#زندگی_مشترک
سلام و عرض ادب و خداقوات.
بنده دوسال است که عروسی کردم، ما حدود یکسال عقد بودیم،در دوران عقد خیلی مشکل حادی نداشتیم، اما بعد عروسی مشکلات خیلی بروز پیدا کرد، نگاه بنده و شوهرم به زندگی مشترک متفاوت است، بنده علاقه زیادی به مسافرت، گردش، صحبت کردن و هرگونه تفریح دونفره دارم، اما ایشون به این موارد علاقه خاصی نشان نمیدهند و در موارد زیادی هم لجبازی دارند و تنهایی تصمیم میگیرند و به علاوه ابراز محبت خیلی خیلی کمی دارند، بنده از این اخلاقها بسیار اذیت و ناراحت میشوم و اعتراض کردن بنده را همواره غر زدن حساب میکنند و این موارد باعث دعوا بین ما شده و بنده نمیدانم چگونه باید با این مشکلات را حل کنم، ایشون به عیچ وجه حاضر نیستند به پیش مشاور بیایند، امیدوارم بنده را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان.
🍃🌸 پاسخ استاد پوراحمد
#عقد
#نامزدی
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
••———*💕*~💕~*💕*———••
🖤@sahele_aramesh313🖤
46.mp3
2.06M
#زندگی_مشترک
🍃🌸 پاسخ استاد پوراحمد
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
••———*💕*~💕~*💕*———••
🖤@sahele_aramesh313🖤
❤️
🔰حفظ حریم شخصی در دوران #عقد و ازدواج
تلفن های گاه و بیگاه نامزدتان آزارتان می دهد. دوست دارید به گوشه گوشه زندگی اش سرک بکشید و بدانید کی، کجاست و چه کاری می کند. آنقدر دوستش دارید و برای با او بودن هیجان زده اید که نمی توانید یک لحظه تنهایش بگذارید. صدای زنگ خطر را نمی شنوید؟ شما با این کار همسر آینده تان را از همین امروز از دست خواهید داد!
✅حریم شخصی در روابط دو طرفه چیزی است که نمی توان از آن چشم پوشید. حریم شخصی یعنی فضایی که شما به آن نیاز دارید تا تنها باشید، بتوانید در خودتان فرو بروید، برای امور شخصی تان وقت بگذارید یا با دوستان تان و هر چیزی که مربوط به دنیای فردی شما است تنها باشید.
✅حد و مرز حریم شخصی را خصوصیات فردی شما، درونگرایی و برونگرایی و الگوهای خانوادگی تان مشخص می کند. حریم شخصی می تواند شامل اتاق یا کمد شخصی و وسایلی مثل موبایل و لپ تاپ و... هم باشد. یعنی شما یا نامزدتان احساس کنید برای حفظ فردیت تان نیاز دارید چیزهایی داشته باشید بدون آنکه درباره آنها به کسی توضیح دهید.
🔺مسلم است که منظورمان روابط خارج از چهارچوب و... نیست. منظورمان آن چیزی است که به شما «آرامش در خلوت بودن» را می دهد.
👈فضای کم و فضای زیاد
برخی افراد، فضای شخصی کمی نیاز دارند. می توانند همه چیزشان را با دیگران به اشتراک بگذارند، هیچ رازی در دل نگه نمی دارند. همه لوازم شما را لوازم عمومی تلقی می کنند. درباره مسایل خصوصی همه افراد می توانند نظر بدهند و... در خانواده این دسته از آدم ها، همه از مسایل هم خبر دارند و همه می توانند در خلوت یکدیگر سرک بکشند. در مقابل افرادی هم هستند که زبانشان به راحتی باز نمی شود. دوست دارند گهگاهی با خودشان خلوت کنند. «کیف من»، «کتاب من»، «موبایل من» و هر چیز شخصی را با پسوند «من» به زبان می آورند و در یک کلام، حفاظی دور خودشان دارند که باید به آرامی به آن نزدیک شوید. در خانواده این افراد مرزها مشخص تر، سفت و سخت تر و حریم ها محکم تر است. طوری که آدم ها می توانند برای خودشان رازهای شخصی داشته باشند و از مشکلاتشان با بقیه صحبت نکنند.
✅✅داشتن حریم شخصی به معنی پنهان کاری نیست. موضوعاتی که افراد در حریم شخصی شان محفوظ می دارند الزاما موارد «مگو» و خلاف شرع و عرف و اخلاق نیست. صرفا مسایلی است که دوست دارند فقط خودشان از آن باخبر باشند. بنابراین، باید بتوانید میان افراد تو دار و افراد پنهانکار مرز قایل شوید
به طور کلی افراد درونگرا نیاز بیشتری به فضای شخصی دارند و آنهایی که در خانواده هایی با مرزهای پررنگ تر بزرگ شده اند، عادت کرده اند اوقات و مکان هایی برای خودشان داشته باشند. آنها سخت تر با دیگران «ما» می شوند و همیشه چیزهای کشف نشده ای دارند که ممکن است کم کم برای شما رو کنند.
✅چطور به او نزدیک شویم؟
اگر نامزد شما جزو افرادی است که نیاز زیادی به فضای شخصی دارد، اولین شرط این است که به حریم شخصی افراد احترام بگذارید. سوال پیچش نکنید و مدام شکوه سر ندهید که چرا من را به خلوتت راه نمی دهی؟ چرا با من نیستی و با دیگران وقت می گذرانی؟ چرا بدون من به ورزش یا خانه پدر و مادرت می روی و... اجازه دهید خودش مسایل را برای شما تعریف کند و خودش کم کم شما را به حریمش و دنیای خصوصی اش راه دهد.
او را با دیگران مقایسه نکنید و از او نخواهید خیلی زود به مفهوم ما برسد. برای این اشخاص همیشه بخشی از وجودشان مربوط به خودشان است و به محض احساس خطر به این بخش ناشناخته و شخصی پناه می برند. مثل لاک پشتی که به لاکش بخزد.
#نامزدی #عقد
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
••———*💕*~💕~*💕*———••
🖤@sahele_aramesh313🖤
#ترفند
کاهش شوری خیارشور
اگر پس از تهیه خیارشور بلافاصله متوجه شوری آن شدید، مقداری آب جوشیده سرد شده به آب خیارشور اضافه کنید تا شوری آن گرفته شود. اما اگر پس از رسیدن خیارشور، متوجه شوری آن شدید، دو روش برای کم کردن شوری خیارشور وجود دارد که در ادامه به شرح آن میپردازیم.
۱. شستن خیارشور قبل از مصرف، تا حدی باعث کم شدن میزان شوری خیارشور میشود.
۲. بهترین روش این است که آب خیارشور را خالی کنید و روی خیارها آب جوشیده سرد شده بریزید تا روی آنها کاملا با آب پوشانده شود. سپس اجازه دهید خیارشور چند ساعت ( یا یک روز) در آب بماند تا شوری آن کم شود.
🖤@sahele_aramesh313🖤
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
#آموزش_پیتزای_ماکارونی 😋
این غذا قطعا پر طرفدار میشه 😍 چون هم ماکارونی رو همه دوست دارن و هم پیتزا خواهان زیاد داره 😍
فکر کن یه تهدیگ ماکارونی با قطر ۲ سانت بهت بدن 🤪😋 وااااای عالیه 🤩
مواد لازم برای ۱ پیتزای ۲ نفره
۳۰۰ گرم ماکارونی
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱/۲
پنیر پیتزا رنده ۳۰۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
سیر ۴ حبه
ادویه مواد :
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
اویشن ۱ ق چ
ادویه ماکارونی :
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
پودر سیر ۲ ق چ
اویشن ۲ ق چ
.
حتما این غذای خوشمزه رو بپزید ، عاااالی شده بود 😋
🖤@sahele_aramesh313🖤
#خاطرات_شهدا
💠همسرشهید:
خاطرم هست ڪہ یڪ روز وقتے بہ خانه برگشت بہ من گفت ڪہ خیلی نگرانم
چرا ڪہ یڪ نفر ازمن ڪمڪ خواست ومن نتوانستم بہ او ڪمڪ ڪنم.
🔷 توراخدا برای من دعاکن شهید بشم
تادستم براے ڪمڪ بہ دیگــران باز باشد.
🔶 من همـ باخنده بہ اوگفتمـ :هرڪس مے میرد مے گویند دستش ازدنیا ڪوتاه شده درحالے ڪہ انگـار براے شما دستتان براے ڪمڪ باز مے شود
درجواب این موضوع گفت: •|شهدا عند ربهمـ یرزقون هستند ودستشان براے ڪمڪ بازمے شود|•
#شهیدمدافعحرمـ
#شهیدصدرزاده
#اسمتومصطفاست
🌺🌺🌺🍃🍃🌺🌺🌺
🖤 @sahele_aramesh313🖤
#همسرداری
#مردها_چگونه_ناراحت_میشوند
❌نشانه های ناراحت شدن یک مرد از همسرش...
۱. ممکن است کم حرف شود یا منزوی گردد.
۲. ممکن است خودش را با کار مشغول کند.
۳. تا می تواند دیر به خانه می آید.
۴. مثلث سازی با عضو دیگری از خانواده. مثلا" صمیمی و دمخور شدن با فرزند یا ائتلاف با او.
۵. حتی وقتی که کارش در بیرون منزل تمام می شود، به بهانه های مختلف؛ بنزین زدن، رسیدگی به ماشین، پرسه زدن در خیابان(وقت کشی) یا با دوستان و ...؛ در اینجا هدف اصلی دیر آمدن به منزل است.
۶. ارتباط چشمی برقرار کردن با همسر کم می شود.
۷. شوخی های مبتنی بر صممیمت کاهش پیدا می کند.
۸. تشکر و قدردانی از همسر کاهش پیدا می کند.
۹. دیر یا زود خوابیدن، جدا خوابیدن و ...
۱۰. کم محلی به یکدیگر و حتی تحقیر دیگری و ...
💢این نشانه و نشان های بسیار دیگری بیانگر اختلال سیستمی در خانواده است. وقتی زن و شوهر با هم کوک هستند، میزان و کیفیت گفت و گوها، بازی ها، خنده ها، ارتباطات مستقیم و بی واسطه، ابراز خواسته ها، توجه به نیازهای یکدیگر و حتی خانواده، گذارندن وقت بیشتر با خانواده(حضور بیشتر)، برنامه ریزی برای با هم بودن ها و ... بیشتر و نمایان تر است و نشاط و پویایی های خانوادگی جاری و ساری است.
😊پس مراقب زندگی زناشویی مان باشیم. زندگی زناشویی همانند یک گل زیبا و خوشبو، حساس و نیازمند توجه و رسیدگی است آن را جدی بگیریم و برایش سرمایه گذاری کنیم.
🌺🌺🌺🍃🍃🌺🌺🌺
🖤 @sahele_aramesh313🖤
#همسرداری
چند توصیه در مورد #ابراز_احساسات :
✅ وقتی #احساسات_منفی خود را ابراز می کنید از جملاتی استفاده کنید که با «من» شروع میشود نه «تو». اگر بجای استفاده از جملاتی مثل: «تو همیشه به پیامکهای من جواب میدادی و حالا هیچوقت این کار را نمیکنی»، از جملاتی نظیر این استفاده کنید: «من احساس تنهایی میکنم وقتی به پیامکهای من جواب نمیدهی»، اوضاع خیلی بهتر میشود.
✅ وقتی همسر شما غمگین است، به او بگویید برایتان مهم است که بدانید او چه احساسی دارد.
✅ وقتی #همسر شما #احساسات منفیاش را بروز می دهد، نشان دهید که آنچه او میگوید را به دقت شنیدهاید. به جای اینکه به سادگی بگویید: «متأسفم» میتوانید بگویید «من متوجه شدم که می گویی ناراحتی چون... ». شیوه دوم #همدلی بسیار بیشتری را نشان می دهد.
🌺🌺🌺🍃🍃🌺🌺🌺
🖤 @sahele_aramesh313🖤