🔴 نقره داغ شدن سازمانها و قرارگاه های فرهنگی دچار اختلال
یه عده قرارگاه فشل فرهنگی و فجازی و پروژه بگیرهای فرصت طلب امروز بدجور توی دهنی خوردند و نقره داغ شدند. شما خبر ندارید اما برخی ها برای حیف و میل ۱۰۰۰ میلیارد بودجه #جهاد_تبیین حسابی کیسه دوخته بودند...
🔴امام موسی صدر: اگر اسرائیل و شیطان با یکدیگر بجنگند، ما در کنار شیطان می ایستیم.
✍این جمله را برای مقتدی صدر نوشتیم تا زین پس مراقب مواضع سست و پر تناقض خود در میدان سیاست باشد.
#انتقام_سخت_چه_شد؟!
#فرمان_آقا😔
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔵محتواي بصیرتی رااينجاجستجوكنيد↙️
🆔 @salehinebasir
⭕️3 خبر تاریخی از اوکراین و دهها عبرت
این 3 خبر از اوکراین در تاریخ ثبت خواهد شد:
🔹خبر یکم.
مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه با ال سی آی اعلام کرد: ما چیزهایی را پیشنهاد دادیم که نمی توانستیم تضمین کنیم. به ویژه پیوستن اوکراین به ناتو. ...
این در حالی است که سران 27 کشور عضو اتحادیه اروپا اواخر هفته گذشته نیز در نشست ورسای فرانسه هرگونه الحاق سریع کی یف به اتحادیه اروپا را رد کردند.
🔹خبر دوم.
سازمان ملل اعلام کرد که دو میلیون و 800 هزار اوکراینی از کشورفرار کردند و هشدار داد که این رقم به 4 میلیون نفر خواهد رسید. این در حالی است که از همان روزهای اول بعد از انتشار اخباری که با عنوان تلخ ترین تصاویر از فرار مردم از اوکراین منتشر شده بود، دولت اوکراین خروج مردان 18 تا 60 ساله را ممنوع اعلام کرد؛ اما باز هم فرار کردند.
جنگ روانی رسانه های آمریکایی با انتشار اخبار فانتزی از حضور سلبریتی ها در میدان نبرد علیه روسیه نیز نتیجه نداد و در نهایت تنها 130 هزار نفر از مردم اوکراین به دامن روسیه گریختند.
🔹و حالا خبرسوم.
زلسنکی اعتراف کرد: "شنیده شده است اوکراین به ناتو نخواهد پیوست. درست است. باید بپذیریم."
او این را هم گفت که رویدادهای اخیر باعث شد دوستان واقعی خودرا بشناسیم. اولین واکنش زلنسکی به بدعهدی اروپایی ها آنفالو کردن غربی ها بود و چند روز بعد زبان گلایه گشود که "تنها وعده می شنویم" . او در حساب فیس بوک خود اعلام کرد "اوکراین مقابل روسیه تنهاست" و امروز بعد از 3 هفته خسارات فراوان جنگ و چندین هزار کشته و زخمی به یک اعتراف بزرگ از یک شکست عبرت آموز تاریخی رسیده است.
🔸 و اما....
⭕️تحلیل راهبردی رهبری از جنگ روسیه و اوکراین چند گزاره ساده بود.
اولا. موضع ما اینست: این جنگ خطاست
دوم. آتش این جنگ را غربی ها با وعده های غلط افروختند.
سوم. جائی که مردم نباشند شکست قطعی است.
⭕️هرچند خفت و خواری برای خوش رقصی آقای بازیگر قابل پیش بینی بود؛ اما این جنگ برای غربزده های وطنی ایران سراسر درس بود وعبرت.
🔹سالها چماق آزادی بیان بر سر ملت ایران زدند اما همان روزهای اول گاردین نوشت اتجادیه اروپا پخش شبکه های خبری روسیه را ممنوع کرده است و ان بی سی به نقل از 4 مقام آمریکایی گزارش داد که امریکا اینترنت روسیه را مختل می کند
🔸سالها از جدایی علم از سیاست گفتند و اما دانشگاه ایتالیایی واحدی درباره داستایوفسکی ادیب بزرگ روس را حذف کرد و احدی از رسانه های مدعی به روی مبارک نیاوردند.
🔹عمری از جدایی هنر از سیاست و ایدئولوژی گفتند و اما آلمان در روز روشن هنرمندی که پوتین را محکوم نکرد را اخراج می کند و خم به ابرو نمی آورد.
🔸سالها عدم مذاکره با آمریکا را بی منطقی دانستند و به سادگی سران اروپائی و آمریکایی دیدار با لاوروف و دیگر مقامات روس را را لغو کردند.
🔹گفتند ورزش جای سیاست نیست و غیرت ایرانی مقابل آدم کش های صهیونیست را تمسخر کردند و اما بی انکه خجالت بکشند فیفا و یوفا تیم های باشگاهی و ملی روسیه را محروم کردند و لهستان و سوئد اعلام کردند که مقابل روسیه بازی نمی کنند.
جنگ روسیه و اوکراین تلخ بود....اما سراسر عبرت تاریخی بود.
✍ #محسن_مهدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اخطار سید حسن نصرالله به مسعود بارزانی
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله:
🔻تو مدیون ایران، رهبری، سردار سلیمانی و مسئولینش هستی که اگر ایران نبود و جانفشانی آنها، امروز اثری از کردستان عراق نبود و تو را یا می کشتند یا باید فرار میکردی.
🔸وقتی درخواست کمک کردی و گفتی #داعش کردستان را اشغال و مردم را قتل عام می کند، ولی هیچکس هیچ پاسخی بهت نداد، در حالی که سردارسلیمانی و نیروهای #مقاومت ایرانی و عده ای از نیروهای #حزب_الله لبنان با سردار بودند و این ایرانیها بودند که تو و ملت اقلیم کردستان عراق را از دست داعش نجات دادند.
🔹نیروهای حزب الله لبنان که در کنار سردار علیه داعش جنگیدن به من گفتند: وقتی خودمان را به مسعود بارزانی در آن تنگنا رساندیم، مثل بید از ترس به خود میلرزید، آنوقت تو بجای تشکر و قدردانی از رهبر ایران، ملت و نیروهای سپاه قدس، کردستان را مقر جاسوسان اسرائیلی که برعلیه امنیت ایران دست به ترور، خرابکاری و تهدید زده اند، کرده ای!
🔸تو باید از این رفتار خجالت بکشی، کاری نکن ایران برعکس زمانی که داعش بر سر شما مسلط بود عمل کنند.
🔴امشب در پیام سال جدید ، مقام معظم رهبری در دو جا از دولت آیت الله رئیسی تقدیر کردند ؛
۱- یکی بعد از موضوع انتخابات که فرمودند : «آنطوری که قرائن نشان میدهد، دولتی مردمی و علاقهمند به حرکتها و هدفهای مردمی و دارای ریل جداگانهای غیر از دولت محترم قبلی در حال حرکت هستند و امیدهایی را در مردم زنده کردهاند بحمدالله»
۲- بعد از بیان شعار سال و لزوم پیگیری عملی شعار میفرمایند : «البته این دولت با وضعی که من مشاهده میکنم، با تحرّکی که رئیسجمهور محترم و همکاران ایشان دارند، انشاءالله پیشرفت خواهد کرد. یعنی این شعار روی زمین نخواهد ماند به توفیق الهی.»
"الحمدلله رب العالمین"
با آرزوی موفقیت برای #دولت_مردمی
🔻خصوصیّتهای دولت انقلابی در پیامِ نوروزیِ رهبر انقلاب:
فضیلتهای دولت انقلابی
🖋 مهدی جمشیدی
[1]. «دولتِ متفاوت»؛ عبور از گذشتۀ تلخ
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، ریل جداگانه از دولت قبلی دارد.» آری، «دولت انقلابی» نسبت به «دولت اعتدالگرا»، تمایزها و گسستهای فراوان دارد؛ چنانکه یک «چرخشِ گفتمانی» رخ داده و سیاستهای رسمی، در مدار و مجرای دیگری قرار گرفتهاند. پارهای از دولتها در امتداد یکدیگر هستند و تنها در برخی از شئون، متفاوت هستند، امّا برخی دیگر، آنچنان مستقل و خویشبنیاد هستند که باید آنها را یک «نقطۀ عطف» شمرد. بهاینترتیب، سیاستهای دولتی از قلمرو «اسلام رحمانی» به قلمرو «اسلام انقلابی» تغییر یافته است و بهجای نظریۀ دوگانۀ ساختگیِ «آشتی با دنیا/ قهر با دنیا»، دوگانۀ «پیشرفت برونزا/ پیشرفت درونزا» در مباحث رسمی، رونق پیدا کرده است.
[2]. «دولتِ مردمی»؛ بازگشت به امر اجتماعی
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، دولت مردمی و علاقمند به حرکتهای مردمی است.» گرایش به بازگرداندن قدرت به مردم و به کمک طلبیدن آنها برای اصلاح امور، واقعیّتی است که تاکنون در برنامههای این دولت، تجلّیها و نمودهایی داشته است. در دولت قبل، تنها در «حلقههای بسته و محدود»، تصمیمگیری میشد و سیاستها، «جنبۀ محرمانگی» داشت. خصوصیّت تکنوکراتها همین است که از مردم، گریزان هستند و «شرکای سیاسی و اقتصادیِ» خویش را بر «مردم» ترجیح میدهند. آری، آنها در خطابههای سیاسی، از مردم سخن میگویند و مردمفریبی میکنند، امّا در عمل، از مردم بیگانهاند و برای مردم، ارزش و اعتباری قائل نیستند. در نظر اینان، مردم حقیر و رعیّت هستند و باید از جیب خویش، «حقوقهای نجومی» به مدیران تکنوکرات بپردازند تا این «ذخایر نظام» (!) بر کرسی قدرت تکیه بزنند و مردم را مفتخر به حضور خویش کنند.
[3]. «دولت امیدآفرین»؛ در انتظار آیندۀ روشن
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، امیدهایی را در مردم زنده کرند.» جامعۀ ما هم دچار «بیاعتمادی سیاسی» است و هم گرفتار «ناامیدی اجتماعی»، و این هر دو، حاصل «سیاستهای غلطِ دولت اعتدالگرا» در طول هشتسال گذشته است. این دولت تنبل و کممایه، ضربۀ سخت و تلخی به «سرمایۀ اجتماعیِ انقلاب» زد و بخشهای مهمّی از مردم را به چالۀ «سرخوردگی» و «انفعال» و «پریشانی» افکند. مردم به تحوّل رأی دادهاند و در انتظار تحوّل هستند و میخواهند زندگیِ روزمرّهاشان، به تجربۀ شیرین و خوشایندی دست یابد. «اقتصاد برجامی»، معیشت مردم را به آتش کشید و هیچیک از وعدههای انتخاباتیِ خویش را عملی نکرد، بلکه برعکس، تلاطمها و بحرانهای بزرگی پدید آورد. اینهمه، سببسازِ عبور مردم از تکنوکراتهای مدّعی و تنبل شد و نیروهای انقلابی را به قدرت رسانید. اکنون این دولت با امیدهای شکلگرفته و چشم به آینده دوخته روبروست.
[4]. «دولت پُرتحرّک»؛ پانهادن به میدانِ کنشگری
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، تحرّک دارد.» اینکه دولت از نیروهایی تشکیل شده باشد که «میدانی» باشند و «گزارشخوان» و «دفترنشین» نباشند، زمینۀ بسیار مناسبی برای اتّفاقات مبارک و شیرین است. ما از تجربۀ دولت «نشسته» و «خسته» و «فرسوده» عبور کردهایم و اینک با نیروهایی مواجه هستیم که «در صحنه» و «عینی» هستند و «از بالا به پایین» نگاه نمیکنند. «پویایی» و «جنبش» و «فاعلیّت»، خصوصیّتی است که گرهها را خواهد گشود و آیندۀ خوشایندی را رقم خواهد زد، برخلاف دولت قبل که حتّی با وجود اعتراضهای اجتماعیِ گسترده نیز تکان نمیخورند و احساس مسئولیّت نمیکردند. از نظر اجتماعی، مردم احساس کردهاند که به این دولت، دسترسی دارند و فریاد و انتقاد و اعتراضشان در صحنه شنیده میشود و «پاسخگوییِ عینی»، یک واقعیّت است.
[5]. «دولت عملکننده»؛ تحقّقِ گشایشهای تدریجی
رهبر انقلاب گفت: «این دولت، پیشرفت خواهد کرد؛ هرچند مشکلات بهتدریج برطرف میشوند و امسال بخشی از اینها برطرف شود.» نباید انتظار داشت که دشواریهای تحمیلشدۀ هشتساله، بهصورت «دفعی» و «ناگهانی» رفع شوند و ناگهان، روزهای خوب از راه برسند، بلکه باید «صبوری» ورزید و «توقع نامعقول» نداشت. «کمکاریها و ندانمکاریهای هشتسال»، در عرض یک سال برطرف نخواهند شد و خطاهای راهبردیِ گذشته، «شتابان» زائل نخواهند شد. برخی کسانیکه بدخواه و بددل هستند و میخواهند دستاویزی برای فضیلتسوزی و خدعهگری بیابند، «توقعهای ناموجّهِ» خویش را مطرح میکنند و به این واسطه، مدّعی میشوند که دولت انقلابی، «ناکام» و «عاجز» مانده است؛ حالآنکه باید در عین حسّاسیّت نسبت به جهتگیریها و انتصابها، انتظار «معجزه» نداشت و از مدار «انصاف» خارج نشد. پیشبینیِ آیتالله خامنهای این است که دولت به سبب خصوصیّاتش، قادر خواهد بود که وعدهها و شعارها را محقّق کند.
نام امسال، "تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین" است. این شعار بدون امیدآفرینی محقق نخواهد شد، کما اینکه امید آفرینی بهشدت نیازمند #تبیین است.
#جهاد_تبیین
#جهاد_امیدآفرینی
#جهاد_تولید