eitaa logo
حقیقت ناب
1.2هزار دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
457 فایل
سوالات دینی خود در جنبه های مختلف دینی. یافتن پاسخ سوالات فقهی طبق نظرمراجع تقلید، انتقادات و پیشنهادات سازنده ی خود در مورد مطالب کانال، ومطالب زیبا و آموزنده تان، با آیدی زیر👇 @Sajadi82 درارتباط باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
🍀🌟🍀🌟🍀 ✅پرسش: آیه32و33سوره مبارکه نور که راجع به ازدواج هست را توضیح دهید اگر خدا وعدهٴ غنا داده است، ديگر دستور به خويشتن‌داري براي چيست؟ 🌺پاسخ: «وَأَنكِحُوا الْأَيَامَى مِنكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ إِن يَكُونُوا فُقَرَاء يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ»؛ بى‏ همسران خود و غلامان و كنيزان درستكارتان را همسر دهيد اگر تنگدستند خداوند آنان را از فضل خويش بى‏ نياز خواهد كرد و خدا گشايشگر داناست .(1) 🌱«وَلْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يَجِدُونَ نِكَاحًا حَتَّى يُغْنِيَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ ...»؛ و كسانى كه [وسيله] زناشويى نمى ‏يابند بايد عفت ورزند تا خدا آنان را از فضل خويش بى‏ نياز گرداند ...(2) 🌸آنچه از این دو آیه شریفه بدست می آید، وظایف جوانان مجرد و نیز والدین و اولیاء آنها بویژه اولیاء دختران است. در یک آیه می فرماید که اگر تنگدستید و نمی توانید ازدواج کنید، عفت بورزید و خود را آلوده به گناه نکنید و در آیه دیگر می فرماید بی همسران را همسر دهید اگر تنگدستند امید است خدا از فضل خود آنان را بی نیاز کند که خداوند گشایشگر داناست؛ واسع است، یعنی گشایش می دهد و علیم است یعنی می داند به چه کسی، چه مقدار، چه زمان و چقدر بدهد . 💥آنچه معمولا در خصوص این دو آیه مورد سوال است این است که تلقی به این می شود که این دو آیه با هم متناقضند؛ یعنی اینکه اگر خداوند وعده به غنی کردن در صورت فقر داده، دیگر چرا کسی که توان مالی ندارد، عفت پیشه کرده و صبر کند؟ خب ازدواج کند، تا بر اساس این وعده، غنی شود. ✍️در صورتیکه دو آیه با هم متناقض نیستند (در واقع بر اساس قوانین منطق، ابزار تناقض در این دو آیه وجود ندارد تا حکم به تناقض آن دو شود) در یکی می فرماید: اگر ندارید، عفت پیشه کنید و آلوده دامن نشوید تا خداوند از فضلش غنیتان کند و در آیه دیگر توصیه میکند به دیگران، یعنی خطاب آیه به اولیاء و والدین است که حالا اگر کسی با وجود عفت پیشگی، نکاح برای او لازم شد اما تنگدست بود و به خواستگاری دختری آمد، صالح بود (والصالحین من ..) والدین دختر، صرفا به دلیل فقر مالی، او را رد نکنند. درواقع در یک آیه توصیه به جوانان مجرد تنگدست، و درآیه دیگر توصیه به خانواده ها و والدین است . 👈این تقریبا چکیده و خلاصه ی توضیح استاد جوادی آملی ذیل این دو آیه بود ر.ک: تفسیر سوره نور، جلسه 20.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️ مجری ﺍز "محمد علی کِلی " میپرسه چرا خانومت دﺍره!؟⁉️ جوابی تامل برانگیز!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ، مشاور امنیت ملی آمریکا در دولت کارتر: با صدام برای بمباران شیمیایی ایران همکاری کردیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓آقایان مسئولین اجرایی، حد یقف این تورم و گرانی ها کجاست؟ 👈حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد؛ نماینده ولی فقیه در استان خوزستان: 🔻انقلابی ها در مطالبات تان داشته باشید که یک مسئول: سوار یک ماشین کذایی [ شود ] ممنوع است. خانه های کذایی ممنوع است. ثروتهای باد آورده ممنوع است. ❓مگر می شود از حقوق 10 میلیون تومانی کاخ های آنچنانی ساخت؟
🌹 🌹🌹 🌹🌹🌹 🌸 انگيزه های «خيانت» پرسش⁉️ انگيزه های «خيانت» و دست اندازی به امانت چیست❓ ✍️پاسخ اجمالی: افرادی بر اثر ضعف ايمان، عدم توجه به قدرت خداوند و چيره شدن حرص و طمع، به عواقب خیانت بی توجهی کرده و آن را بر امانت ترجيح می دهند. امام صادق(ع) می فرمايد: «هر كس امانتى را ادا كند هزار گره از گره هاى آتش دوزخ از گردن او گشوده می شود، پس در اداى امانت تعجيل كنيد، چرا كه ابليس يك صد نفر از دستيارانش را مأمور گمراهی امانت دار می کند». آن حضرت سرچشمه هاى خيانت را بسيار متنوع دانسته و براى دور ماندن و رهایی از آن، هشدار داده اند. ✍️پاسخ تفصیلی: https://makarem.ir/maaref/fa/article/index/415625/انگيزه-های-«خيانت» 🌹 🌹🌹 🌹🌹🌹
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* 🎥سفارشات حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در مورد اهمیت و آثار نماز یکشنبه ماه ذی‌القعده 🗓 تاریخ: ۱۳۹۵/۵/۱۷ ⏱ زمان: ۴ دقیقه 📥 حجم: ۱۰ مگابایت 📿 روش خواندن این نماز را در لینک زیر ببینید: eitaa.com/nasery_ir/3794
حقیقت ناب
* #کلیپ_تصویری #ذی_القعده #توبه 🎥سفارشات حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در مورد اهمیت و آ
🔹فضیلت این نماز: براى این نماز روایتى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نقل شده و در فضیلت این نماز آمده است که، هرکس آن را بجا آورد توبه اش پذیرفته مى شود و گناهانش آمرزیده مى گردد و سبب برکت براى نمازگزار و خانواده اش خواهد بود، و در روز قیامت کسانى که از او طلبى و یا حقّى دارند، از وى راضى گردند و با ایمان از دنیا مى رود و قبرش براى او وسیع و نورانى گردد و پدر و مادرش از او راضى شوند، و آنها نیز مورد مغفرت خداوند قرار گیرند، ذریّه او نیز بخشیده شوند و روزى او وسیع گردد. فرشته مرگ به هنگام مردن، با او مدارا کند و به آسانى جانش را بگیرد. 🔸کیفیت نماز: رسول خدا(صلى الله علیه وآله) کیفیّت نماز را این گونه بیان فرموده اند: در روز یکشنبه غسل کند و وضو بگیرد و چهار رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام) در هر رکعت، سوره «حمد» یک مرتبه، سوره «قل هو الله» سه مرتبه و سوره هاى «فلق» و «ناس» را یک مرتبه بخواند. و بعد از نماز هفتاد مرتبه استغفار کند، سپس بگوید: لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلاَّ بِاللهِ الْعَلىِّ الْعَظیمِ آنگاه بگوید: یا عَزیزُ یا غَفّارُ، اِغْفِرْلى ذُنُوبى وَذُنُوبَ جَمیـعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ، فَاِنَّهُ لا یَغْفِرُالذُّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از اذکار مأثوره
حدیث 1️⃣ ْ أَبَانُ بْنُ عُثْمَانَ وَ هِشَامُ بْنُ سَالِمٍ وَ مُحَمَّدُ بْنُ حُمْرَانَ عَنِ الصَّادِقِ ع قَالَ: ❇️عَجِبْتُ لِمَنْ فَزِعَ مِنْ أَرْبَعٍ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى أَرْبَعٍ 1️⃣عَجِبْتُ لِمَنْ خَافَ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ‏ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ 2️⃣وَ عَجِبْتُ لِمَنِ اغْتَمَّ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‏ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ‏ 3️⃣وَ عَجِبْتُ لِمَنْ مُكِرَ بِهِ كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِباد فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا 4️⃣وَ عَجِبْتُ لِمَنْ أَرَادَ الدُّنْيَا وَ زِينَتَهَا كَيْفَ لَا يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ- ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ فَإِنِّي سَمِعْتُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا- إِنْ تَرَنِ أَنَا أَقَلَّ مِنْكَ مالًا وَ وَلَداً. فَعَسى‏ رَبِّي أَنْ يُؤْتِيَنِ خَيْراً مِنْ جَنَّتِكَ‏ وَ عَسَى مُوجِبَةٌ .. الأمالي( للصدوق) ؛ مجلس دوم،حدیث 2، ص6 🔰🔰ترجمه🔰🔰 🌺🌺امام صادق (ع) فرمود ❇️ در شگفتم از كسى كه از چهار چيز بهراسد چگونه به چهار چيز نگرايد 1️⃣در شگفتم از آنكه بترسد چرا نگرايد بگفته حق (آل عمران 173) بس است ما را خدا و چه خوب وكيلى است كه شنيدم خدا دنبالش فرمود با نعمت خدا و فضل او بازگشتند و بد نديدند 2️⃣و در شگفتم براى آنكه غمنده است چگونه نگرايد بگفته او نيست معبود حقى جز تو منزهى براستى من از ستمكارانم كه شنيدم خداى عز و جل دنبالش فرمايد نجاتش داديم از غم و همچنين نجات دهيم مؤمنان را 3️⃣در شگفتم از آنكه نيرنگش بازند چرا نگرايد بگفته حق (غافر- 44) كار خود بخدا واگذارم زيرا خدا بندگان بينا است زيرا شنيدم خدا دنبالش فرمايد نگهداشتش خدا از كردارهاى بد آنچه نيرنگ زدند، 4️⃣در شگفتم از كسى كه دنيا و زيورش خواهد چرا نگرايد بگفته او (كهف 39) آنچه هست كه خدا خواهد نيست توانى جز بخدا زيرا شنيدم خداى عز و جل دنبالش فرمايد اينكه بينى من از تو كمتر مال و فرزند دارم اميد هست كه پروردگارم بمن بدهد بهتر از باغت و اميد بخدا نتيجه مثبت دارد.
هدایت شده از احکام خمس
♦ با سلام، باغ کوچکی داریم که درختان آلو دارد، هنگامی که میوه های باغ رسیده بودند جمع آوری نشدند و الان پس از گذشت سال خمسی میوه ها که بر سر درختان خشک شده است جمع آوری شده اند. آیا خمس به این میوه ها تعلق می گیرد یا خیر، اگر متعلق خمس است باید چه زمانی محاسبه شود؟ میوه های رسیده یا میوه های خشکی که الان جمع آوری شده است؟ 🔵 پاسخ حجت الاسلام و المسلمین فلاح زاده: بسم الله الرحمن رحیم سلام علیکم و رحمت الله نسبت به میوه های باقیمانده و اضافه آمده هرچند ممکن است آن موقع به آن نیاز داشتند اما نچیدند و باقی ماند، سر سال خمسی هر مقداری که باقی مانده است، و لو سر درخت باشد یا چیده باشند و آورده باشند خمس دارد و به قیمت فعلی هم حساب کنند و یک پنجم را به عنوان خمس بپرازند. موفق باشید و السلام علیکم و رحمت الله
1_15349028.mp3
2.74M
👆👆 🎤 سخنان ماندگار و به یاد ماندنی سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی 🌷شادی ارواح شهداء صلوات 🕊 💐💐💐💐💐💐💐💐 💥💥 💥💥 نکته 9⃣ 🌻پیامبر گرامی اسلام(ص) در روز غدیر به مردم هشدار داد که: پس بپرهیزید از اینکه با او [علی(ع)] مخالفت کنید و گرفتار آتشی شوید که ✨وقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ؛آتش‌گیره آن مردم و سنگ‌ها هستند✨ و برای کافران آماده شده است. (1) 📖خداوند در قرآن می‌فرماید: ✨يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْليكُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَة؛ اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد خود و خانواده خويش را از آتشى كه آتش‌گیره آن مردم و سنگ‌ها هستند، نگه داريد✨ (2) ✅ نه تنها ما وظیفه داریم که ولایت امیرالمؤمنین(ع) را بپذیریم، بلکه باید این ولایت را در خانواده نهادینه کنیم. ا✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️ا 📚 (1) الاحتجاج، ج‏1، ص60. (2) تحریم: 6. 🌻 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم