صالحین شاهرود
📸 پیام سردار سلیمانی درباره سیل زدگان: موکب های اربعین به یاری سیلزدگان بشتابند.
وظیفه می دانیم سایر امکانات، ظرفیتها و تجارب موجود از جمله در موکب های خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی را با هماهنگی و همراهی مجموعههای مسئول فعال و در صحنه؛ ساماندهی و با گسیل و استقرار آن از هفته آینده و به مدت یک ماه در مناطق در معرض سیل و تا هنگام عادی شدن وضعیت، به کمک مردم شهرهای پلدختر، سوسنگرد، بستان و دیگر نقاط بشتابیم.
‼️ اردوی جهادی ۱۰ روزه استان لرستان
با سلام
به جهت کمک رسانی به هموطنان سیل زده لرستانی؛ نیروی مقاومت بسیج از تمامی عزیزان دارای شرایط جهت شرکت در اردوی جهادی ۱۰ روزه به این استان دعوت بعمل می آورد.
طی هماهنگی با فرمانده محترم سپاه شاهرود؛ اعزام محصلین و دانشجویان به شرط موافقت اولیه مسئولین محل تحصیل به اردوی جهادی لرستان بلامانع بوده و پس از بازگشت پایان ماموریت صادر می گردد.
علاقمندان تا ساعت ۹ صبح فردا شنبه مشخصات، نام پایگاه و شماره همراه به حوزه مراجعه کنند.
لطفا اطلاع رسانی نمایید.
باتشکر، حوزه مقاومت علی ابن ابیطالب (ع) _
صالحین شاهرود
🌸جشن بزرگ میلاد سرداران کربلا
با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین امینی امام جمعه شهر شاهرود
وبا نوای گرم مداحان اهل بیت
زمان: چهارشنبه ۲۱ فروردین بعد از نماز مغرب و عشا
#ویژه_برادران
مکان: مسجد سجادیه مصلی
سیل، خدمت رسانی و فضای سایبری
شبکههای پیام رسان سایبری به همان میزان که در اطلاعرسانی، پدیده شگرفی محسوب میشوند در وارونه سازی واقعیات هم قدرت بی نظیری دارند و همواره بین اطلاعرسانی منصفانه و دروغ پراکنی ناجوانمردانه در این فضا، نزاع سختی در جریان است.
در موضوع سیل های اخیر که خسارات زیادی به هم وطنان ما وارد شد حتما قصورها ها و کم کاری هایی وجود داشته است، اما حجم امداد رسانی ها توسط ارتش، سپاه و قرارگاه خاتم، گروههای جهادی بسیج، کمیته امداد و هلال احمر و سایر سازمانهای دولتی و همچنین حضور وزرا در استانهای مختلف بسیار چشمگیرتر از نواقص بوده، اما شاید در مقایسه با گستره خسارات انتظار بیشتری وجود داشته باشد که انتظار به جایی خواهد بود.
نگاه اجمالی در فضای سایبری حاکی از آن است که تصویر منصفانه ای از این حجم از خدمت رسانی منعکس نمی شود و کم نیستند مطالبی که از سر غرض و مرض در پی وارونه سازی واقعیات هستند. در این میان انتظار میرود دوستانی که در عرصه فضای سایبری فعالیت میکنند در کنار بهرهگیری از شبکه های پیام رسان داخلی، در عرصه شبکههای خارجی صرفاً به برجستهسازی برخی مطالب یا همان ترند کردن در توئیتر اکتفا نکنند و شبکه اینستاگرام را نیز دریابند که در شکل دهی افکار عمومی تأثیر بیشتری دارد.
بعید نیست وارونه سازی واقعیات در این فضا از کم کاری بخش سایبری جریان خدمت رسان باشد.!🇮🇷
@salehin_shahrood
💢در پی نزولات آسمانی و بارش های فراوان که منجر به وقوع سیل و ایجاد مشکلات و خسارات فراوانی برای هموطنانمان گردید ونیز احتمالاتی مبنی بر تداوم بارش ها و سیلاب در مناطق غرب و جنوب غرب کشور، سردار سرلشکر پاسدار #قاسم_سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیامی صادر کرد.
🔹🔸متن پیام سرلشکر سلیمانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
♦️خدای بزرگ را شاکریم که در لحظات و بزنگاه های حساس و خطیر که ایران اسلامی در معرض آزمون های بزرگ و دشوار قرار می گیرد ، با الطاف و عنایات ویژه ، ملت و نظام را در غلبه بر سختیها و مشکلات یاری می بخشد و وحدت و یکپارچگی ملی و صبر و شکیبایی و ایمان و باور آنان به حق و حقیقت را رمز موفقیت تاریخسازیشان قرار می دهد.
♦️اینک در شرایطی که از واپسین روزهای سال گذشته و آغازین ساعات سال جدید بارش های کم نظیر نزولات آسمانی، حادثه سیل ویرانگر در برخی استانهای کشور ،مشکلات، تلفات و خسارت های فراوانی برای مردم سیل زده در مناطق شمالی، غربی و جنوب غربی میهن اسلامی را در پی داشته است ، با فرمان و توصیه های رهبر حکیم و دلسوز انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای( مدظله العالی) و حضور گره گشای مردم نجیب و شریف ایران در کنار سایر دستگاههای اجرایی و نیروهای مسلح، صحنه هایی زیبا، الهام بخش و معنادار در انجام اقدامات امداد و کمک رسانی های اولیه به مردم سیل زده خلق کرده است، با توجه به تداوم بارش ها و احتمال وقوع سیل های جدید و تهدید کننده به ویژه برای مردم مومن و مجاهد استان خوزستان ، ضمن قدردانی از نقش آفرینی های مجاهدانه، فداکارانه و مخلصانه آحاد نیروهای امدادی دولتی، مردمی و نظامی و تاکید بر لزوم تداوم پرشتاب آن در پهنه مناطق آسیب دیده تأکید میشود:
♦️با توجه به پیش بینی ها در گسترش خطرات و آسیب ها برای مردم و افزایش دامنه نیازها در شرایط پیش رو، اینجانب و سایر فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس ، با همکاری ستاد های عتبات عالیات و اربعین مراکز استان ها، بر خود وظیفه می دانیم سایر امکانات، ظرفیتها و تجارب موجود از جمله در موکب های خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی را با هماهنگی و همراهی مجموعههای مسئول فعال و در صحنه؛ ساماندهی و با گسیل و استقرار آن از هفته آینده و به مدت یک ماه در مناطق در معرض سیل و تا هنگام عادی شدن وضعیت، به کمک مردم شهرهای پلدختر، سوسنگرد، بستان و دیگر نقاط بشتابیم.
♦️بیتردید اتفاق کلمه و روحیه بسیج شوندگی ملی که در لحظه حساس کنونی با حضور مردم همیشه در صحنه با مشارکت در ساخت خاکریز ها و دیواره های خاکی، دژها ،حفر کانال، پر کردن کیسههای مخصوص شن، پذیرایی، اسکال و حمل و نقل رایگان مردم ، به کارگیری قایق ها و ماشین آلات شخصی، کمک های نقدی و رساندن مشتاقانه کمک های اولیه مانند آب،غذا، پوشاک، لوازم گرمایشی و ... بار دیگر در فضای عمومی کشور بروز و ظهور یافته است؛ ظرفیت راهبردی و گره گشایی است که به مانند گذشته یاری بخش عبور ایران عزیز از شرایط سخت و بحران هایی مانند هشت سال دفاع مقدس است.
♦️بردستان یکایک مردمانی که در این عرصه از تکلیف و تعهد می درخشند بوسه می زنیم و اخلاص و اراده آنان که با تلاش های بی وقفه و جهادی خود در این روز ها تو دهنی محکمی به رسانه های معاند و عوامل پشت صحنه آن که در پی تزریق ناامیدی به ملت و ناکارآمد نشان دادن نظام در حل بحران ها ی ناشی از حوادث طبیعی هستند ، زدند درود می فرستیم و از درگاه کبریایی عاجزانه خواهانیم با عبور توأم با سربلندی آنان از این آزمون بزرگ سالی پر خیر و برکت را سپری کنند .
انشاء الله
سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@salehin_shahrood
این روزها با این سوال مواجه هستیم که چرا بعضی از مردم با وجود اینکه می دانند سیل تهدیدشان می کند خانه هاشان را ترک نمی کنند؟ برای درک علت رفتارهای جمعی مهم است که به خود اجتماع مراجعه شود و نظر خودشان را در مورد دلیل رفتارشان جویا شد و از پاسخ ها در تحلیل استفاده کرد. ما در ایران دچار فقر تحقیقات میدانی و نظرسنجی های معتبر هستیم. دست کسانی که به روش های تحقیق میدانی آشنا هستند به مردم سیل زده نمی رسد.
۱- دشواری حرکت. خانواده هایی که افراد دارای معلولیت، سالمند، کودک، بیمار و زن باردار دارند برایشان حرکت دسته جمعی سخت است. این خانواده ها نیاز دارند که امکان حرکت برای تمام افراد خانواده را داشته باشند.
۲- عدم درک درست از واقعه. افراد زیادی بخصوص در روستاها ارتباط چندانی با رسانه ها ندارند و یا به رسانه های محدودی دسترسی دارند. اگر رسانه ای که می بینند توضیح دقیق و قابل فهمی از خطری که تهدیدشان می کند ارائه ندهند این افراد ترک خانه را ضروری نمی بینند. لازم است که رسانه های ملی و محلی در مورد خطری که مردم یک محل را تهدید می کند اطلاع رسانی کرده و دقیق و شفاف توضیح دهد که خطری که آنها را تهدید می کند چه و چگونه است.
۳- اتکا به موارد مشابه گذشته. بسیاری از افراد به تجربه های گذشته رجوع می کنند و فکر می کنند که مثل دفعات قبل می توانند سیل را بگذرانند. آنها می گویند ما در گذشته هم فلان باران و طوفان و سیل را داشتیم و خانه را ترک نکردیم و خیر گذشت. لازم است که فرق بین سیل و باران های گذشته با سیلی که در حال حاضر تهدیدشان می کند برای آنها شمرده شود تا متوجه خاص بودن شرایط فعلی بشوند.
۴- نگرانی بابت حیوانات. کسانی که حیوانات خانگی یا دام دارند و نمی توانند حیوانات شان را با خود ببرند نگران رها کردن آنها در سیل هستند. این افراد هم به لحاظ عاطفی و هم به لحاظ اقتصادی به حیوانات خود وابستگی دارند. تا جای امکان باید جهت انتقال حیوانات و دام تسهیلاتی برای این افراد فراهم کرد.
۵- خانه و کاشانه. این فکر که خانه در معرض تخریب است نگران کننده است و بسیاری از افراد فکر می کنند که بهتر است بالای سر خانه باشند تا شاید بتوانند کاری کنند مانع تخریب آن شوند. از طرفی از آنجایی که نمی توانند وسایلشان را با خود ببرند از ناامنی در زمان سیل و سرقت هایی که ممکن است در زمان آب گرفتی بعد از سیل پیش بیاید می ترسند. لازم است که نیروهای پلیس و امنیت راهکارهایی برای جلب اعتماد مردم و حفاظت از امنیت خانه های آنها در زمان ترک بیاندیشند.
۶- هراس از رها شدگی. بسیاری از کسانی که حاضر به ترک خانه در سیل نیستند بیم آن دارند که بعد از سیل دیگر نتوانند به خانه برگردند و آواره بمانند. این افراد اگر امیدی به امداد نداشته باشند ترجیح می دهند در خانه خود باشند تا آواره شوند چون به نظر آنها خانه خراب امن تر از آوارگی و فراموش شدن است. عدم وجود پشتوانه بیمه و ناکارآمدی دولت ها در کمک به کسانی که در سوانح طبیعی گذشته کشور بی خانمان شده اند به این هراس دامن می زند.
۷- وابستگی به فامیل و همسایه. بسیاری از افرادی که خانه خود را ترک نمی کنند نمی خواهند فامیل و هم محلی های خود را تنها بگذارند. آنها می گویند یا همه با هم می رویم یا هیچ کدام. نگرانی بابت به جا ماندگان سخت است بنابراین اگر قرار است مردم یک محل یا روستا یا شهر خانه هاشان را تخلیه کنند باید به فکر تسهیلات لازم برای حرکت همه اعضای خانواده و محل بود چون عدم امکانات لازم برای ترک و حرکت هر یک نفر می تواند منجر به ماندن تعداد زیادی از ساکنین شود.
۸- پذیرش سرنوشت و قسمت و توکل به خدا. بسیاری از کسانی که خانه شان را در هنگام پیش بینی سیل ترک نمی کنند اظهار می کنند که سرنوشت هر چه باشد همان است و خدا خودش کمک می کند. توکل به نیروی ماورای زمینی گرچه می تواند در مواقعی موجب تسلی خاطر آدم ها باشد ولی از طرف دیگر باعث می شود که اراده و عمل انسانی دست کم گرفته شده و نوعی انفعال و بی عملی را ترویج کند.
۹- فقر. هر چه افراد فقیرتر باشند برای آنها حرکت سخت تر است. بسیاری از کسانی که خانه را ترک نمی کنند وسایل لازم برای ترک خانه و امکانات اسکان در جای دیگر را ندارند. مناطق و افراد فقیرتر نیاز به کمک بیشتری برای حرکت و اسکان موقت و بازگشت دارند.
۱۰- احساس مسئولیت. بسیاری از افرادی که حاضر به ترک خانه و محل نمی شوند نگران این هستند که کسی نماند یا نیاید که خانه و مزرعه و محل را نجات دهد. آنها می خواهند باشند تا خانه و مزرعه و محل شان را نجات دهند. آنها یا به امدادرسانی اعتماد ندارند و یا می خواهند که خودشان هم کنارشان باشند. از آنجایی که این افراد انگیزه بالایی دارند و اطلاعات مفیدی در مورد محل و جامعه خود دارند پتانسیل آن را دارند.
@salehin_shahrood