#عید_غدیر #طرح_نذر_نان_علوی
ارْزُقْنِی مُوَاسَاةَ مَنْ قَتَّرْتَ عَلَیهِ مِنْ رِزْقِک بِمَا وَسَّعْتَ عَلَی مِنْ فَضْلِک وَ نَشَرْتَ عَلَی مِنْ عَدْلِک وَ أَحْییتَنِی تَحْتَ ظِلِّک
روزیم کن که مواسات کنم با فقیران که رزقشان تنگ نمودى به وسعتى که از فضل و کرمت به من عطا کردى تا عدالت تو را منتشر گردانم و مرا زنده بدار در سایه عنایتت
🔹گروه سجادیه در نظر دارد به مناسبت ایام عید غدیر خم به کمک شما مومنین با کرامت و سخاوتمند( طرح نذر نان علوی )
با اجاره نانوایی جهت توزیع نان صلواتی در بین نیازمندان و عموم مردم را داشته باشیم .
🔹لذا عزیزانی که تمایل به مشارکت دارند،مشارکتهای خود را به حساب زیر واریز نمایند:
شماره حساب 6104337827518190
به نام زینب سیاهکالی مرادی
(مقدارمبلغ واریزی و اینکه برای کدام طرح می باشد برایمان ارسال کنید)
#نشر_حداکثری
آدرس کانال در:
ایتا
@sahifehsajjadieh1
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/EbTQSEMM3l064L5J8bEK1e
ماه ذی الحجه
عجب ماهی است چون عسل شیرین!🍯
در اوج زیبایی گویی زمین و زمان رنگ دیگری به خود می گیرد این ماه را خیلی دوست دارم همچو ساحل دریا پر از آرامش و پر از عظمت است
ماهی که ابتدای آن با پیوند آسمانی♥️ کوثر و حیدر بنای خانه ولایت رقم می خورد
ماهی که با آمدنش سراسر عطر ولایت است .
کم کم به مشام دل عطر غدیر می رسد عاشقانه برای ورودش لحظه شماری می کنم
ماه پر عظمتی است که دو سند حقانیت اهل بیت علیهم السلام در آن رقم می خورد
ماه ولایت، ماه عاشقانه ها،💗ماه پیوند آسمانی،💞 ماه جان رسول الله، 😍ماه پاکی ها، ماه رسیدن تا خدا، ماه خالص شدن ها، ماه آب و آیینه...
چه حس خوبی است قدم زدن دراین ماه همراه شدن با لحظه های آن
با لحظه ای که دست کوثر در دست مولا قرار می گیرد🥰
با لحظه عرفه و نجواهای عاشقانه اش
با عید قربان اوج بندگیش 😊
با غدیر اوج عاشقانه های ولایت اش
با مباهله ، جان رسول الله ، حقانیتش😍
لحظه لحظه ی این ماه با عظمت گوارای وجودتان و ان شاء الله سرشار باشید از انس گرفتن و دل و جان سپردن به اهل بیت نبوت و امامت.
سالروز ازدواج 💐بانوی دو عالم فاطمه الزهرا با مولا امیرالمومنین ، جان رسول الله علی بن ابی طالب 💐را به تنها یادگار باغ ولایت مولا صاحب الزمان ارواحنافداه و همچنین به تمام شیعیان و محبان باغ ولایت و امامت تبریک می گویم.🌹
التماس دعا
#ذی_الحجه
#عاشقانه_ها
#سالروز_ازدواج_علی_فاطمه
#عرفه
#عید_قربان
#عید_غدیر
#روز_مباهله
#حقانیت_اهل_بیت
#ولایت
#امامت
#تبریک_تبریک
@sahifehsajjadieh1
به مناسبت عید غدیر خم گروه سجادیه
حلقه معرفتی به صورت مباحثه پیرامون مهم ترین نکات مطرح شده در خطبه غدیر برگزار می کند:
زمان یکشنبه26/ 04/ 1401 ساعت ۱۷:۳۰
مکان متعاقباً اعلام می شود
نکته: مطالعه ترجمه خطبه غدیر برای دوستان شرکت کننده الزمی است (pdf خطبه غدیر، برای مطالعه در کانال همگام با صحیفه تا ظهور بارگذاری می شود)
برای شرکت در حلقه و هماهنگی آن روز لطفا نام و نام خانوادگی و شماره همراه خود را تا روز جمعه ۲۴ تیرماه به ادمین های کانال همگام با صحیفه تا ظهور ارسال کنید.
به قید قرعه به دو نفر از عزیزان شرکت کننده در حلقه معرفتی، هدیه ای تقدیم می شود.
آدرس کانال در:
ایتا
@sahifehsajjadieh1
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/EbTQSEMM3l064L5J8bEK1e
همگام با صحیفه تا ظهور
🌸🍃🌸
#جرعه_ای_از_بیکرانه_ها
باسلام به همراهان عزیز و مهربان جرعه ای از بیکرانه ها
در بحث جایگاه منتظران و وظایف آنها برای جامعه سازی بر محور صحیفه سجادیه در مباحث قبل به ۱۲ مبحث پرداختیم اما مبحث مهم دیگری در نگاه صحیفه سجادیه برای جامعه سازی باید مورد توجه قرار داد،بحث #اقتصاد است.
👌از مفاهیم در ذیل عناوینی چون مالکیت حقیقی خدا؛ فقر و لزوم حمایت از فقرا؛ روزی رسانی خدا، نعمت های خدا دادی و خزانه پایان ناپذیر او؛ اقتصاد، صرفه جویی و نفی اسراف و اتلاف؛ کار و کسب روزی حلال و قناعت و نفی حرص و طمع، در صحیفه سجادیه می توان به اهمیت بحث اقتصاد در زمینه سازی ظهور پی برد.
امابحث اقتصاد خود از مواضع گوناگونی قابل بحث است:
👈۱.سامان دهی اقتصادی
جامعه برای پیشرفت و تکامل نیاز به هزینه دارد بنابراین بقا و تکثير ثروتهاي سودمند عمومي، در ميان جامعه ديني، جزو وظايف همه است. یکی از ابعاد مقاومت همین توانمندی مالی است
قرآن کریم سوره نساء آیه ۵ مال را مایه قوم شمرده است
👌حفظ دين و فرهنگ و مظاهر ديني و هم چنين گسترش و تبليغ آن، نيازمند قدرت مالي و اقتصادي است. اعضاي جامعه ديني و منتظر ظهور بايد بکوشند با کار حلال، به توانگري دست يابند و آن را، در خدمت نشر دين خدا و آرمانهاي والاي انساني به کار گيرند.
👈۲.در اقتصاد سه هدف مهم وجود دارد:
✅الف.استقلال اقتصادي به معناي خودکفايي جهان اسلام و بينيازي از کفار است.
✅ب.عدالت اقتصادي بدين معناست که مقوله اقتصاد، چه در بخش توليد و چه در بخش توزيع، از خطوط کلي عدالت پيروي ميکند. یعنی اموال در دست ثروتمندان نگردد به نیازمندان نیز برسد و جامعه از نظر اقتصادی به تعادل برسد
✅ج.رشد اقتصادي يا افزايش توليد ناخالص ملي نيز از اهداف مهم اقتصادي است. اما آنچه در همه اينها مهم است رعايات عدالت و ارزشهاي اسلامي است
👈۳. رفاه اقتصادی
در منطقه اسلامی برخلاف مناطق الحادی که برپایه استثمار و سلطه گری است،باید رفاه اقتصادی با محوریت ایمان به خدا و دستورات الهی باشد
پس شاخصه اقتصادي جامعه منتظر امام عصر بر پايه ايمان و تقواست و اگر جامعه بخواهد به رونق اقتصادي برسد بايستي با محوريت ايمان و تقوا باشد.
@sahifehsajjadieh1
🌸🍃🌸
يُسْرِعُنِى إِلَى التَّوَثُّبِ عَلَىٰ مَحارِمِكَ مَعْرِفَتِى بِسَعَةِ رَحْمَتِكَ وَعَظِيمِ عَفْوِكَ، يَا حَلِيمُ يَا كَرِيمُ، يَا حَىُّ يَا قَيُّومُ، يَا غافِرَ الذَّنْبِ، يَا قابِلَ التَّوْبِ.
شناختم از رحمت گسترده و بزرگی عفوت، به من در تاختن بر محرّماتت شتاب میدهد! ای شکیبا، ای گرامی، ای زنده، ای به خود پاینده، ای آمرزنده، ای توبه پذیر.
#سید_الساجدین
#سحر
#دعای_ابوحمزه_ثمالی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
@sahifehsajjadieh1
🌸🍃🌸
📝رابطه دعا ماثور و میانه روی در خواسته و آرزو
اسباب و علل مادی فرامادی:
خداوند برای هر چیزی اسباب و عللی قرار داده است که در بحث قبل گفتیم این اسباب و علل یا #مادی است یا #فرا_مادی است.
مثلا زمانی که انسان بیمار می شود اسباب مادی اینکه خدا طبیب قرار داده است و راه را معرفی کرده است انسان به طبیب مراجعه می کند، اما گاهی این اسباب نتیجه می دهد گاهی نتیجه نمی دهد. این طور نیست که همه مقاصد به وسیله ابزارها و وسایل مادی برای انسان قبال دسترسی باشد.
👈خداوند یک اسباب دیگر یعنی اسباب و علل فرا مادی را هم قرار داده است که از جمله اسباب و علل فرامادی دعا، توسل است. که آن بر اساس نیت، معرفت، یقین، حسن ظن، اضطرار و اموری از این دست شکل میگیرد و در کنار آن اسباب مادی به کار گرفته می شود.
گرچه نباید در اجابت دعاها عجله کرد ولی گاهی دعاها در ظاهر اجابت نمی شود، که ممکن است شرایط اجابت دعا نباشد یا وجود مصالح بالاتر مانع آن می شود.
👈ولی مطمئنا هر دعایی دستاوردهایی دارد از جمله دستاوردهای #معنوی و #معرفتی و #اخلاقی را به همراه دارد و 👌کسی که با دعا انس دارد به برکات فراونی می رسد.
#صحیفه_سجادیه
#تربیت_نفس
@sahifehsajjadieh1
🌸🍃🌸
أَنْتَ الَّذِي أَحْصَيْتَ كُلَّ شَيْءٍ عَدَداً ، وَ جَعَلْتَ لِكُلِّ شَيْءٍ أَمَداً ، وَ قَدَّرْتَ كُلَّ شَيْءٍ تَقْدِيراً .
تویی که هر چیز را به شمار آوردی و برای هر چیزی مدّت قرار دادی و هر چیز را به خوبی اندازه گرفتی.
#نجوای_دل
#عرفه
#صحیفه_سجادیه
#دعای_چهل_و_هفتم
@sahifehsajjadieh1
🌺🍃🌺
آیت الله محمد تقی مصباح یزدی:
حقیقت دعا توجه به بارگاه حضرت معبود است و براى مؤمنان نوعى معراج روحى و معنوى به حساب مىآید.
دعا فقط تلفّظ پاره اى كلمات و مراعات برخى آداب خاص نیست. حقیقت و روح دعا #توجه_قلبى انسان به خداوند عالم است و👌 قوّت این توجه به میزان معرفت و محبت انسان به خداوند بستگى دارد
@sahifehsajjadieh1
🌺🍃🌺
🌸🍃🌸
#حق_المالِ
وَ أَمَّا حَقُّ الْمَالِ فَأَنْ لَا تَأْخُذَهُ اِلاَّ مِنْ حِلِّهِ وَ لاَ تُنْفِقَهُ اِلاَّ فِی حِلِّهِ وَ لاَ تُحَرِّفَهُ عَنْ مَوَاضِعِهِ وَ لاَ تَصْرِفَهُ عَنْ حَقَائِقِهِ وَ لاَ تَجْعَلَهُ اِذَا کَانَ مِنَ اللَّهِ اِلاَّ اِلَیْهِ وَ سَبَباً اِلَى اللَّهِ وَ لاَ تُؤْثِرَ بِهِ عَلَى نَفْسِکَ مَنْ لَعَلَّهُ لاَ یَحْمَدُکَ وَ بِالْحَرِیِّ أَنْ لاَ یُحْسِنَ خِلاَفَتَهُ فِی تَرِکَتِکَ وَ لاَ یَعْمَلَ فِیهِ بِطَاعَهِ رَبِّکَ فَتَکُونَ مُعِیناً لَهُ عَلَى ذَلِکَ أَوْ بِمَا أَحْدَثَ فِی مَالِکَ أَحْسَنَ نَظَراً لِنَفْسِهِ فَیَعْمَلَ بِطَاعَهِ رَبِّهِ فَیَذْهَبَ بِالْغَنِیمَهِ وَ تَبُوءَ بِالاِْثْمِ وَ الْحَسْرَهِ وَ النَّدَامَهِ مَعَ التَّبِعَهِ وَ لا قُوَّهَ اِلاَّ بِاللَّهِ .
حق مال و دارایى آن است که آن را جز از راه حلال به دست نیاورى و جز در مورد حلال، مصرف نکنى و بیجا به کار نبرى. و مالى که از طرف خداوند است، جز در راه او و براى نزدیکى به خدا هزینه نکنى مبادا آن را در اختیار کسى قرار دهى که خلاف طاعت خدا مصرف کند، و تو معین او در گناه باشى. و بر تو سزاوار است که با مالى که در اختیار تو است ترک اطاعت خدا نکنى، تا به جاى تو میراث بماند که آن را به نحو احسن مصرف کند، او ثواب ببرد و تو حسرت و پشیمانى و تو نیز در این کار به او کمک کرده باشى وهیچ نیرویى جز نیروى خدا نیست.
#سید_الساجدین
#رساله_حقوق
@sahifehsajjadieh1
🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا باقرالعلوم
🎥 من برات بمیرم که این روزها قبر تو ندارد زائر😭
دلم در مدینه زائر شد
عزای حضرت باقر شد
گشته پرپر گل یاسمن
تسلیت حجت بن الحسن
سالروز شهادت جانسوز نهال گلشن دین، نور دیده زهرا آغاز گر نهضت علمی شیعه ، سپهر دانش و بینش و املاء کنند صحیفه سجادیه و یادگار کربلا امام محمد باقر علیه السلام را خدمت مولا سید الساجدین علیه السلام و مولا صاحب الزمان ارواحنافداه و همچنین به تمام شیعیان و محبان حضرتش تسلیت می گوییم🖤
#شهادت
#امام_محمد_باقر
#آجرک_الله_یا_سید_الساجدین
#آجرک_الله_یا_بقیه_الله
#تسلیت_تسلیت
@sahifehsajjadieh1