هدایت شده از بینش سیاسی عسلویه
🖌 یادداشت |مجتبی اسمعیل زاده
جنگ فعلی میان فلسطین و رژیم غاصب صهیونیستی در مقایسه با نبرد های پیشین میان آنان نسبتا طولانی به حساب می آید. هرچند اسرائیل علاقه دارد اتفاقات را به بعد از هفتم اکتبر مرتبط سازد و با این بهانه مشروعیتی برای نسل کشی در غزه قائل شود اما همانگونه که رهبری در دیدار با دانش آموزان به مناسبت فرا رسیدن ۱۳ آبان فرمودند: "میدان، میدان غزه و اسرائیل نیست، میدان حق و باطل است" فلذا افق پایان جنگ مصور نخواهد بود جز با پیروزی جبهه حق.
به همین علت به وضوح می بینیم که جنگ هرچه به جلوتر آمده است، گروه حماس در وضع باثبات قرار می گیرد و مدیریت جنگ از سوی جبهه مقاومت مساعدتر شده است. از سوی دیگر مردم غزه نیز پس از یک ماه کشتار بی رحمانه، التهاب و آوارگی اینک دریافته اند چگونه می توان بر شرایط جنگی غلبه کرد و محیط را برای خود، اعضای خانواده و سایر شهروندان مدیریت نموده و به تامین آب و غذا و مداوا بپردازند.
اما آنچه بیان شد همه ماجرا نخواهد بود و این جنگ علاوه بر چهره دراماتیک و وقایع تراژدیک حاوی پیام های امیدوارانه نیز می باشد. در روزهای ابتدای نبرد طوفان الاقصی، رسانه ها و شبکه های اجتماعی با پیروی از سیاست های صهیونیستی_آمریکایی سعی در کانالیزه کردن اذهان در جهان با فیلتر و تحریم اخبار و محتوای چندرسانه ای در حمایت از فلسطینیان داشتند اما با گذشت زمان شاهد قلیان وجدان های بیدار در دنیا و جدایی مردم از سیاست های دولت هایشان بوده ایم. به گونه ای که روزانه تجمعات و راهپیمایی های گسترده ای را در نقاط مختلف دنیا از جمله آمریکا، انگلیس و فرانسه در حمایت از فلسطین مشاهده می کنیم، همان کشورهایی که رهبرانشان در روزهای ابتدایی با چشمانی اشکبار به سرزمین های اشغالی آمده و با حمایت های مالی و تسلیحاتی از رژیم اسرائیل، به جنگ با جبهه حق پرداختند.
بدیهی است این موج ظلم ستیزی و معنویت خواهی در هفته های اخیر که گاهی با حضور گسترده مردمی در خیابان ها، گاهی با تولید محتوا در شبکه های اجتماعی و گاهی نیز با تلاش های دیپلماتیک در مجامع بین المللی نمایان گشته، ایمان و امید را در گروه های مقامت بارور ساخته و موجب روند اشتدادی حملات مقاومت لبنان، عراق و یمن به مواضع آمریکا و اسرائیل تا نبودی ظلم و هرآنچه منتسب به جبهه باطل است خواهد شد.
#یادداشت
#غزه
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از بینش سیاسی عسلویه
🎙 کلیپ صوتی | غزه؛ میدان حق و باطل
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر: فاجعهای که در غزّه به وسیلهی صهیونیستها و به کمک آمریکاییها و در واقع به دست آمریکاییها دارد اتّفاق میافتد، یک فاجعهی بینظیر است. در ظرف سه هفته، نزدیک به چهار هزار کودک به دست اینها کشته شدهاند! کجای تاریخ چنین چیزی را شما دارید؟ امّت اسلامی بایستی بداند قضیّه چیست، میدان را تشخیص بدهد. میدان، میدان غزّه و اسرائیل نیست، میدان حق و باطل است. میدان، میدان استکبار و ایمان است؛ یک طرف قدرت ایمان، یک طرف قدرت استکبار. البتّه قدرت استکبار با فشار نظامی و بمباران و فاجعه و جنایت پیش میآید، (امّا) قدرت ایمان بر همهی اینها به توفیق الهی غلبه پیدا خواهد کرد. ۱۴۰۲/۰۸/۱۰
🎧 بشنوید👇
eitaa.com/roshana_ir
rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از بینش سیاسی عسلویه
1238638339_1405223508.mp3
2.75M
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
🎥 #ارتباط_تصویری
🍃🌹🍃
1⃣ سردار جمشیدی، از قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیتزدایی سپاه
2⃣ و سردار بابااحمدی، معاون بسیج مساجد و محلات سازمان بسیج مستضعفین
✅ موضوعات: طرح اهدای جهیزیه و ازدواج آسان
🕓 زمان: سهشنبه ۱۶ آبان ماه؛ ساعت ۱۶
⭕️ در کانال ایتا و روبیکای بسیج مساجد و محلات به آدرس:
🆔️ @basijmasajed_ir
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۴بازی خلاقانهی جهاد تبیینی
⭕️ قابل اجرا در کلاس و فضاهای کوچک
♨️ محورهای محتوایی بازیها:
❇️ آشنایی با نمادهای مقاومت #فلسطین
❇️ تاریخچه جبهه مقاومت، از سنگ تا موشک
❇️ معرفی جنایتهای اسرائیل و حامیان آن
#طوفان_الاقصی
بابازی، باشگاه نوآوران بازی
دریافت بازیها
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این آقاااا نمیذاره!!!!
آفرین به این جوون آفرین به جهاد تبیینش👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حسینیه نزنن ول کن نیستن 😂
حوزه مقاومت بسیج آمریکا، پایگاه کاخ سفید
هدایت شده از k.abbasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای جالب مهدی رسولی درباره سخنان سید حسن نصرالله
🆔@Isaar_Mag
هدایت شده از k.abbasi
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلمی جدید از نبرد نفسگیر نیروهای قسام با صهیونیستها
🆔@Isaar_Mag
هدایت شده از سربازان گمنام
🔴شمار شهدای غزه از 10 هزار نفر گذشت
🔹سخنگوی وزارت بهداشت در غزه:
شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به غزه به 10022نفر افزایش یافت. اشغالگران در ساعات گذشته 19 کشتار علیه غیرنظامیان مرتکب شدند که ۲۹۲ شهید برجا گذاشت.
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114