فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️سخنان شگفت انگیز شیخ عدنان، مفتی وهابي عربستانی درباره ی امام حسین (ع) و سرگردانی مجری در برنامه تلویزیونی!
ضمنا در ترجمه زیرنویس شده در اين كليپ، عبارت (قد یکون کافراً) يعني (گاهی ممکن است کافر محسوب شود) به اشتباه ترجمه شده است به (قطعا کافر است).
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
لینک این فایل در تلگرام👇
https://t.me/asajedi_ir/205
✅ رهبر معظم انقلاب: جلوی اجرای سند۲۰۳۰ را بگیرید.
❓علت اصرار ابرقدرتها بر نفوذ در آموزش و پرورش كشورها چيست؟
🔻 ايشان فرمودند: به این فکر کنیم چرا آنقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزش و پرورش کشورها گاهی اوقات با سر و صدا مثل سند ۲۰۳۰، نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تاثیر آموزش و پرورش است.
دشمن قصد دارد کاری را که بوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ دنبال و انسانهايي تربیت كند که مثل او فکر کنند و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود.
الان هم شنیدهام #سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید به طور جدی دنبال کنید. ۹۹/۶/۱۱
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
🔵 چگونه عالم برجسته سني كه شيعه شده، معناي مولا در حديث غدير را به علماي سني فهماند؟
خاطره ای از مولوی شریف زاهدی از علمای برجسته اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید . او در بیان خاطرات خود چنین می آورد ؛
« خیلی فکر کردم که با کدام روایت یا کتاب برای اهل تسنن ثابت کنم که «مولی» در حدیث غدیر، به معنای دوست نیست، بلکه به معنای پیشوا و رهبر است.
❗️تا این که روزی مشغول مطالعه یکی از کتابهای «مولوی محمد عمر سربازی» بودم. مطالعهام که تمام شد و کتاب را که بستم، دیدم روی جلد آن نوشته شده: «نویسنده مولانا محمد عمر سربازی» فوراً به ذهنم آمد که از مولوی ها، معنای کلمه ی مولانا را بپرسم و سؤال کنم که چرا به محمد عمر سربازی، مولانا میگویند؟ از چند مولوی سؤال کردم. پاسخی که به من دادند، این بود که: «مولانا» یعنی واجه ؛ یعنی رهبر ما، پیشوا ی ما. به آنها گفتم: من تعجب میکنم «مولا» درباره ی بزرگانتان معنای واجه و رهبر میدهد ولی در سخن پیامبر (صلی الله علیه وآله) به معنای دوست آمده است!
❗️ روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه ی حضرت رسول اکرم ( صلی الله علیه وآله ) در غدیر خم استناد کردم. ایشان میگفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد. یک ساعت از رفتنش گذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی. گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانوادهام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو. گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی.
👌خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟ گفتم: میخواستم بهت بگم: دوستت دارم. گفت: همین! گفتم: بله. همین را خواستم به شما بگویم. دوستم ناراحت شد و گفت: خانوادهام منتظرم بودند و باید میرفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت میکنی؟ گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند میروی و شما را از راهتان بر میگردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت میشوی و در عقل من شک میکنی، ولی وقتی پیامبر اسلام| دهها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود میرفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه میدانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمی کردند؟ با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خنده داری زده است و اقرار کرد که پیامبر - در جریان غدیر خم - میخواست نکته ی مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (علیه السلام) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.»
📚باید شیعه می شدم ، خاطرات شریف زاهدی ،ص 138 🆔 @meshkatnoor
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
بايد شيعه مي شدم-محمد شريف زاهدي.pdf
1.57M
فايل كتاب (بايد شيعه مي شدم) از محمد شريف زاهدي
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
✍️ حامد ساجدی
⭕️ علم و دین: پاسخ به #الحاد_مدرن (نئوداروینیسم) 🔟
🔸مشکلات و معماهای پیش روی نظریه فرگشت (تکامل) 2️⃣
چنانکه پیشتر بیان شد یکی از معماهای پیش روی نظریه فرگشت، وجود گسست در یافته های فسیلی است. مخالفین داروینیسم مانند پروفسور دین کنیون (Dean Kenyon) با تکیه بر این شکافها تدریج گرایی مورد ادعای داروین را مخالف شواهد خارجی می شمارند و معتقدند باید دیدگاه دیگری در مورد نحوه شکل گیری گونه ها پیشنهاد کرد. داروینیست ها در دفاع از نظریه فرگشت گسستها را ناشی از کمبود منابع فسیلی می دانند. استیفن جی گولد (Stephen Jay Gould) نیز برای حل این معضل نظریه تعادل قطع شده (Punctuated equilibrium) را مطرح می کند که توضیح مفصلی دارد. اما یکی از معضلاتی که هنوز حل نشده است، پدیده ای است که تحت عنوان انفجار کامبرین شناخته می شود. کامبرین یکی از دوره های زمین شناسی است که از حدود 542 میلیون سال پیش آغاز و تا حدود 488 میلیون سال پیش ادامه داشته است. پیش از این دوره بیشتر موجودات ساده و تک سلولی بودند. شواهد فسیلی نشان می دهد که در ابتدای دوره کامبرین بسیاری از شاخه های اصلی حیوانات پدید آمدند و بیشتر انشعاب های جانوری شکل گرفتند و میزان تنوع جانوران تا سر حد ممکن شتاب گرفت. به دلیل سرعت بسیار بالای شکل گیری گونه های جدید در این دوره، آن را انفجار کامبرین نامیده اند. جالب تر اینکه بعد از این دوره، ساختارهای اساسی جانداران تا کنون دچار ثبات نسبی شده است.
استیفن جی گولد که خود مبتکر نظریه تعادل قطع شده است اعتراف می کند که «کمیابی شدید گونه های انتقالی در شواهد سنگواره ای همچنان رازی در حرفه دیرین شناسی باقی مانده است. یافته های مربوط به سیر تکاملی جانداران فقط گونه های تکامل یافته را به ما نشان می دهد؛ بقیه اطلاعات حاصل از استنباطهای معقول ماست، نه از شواهد سنگواره ای».
ر.ک:
Percival Davis & Dean H. Kenyon, Of Pandas and People
Michael J. Behe, Darwins Black Box
Stephen Jay Gould, The Pandas Thumb
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
🔺🔺🔺در جهان غرب که اساتید دانشگاه مانند روژه گارودی و روبر فوریسون به جرم انکار علمی هالوکاست ( افسانه سوزاندن شش میلیون یهودی به دستور هیتلر) به جریمه یا زندان محکوم می شوند و کسی حق ندارد در نقد آن سخن گوید، بار دیگر مانند سال ۲۰۱۵ کاریکاتورهایی از پیامبر اکرم توسط مجله طنز « شارلی ابدو» نشر داده می شود و به اسم آزادی بیان، توهین به مقدسات مسلمانان توجیه می شود.
❓❓❓مسأله این است که اگر آزادی بیان محترم است چرا امثال گارودی و فوریسون حق ندارند از این حق برای نقد صهیونیست ها بهره برند ولی اسلام ستیزان با پوشش این شعار می توانند به مقدسات اسلامی توهین کنند؟!
📝حجت الاسلام دکتر جواد گلی
🆔 @meshkatnoor
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
عشق الهی 44.mp3
3.2M
🎤 #عشق_الهی (44)
✅ از آثار عشق الهي:
🔶 فعال سازي آمپرهاي خطرسنج راه كمال 1️⃣
🔶 الهي كردن حساسيتهاي زندگي
🆔 @sajedi_ir
لینک این فایل در تلگرام👇
https://t.me/asajedi_ir/208
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شجاعت بی نظیر رزمنده یمنی اسیر در برابر مزدروان ارتش سعودی
#غرب_آسیا
@Westasia
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
✍️ ابوالفضل ساجدی
✅ #دلايل_ضرورت_به_كارگيري_هنر_در_تعليم_و_تربيت_ديني
2️⃣ دليل ديگر ضرورت هنرورزي در اين ميدان: هنر كوششي براي آفرينش صور و معاني زيبا است. هر جا زيبايي يافت شود، عرصه جولان هنر است تا زيبايي را برجسته و آشكار سازد. هر قدر زيبايي فزوني يابد، هنر فراتري براي ترسيم آن لازم است. دين و تربيت ديني چون عرصة زيبايي است جولانگاه هنر است. زيباييهاي ملكوتي، معنوي و اخلاقي در اسلام برترين نوع زيباييهاست، بدين جهت كشف و تبيين ارزش آن در پرتو هنر، آن هم نه هنر ابتر بلكه هنر برتر، ميسّر ميشود. دين به اعماق ابعاد معنوي نظر دارد كه شايد جز از طريق هنر به دقت آشكار نشود. خداوند زيباترين زيباييهاست، بدين جهت شناخت و شناساندن عظمت او و راه تقرب به وي با انديشه و دستان هنرمندان وارسته حاصل ميشود.
🟣 کانال استاد ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣️سروده ايرج ميرزا در غربت امام حسين ع
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
لینک این فایل در تلگرام👇
https://t.me/asajedi_ir/214
❗️روضه هایی که قبول نشد
❣️#به_عزاداريهاي_كودكانه_اهتمام_بورزيم و مقدمات آن را فراهم كنيم
🔹مرحوم سید علی اکبر کوثری روضه خوان امام خمینی (ره) میگه بعد از اتمام جلسه اومدم از درب مسجد بیام بیرون یکی از دختر بچه های محله اومد جلوم و گفت اقای کوثری برای ماهم روضه میخونی؟
گفتم: دخترم روز عاشوراست و من تا شب مجالس مختلفی وعده کردم و چون قول دادم باید عجله کنم که تاخیری در حضورم نداشته باشم. میگه هر چه اصرار کرده توجهی نکردم تا عبای منو گرفت و با چشمان گریان گفت مگه ما دل نداریم!؟ چه فرقی بین مجلس ما و بزرگترها هست؟
🔹پیش خودم گفتم دل این کودک رو نشکنم و قبول کردم و به دنبالش باعجله رفتم تا رسیدیم. حسینیه ی کوچک و محقری بود که به اندازه سه تا چهار نفر بچه بیشتر داخلش جا نمیشدند.
سر خم کردم و وارد حسینیه ی کوچک روی خاکهای محله نشستم و بچه های قد و نیم قد روی خاک دور و اطرافم نشستند. سلامی محضر ارباب عالم حضرت سیدالشهدا عرضه کردم
السلام علیک یاابا عبدالله...
دو جمله روضه خوندم و یک بیت شعر از آب هم مضایقه کردند کوفیان...
دعایی کردم و اومدم بلند بشم باعجله برم که یکی از بچه ها گفت تا چای روضه رو نخوری امکان نداره بزاریم بری ؛ رفت و تو یکی از استکانهای پلاستیکی بچه گانشون برام چای ریخت، چایی سرد که رنگ خوبی هم نداشت ، با بی میلی و اکراه استکان رو آوردم بالا و برای اینکه بچه ها ناراحت نشن بی سر و صدا از پشت سر ریختم روی زمین و بلند شدم و رفتم...
🔹شام عاشورا (شب شام غریبان امام حسین) خسته و کوفته اومدم منزل و از شدت خستگی فورا به خواب رفتم.
وجود نازنین حضرت زهرا، صدیقه ی کبری در عالم رویا بالای سرم آمدند طوری که متوجه حضور ایشان شدم
🔸به من فرمود؛ آسید علی اکبر مجالس روضه ی امروز قبول نیست. گفتم چرا خانوم جان؟
🔸 فرمود: نیتت خالص برای ما نبود. برای احترام به صاحبان مجالس و نیات دیگری روضه خواندی. فقط یک مجلس بود که از تو قبول شد و ما خودمون در اونجا حضور داشتیم، و اون روضه ای بود که برای اون چند تا بچه ی کوچک دور از ریا و خالص گوشه ی محله خواندی....
🔸 آسید علی اکبر ما از تو گله و خورده ای داریم! گفتم جانم خانوم، بفرمایید چه خطایی ازم سر زده؟
🔸خانوم حضرت زهرا با اشاره فرمودند اون چای رو من با دست خودم ریخته بودم چرا روی زمین ریختی!!؟
🔹 خواب بیدار شدم و از ان روز فهمیدم که توجه و عنایت اونها به مجالس بااخلاص و بی ریاست و بعد از اون هر مجلس کوچک و بی بضاعتی بود قبول میکردم و اندک صله و پاکتی که از اونها عاید و حاصلم میشد برکتی فراوان داشت و برای همه ی گرفتاری ها و مخارجم کافی بود.
🔸بنازم به بزم محبت که در آن
گدایی و شاهی برابر نشیند...
منبع؛ برگرفته از خاطرات مرحوم کوثری
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
✍️ ابوالفضل ساجدی
✅#دلايل_ضرورت_به_كارگيري_هنر_در_تعليم_و_تربيت_ديني:
3️⃣ جهتدهي خَرَد و پرواز نيكوي طاير خيال در تعليم و تربيت به ويژه در نوع ديني آن منزلتي والا دارد، از طرفي، هنر ابزاري قوي است كه ميتواند مخاطب را به تخيل و تعقل وادارد.
4️⃣ اگر آموزههاي ديني به شكل ساده و عاري از هنر ارائه شود، مخاطب به سختي حاضر به فراگيري است؛ بلكه به زودي از آن دلزده ميشود، ولي اگر در غالبهاي هنري ارائه شوند، شنيدن و تماشاي آن نه تنها خستگيزا نيست؛ بلكه خستگيزداست، چرا كه لذتبخش و فرحزاست. راز تماشاي هر امر زيبا در همين نكته نهفته است.
5️⃣ تثبيت ذهني و قلبي آموزههاي ديني در سايه تكرار حاصل ميشود، از سويي، در سايه هنر است كه تكرار، خسته نمي كند. تكرار اگر غير هنرمندانه و با بهكارگيري شيوهها و زبانهاي گوناگون نباشد، نه تنها به تثبيت دين در دل و دماغ نميانجامد بلكه متربي را گامي به عقب ميبرد و از دين گريزان ميسازد.
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🟣 🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️جسارت به قرآن در سوئد ؛ افزايش نا آرامى ها و محكوميت هاى بين المللى*‼️
توضيحات را در آدرس زير مشاهده كنيد:
https://akharinkhabar.ir/world/6719888
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🟣 🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
عشق الهی 45 (2).mp3
6.94M
🎤 #عشق_الهی (45)
✅ از آثار عشق الهي:
🔶 فعال سازي آمپرهاي خطرسنج راه كمال 2️⃣
🔶 الهي كردن حساسيتهاي زندگي
✅ علت گريه هاي علامه طباطبايي و ميرزاجواد آقاي تهراني چه بود؟
در فايل صوتي عشق الهي قسمت 44 (علت گريه هاي علامه طباطبايي و ميرزاجواد آقاي ملكي تهراني) نبوده و قبلا به اشتباه در آن فايل، عنوان گذاري شده بود. اين بخش در فايل جاري يعني قسمت 45 آمده است. بدينوسيله از اين اشتباه پوزش مي طلبم.
🆔 @sajedi_ir
لینک این فایل در تلگرام👇
https://t.me/asajedi_ir/217
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شناخت ما از كشور سوييس چقدر با واقعيت منطبق است؟
ضمنا اين كليپ به معناي انكار و ناديده گرفتن نقاط قوت سوييس يا ساير كشورهاي غربي نيست و نيز نبايد سبب سرپوش نهادن بر نقاط ضعف كشور ما باشد بلكه بايد هر دو سويه را جامع و منصفانه بنگريم و از افراط و تفريط دور بمانيم.
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
لینک این فایل در تلگرام👇
https://t.me/asajedi_ir/221
✍️ حامد ساجدی
#نهج_البلاغه_در_كلام_نويسندگان_مسیحی 1️⃣:
🔵ادمون رزق: امام علی کسی است که برای دنیا دو معجزه آورد: یکی نهج البلاغه و دیگری ذوالفقار
🔵بولس سلامه: ساعت ستاره باران زندگی ادبی من زمانی بود که با نهج البلاغه آشنا شدم. از آنجا بود که به بالاترین قله های سخن راه یافتم.
🔵جرج جرداق: علی گذشته و آینده بیان را به هم پیوند زد و زیبایی ادب جاهلی را با جادوی فصاحت پیامبر جمع کرد و از این رو گفته اند که سخنش از کلام خالق پایینتر و از کلام همه مخلوقات بالاتر است.
🔶جرج جرداق مسیحی می گوید برخی عبارات و بخشهایی از نهج البلاغه را صدها بار خوانده است.
🔴مبادا روزی من شیعه به خاطر استفاده نکردن از این گنج عظیم حسرت بخورم.
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
عشق الهی 46.mp3
5.7M
🎤 #عشق_الهی (46)
✅ #روش_كسب عشق الهي: شركت در كلاس فكر 1️⃣
🔸تفكر كوتاه و مستمر در هر شبانه روز، در مورد نعمتهاي الهي و نوع رابطه ما با خدا
🔸تفكر در آيات قرآن
🆔 @sajedi_ir
لینک این فایل در تلگرام👇
https://t.me/asajedi_ir/218
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 *رئيس پیشین سازمان دفاع موشکی اسرائیل:*
❗️ دکترین نظامی ایران بسيار چشمگير است.
*https://chat.whatsapp.com/CyKpWE6AqQVDHbYsWdPnn3*
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
✍️ حامد ساجدی
نهج البلاغه در کلام نویسندگان مسیحی2️⃣:
⭕️نصری سلهب: هیچ کسی در جان و زبان به خدا نزدیک نشده آنگونه که علی در نهج البلاغه.
⭕️خلیل فرحات: چون سفره نهج البلاغه گسترده شود، شراب ناب است که با درخششی مرواریدگون جامها را پر می کند.
⭕️جوزف هاشم: نهج البلاغه اقیانوس است و انتها ندارد. هر بار که آن را می خوانی می بینی چیزی تازه برایت کشف می شود. هر کس نهج البلاغه را با توجه بخواند نشانه های علم الهی را در آن می بیند زیرا این کتاب در متن خود همه ضرورتهای اتصال میان آسمان و زمین و همه حقایق ارتباط میان بنده و خدا و همخ لوازم کمال میان انسانها با هم را نهفته دارد.
⭕️ جوزف هاشم ده ها بار فقرات نهج البلاغه را مطالعه و تدریس کرده است. او پیشنهاد می دهد که عهد مالک اشتر در برنامه درسی دانش اموزان و دانشجویا قرار گیرد.
✅ از نهج البلاغه بی بهره نمانیم.
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓چگونه به مقامات عاليه دست يابيم؟
#راهي_آسان_براي_رسيدن_به_مقامات_عاليه از قول مرحوم قاضي طباطبايي (ره)❗️
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
✍️ ابوالفضل ساجدی
⭕️ روش كسب #سلامت_معنوی:
✅ استمرار در انجام نمازهاي پنجگانه در اول وقت
قبلا بیان شد که یکی از شاخصهای سلامت معنوی، چينش شايسته نظام اَهَم و مهم زندگي بر اساس خواست خداست تا آنجا که خداوند و معصومين ع براي انسان، مهمترين امور شوند
با توجه به این شاخص، می توان گفت یکی از راهکارهای رسیدن به این چینش شایسته، نماز اول وقت است. تقيد به نمازهاي پنجگانه در اول وقت در تحقق اين شاخص تاثير بسزايي دارد زيرا مقدم كردن نماز در اول وقت بر ساير امور، به معناي مهمتر شمردن خواست خدا بر ساير امور است. تكرار اين رفتار به تدريج جايگاه خدا در زندگي را بالا مي برد و به اكبر شدن خدا در زندگي كمك ميكند. بدين ترتيب مي توان گفت پاي بندي مستمر به نمازهاي پنجگانه در اول وقت راهي نزديك براي نيل به سلامت معنوي و رسيدن به مقامات عاليه معنوي است.
در نقطه مقابل نيز هرگاه در طول عمر خود، در ايامي خاص، از پاي بندي به اين عمل فاصله گرفتيم به همين ميزان از سلامت معنوي دور شده ايم.
از اینجا دلیل کلام بزرگانی مانند آيه الله بهجت (ره)، که نماز اول وقت را راهی برای نیل به مقامات عالیه معنوی ذکر می کنند، نیز روشن می شود.
نقش نماز اول وقت در چينش شايسته نظام اَهَم و مهم زندگي (بر اساس خواست خدا) را در پُستهای زیر ببینید:
۱
https://eitaa.com/sajedi_ir/636
۲
https://eitaa.com/sajedi_ir/669
۳
https://eitaa.com/sajedi_ir/687
۴
https://eitaa.com/sajedi_ir/675
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
✍️ ابوالفضل ساجدی
✅ #دلايل_ضرورت_به_كارگيري_هنر_در_تعليم_و_تربيت_ديني:
6️⃣ زبان هنري, گوياترين زبان هدايت است، و از لسان يكسره خشك و فلسفي، يا سطحي و بيريشه كارآمدتر است، چنانچه قرآن نيز بر اين شيوه پاي ميفشرد.
7️⃣ قرآن، براي هنرمندان، دست مايههاي نيكو و پرشماري دارد؛ براي مثال، حاوي داستانهاي فراواني است كه ميتواند براي فيلمنامهنويسان دستمايهاي نيكو باشد. با نگاهي گذرا به سير تاريخ يكصدساله سينما، درمييابيم كه هنوز سينماي داستاني و قصهگو ميان مخاطبان عمومي خود در جهان، بيشترين مقبوليت را دارد. آيا شايسته نيست در چنين موقعيتي، به جاي قصهسازي، داستانهاي واقعي آفاقي و انفسي اين منبع نفيس به تصوير كشيده شود؟!
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🟣 🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ #توهین و ادعای کذب محمد اسماعيل صلاحی، درويش گنابادی: سليمانی شهيد نيست.
❗️حضرت مجذوب عليشاه شهيد است؛ حضرت محبوب عليشاه شهيد است... اطلاق مقام شهيد به هر كسی، لوث نمودن اين قضيه است.
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🟣 🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin
عشق الهی 47.mp3
5.04M
🎤 #عشق_الهی (47)
✅ #روش_كسب عشق الهي: شركت در كلاس فكر 2️⃣
🔸تفكر كوتاه و مستمر در هر شبانه روز، در مورد نعمتهاي الهي و نوع رابطه ما با خدا
🔸تفكر در آيات قرآن
🔸سيره اولياي الهي در كلاس فكر
🔸تفكر چند ساعته مرحوم قاضي طباطبايي در خلوت قبرستان
🆔 @sajedi_ir
لینک این فایل در تلگرام👇
https://t.me/asajedi_ir/223
✍️ حامد ساجدی
⭕️ علم و دین: پاسخ به #الحاد_مدرن (نئوداروینیسم) 1️⃣1️⃣
🔸ناتوانی نظریه فرگشت (تکامل) در تبیین پیدایش حیات2️⃣
مشکل برگشت پذیری واکنشها
✅سلول زنده از مواد آلی (مانند آمینواسیدها و قندها) تشکیل شده است. دانشمندان بر این باورند که گازهای اتمسفر اولیه زمین (مانند متان، آمونیاک و بخار آب) با هم واکنش داده اند و این مواد آلی را پدید آورده اند.
✅گازهای اتمسفر اولیه در صورتی با هم واکنش می دهند و مواد آلی پیچیده تر را تولید می کنند که انرژی کافی برای این واکنش را به دست بیاورند. چنین واکنشهایی مانند به هم چسباندن دو قطب موافق دو آهن رباست که نیازمند انرژی است.
✅می توان پرتو فرابنفش خورشید، پرتو کیهانی، انرژی الکتریکی بر آمده از جهش رعد و برق، حرارت و تشعشعات رادیواکتیو را به عنوان منابع انرژی این واکنشها در نظر گرفت که گازهای اولیه را به قندها، آمینواسیدها و اسیدهای چرب تبدیل کرده اند.
⭕️مشکلی که وجود دارد این است که همین انرژیها می تواند باعث شکسته شدن پیوندهای شیمیایی نیز بشود. به عبارت دیگر این انرژی ها هم اثر ترکیب کنندگی دارند و هم اثر تخریب کنندگی.
⭕️به همین دلیل در آزمایشات شبیه سازیِ شرایط اولیه زمین، آزمایشگرها پس از آنکه مواد اولیه را به کمک انرژیهای دریافتی، ترکیب می کنند و تعدادی از مواد آلی را به دست می آورند، بلافاصله آنها را به دریچه ای هدایت می کنند که مانع از رسیدن انرژی به ترکیبات می شود.
⭕️سؤال این است که چگونه انرژی های طبیعی به گونه ای هدایت شدند که موجب تخریب این ترکیب ها نشوند. هیچ عامل طبیعی که موجب جهت دهی این انرژی ها به سمت مطلوب باشد شناسایی نشده است.
✅طرفداران تئوری طراحی هوشمند بر اساس شرایط بسیار خاصی که برای شکل گیری حیات لازم است، این فرایند را حاصل طراحی یک هوش فرا مادی می دانند.
ر.ک:
The Design of Life
🟣 کانال ابوالفضل ساجدی
🟣 🆔 @sajedi_ir
🔸ارتباط با ادمین کانال👇
@mohamad_admin