هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #تحلیل_و_تبیین | گسترش روابط با ایران از اولویتهای سیاست خارجی #ترکمنستان است
🔻 گفتوگو با آقای غلامعباس ارباب خالص، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان با موضوع بررسی موضوعات مطرحشده در دیدار رئیسجمهور این کشور با رهبر انقلاب
🔹 اصولاً ترکمنستان کشور بیطرفی در مناسبات بینالملل است و دو بار هم این بیطرفی را در سازمان ملل اعلام و تأکیدکرده که وارد هیچ گروهبندی بینالمللی، سیاسی و امنیتی نمیشود. این سفر هم برای همه دنیا و هم برای خودشان این پیام را داشت که ایران جزء اولویتهای روابط خارجیشان است.
🔺 دیدار با رهبر انقلاب یکی از برنامههای اصلی سفر رئیسجمهور ترکمنستان به ایران بود. سردار بردی محمداف با اشاره به سیاُمین سالگرد روابط دو کشور، سیاست ترکمنستان را افزایش روابط با همسایگان اعلام کرد و همچنین سلام پدرش (رئیسجمهور قبلی ترکمنستان) آقای «قربانقلی بردی محمداف» را به رهبر انقلاب ابلاغ کرد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/50483
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #تحلیل_و_تبیین | توسعه ناتو، مشکل اصلی بحران #اوکراین است
🔻 یادداشتی به قلم آقای محسن پاکآیین، دیپلمات سابق جمهوری اسلامی ایران با موضوع بررسی زیادهطلبیهای ناتو در گسترش حوزه مأموریت خود به سمت شرق
🔹 پس از پایان جنگ دوم جهانی، آمریکا و اروپا تحت عنوان مقابله با تهدید کمونیسم، پیمان آتلانتیک شمالی یا ناتو را بنیان گذاردند. پس از فروپاشی شوروی این سؤال مطرح شد که اساساً سازمانی که در مقابل خطر کمونیسم تأسیسشده بود، پس از فروپاشی شوروی چه نیازی به بقا خواهد داشت.
🔹 وقوع تحولاتی همچون فروپاشی دیوار برلین و پیوستن دولت جدید آلمان به سازمان ناتو، موجب نارضایتی و اعتراض شدید شوروی شد تا جایی که وزیر امورخارجه آمریکا در سال ۱۹۹۰، به سران شوروی تضمین داد که ناتو یک اینچ هم بهسمت شرق توسعه پیدا نخواهد کرد.
🔺 دولتهای غربی با نقض تعهدات خود درصدد پذیرش تقاضای عضویت لهستان، مجارستان، جمهوری چک و لیتوانی در ناتو برآمدند؛ اقدامی که با نارضایتی شوروی همراه بود. در این مقطع، بوریس یلتسین، دیمیتری مدودوف و گورباچف به تصمیم ناتو اعتراض کردند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/50524
هدایت شده از KHAMENEI.IR
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گزارش خبری | چادرنشینان غیور
🔻 رهبر انقلاب: خارجیها تلاش کردند برای اینکه بتوانند در عشایر نفوذ کنند و آنها را به یک شکلی وادار به خیانت به کشورشان بکنند ــ حالا به شکلهای مختلفی؛ با تجزیه، با جنگ داخلی، با انواع و اقسام کارهای گوناگون ــ امّا نتوانستند آنها را به آن سمتی که خودشان میخواهند سوق بدهند و بکشانند؛ این «باوفاترینها» و «جزو وفادارترینها» که عرض میکنیم، به خاطر این است. ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
🔺 دستاندرکاران کنگره ملی شهدای عشایر ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. رسانه KHAMENEI.IR در گزارش خبری «چادرنشینان غیور» مروری بر این دیدار داشته است.
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/50511
هدایت شده از ریحانه
28.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙بشنوید | اگر امروز به فکر نباشیم....
⬇️ رهبرانقلاباسلامی:
🔹یک چیزهایی هم هست که نیازهای آینده است؛ اینها را خیلیها تشخیص میدهند و انجام میدهند، بعضیها هم غفلت میکنند. مراد من از این نیازهای مربوط به آینده نیازهایی است که اگر شما امروز به فکر نیفتید و برایش کاری انجام ندهید، فردا درخواهید ماند؛ یعنی فردا گیر میکنید؛ اگر امروز به فکرش نباشید، فردا مشکل برای شما درست میشود.
🔸مسئلهی فرزندآوری و تکثیر نسل که من این همه روی آن تأکید میکنم، از این قبیل است. امروز اگر ما به فکر تکثیر نسل نباشیم، مسئلهی فرزندآوری را امروز اگر چنانچه برایش فکر نکنیم، پانزده سال دیگر، بیست سال دیگر، دیر خواهد بود؛ کشوری خواهیم شد که عنصر لازم برای حرکت پیشرفت را، یعنی جوان را، به قدر کافی در اختیار نخواهد داشت. امروز باید به فکر فردا بود.
🇮🇷 ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
#راه_روشن
🌹امام خامنهای:
🔺حقیقتاً نظام اسلامی به ما و امثال من و شما وابسته نیست. امام یک وقت میفرمود: «نظام اسلامی به من وابسته نیست!» ما واقعاً تعجّب میکردیم، چون امام خالقِ این انقلاب و در واقع پدیدآورنده این نظام بود و واقعاً تفکیک بین بقای امام و بقای نظام هم برای ما مشکل بود؛ اما امام قُرص و محکم میگفت نخیر، نظام اسلامی به من وابسته نیست. حالا وقتی امامِ با آن عظمت، وجودش ملازم با وجود نظام نباشد و با نبودن او این مردم انقلاب و اسلام را حفظ کنند، دیگر امثال من چه جای حرف زدن دارند که بگوییم اسلام و نظام به من وابسته است! نه؛ صدها نفر از قبیل ما باید قربان اسلام شویم؛ جانمان، مالمان، آبرویمان را بدهیم تا نظام اسلامی بماند و پایههای آن استوار شود!
۱۳۸۲/۰۳/۰۷
@SajIRAN
#رصد
🔹 گزارش خبری تحلیلی کیهان
مذاکره در قطر تله است نباید به آمریکا جایزه بدهید
🔸 موضوع اصلی، محل مذاکرات نیست و غربیها منتظرند که ایران در قبال تلهگذاری دیپلماتیک آمریکا و اروپا (آمدن بورل به تهران) به آنها جایزه داده و با ذوق و خوشحالی به استقبال ادامه مذاکره (عقبنشینی از مواضع و شروط اصلی) برود!
سرویس سیاسی-
پس از سفر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران گمانهزنیها برای احیای برجام تقویت شده است.
جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی و امور امنیتی اتحادیه اروپا روز شنبه به تهران آمد تا بهزعم خودش مذاکرات وین را از بن بست خارج کند! او که حامل پیام برجامی از سوی آمریکا بود پس از گفتوگو با امیرعبداللهیان در نشست خبری مشترک گفت که «هدف اصلی سفرم شکستن بنبست برجام بوده است» و «مذاکرات وین باید از سر گرفته شود.»
البته وی با تأکید بر اینکه «ایالاتمتحده و ایران- نه مستقیم- بلکه از طریق من و تیمم بهعنوان هماهنگکننده، گفتوگو خواهند کرد» گفت: «احتمالاً این گفتوگوها در جایی نزدیکتر به خلیجفارس و بهصورت مشخصتر در یک کشور حاشیه خلیجفارس برگزار
میشود.»
امیرعبداللهیان هم در این نشست خبری با اعلام اینکه «آمادگی داریم در روزهای آینده مذاکرات را از سر بگیریم» ابراز امیدواری کرد که «طرف آمریکایی این بار واقعبینانه برای رسیدن به توافق تعهدات خود را انجام دهد.» وزیر خارجه کشورمان دیروز یکشنبه هم در صفحه شخصی خود در اینستاگرام تأکید کرد که «بدون عقبنشینی به مذاکرات ادامه خواهیم داد.»
همزمان با گمانهزنیها درخصوص از سرگیری مذاکرات احیای برجام، برخی رسانههای داخلی و خارجی خبر دادند که «احتمالاً قطر میزبان مذاکرات احیای برجام خواهد بود.»..
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244441
@SajIRAN
#رصد
🔹 مذاکره در قطر نگاه تاکتیکی یا راهبردی؟
#محمد_صرفی
🔸 روز شنبه جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سفر به تهران چهار ساعت با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان پشت درهای بسته گفتوگو کرد. پس از آن دو طرف در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کرده و دیدگاههای خود را بیان کردند. مهمترین نکته این کنفرانس خبری آن بود که مذاکرات هستهای برای احیای برجام به زودی آغاز خواهد شد و به گفته برخی منابع، این مذاکرات به میزبانی یکی از کشورهای منطقه - به احتمال زیاد قطر- انجام خواهد پذیرفت.
مذاکرات مربوط به احیای برجام از حدود سه ماه قبل متوقف شد. طرف آمریکایی از همان ابتدا سعی کرد توپ را به زمین ایران انداخته و تهران را مسئول توقف مذاکرات معرفی کند. سیاستی که همچنان نیز ادامه دارد. در همین زمینه یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اثنای سفر بورل به تهران گفت: «ما آمادهایم تا به سرعت توافقی که برای بازگشت متقابل به اجرای کامل برجام در وین مذاکره کردیم را نهایی کرده و آن را اجرا کنیم. اما ایران باید خواستههایی را که فراتر از برجام است، کنار بگذارد.»
ادعای آمریکا درباره خواستههای فرابرجامی در حالی مطرح میشود که اساساً وضعیت امروز توافق هستهای محصول زیادهخواهی و باجخواهی فرابرجامی دولت آمریکاست. دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا به امید دستیابی به اهداف فرابرجامی، از توافق هستهای خارج شد و وزیر خارجه او روز اول خرداد سال 97 طی یک سخنرانی رسمی در بنیاد هریتیج، لیستی مشتمل بر 12 مورد از این خواستهها را اعلام کرد که نیمی از آنها مربوط به نفوذ منطقهای ایران بود؛ از لزوم خروج ایران از سوریه گرفته تا عدم حمایت از حزبالله لبنان و انصارالله یمن و حشدالشعبی در عراق. جو بایدن در رقابتهای انتخاباتی 2020 خود را منتقد سیاست ترامپ علیه ایران معرفی کرد و وعده بازگشت به برجام را داد اما وقتی به کاخ سفید رفت در عمل همان سیاست را در پیش گرفت و گفت آمریکا به دنبال توافقی قویتر است و منظور خود از توافق قویتر را مهار قدرت موشکی و نفوذ منطقهای ایران اعلام کرد. دقیقاً همان خواب و خیالهایی که ترامپ میدید!
کمتر از سه هفته پیش (18 خردادماه) شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامه پیشنهادی آمریکا و تروئیکای اروپا علیه ایران را تصویب کرد. پاسخ جمهوری اسلامی به این قطعنامه جمعآوری برخی دوربینهای نظارتی آژانس بود تا نشان دهد هرگونه اقدام خصمانهای بدون پاسخ نخواهد ماند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244444
@SajIRAN
#رصد
تخلیه فشارهای تورمی حذف ارز ۴۲۰۰ از تیرماه
▪️دولت برای مهار شوک عرضه تدبیر کند
🔹میتوان گفت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی عامل اصلی تورم خرداد ماه است، البته به نظر میرسد این شوک تورمی در تیر ماه فروکش خواهد کرد. به این ترتیب احتمالا در پایان تیر ماه شاهد تورم ماهیانه ۲ الی ۳ درصدی خواهیم بود.
🔹از طرف دیگر با توجه به افزایش شدید هزینههای تولیدی و تشدید نیاز واحدهای تولیدی مرتبط با ارز ۴۲۰۰ تومانی به سرمایه در گردش چند برابر سال گذشته، اگر دولت تدبیر نکند، احتمالاً با شوک طرف عرضه رو به رو خواهیم بود.
🔹بر این اساس دولت باید از همین امروز برای پوشش سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مرتبط با کالاهای مصرفی بخصوص خوراکیها برنامهریزی کند.
📝تحلیل تسنیم را اینجا (https://tn.ai/2734543) بخوانید
@SajIRAN
#رصد
حمله سایبری ناکام به شرکت فولاد خوزستان
▪️خط تولید فعال است
مدیر عامل شرکت فولاد خوزستان:
🔹صبح امروز بعضی از سیستمها و تجهیزات شرکت فولاد خوزستان مورد حمله سایبری قرار گرفت که خوشبختانه این توطئه ناکام ماند و هیچ خسارت و آسیبی به خط تولید شرکت فولاد خوزستان وارد نشد.
🔹خط تولید شرکت فولاد هم اینک فعال بوده و مختصر اختلالی که به سایت، کانالهای اطلاع رسانی و سامانه پیامکی این شرکت وارد شده در حال برطرف شدن است.
@SajIRAN