فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اخطار سید حسن نصرالله به مسعود بارزانی
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله:
🔻تو مدیون ایران، رهبری، سردار سلیمانی و مسئولینش هستی که اگر ایران نبود و جانفشانی آنها، امروز اثری از کردستان عراق نبود و تو را یا می کشتند یا باید فرار میکردی.
🔸وقتی درخواست کمک کردی و گفتی #داعش کردستان را اشغال و مردم را قتل عام می کند، ولی هیچکس هیچ پاسخی بهت نداد، در حالی که سردارسلیمانی و نیروهای #مقاومت ایرانی و عده ای از نیروهای #حزب_الله لبنان با سردار بودند و این ایرانیها بودند که تو و ملت اقلیم کردستان عراق را از دست داعش نجات دادند.
🔹نیروهای حزب الله لبنان که در کنار سردار علیه داعش جنگیدن به من گفتند: وقتی خودمان را به مسعود بارزانی در آن تنگنا رساندیم، مثل بید از ترس به خود میلرزید، آنوقت تو بجای تشکر و قدردانی از رهبر ایران، ملت و نیروهای سپاه قدس، کردستان را مقر جاسوسان اسرائیلی که برعلیه امنیت ایران دست به ترور، خرابکاری و تهدید زده اند، کرده ای!
🔸تو باید از این رفتار خجالت بکشی، کاری نکن ایران برعکس زمانی که داعش بر سر شما مسلط بود عمل کنند.
🔴امشب در پیام سال جدید ، مقام معظم رهبری در دو جا از دولت آیت الله رئیسی تقدیر کردند ؛
۱- یکی بعد از موضوع انتخابات که فرمودند : «آنطوری که قرائن نشان میدهد، دولتی مردمی و علاقهمند به حرکتها و هدفهای مردمی و دارای ریل جداگانهای غیر از دولت محترم قبلی در حال حرکت هستند و امیدهایی را در مردم زنده کردهاند بحمدالله»
۲- بعد از بیان شعار سال و لزوم پیگیری عملی شعار میفرمایند : «البته این دولت با وضعی که من مشاهده میکنم، با تحرّکی که رئیسجمهور محترم و همکاران ایشان دارند، انشاءالله پیشرفت خواهد کرد. یعنی این شعار روی زمین نخواهد ماند به توفیق الهی.»
"الحمدلله رب العالمین"
با آرزوی موفقیت برای #دولت_مردمی
🔻خصوصیّتهای دولت انقلابی در پیامِ نوروزیِ رهبر انقلاب:
فضیلتهای دولت انقلابی
🖋 مهدی جمشیدی
[1]. «دولتِ متفاوت»؛ عبور از گذشتۀ تلخ
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، ریل جداگانه از دولت قبلی دارد.» آری، «دولت انقلابی» نسبت به «دولت اعتدالگرا»، تمایزها و گسستهای فراوان دارد؛ چنانکه یک «چرخشِ گفتمانی» رخ داده و سیاستهای رسمی، در مدار و مجرای دیگری قرار گرفتهاند. پارهای از دولتها در امتداد یکدیگر هستند و تنها در برخی از شئون، متفاوت هستند، امّا برخی دیگر، آنچنان مستقل و خویشبنیاد هستند که باید آنها را یک «نقطۀ عطف» شمرد. بهاینترتیب، سیاستهای دولتی از قلمرو «اسلام رحمانی» به قلمرو «اسلام انقلابی» تغییر یافته است و بهجای نظریۀ دوگانۀ ساختگیِ «آشتی با دنیا/ قهر با دنیا»، دوگانۀ «پیشرفت برونزا/ پیشرفت درونزا» در مباحث رسمی، رونق پیدا کرده است.
[2]. «دولتِ مردمی»؛ بازگشت به امر اجتماعی
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، دولت مردمی و علاقمند به حرکتهای مردمی است.» گرایش به بازگرداندن قدرت به مردم و به کمک طلبیدن آنها برای اصلاح امور، واقعیّتی است که تاکنون در برنامههای این دولت، تجلّیها و نمودهایی داشته است. در دولت قبل، تنها در «حلقههای بسته و محدود»، تصمیمگیری میشد و سیاستها، «جنبۀ محرمانگی» داشت. خصوصیّت تکنوکراتها همین است که از مردم، گریزان هستند و «شرکای سیاسی و اقتصادیِ» خویش را بر «مردم» ترجیح میدهند. آری، آنها در خطابههای سیاسی، از مردم سخن میگویند و مردمفریبی میکنند، امّا در عمل، از مردم بیگانهاند و برای مردم، ارزش و اعتباری قائل نیستند. در نظر اینان، مردم حقیر و رعیّت هستند و باید از جیب خویش، «حقوقهای نجومی» به مدیران تکنوکرات بپردازند تا این «ذخایر نظام» (!) بر کرسی قدرت تکیه بزنند و مردم را مفتخر به حضور خویش کنند.
[3]. «دولت امیدآفرین»؛ در انتظار آیندۀ روشن
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، امیدهایی را در مردم زنده کرند.» جامعۀ ما هم دچار «بیاعتمادی سیاسی» است و هم گرفتار «ناامیدی اجتماعی»، و این هر دو، حاصل «سیاستهای غلطِ دولت اعتدالگرا» در طول هشتسال گذشته است. این دولت تنبل و کممایه، ضربۀ سخت و تلخی به «سرمایۀ اجتماعیِ انقلاب» زد و بخشهای مهمّی از مردم را به چالۀ «سرخوردگی» و «انفعال» و «پریشانی» افکند. مردم به تحوّل رأی دادهاند و در انتظار تحوّل هستند و میخواهند زندگیِ روزمرّهاشان، به تجربۀ شیرین و خوشایندی دست یابد. «اقتصاد برجامی»، معیشت مردم را به آتش کشید و هیچیک از وعدههای انتخاباتیِ خویش را عملی نکرد، بلکه برعکس، تلاطمها و بحرانهای بزرگی پدید آورد. اینهمه، سببسازِ عبور مردم از تکنوکراتهای مدّعی و تنبل شد و نیروهای انقلابی را به قدرت رسانید. اکنون این دولت با امیدهای شکلگرفته و چشم به آینده دوخته روبروست.
[4]. «دولت پُرتحرّک»؛ پانهادن به میدانِ کنشگری
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، تحرّک دارد.» اینکه دولت از نیروهایی تشکیل شده باشد که «میدانی» باشند و «گزارشخوان» و «دفترنشین» نباشند، زمینۀ بسیار مناسبی برای اتّفاقات مبارک و شیرین است. ما از تجربۀ دولت «نشسته» و «خسته» و «فرسوده» عبور کردهایم و اینک با نیروهایی مواجه هستیم که «در صحنه» و «عینی» هستند و «از بالا به پایین» نگاه نمیکنند. «پویایی» و «جنبش» و «فاعلیّت»، خصوصیّتی است که گرهها را خواهد گشود و آیندۀ خوشایندی را رقم خواهد زد، برخلاف دولت قبل که حتّی با وجود اعتراضهای اجتماعیِ گسترده نیز تکان نمیخورند و احساس مسئولیّت نمیکردند. از نظر اجتماعی، مردم احساس کردهاند که به این دولت، دسترسی دارند و فریاد و انتقاد و اعتراضشان در صحنه شنیده میشود و «پاسخگوییِ عینی»، یک واقعیّت است.
[5]. «دولت عملکننده»؛ تحقّقِ گشایشهای تدریجی
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، پیشرفت خواهد کرد؛ هرچند مشکلات بهتدریج برطرف میشوند و امسال بخشی از اینها برطرف شود.» نباید انتظار داشت که دشواریهای تحمیلشدۀ هشتساله، بهصورت «دفعی» و «ناگهانی» رفع شوند و ناگهان، روزهای خوب از راه برسند، بلکه باید «صبوری» ورزید و «توقع نامعقول» نداشت. «کمکاریها و ندانمکاریهای هشتسال»، در عرض یک سال برطرف نخواهند شد و خطاهای راهبردیِ گذشته، «شتابان» زائل نخواهند شد. برخی کسانیکه بدخواه و بددل هستند و میخواهند دستاویزی برای فضیلتسوزی و خدعهگری بیابند، «توقعهای ناموجّهِ» خویش را مطرح میکنند و به این واسطه، مدّعی میشوند که دولت انقلابی، «ناکام» و «عاجز» مانده است؛ حالآنکه باید در عین حسّاسیّت نسبت به جهتگیریها و انتصابها، انتظار «معجزه» نداشت و از مدار «انصاف» خارج نشد. پیشبینیِ آیتالله خامنهای این است که دولت به سبب خصوصیّاتش، قادر خواهد بود که وعدهها و شعارها را محقّق کند.
نام امسال، "تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین" است. این شعار بدون امیدآفرینی محقق نخواهد شد، کما اینکه امید آفرینی بهشدت نیازمند #تبیین است.
#جهاد_تبیین
#جهاد_امیدآفرینی
#جهاد_تولید
⛔️متن شایعه
خانمی بنام مژگان مَروی ۳۲ ساله اهل مشهد به تازگی ادعا کرده به طور پنهانی همسر دوم سردار قاسم سلیمانی بوده و از وی دو فرزند خردسال هم دارد و به علت تهدیدات همسر اول نمیتوانسته در دادگاه طلب حق و حقوق کند.
✅واقعیت :
در این دوره و زمان که سلاح رسانه و فضای مجازی از هر سلاحی برنده تر است، اگر چنین چیزی صحت داشت، یک فیلم و عکس و... از چنین زنی کافی بود تا افکار عمومی را چنان تحت تأثیر قرار دهد که تهدیدات همسر شهید که هیچ، تهدیدات نهادهای مهم و قدرتمند هم نمیتوانست جلوی احقاق حق او را بگیرد. اساسا شهید سلیمانی که همیشه در حال ماموریت های خارج کشور و عرصههای بینالمللی بوده، حتی برای خانواده خود هم فرصت کمی داشت چه برسد به گرفتن زن دوم و صیغه و... . پر واضح است که دشمنان با توسل به عناصر احمق ضدانقلاب، پس از ترور جسمی سردار دلها و مشاهده عمیقتر شدن تأثیر او بر ایرانیان، ترور شخصیت وی را در دستور قرار دادهاند اما زهی خیال باطل
✅کیش ومات اروپا با دستور ویژه پوتین
✍درحالیکه آمریکا و اروپا هر آنچه در چنته داشتند برای تحریم روسیه بکاربستند و تقریبا تحریمی نبود که انجام نداده باشند. با این حال اروپاییها تنها چیزی را که نمیتوانستند تحریم کنند نفت و گاز روسیه بود چراکه بشدت نیازمند آن هستند وحالا حالا نمیتوانند جایگزینی برای آن پیداکنند
پیداکردن منبع جایگزین یک بحث است و ثبات و ماندگاری آن منبع بحثی مهمتر ...
اما دراین هیاهوی تحریمها و فشارهای تصنعی غرب به ناگهان یک تصمیم مهم در روسیه کافی بود تا کشورهای اروپایی را کیش و مات کند.👉
دستور پرداخت بهای انرژی روسیه به روبل؛ طبق این دستور روسیه گاز را فقط با روبل به فروش خواهد رساند و هر کشوری که بخواهد از روسیه گاز بخرد، باید بهایش را به روبل بپردازد. کشورهای اروپایی حالا باید تصمیم بگیرند یا گاز را از روسیه وارد کرده و به این کشور روبل بفرستند یا اینکه بیخیال واردات گاز از روسیه شوند... این تصمیم پوتین ضربهای کاری به دلار است و اثرات بزرگی بر بازار انرژی خواهد داشت. اروپاییها حالا باید روبل پیدا کنند و این یعنی تقویت ارزش پول ملی روسیه.
✅نکته:
سالها قبل رهبری حکیم نظام این فرمول مهم راجهت ضربه کردن دلار ارائه داده بودند اما بجهت استقرار دولت غربگرا و لیبرال هرگز این راهکار بکار بسته نشد امید که با روی کارآمدن دولت انقلابی این مهم به ورطه فراموشی سپرده نشود و هرچه زودتر حداقل بخشی از معاملات نفت ایران بجای دلار با ارزملی خودمان صورت پذیرد
♨️#تحلیل_بسیار_مهم
🔴وقتی رژیم صهیونیستی تجاوزاتی را در ماههای گذشته در ایران و سوریه انجام داد بسیاری از افراد داخلی گفتند حالا وقتش است که شهرهای زیرزمینی بازشده و از سراسر منطقه هزاران موشک شلیک و اسرائیل را شخم بزند!
🔻حال اینکه سیاست اجرای عملیات تاثیرمحور همواره اجرا شده و اجرا خواهد شد. در این روش تهران به جای جوزدگی و شلیک مستقیم، ابتدا با انهدام مقر موساد در اربیل چهار طرح حریف یکی خرابکاریهای تروریستی در ایران، پیوند عراق به قطار عادیسازی، انتقال گاز کردستان به اروپا و تجاوز جدید در ارمنستان و بیرون کردن ایران از کریدور شمال_ جنوب را در نطفه خفه کرد!
🔻بسیاری بعد از آن گفتند وقتی دشمن ایران را زده ما چرا باید کشور همسایه را بزنیم؟ در حالی که سرلشکر غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا که وظیفه طراحی عملیات و آنالیز آرایش منطقه را دارد چندی پیش از آن در اظهارنظری گفته بود: در صورتی که تهدیداتی از این دست جنبه عملی به خود بگیرد، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بدون درنگ، تمامی مراکز، پایگاهها، مسیر و فضای استفاده شده برای عبور و مبداء تجاوز را بر اساس طرحهای عملیاتی تمرین شده مورد حمله کوبنده قرار خواهد داد.
#انتقام_سخت_چه_شد؟!
#فرمان_آقا😔
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔵محتواي بصیرتی رااينجاجستجوكنيد↙️
🆔 @salehinebasir