❇️ #تفسیر_خوانی قرآن کریم
هر روز یک آیه
تفسیر نور – استاد محسن قرائتی
سوره #نساء
#نساء_162
* لَكِنِ الرَّ سِخُونَ فِى الْعِلْمِ مِنْهُمْ وَالْمُؤْمِنُونَ يُؤمِنُونَ بِمَآ أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَآ أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ وَالْمُقِيمِينَ الصَّلَو ةَ وَالْمُؤْتُونَ الزَّكَو ةَ وَ الْمُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْأَخِرِ أُوْلَئِكَ سَنُؤْتِيهِمْ أَجْراً عَظِيماً
ولى راسخان در علم از یهود و مؤمنان، به آنچه بر تو و آنچه پیش از تو نازل شده است ایمان دارند. و به ویژه برپا دارندگان #نماز، و اداكنندگان #زكات، و ایمان آورندگان به خدا و قیامتند. بزودى آنان را پاداش بزرگى خواهیم داد.
*از اینكه بارها در قرآن جمله ى «و ما انزل من قبلك» آمده و یك بار هم عبارت «من بعدك» نیامده است، خاتمیّت دین اسلام را مى توان فهمید.
در حدیث آمده است: آنكه زكات نمى پردازد، نمازش قبول نیست. پیامبرصلى الله علیه وآله نیز نمازگزارانى را كه اهل پرداخت زكات نبودند، از مسجد بیرون مى كرد. و به فرموده ى قرآن، نمازگزار واقعى بخیل نیست. «اذا مسّه الخیر منوعاً، الاّ المُصلّین»
👈 با نصب نرم افزار زیر با ما در این دوره ی تفسیر خوانی همراه شوید 👇
https://cafebazaar.ir/app/com.ghadeer.tafsirnour
⏺کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
برنامه ی #نهج_البلاغه_خوانی
#نهج_البلاغه_خطبه_104
در سال 36 هجرى وقتى امام علیه السلام به سوى شهر بصره حركت مى كرد در صحراى ربذه هنگامى كه برخى از حجّاج بيت اللّه نيز به سخنان آن حضرت گوش فرا مى دادند ايراد فرمود .
❇️ بخش دوم: ثبات قدم در اسلام
👈 و ايْمُ اللَّهِ لَقَدْ كُنْتُ مِنْ سَاقَتِهَا حَتَّى تَوَلَّتْ بِحَذَافِيرِهَا وَ اسْتَوْسَقَتْ فِي قِيَادِهَا، مَا ضَعُفْتُ وَ لَا جَبُنْتُ وَ لَا خُنْتُ وَ لَا وَهَنْتُ. وَ ايْمُ اللَّهِ لَأَبْقُرَنَّ الْبَاطِلَ حَتَّى أُخْرِجَ الْحَقَّ مِنْ خَاصِرَتِهِ.
*️⃣ به خدا سوگند من در دنباله آن سپاه بودم، تا باطل شكست خورد و عقب نشست، و همه رهبرى اسلام را فرمانبردار شدند. در اين راه هرگز ناتوان نشدم، و نترسيدم، و خيانت نكردم، و سستى در من راه نيافت. به خدا سوگند درون #باطل را مى شكافم تا #حق را از پهلويش بيرون كشم.
http://farsi.balaghah.net/محمد-دشتی/ترجمه
👌 شرح این خطبه ی نورانی را (با عنوان زیر) " اینجا " بخوانید: 👇
👈 شکم باطل را مى شکافم و حق را بيرون مى آورم!
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_14
#دعای_چهاردهم_صحیفه_سجادیه
#انواع_ظلم
#ظلم_در_قرآن_36_عنوان 21
#حسرت_ظالمان_دنيا_آخرت
❇️ ستمگران و #ظالم ها در دنيا و آخرت بر اثر اعمال ناشايسته و اخلاق سوء دچار #حسرت و اندوه مىشوند، حسرت و اندوهى كه دائمى و هميشگى است و علاجى ندارد:
*انَّ الَّذينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ امْوالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبيلِ اللّهِ فَسَيُنْفِقُونَها ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذينَ كَفَرُوا الى جهنّم يُحْشَرُونَ» «توبه 23»
مسلماً كسانى كه كافرند، اموالشان را هزينه مىكنند تا مردم را از راه خدا بازدارند، و به زودى همه اموالشان را [براى جلوگيرى از گسترش اسلام] خرج مىكنند؛ سپس [اين عمل] براى آنان مايه حسرت و ندامت مىشود [زيرا خواهند ديد كه ثروتشان را از دست دادهاند و اسلام هم گسترش يافته] و آن گاه مغلوب مىشوند، و آنان كه كافرند به سوى دوزخ گردآورى خواهند شد.
*وَ انْذِرْهُمْ يَوْمَ الْحَسْرَةِ اذْ قُضِىَ الْامْرُ وَ هُمْ فى غَفْلَةٍ وَ هُمْ لايُؤْمِنُونَ» «مریم 39 »
و آنان را از روز حسرت- آنگاه كه كار از كار بگذرد- بترسان، در حالى كه آنان در بىخبرى [شديدى] هستند و ايمان نمىآورند.
*وَقَالَ الَّذِينَ اتَّبَعُوا لَوْ أَنَّ لَنَا كَرَّةً فَنَتَبَرَّأَ مِنْهُمْ كَمَا تَبَرَّءُوا مِنَّا كَذلِكَ يُرِيهِمُ اللّهُ أَعْمَالَهُمْ حَسَرَاتٍ عَلَيْهِمْ وَمَا هُمْ بِخَارِجِينَ مِنَ النَّارِ» «بقره 167»
و آنان كه [به جاى خدا از پيشوايان شرك و كفر] پيروى كردند، گويند: كاش براى ما بازگشتى [به دنيا] بود تا ما هم از آنان بيزارى مىجستيم، همان گونه كه آنان از ما بيزارى جستند. خدا اين گونه اعمالشان را كه براى آنان مايه اندوه و دريغ است، به آنان نشان مىدهد و اينان هرگز از آتش بيرون آمدنى نيستند.
👈ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه ، ج 7 ، ص: 146
#چهاردهم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
✳️ « ستمگران و #ظالم ها در دنيا و آخرت بر اثر اعمال ناشايسته و اخلاق سوء دچار #حسرت و اندوه مىشوند، حسرت و اندوهى كه دائمى و هميشگى است و علاجى ندارد
وَ انْذِرْهُمْ يَوْمَ الْحَسْرَةِ اذْ قُضِىَ الْامْرُ وَ هُمْ فى غَفْلَةٍ وَ هُمْ لايُؤْمِنُونَ - مریم 39 »
👤استاد حسین #انصاریان در شرح آخرین فقرات دعای #چهاردهم ( اینجا )
#انواع_ظلم
#ظلم_در_قرآن_36_عنوان
#دعای_چهاردهم_صحیفه_سجادیه
#چهاردهم
#ظلمت_نفسی
#حسرت_ظالمان_دنيا_آخرت
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
🌸پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:
الظَّفَرُ بِالجَزمِ و الحَزمِ
پيروزى، در گرو اراده قاطع و دورانديشى است
📍 میزان الحکمه جلد۶ صفحه ۵۲۶
🆔 @sahife2
🌺 #ولادت
مظهر صبر و شکیبایی
و تجسم عینی علم و عفاف
نوه پیامبر اکرم صل الله
دخت علی و زهرا علیهما السلام
اخت حسن و حسین علیهما السلام
عمه ی بزرگوار
امام سجاد
امام باقر
امام صادق
امام کاظم
امام رضا
امام محمد تقی
امام علی نقی
امام حسن عسگری
و آقا #امام_زمان
علیهم افضل الصلوات و السلام
حضرت #زینب کبری علیها سلام
و روز #پرستار
مبارک باد
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2