eitaa logo
🌹وصیت شهدا🌹
88 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
1.6هزار ویدیو
4 فایل
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹 وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ ..هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده ‏اندمرده مپنداربلكه زنده ‏اند..🌹سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹💐 https://eitaa.com/sahdah کپی:حلال #وصیت_شهدا
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2_144129481889674567.mp3
7.4M
✨خداوند حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها را " کوثر" نامید! کوثر یعنی خیر کثیر، رزق فراوان دلیل این خطاب و نامگذاری چیست؟ ✨ویژه ولادت حضرت فاطمه الزهرا سلام‌الله‌علیها ✨_🌼_✨ ❗مِنَ إلغَريبْ إلَي الْحَبيبْ❗ دلهاي منتظر و عاشق به ما بپیوندید تا با غریب ترین شخصيت عالم امام عصر ،ضرورت وچگونگی یاری ایشان بيشتر آشنا شويد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه زمینه ساز ظهور شویم؟۰۰ قسمت پانزدهم مهم ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ 🗻 جامعه شیعه هنوز که هنوزه درک از واقعه کربلا ونینوا را نکردند چرا؟۰۰۰۰ ⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⁉️امام زمان سال ۶۱ در اثر بی تفاوتی امتی به طور وحشیانه به شهادت رسید 🏮اما بعد از این همه سال که گذشته متاسفانه به این فکر نکردن که امام زمان زنده و حاضر خود را یاری کنند ( 🏮جایگاه عقلی جامعه باید رشد کند که به این دیدگاه برسند) _✨🌼__✨___ *❗مِنَ إلغَريبْ إلَي الْحَبيبْ❗* دلهاي منتظر و عاشق به ما بپیوندید تا با *غریب ترین شخصيت عالم* امام عصر ،ضرورت وچگونگی یاری ایشان بيشتر آشنا شويد. 🔒 ایجاد زمینه سازی و انقلاب جهانی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، (🔑 سید حسینی 🔑)
🌷شهید عارف کایدخورده فرزند حاجیعلی است که در روز  ۲۴ مرداد ماه سال ۱۳۷۱ دیده به جهان گشود و یک خواهر کوچکتر از خود به نام نرگس دارد. این جوان خوزستانی در سال۱۳۹۳ برای نخستین بار به سوریه اعزام رفت چند بار دیگر نیز برای دفاع از حرم اعزام شد. وی روز یکشنبه 28 آبان ماه همزمان با 30 سال 1439 هجری قمری و (ع) در مقابله با در شهر آلبوکمال استان دیرالزور سوریه به رسید و عند ربهم یرزقون شد.🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_2017780418.mp3
9.96M
منتظر: (2) ✨چه نعمتی است که پایان ندارد، و امام صادق علیه‌السلام در ابتدای دعای ندبه، اعلام می‌کند آن را برای اولیائش کنار گذاشته است؟ آیا ما نیز می‌توانیم به آن نعمت، دسترسی پیدا کنیم؟ آیا شرط و شروطی هم دارد؟ اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج ╲\╭┓ ╭⁦🌺🍂🍃 ┗╯\╲
انتظار یعنی آماده باش: ✅ *ارزش و جایگاه همت بلند در زمینه سازی ظهور* 🎤سخنران: مدیر مجموعه فرهنگی مذهبی یاوران امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف استاد *سیدحسینــــی* همت هر شخص به میزان تقوا و تبعیت شخص از معصوم زمانش میباشد و به همان اندازه نیز جایگاه خود را مشخص میکند نهایت برنامه مؤمنین تا به حال این بوده که دعای ندبه به پا کنند و به دنبال عبادت فردی باشند و یا اینکه مشکلی از مشکلات دنیایی مردم را حل کنند، تمام اینها خوب اما جایگاه اینان کجا و جایگاه شخصی که زمینه ساز ظهور است کجا؟ امام که بیایید تمام مشکلات جامعه حل شده و جامعه به تقوای تام میرسد ✅ پیشنهاد دانلود و نشر گسترده... _✨🌼__✨___ *❗مِنَ إلغَريبْ إلَي الْحَبيبْ❗* دلهاي منتظر و عاشق به ما بپیوندید تا با *غریب ترین شخصيت عالم* امام عصر ،ضرورت وچگونگی یاری ایشان بيشتر آشنا شويد.
1_1792411980.mp3
4.1M
❄️خدا شناسی بدون امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف امکان پذیر نیست 🌸توحیدی که فاقد تبعیت از ولی زمان باشد توحید نیست بلکه گمراهی است _✨🌼__✨___ *❗مِنَ إلغَريبْ إلَي الْحَبيبْ❗* دلهاي منتظر و عاشق به ما بپیوندید تا با *غریب ترین شخصيت عالم* امام عصر ،ضرورت وچگونگی یاری ایشان بيشتر آشنا شويد.
تورج پورهاشمی: 📜بخشی از وصیت نامه درمورد مادرش خداوندا! تو را سپاس که مرا از پدر و مادر فقیر، اما متدیّن و عاشق اهل بیت و پیوسته در مسیر پاکی بهره مند نمودی. از تو عاجزانه می‌خواهم آنها را در بهشتت و با اولیائت قرین کنی و مرا در عالم آخرت از درک محضرشان بهره مند فرما. تماما درس👌💌❤️ ⁉️راستی جوونای امروزی، والدین شون فقیر باشن چی میگن....؟