eitaa logo
حقیقت ناب
1.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
5.1هزار ویدیو
457 فایل
سوالات دینی خود در جنبه های مختلف دینی. یافتن پاسخ سوالات فقهی طبق نظرمراجع تقلید، انتقادات و پیشنهادات سازنده ی خود در مورد مطالب کانال، ومطالب زیبا و آموزنده تان، با آیدی زیر👇 @Sajadi82 درارتباط باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
💧☀️💧☀️💧 ✅پرسش: اگر زيارت عاشورا را بدون صد لعن و صد سلام بخوانيم يعني يک بار لعن و يک سلام، باز هم فضيلت دارد؟ آيا ثوابش نصف ميشود؟ 🌺پاسخ: در قسمت پاياني زيارت عاشورا يك فقره مشتمل بر لعن قاتلان و ستمگران و مخالفان اباعبداللَّه (علیه السلام) است كه با "اللهم العن اول ظالم..." شروع مي‏شود . فقره دوم مشتمل بر سلام بر سيدالشهدا و فرزندان و اصحاب او است كه با "السلام عليك يا ابا عبداللَّه و علي الارواح التي حلت بفنائك..." شروع مي‏شود . 👈در روايت آمده هر يك از اين دو قسمت صد مرتبه خوانده شود، ثواب كامل و فضيلت تامّه زيارت عاشورا را كه برابر است با ثواب هزار حج و هزار عمره و هزار بار جهاد در راه خدا ، از آن كسي است كه زيارت را آن گونه كه مأثور و دستور است، بخواند . به آن چه مي‏خواند، ملتزم باشد . 🌸 كساني كه اين زيارت را به طور مختصر مي خوانند و لعن ها را فقط يك بار مي گويند، گر چه ثواب عظيم مي برند (ان شاء الله) ولي ثوابي كه وعده داده شده ،به تمام و كمال براي كساني است كه تكرار را رعايت كنند. 💥البته اگر كسي وقت نداشته باشد و هر يك از اين دو قسمت را با نيت صد مرتبه بخواند و بعد از خواندن هر يك از آن دو قسمت بگويد: "مأة مرّة" يعني (100 بار) يا يك مرتبه كه خواند بگويد "و تسعاً و تسعين مرّة" يعني (به اضافه 99 بار ديگر) ، اميد آن است كه خداوند ثواب كامل را به او عنايت نمايد. 🍀 صاحب "قرّة المهج" مي‏نويسد: در پاورقي كتاب "شفاء الصدور" ج 1، ص 110 از كتاب "مشحون" به سندش از اميرالمؤمنين (علیه السلام) نقل مي‏كند كه حضرت فرمود: "كسي كه زيارت عاشورا (مشهوره) را بخواند ،سپس يك دفعه بگويد: "اللهم العنهم جميعا تسعا و تسعين مرّة" مانند كسي است كه صد مرتبه گفته و اين براي كساني كه وقت ندارند، فوزي است عظيم.(1) 💥بنا به حديث منقول از نبي مكرم اسلام(ص) ارزشمندترين عمل، عملي است كه با مشقت (2) انجام گيرد. ✍️بنابر اين عملي كه اساس و ريشه آن صحيح باشد ، انسان براي انجامش هر قدر مشقت بيش تري را تحمل كند، از ثواب و فضيلت بيش تري برخوردار مي‏گردد. مولي شريف شيرواني از امام هادي نقل مي كند كه لعن را يك بار كامل بگويد : آن گاه 99بار بگويد : اللهم العنهم جميعا . در سلام هم يك بار آن را به طور كامل بگويد و بعد 99بار بگويد :« االسلام علي الحسين و علي علي بن الحسين و علي اولاد الحسين و علي اصحاب الحسين »مثل اين است كه تمام صد لعن و صد سلام را گفته باشد . (3) پي نوشت ها: 1 . جواد بن عباس كربلائي، قرة المهج، ص 127. 2 . "احمزها" يعني قوي‏ترين و محكم‏ترين. 3 . زيارت عاشورا و آثار شگفت آن . سيد علي موحد اصفهاني ،ص 121.
رحمت پدرانه امام زمان(علیه السلام) حجت الاسلام عالی.mp3
2.12M
💠رحمت پدرانه ی امام زمان علیه السلام 💠حجت الاسلام عالی
🔰نظم تکنیک جهان و خطرات پیشرو ✍️ رضا داوری اردکانی 🔸در ‌صد سال اخیر جنگها و بلایا در نظر، و اروپایی تفاوت آشکار داشته است تا آنجا که چشم‌انداز پیشرفت پدیدآمده در قرن هه به‌تدریج پوشیده و پوشیده‌تر شد و بالاخره در اندیشه امید به آینده‌ نظم کنونی جهان، دیگر جایی ندارد. گویی در این جهان معنای زندگی گم شده است و مردمان با سودای گذران عمر در دلخوشند و احیانا آن ‌را نشان کمال آدمی می‌دانند. با اینکه شعر، ادب و فلسفه معاصر ابتلای ما را به این توهم بزرگ و خطرناک گوشزد می‌کند، کمتر به ‌آن پرداخته می‌شود یا با آنها تفنن می‌کنند. 🔹زمانه‌ ما بیشتر دانستن و کمتر اندیشیدن است. در این زمان به تبدیل شده و اطلاعات جهان را پر کرده است و کار جهان با این اطلاعات که به صورت کالا درآمده و خرید و فروش می‌شود، می‌گردد. مردمان هم با آن خو گرفته‌اند و خو می‌گیرند و نمی‌پرسند چرا زمانه چنین شده است و آدمی به کجا می‌رود؟ 🔸وقتی گفته شود که زمان، زمان فکرکردن نیست؛ به معنی متداول مراعات نشده است؛ زیرا تفکر به ‌معنی حساب‌بری و مصلحت بینی، جربزه داشتن و حتی و جستجوی دلایل وجود دارد و بیش از همیشه نیز در کار است. علم، و دولت الکترونیک هم هست؛ اما کسی نمی‌پرسد این جهان چیست و سرانجامش چه می‌شود و کمتر به این می‌اندیشند که وقتی همه نیروهای طبیعت که شیرة آن ‌را کشیده‌اند، چه بر سر آدمی می‌آید و آنها در برهوت خاک و افلاک و اخلاق چه خواهند کرد؟ 🔹 از آغاز و انجام و به‌سر بردن در «اکنون تهی» امری عادی است و در نظر کسانی به عین کمال تلقی می‌شود. وقتی علم به کالای مصرفی تبدیل می‌شود، اختیارش دیگر در دست دانشمندان و دانشگاه‌ها نیست و معلوم نیست که تا چه اندازه در جهت تأمین صلاح بشر قرار دارد. اکنون بزرگ‌ترین کارگردان‌های ، قدرت‌های نظامی و شرکت‌های چندملیتی هستند که رقم بزرگ بودجه‌ پژوهش را آنها تأمین می‌کنند و پژوهش را به راه و سمتی که مسائل و منافع آنها را تأمین کند، می‌برد. 🔸چون علم قدرت است، کشورها و ملتها در رقابت با هم به کار علم وارد شده‌اند. گویی بازار هم به این بازار بازمی‌گردد. نه اینکه این مسابقه را دانشمندان و برای توسعه و پیشرفت علم طراحی کرده باشند! نمی‌گویم که علم از دست دانشمندان خارج شده و در دست قدرت‌های سوداگری قرار گرفته است. پژوهش کار دانشمندان است، اما به این هم باید اندیشید که مسائل علم از کجا می‌آید و چگونه طرح می‌شود و پژوهشی که در بازار دادوستد می‌شود، چه مصارفی می‌تواند داشته باشد؟ 💢متأسفانه جهانی که «فکر» نمی‌کند و گاهی حتی خطر نزدیک به پیدا را نمی‌بیند و به جای اندیشیدن به خطر، شکوه و شکایت می‌کند و همچنان می‌گوید بگذار علم به پیش برود، بر سر جهان و آدمی هرچه می‌خواهد، بیاید! البته به عصر قبل از تکنولوژی نمی‌توان بازگشت، اما باید اندیشید که تکنیک ما را کجا می‌برد و آیا می‌تواند شر بلایایی مثل را از سر آدمی رفع کند؟
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چگونه به نزدیک شویم؟ 🌸بیانات استاد تحریری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
31 روز تا عید ولایت رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند: «یَقُولُ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ: وَلاَیَةُ عَلیِّ بْنِ أبی طالِبٍ علیه السلام حِصْنی، فَمَنْ دَخَلَ حِصْنی أمِنَ مِنْ عَذابی»؛ ولایت و امامت علی بن ابی طالب علیهما السلام دژ مستحکم من است. کسی که داخل دژ من شود از عذاب من در امان است. ( الأمالی للصدوق، ص ۳۰۶ مناقب آل أبی طالب علیهم السلام، ج ۲، ص ۲۹۶) شیعیان را شد ولای بوتراب چون دژ مستحکم ِ یوم الحساب هر کسی که وارد آن دژ شود در امان باشد ز هر گونه عذاب
الحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا سلامتی‌وتعجیل‌درأمرفرج‌مولانا حضرت‌بقية‌الله‌الاعظم‌ روحی‌وأرواح‌العالمین‌لتراب مقدمه الفداء صلوات
🔅🔅🔅 📌 نگاشت 14 : پیام ها ی تفسيری آیه 2 سوره اعلی ✅الَّذِي‌ خَلَقَ‌ فَسَوَّى‌ 🔹«سَوَّی»: موزون و منظّم و آراسته و پیراسته کرد. نظم و نظام بخشید. هرچیزی را آماده کاری کرد که برای انجام آن آفریده شده است. ✅1 - خداوند آفریننده تمامى موجودات (الذى خلق) بیان نکردن مفعولى خاص براى «خلق»، بیانگر تعمیم است و به آفرینش تمام مخلوقات نظر دارد. ✅۲ - خداوند، آفریده هاى خویش را کامل و به دور از هرگونه کاستى و اضافات، قرار داده است. (فسوّى) تسویه و تعدیل، به یک معنا است (مصباح) و اعتدال هر چیز، به دور ماندن آن از افراط و تفریط است. ✅۳ - برابرى همه مخلوقات، در داشتن ابزار وجودى خاص خویش* (فسوّى) 🔹«تسویه» - آن گونه که از «مقاییس اللغة» استفاده مى شود - ایجاد اعتدال بین دو چیز است. براساس این معنا جمله «سوّى» دلالت دارد که خداوند در اعطاى شرایط مناسب با وضعیت هر یک از مخلوقات، تبعیض روا نداشته و این گونه نیست که از ابزار لازم براى وجود برخى، بکاهد و یا افزون تر از ظرفیت وجودى برخى دیگر، به آنها عطا کند; بلکه به همه نگاهى برابر داشته است. ✅۴ - نبودن افراط و تفریط در ساختار مخلوقات، دلیل لزوم تسبیح خداوند و اعتراف به دور بودن او از هر عیب و نقص (سبّح اسم ربّک ... الذى خلق فسوّى) وصف «الذى ...»، 🔹بیانگر علت تسبیح است و حرف «فاء» در «فسوّى» دلالت دارد که غرض اصلى از توصیف خداوند با جمله «خلق فسوّى»، بیان تسویه است و ذکر خلقت، به عنوان مقدمه براى بیان تسویه مى باشد. ✅۵ - باور به خالقیت خداوند و کمال بخشى او، زمینه ساز تسبیح نام او و پرهیز از همراه ساختن آن با هرگونه وصف نامناسب است. (سبّح اسم ... الذى خلق فسوّى) ✅۶ - آفریدن و نظام دادن به جهان هستى، اقتضاى ربوبیت خداوند است. (ربّک ... الذى خلق فسوّى) ✅۷ - تکامل تدریجى پدیده هاى هستى (خلق فسوّى) حرف «فاء» در «فسوّى» ممکن است براى بیان ترتیب معنوى باشد، در نتیجه هر موجودى پس از آفریده شدن، وارد مرحله تسویه و تعدیل مى شود. 🌿🌿🌿 🔰در رساندن سخن حق و پایبندی به آن استقامت بورزیم و ثابت قدم باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚽️ شناخت حريف⚽️ 👌مجموعه کلیپ 🏆 ✅ به قلم يكي از لوازم موفقيت در فوتبال شناخت حريف، قابليتا، تواناييا و ترفنداي اونه و تا سرمربي و به تبع او بازيكنا به اين شناخت و مقابله با او مجهز نباشن چه بسا ممكنه اسير تاكتيكا و ترفنداي تيم مقابل بشن. دوران غيبت امام زمان هم زمان نبرد دو گروه حق و باطله و اگر منتظران ظهور و غلبه حق بر باطل به دشمن آگاهي كامل نداشته باشن و بصيرت خودشونو تقويت نكنن حتماً در دام دشمنان دين و امام زمان میفتن.
💎قرآن برای عمل کردن است 🌺قرآن برای عمل کردن است. قرآن برای فهمیدن و اندیشیدن است. اینهمه در دنیای اسلام گرفتاری برای چیست؟ چرا امت اسلامی با این عظمت ضعیف است؟ چرا؟ چرا برادران مسلمان در سراسر دنیا دلهایشان و دستهایشان با هم نیست؟ چرا؟ ✨مگر این قرآن نگفته است: «و اعتصموا بحبل اللَّه جمیعا و لاتفرّقوا»؟ مگر این قرآن نفرموده است که: «و للَّه العزّة و لرسوله و للمؤمنین»؟ چرا امت اسلامی عزتی را که شایسته‌ی اوست، امروز در دنیا ندارد؟ چرا؟ چرا ما در علم عقبیم؟ در جایگاه سیاست و تدبیر مسائل جهانی، چرا امت اسلامی عقب است؟ 💥علت این است که به قرآن عمل نمیکنند؛ علت این است که قرآن - برخلاف ادعاهای ما - معیار و محور معرفت و عمل ما نیست. هر مقداری که به قرآن عمل کنیم، همان قدر اثرش را خواهیم دید. 📚بیانات مقام معظم رهبری ‌در دیدار جمعی از قاریان در تاریخ ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
📌با چه کردند؟ 🌞روزی امام محمد (ع) به یکی از خود به نام "ابن‌ذر" فرمودند: ای ابن ذرّ! یکی از احادیث ما اهل بیت(ع) را که دریافت كرده‌ای، بازگو کن. ابن ذر گفت: حضرت (ص) فرمودند: من در میان شما دو به یادگار میگذارم كه یكی بزرگتر از دیگری است: خدا و اهل بیتم؛ اگر به آن دو چنگ زنید، هرگز نخواهید شد. امام محمد باقر(ع) فرمودند: ای ابن ذرّ! اگر (ص) را در دیدار كردی و او از تو پرسید: بعد از من در حقّ ثقلین چه كردی؟!؛ به او چه می‌گویی؟ ابن ذرّ به شدت گریست و گفت: ثقل (قرآن) را كه از هم دریدیم و ثقل (اهل‌بیت) را كشتیم. 📚کشی، رجال، ج۲، ص۴۸۴.
✅ از کلمات حاج شيخ 👈 اگر آدمى يك اربعين به رياضت بپردازد، اما يك از او قضا شود، نتيجه آن اربعين هَبآءً مَنْثوراً خواهد گرديد. 👈 بدان كه در تمام عمرم تنها يك روز قضا شد، پسر بچّه‏ اى داشتم آن روز از دست رفت، سحرگاه مرا گفتند: كه اين رنجِ فقدان را، به علّت فوت مستحقّ شده‏ اى، اينك اگر شبى تهجّدم ترك گردد، صبح آن شب انتظار بلايى مى ‏كشم. 📚برگرفته از کتاب پاسداران حریم عشق (تالیف آیة الله سعادت پرور ره)🌱