، با علما و داعیهداران و مدعیان و موجّهان، دربارۀ دقیقترین مسائل حرف زد و استدلال کرد و برتری و حقانیت سخن خود را ثابت کرد.
بحث آزاد، میراث ماست.
📚 کتاب حلقۀ دوم انسان ۲۵۰ساله
#انسان۲۵۰ساله #امام_جواد
@sahba_nashr
✂️ بریدههای منتخب شما، با موضوع نقش امام جواد علیهالسلام
🔸 این بزرگوار نشانۀ مقاومت است؛
تمام دوران کوتاه زندگی با قدرت مزوّر و ریاکار مقابله کرد و هرگز قدمی عقبنشینی نکرد.
📚 کتاب حلقۀ دوم انسان ۲۵۰ساله
#انسان۲۵۰ساله #جوادالائمه
@sahba_nashr
✂️ بریدههای منتخب شما، با موضوع نقش امام جواد علیهالسلام
🔸 امام جواد علیهالسلام، در مجلس بزم و شراب متوكل با اقدامی رسانهای جهاد بیبدیلی را اقامه میکند و با بیان هنرمندانۀ سکرات موت واحوال مرگ، خطاب به خلیفۀ عباسی، چنان مجلس را متحول و معنوی می کند که متوكل شخصاً برای امام مركب آماده میکند تا برود.
📚 کتاب حلقۀ دوم انسان ۲۵۰ساله
#انسان۲۵۰ساله #جوادالائمه
@sahba_nashr
✂️ بریدههای منتخب شما، با موضوع نقش امام جواد علیهالسلام
🔸 امام جواد میخواست به مردم بگوید که من طرفدار اسلام و طرفدار خاندان پیغمبرم. امام علیبنموسیالرضا صلواهاللهعلیه و امام جواد صلواهاللهعلیه همت بر این گماشتند که این ماسک تزویر و ریا را از چهرۀ مأمون کنار بزنند و موفق شدند.
📚 کتاب حلقۀ دوم انسان ۲۵۰ساله
#انسان۲۵۰ساله #جوادالائمه
@sahba_nashr
✂️ بریدههای منتخب شما، با موضوع نقش امام جواد علیهالسلام
🔸 درسی که حضرت جواد به ما آموخت این بود که وقتی درمقابل قدرتهای منافق و ریاکار قرار میگیریم هوشیاری مردم را برای مقابله با آنها برانگیزیم.
📚 کتاب حلقۀ دوم انسان ۲۵۰ساله
#انسان۲۵۰ساله #جوادالائمه
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 شخصیت امیرالمؤمنین
شخصیت امیرالمؤمنین از لحظۀ ولادت تا هنگام شهادت، در همۀ این ادوار، یک شخصیت استثنائی است. ولادت او در جوف کعبه است؛ که نه قبل از آن حضرت و نه بعد از آن حضرت تا امروز چنین چیزی اتفاق نیفتاده است. شهادت آن بزرگوار هم در مسجد و محراب عبادت است. بین این دو نقطه هم، همۀ زندگی امیرالمؤمنین جهاد است و صبر للَّه است و معرفت است و بصیرت است و حرکت در راه رضای الهی است.
در آغاز کودکی، دست تدبیر الهی، علیبنابیطالب را به آغوش پیغمبر میسپارد. ۱۳۸۹/۴/۵
📅 به مناسبتِ میلاد با سعادت امیرالمومنین علیهالسلام
📚 از اسناد حلقات انسان ۲۵۰ساله
@sahba_nashr
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 کتاب «برتبعید» را صوتی بشنوید
کتاب صوتی «برتبعید» که روایتیست از تبعید آیتالله سید علی خامنه ای به ایرانشهر و جیرفت در دوران اختناق پهلوی، به همت شبکۀ ایرانصدا بهصورت صوتی منتشر شده است و شما مخاطبان عزیز میتوانید این کتاب گویا را بهصورت رایگان دانلود و استفاده نمایید.
🎵 کتاب صوتی زمانهای مردۀ شما مثل مسیرهای رفتوآمد یا صف انتظار را زنده میکند. اگر درگیر کاری هستید که نیازی به تمرکز ندارد و یا چشمهایتان در طول روز بهقدری خسته میشود که نمیتوانید کتاب بخوانید، مطمئن باشید شنیدن کتاب صوتی برای شما بهترین گزینه محسوب میشود.
📥 برای مشاهدۀ کتابهای گویای صهـبا، کافیست کلمه «صهبا» را در پایگاه کتاب صوتی ایرانصدا جستجو و لیست کتابهای گویای تولیدی را ملاحظه بفرمایید.
🎼 این کتابها همچنین از سایت www.sahba.ir قابل دسترسی میباشند.
⏳ مدت زمان: دوازده قسمت، درمجموع ۴۱۹ دقیقه
🌐 لینک دانلود کتاب:
https://b2n.ir/w22622
@sahba_nashr