6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_نوشت | مروری بر سه شعار "عزت حکمت مصلحت" در سیاست خارجی کشور بر اساس بیانات رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
#رصد
برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قطر
🔹سفیر ایران در قطر: کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور قرار است در آینده نزدیک در کشورمان برگزار شود.
🔸امیرعبداللهیان نیز با اشاره به نقش وزارت خارجه و سفارت ایران در توسعه و گسترش روابط دوجانبه، برنامههای آتی برای گسترش هر چه بیشتر روابط را مورد تاکید قرار داد.
@SajIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راه_روشن
🌹امام علی علیهالسلام فرمودند:
🔺مَنْ قَصَّرَ فِي الْعَمَلِ ابْتُلِيَ بِالْهَمِّ وَ لَا حَاجَةَ لِلَّهِ فِيمَنْ لَيْسَ لِلَّهِ فِي مَالِهِ وَ نَفْسِهِ نَصِيبٌ .
🔻آن كس كه در عمل كوتاهي كنـد، دچـار اندوه گردد، و آن را كه از مال و جانش بهره اي در راه خدا نباشد خدا را به او نيازي نيست.
📚 نهجالبلاغه، حکمت۱۲۷
@SajIRAN
#راه_روشن
🌹امام خمینی (ره):
🔺اعلان برائت، مرحله اول مبارزه و ادامه آن مراحل دیگر، وظیفه ما است و در هر عصر و زمانی، جلوه ها و شیوه ها و برنامه های متناسب خود را می طلبد و باید دید که در عصری همانند امروز که سران کفر و شرک، همه موجودیت توحید را به خطر انداخته اند و تمامی مظاهر ملی و فرهنگی و دینی و سیاسی ملتها را بازیچه هوسها و شهوتها نموده اند، چه باید کرد؟
📚صحیفه امام، جلد۲۰، صفحه۳۱۶
@SajIRAN
#راه_روشن
🌹امام خامنهای:
🔺اگر من بخواهم یک توصیه به شما بکنم، آن توصیه این خواهد بود که بصیرت خودتان را زیاد کنید؛ بصیرت. بلاهایی که بر ملت ها وارد می شود، در بسیاری از موارد، بر اثر بی بصیرتی است. خطاهایی که بعضی از افراد می کنند، بر اثر بی بصیرتی است. بصیرت خودتان را بالا ببرید. آگاهی خودتان را بالا ببرید. من مکرر این جمله امیرالمؤمنین علیه السلام را در گفتارها بیان کردم که فرمود: «الا و لا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصّبر»
۱۳۸۸/۰۵/۰۵
@SajIRAN
#رصد
رویترز: ارزش لیر در برابر دلار بشدت سقوط کرد
خبرگزاری رویترز:
🔹لیر ترکیه ۲ روز پیش از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور در برابر دلار آمریکا به پایینترین حد خود رسیده است.
🔹سهام شرکتها و اوراق قرضه دولتی ترکیه که با دلار ارزشگذاری میشوند، با کاهش ارزش مواجه شدهاند.
🔹تحلیلگران معتقدند که اردوغان در صورت پیروزی در دور دوم انتخابات سیاستهای اقتصادی پیشین خود را در پیش خواهد گرفت؛ سیاستهایی که اقتصاد ترکیه در آستانه سقوط قرار داده است.
@SajIRAN
#رصد
فرحی: موشک خیبر ظرف ۱۲ دقیقه به هدف میرسد
▪️میتوانیم موشک با برد بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر بسازیم
جانشین وزیر دفاع:
🔹موشک خیبر ۴ می تواند در مقابل جنگ سایبری دشمن مقاومت کند و این موشک با هوش مصنوعی میتواند با مانور پذیریهای مناسب دشمن را فریب دهد و به سمت هدف برود.
🔹ما توانمندی فناورانه با برد بلندتر از ۲ هزار کیلومتر را داریم اما تابع سیاستهای کلان کشور هستیم و آنچه رهبر انقلاب اعلام کردند این است که ما در برد ۲ هزار کیلومتر متوقف شدهایم اما در صورت لزوم توان دستیابی به بردهای بلندتر را داریم.
🔹بزودی پرتابگر سیمرغ بهینه ما پرتاب خواهد داشت و ماهواره بر ذوالجناح هم طی دو سه ماه آینده پرتاب خواهد داشت.
@SajIRAN
#رصد
واردات یک تن شمش طلا به کشور
رئیس سابق سازمان توسعه تجارت:
🔹با همراهی بانک مرکزی طی ۳ ماهه گذشته بیش از یک تن شمش طلای استاندارد در قالب بازگشت ارز صادرکنندگان خرد به کشور وارد شده است.
🔹این عدد طی ۳ سال گذشته تنها ۸۰ کیلوگرم بوده است. تسهیل شرایط بازگشت ارز در شرایط فعلی بهترین را خنثی سازی تحریمهاست.
@SajIRAN
#رصد
🔻دیپلماسی عزتمندانه در پناه اقتدار نظامی و منطقهای
محمد ایمانی، فعال رسانهای:
🔹دیپلمات ایرانی، آقای اسدالله اسدی، در دولت برجام بازداشت شد و پس از پنج سال تحمل اسارت در اروپا، امروز آزاد شد و به وطن بازگشت. او دبیر سوم سفارت کشورمان در اتریش)، دهم تیر ماه ۱۳۹۷ در آلمان بازداشت، و سپس به بلژیک منتقل شد.
🔹آزادی این دیپلمات عزیز، با رونمایی ایران از موشک رادار گریز و نقطه زن «خرمشهر ۴» (خیبر)، با برد ۲۰۰۰ کیلومتر و سر جنگی ۱۴۰۰ کیلو گرمی همزمان بود.
🔹این اتقاق، نمادی از روند جدید، و هماهنگی و هم افزایی «میدان-دیپلماسی» است. در حالی که وزیر خارجه می گوید مداکرات برجامی همچنان در جریان است، جمهوری اسلامی ایران، نه از رونمایی بخشی از اقتدار دفاعی و موشکی خود صرف نظر می کند؛
و نه سیاست خارجی و آمد و شد هیئت های دیپلماتیک با جهان فرا غرب را معطل نظر آمریکا و اروپا نگاه می دارد.
🔹انفعال دیپلماتیک، به رویه غالب در دولت روحانی تبدیل شده بود؛ تا آنجا که با رونمایی از شهر موشکی کشورمان (در مقابل تهدید های نظامی آمریکا و اسرائیل) مخالفت می کردند؛
🔹یا حتی دو سال پس از اعلام ابطال برجام توسط آمریکا، با تصویب قانون راهبردی اقدام متقابل در مجلس مخالفت می ورزیدند! بنابراین دو برابر شدن تحریم ها در دوره پسا برجام، طبیعی ترین اتفاق بود. تلخ تر این که برخی دولتمردان دنبال واگذاری اقتدار موشکی و منطقه ای در برجام ۲ و ۳ هم بودند!
🔹در مقابل، افزایش اقتدار بازدارنده نظامی و امنیتی، در کنار گسترش مناسبات اقتصادی، سیاسی، نظامی، امنیتی و راهبردی با جهان فرا غرب، در دولت جدید جهش بی سابقه ای پیدا کرده است؛ سفر های مهم آقای رئیسی به روسیه، چین، اندونزی، سوریه، ترکمنستان، تاجیکستان، عمان و قطر، و میزبانی سران کشورهای گوناگون و امضای بالغ بر یکصد قرارداد و سند همکاری، نمونه ای از این جهش راهبردی در حوزه دیپلماسی مفتدرانه است.
🔹اکنون هیچ خردمندی در کشور نمی پذیرد که گسترش همکاری ها با کشور ها و اتحادیه های فرا غرب، به برجام و FATF و اخم و لبخند بی فایده چند دولت زورگو و بد عهد غربی موکول شود؛ همچنان که نمی پذیرد به خیال دیپلماسی، تقویت بازدارندگی دفاعی و تهاجمی متوقف شود.
🔹اقتدار دفاعی و نظامی بود که سایه جنگ را از سر کشور دور کرد و تهدید های جاری و اجرایی آمریکا و رژیم صهیونیستی را عقب راند و حال آن که همان ها به موازات امتیاز گیری در برجام، در تدارک تشدید تهدید نظامی و حمله مستقیم و نیابتی به ایران بودند.
🔹توسعه تجارت خارجی، افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، تنوع بخشی به شرکای خارجی، احیای بخشی از درآمد های بلوکه شده ایران، دلار زدایی از تبادلات و کم اثر کردن تحریم ها، زمینه سازی برای احیای کریدور های ترانزینی شمال- جنوب و شرق به غرب و ...، نوید به بار نشستن دیپلماسی عزتمندانه در سایه اقتدار نظامی و منطقه ای را می دهد و می تواند سد تحریم ها را فرو بریزد؛ سدی که در اثر دیپلماسی انفعالی و التماسی فراز آمد.
@SajIRAN