5cb75eb461aeb6066e2c9a94_5920155006758247196.mp3
819.4K
@salambarebrahimm
روایتگری
(شهادت یا خودکشی)
به روایت حمید داوود آبادی
#اللهم_ارزقنی_شهادت
💠تو آخرین جلسه کاری که "سید مجتبی" حاضر بودن، برای پذیرایی سیب آوردن. یه "ابوحامد" نامی داشتیم از اون آدمای باصفا و باتجربه،
با دوتا فاصله از سید مجتبی نشسته بود.
سیب رو که گذاشتن با بشقاب و چاقو برد سمت #سیدمجتبی و اشاره کرد که براش پوست بکنه. سیدمجتبی هم بی هیچ حرف و اشاره ای شروع کرد به پوست کندن، مرتب سیب رو قاچ کرد و چید تو بشقاب و به #ابوحامد تحویل داد.
دو ماه بعد #شهادت حسین آقا، ابوحامد شهید شد تو همونجایی که ایشون شهید شده بودن تا قبل شهادت ایشون به این فکر می کردم که چرا ابوحامد اون کارو کرد و سیدمجتبی هم پذیرفت
بعد شهادتش فهمیدم میخواسته تبرکی دست حاج حسین آقارو بخوره و برات شهادتشو از ایشون بگیره انگار #شهدا تو زمان حیاتشون هم همدیگرو میشناسن.
به نقل از "یاسر" همرزم شهید در آخرین ماموریت
#شهید_حسین_معزغلامی
اهمیت و ضرورت تفحص شهدا ⇩⇩⇩
در بینش اسلامی و فرهنگ دینی پیکر اموات و متوفیانی که به دلائل گوناگون بر روی زمین مانده و امکان دسترسی به ابدان آنان نیز وجود دارد، باید در مکانهای مناسب و با آداب اسلامی به خاک سپرده شوند.
احترام به اموات در اسلام آن چنان تأکید شده است که؛ «غسل و کفن و نماز و دفن مسلمان دوازده امامى، بر هر مکلفى واجب است. و اگر بعضى انجام دهند، از دیگران ساقط میشود. و چنانچه هیچ کس انجام ندهد همه معصیت کردهاند. و بنابر احتیاط واجب حکم مسلمانى هم که دوازده امامى نیست، همین طور است. (رساله توضیح المسائل مراجع تقلید)»
حال شهدا که دارای منزلت والا و جزو بندگان و اولیای خاص خداوند سبحان هستند و با رشادتها و ایثارگریها، عزیزترین سرمایه انسانی خود را در راه اهداف متعالی اسلام فدا می کنند و در معرکه جنگ و جهاد مظلومانه به شهادت می رسند، پیکرهای مطهرشان دارای قداست و اهمیت بالاتری است. اگرچه بر طبق روایات، شهدای معرکه غسل و کفن ندارند، اما آداب دفن بر آنها مترتب است و لازم است با شکوه و عظمت تشییع و به خاک سپرده شوند.
تفحص و خاکسپاری پیکر مطهر شهدای به خاک و خون افتاده کربلا - که در رأسشان پیکر شریف حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام بود- بعد از سه شبانه روز، الگویی برای اقدام مجاهدانه جستجو و تفحص پیکرهای شهدای هشت سال جنگ تحمیلی است.
تلاش مجدانه و طاقت فرسا برای یافتن پیکرهای مطهر شهدا و بازگرداندن شهدا به خانواده هایشان و تشییع و خاکسپاری آنان در محلهای مناسب، هم تکریم و تعظیم به مقام شهدا و احترام و سپاسگذاری از خانواده آنان و هم سر منشأ آثار و برکات فراوان در کشور است
#تفحص_شهدا
Moghadam-MiladImamZaman1397[01].mp3
4.37M
@salambarebrahimm
🔸ای گل بی خار من ، دلبر و دلدار من
🌺 #عید_بیعت
🎤# کربلایی جواد مقدم
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
Ali.Fani.Tamame.Omid.Mp3.128kbps_p30download.com.mp3
4.53M
یا اباصالح💚
تو ای عشق و ای تمام وجودم
تو بود و نبودم 🌺
فدای رخ تو همه عالم
بیا بنگر بر دل غمدیده🌺
که جز تو ندیده ...
🎤 با صدای #علی_فانی🌼🍃
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#آغاز_امامت_امام_مهدی_عج_مبارک
http://eitaa.com/joinchat/1646657543C4115473fd6
بچه ها!
سعي کنيد عاشق باشيد
عاشق #خدمت_کردن!
منتظرنباشيد که کسی به شمابگويد خداقوت، کسی ازتان تشکر کند
ویاکسی قدر کار و تلاش ومشقتی راکه کشیده اید بداند
#تواضع_فی_سبیل_الله_باش
کانال کمیل
اهمیت و ضرورت تفحص شهدا ⇩⇩⇩ در بینش اسلامی و فرهنگ دینی پیکر اموات و متوفیانی که به دلائل گوناگون ب
💠گستره تفحص شهدا و ویژگی های آن ......
1. تفحص درون مرزی:
باتوجه به اینکه ارتش بعثی عراق از ابتدا تا پایان جنگ تحمیلی بخش های مختلفی از خاک کشورمان را در اشغال داشت و یا در عملیات های مختلف رزمندگان اسلام در خطوط پدافندی مذکور تردد داشته اند لذا پیکر شهدا معمولاً در معرکه باقی میماندند که برخی از آنها در خلال جنگ به عقبه انتقال داده شد و تعداد زیادی هم تا پایان جنگ در محل درگیری و نبرد بوسیله دشمن مدفون شده اند.
2. تفحص برون مرزی:
با توجه به اینکه بنا به مقتضیات سیاسی و نظامی جنگ، رزمندگان اسلام دشمن بعثی را در خاک عراق تعقیب و در آنجا اقدام به تک و پاتک مینمودند در نتیجه تعدادی از آنان بعد از شهادت در خاک عراق تا پایان جنگ باقی ماندند.
از دلائل دیگر وجود پیکر شهیدان در داخل خاک عراق آن بود که رژیم بعثی با بیرحمی افراد مجروح و اسیر را در جدار مرز خود و تا عمق خاک عراق بصورت دسته جمعی به شهادت میرساند لذا پس از سالهای 77 گروههایی به نام گروه تفحص برون مرزی تشکیل یافت و با هماهنگی وزارت خارجه دو کشور (در زمان صدام) پیکرهای مطهر شهدا طی مراسم و تشریفات تبادل در مرز به میهن اسلامی منتقل شد.
چالش های تفحص:
تفحص از نظر لغوی به معنای جستجو و کنکاش و در ادبیات دفاع مقدس به معنای جستجو و تلاش برای یافتن پیکرهای مطهر شهدای به جا مانده در معرکه جنگ، تلقی می شود
1- وجود مین و مواد منفجره به جا مانده از جنگ تحمیلی.
2- وجود گرمای شدید منطقه جنوب و عدم کارآیی ماشین آلات سنگین در تمام روز .
3- وجود سرمای شدید و برف گیر شدن مناطق کوهستانی غرب.
4- حضور گروهک منافقین و دیگر عوامل ضد انقلاب در مرز و اذیت و آزار آنها.
5- کمبود امکانات پیشرفته
6- عدم همکاری مقامات مسئول عراقی در نقاط مرزی.
عملیات تفحص:
عملیات شناسایی پیکرهای مطهر شهدا توسط نیروهای اطلاعات عملیات و عناصر تخریب چی با توجه به اطلاعات و اسناد بدست آمده از رزمندگان و آزادگان، آثار موجود از شهیدان و تشخیص خطوط پدافندی در منطقه عملیاتی صورت می پذیرد.
سپس مسیر تردد و معبر برای ورود نیروهای تفحص هموار می گردد و در صورت نیاز، زمین برای استقرار بیل مکانیکی فراهم می شود.
فعالیت تفحص بسته به نوع ،شرایط و جنس زمین متفاوت است. بطور مثال در منطقه فکه زمین رمل و ماسه ای است، در چیلات، سومار و میمک تفحص در سنگلاخ و تپهها و شیارهای کوچک و بزرگ انجام می شود، در طلائیه زمین باتلاق است ، درشط نیزار وآب وجود دارد و در کردستان وحاج عمران درکوه های صعب العبور انجام می گیرد
ادامه دارد...
قسمت دوم
#تفحص_شهدا