eitaa logo
شبکه تربیتی صالحین
792 دنبال‌کننده
5هزار عکس
1.1هزار ویدیو
458 فایل
کانال را جهت تقویت شبکه تربیتی صالحین راه اندازی نموده ایم
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ علاج تحریم فقط تکیه بر توانایی‌های ملی است 🔸سخنرانی رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید سعید قربان (۷): 🔹تمرین جداسازی اقتصاد کشور از نفت، کار خیلی سختی است و بنده سال‌های مختلف در دولت‌ها تذکر میدادم، و الان اینگونه شده است که یا نفت ما را کمتر می‌خرند یا کمتر برمی‌دارند و این تمرینی است تا ما اقتصاد خود را از نفت جدا کنیم. 🔹البته منظور من هم نفت خام است، وگرنه با نفتی که ارزش افزوده در داخل پیدا کند و محصولات آن صادر شود مشکلی ندارم. 🔹سوال این است که آیا این تحریم قابل علاج است، جواب این است که قطعا قابل علاج است، اما علاج آن این نیست که در مقابل آمریکا عقب نشینی کنیم. اگر شما عقب نشینی کنید آمریکا خواسته‌های جدید خواهد داشت. 🔹برداشتن تحریم، عقب نشینی در مقابل دشمن نیست، هسته‌ای نیاز قطعی کشور ماست و اگرچه در برجام خسارت‌های فراوانی به ما وارد شد، اما اصل این صنعت در کشور حفظ شده است. 🔹علاج تحریم فقط تکیه بر توانایی‌های ملی است، باید دنبال کشف توانایی‌های جدید باشیم، به آن‌ها تکیه کنیم، به جوانان اعتماد کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت عید سعید قربان 🎥حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی: بعد از خروج برجام اروپایی ها مدام ما را معطل می کردند و اقتصاد کشور شرطی شد. 🔺به وعده های اروپایی ها نباید اعتماد کرد. اروپایی ها بعد از خروج آمریکا از برجام هیچ کاری نکردند. باید کار خودمان را انجام دهیم. 🔺آخرین ابداع اروپاییها یک چیز چرندی بود به اسم اینستکس که همان را هم انجام ندادند. 🔺خلاصه اینستکس این است که ایران پول هایی را که طلب دارد را بدهد به اروپایی ها و آنها چیزی را که مصلحت می‎دانند بخرند و برای ایران بفرستند.
⭕️دلیل مذاکره نکردن با آمریکا از زبان رهبر انقلاب 🔸سخنرانی رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید سعید قربان (۸): 🔹برخی تحت تأثیر همین فشار‌ها می‌گویند هسته‌ای به چه دردی می‌خورد؟ هسته‌ای نیاز فردای ماست. آن روز که ما احتیاج به برق هسته‌ای پیدا کردیم، در خانه چه کسی برویم؟ برویم از آمریکا و اروپا گدایی کنیم که برای ما برق هسته‌ای بیاورید؟ آنان که این کار را هم نمی‌کنند. 🔹اینکه می‌گویم با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم دلیلش این است که مذاکره یعنی این که همه قدرت منطقه‌ای، صنعت هسته‌ای و بازدارندگی نظامی را کنار بگذاریم که اگر کنار نگذاریم هم همین آش و همین کاسه است و تحریم‌ها وضع می‌شود. کدام انسان باشرف و معتقد به حفظ مصالح کشور حاضر است تحت این شرایط کنار بیاید؟ 🔹البته این پیرمردی که در آمریکا بر سر کار است از این مذاکره سود خواهد برد؛ یا برای خودش یا انتخابات می‌خواهد از این مذاکره استفاده کند.
⭕️ آمریکایی‌ها دنبال دشمن هستند؛ اما آمریکا دشمنی بزرگتر از ملت خود ندارد 🔸سخنرانی رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید سعید قربان (۱۰): 🔹مشکلاتی که امروز آمریکا را محصور کرده است قابل مقایسه با مشکلات ما نیست. آنان مشکلات لاینحل اقتصادی و بیش از ۴۵ میلیون بیکار دارند و مشکلات مدیریتی که خود را در کرونا و رفتار سنگدلانه پلیس نشان داده است. 🔹این‌ها باعث شده که آمریکا در سطح دنیا منفور و منزوی شود. آتش زیر خاکستر هم دارد شعله می‌کشد هرچند که ممکن است آنچه امروز در ایالت‌های آمریکا رخ می‌دهد را سرکوب کنند، اما این آتش زیر خاکستر است و باز شعله می‌کشد چرا که نظام حاکم آنان، نظام غلطی است. 🔹آمریکایی‌ها دنبال دشمن هستند و گاهی اسم ایران و گاهی اسم چین و روسیه را می‌آورند؛ اما به نظر من آمریکا دشمنی بزرگتر از ملت خود ندارد. 🔹مشکل آمریکا با ما این است که یا ما را حذف یا ما را تسلیم خود کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺گرانی ارز دلایل سیاسی و امنیتی دارد تا اقتصادی رهبر معظم انقلاب: 🔹اینکه ارز افسار پاره کند و قیمتش روزبه‌روز بالاتر رود اصلا قابل قبول نیست. 🔹البته در گزارشاتی که دریافت کرده‌ام این ماجرا بیش از اینکه دلایل اقتصادی داشته باشد دلایل امنیتی-سیاسی دارد. 🔹کسانی هستند که به این آتش افروزی دامن می‎زنند. باید با این مسئله مقابله شود.
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: جمعه - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ میلادی: Friday - 31 July 2020 قمری: الجمعة، 10 ذو الحجة 1441 🌹 امروز متعلق است به: 🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام 💠 اذکار روز: - اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه) - یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه) - یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹عید سعید قربان 🔹شهادت عبدالله محض و جمعی از آل حسن علیه السلام، 145ه-ق 🔹نماز عید امام رضا علیه السلام در خراسان 📆 روزشمار: ▪️5 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام ▪️8 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم ▪️20 روز تا آغاز ماه محرم الحرام ▪️29 روز تا عاشورای حسینی ▪️44 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
➖➖➖➖➖ ❓❓ سلام برای نهادینه کردن عبادات خاص مثل روزه، نماز شب و در نوجوانان و جوانان در مرحله رشد و تثبیت، چه راهکارهای وجود دارد؟ ➖➖➖➖➖ 🍀🍀با سلام خدمت شما پرسشگر محترم ۱. طرح سؤال نسبت به جایگاه عبادات خاص و فلسفه و ارزش و آثار آن و نیز معرفی کتاب یا مجله و پیشنهاد تحقیق نسبت به سؤالات، برای متربیان حاضر در حلقه در این زمینه مفید می باشد. ٢. در صورت امکان، کتاب هایی از شهید مطهری، حجت الاسلام قرائتی و تهیه کرده و به افراد اهدا شود. ٣. سرگروه با دقت کتاب های مربوطه (متعلق به شهید مطهری، آیت الله جوادی آملی، حجت الاسلام قرائتی و...) را مطالعه کرده و آماده بحث در حلقه شود. ۴. بعد از مطالعه متربیان در حلقه به بحث گذاشته شود، ولی به وسیله سرگروه بحث هدایت شود. ۵. تقيد سرگروه به عبادات خاص، تأثیر فوق العاده ای دارد. (به ویژه، در اردوها) ۶. استخراج جلوه های عبادات خاص در زندگی پیامبر اکرم صلی الله عليه و آله و امامان معصوم علیهم السلام و ارائه آنها به افراد حلقه همراه با احساسات معنوی سرگروه | بسیار تأثیرگذار است. ۷. نقل داستان هایی از جلوه عبادات خاص و زندگی علمای وارسته دین. ۸. دعوت از افراد صاحب نفس برای حضور در حلقه. ۹. نقل اشعار زیبا درباره عبادات خاص. ۱۰. ارتباط خصوصی سرگروه با افراد حلقه که آمادگی بیشتری دارند. ۱۱. آماده سازی افراد مستعد جهت تأثیر گذاری بر افراد ضعیف تر. ۱۲. توجیه خانواده ها و آماده سازی آنها جهت تأثیر گذاری بیشتر بر فرزندان. البته یک قاعده کلی در رابطه با نهادینه کردن موارد مذکور در فرض سؤال وجود دارد؛ بدین صورت که افراد را در فضای جدید و متنوع قرار دهید (اردو و...) و در آن فضای تبلیغاتی وسیعی را پیرامون مواردی مانند نماز شب و در قالب شعار اردو ایجاد کنید. 🔅موفق و موید باشید.
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: شنبه - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ میلادی: Saturday - 01 August 2020 قمری: السبت، 11 ذو الحجة 1441 🌹 امروز متعلق است به: 🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم 💠 اذکار روز: - یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه) - یا حی یا قیوم (1000 مرتبه) - يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹نوشتن دعای صباح توسط امیر المومنین، 25ه-ق 📆 روزشمار: ▪️4 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام ▪️7 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم ▪️19 روز تا آغاز ماه محرم الحرام ▪️28 روز تا عاشورای حسینی ▪️43 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
🍄🌳غاز طلایی🌳🍄 ♤قسمت اول♤ قصه ای کودکانه درباره مهربانی کردن با افراد فقیر  روزگاری پدری بود که سه پسر داشت. کوچک ترین پسر او از همه مهربان تر و ساده تر بود. روزی بزرگ ترین پسر برای گرداوری هیزم به جنگل رفت. مادرش یک شیرینی خوشمزه و یک کوزه شربت به او داد تا گرسنه نماند. وقتی پسر بزرگ به جنگل رسید، پیرمرد خسته و گرسنه ای روبه رویش ظاهر شد و از او کمی شیرینی و شربت خواست. پسر بزرگ که خیلی خودخواه بود، حاضر نشد پیرمرد را در غذایش شریک کند و بهانه آورد که سهم خودش کم می شود. بعد هم با بی ادبی پیرمرد را کنار زد تا به راهش ادامه دهد. کمی بعد برادر بزرگ درختی را که می خواست، پیدا کرد. اما وقتی سعی کرد با تبر درخت را قطع کند، اشتباهی دست خودش را زخمی کرد و مجبور شد برای بستن زخم، به سرعت به خانه برگردد. روز بعد برادر وسطی برای شکستن هیزم به جنگل رفت. مادرش به او هم یک قطعه شیرینی و یک کوزه شربت داد. پیرمرد جلو او ظاهر شد و از او کمی شیرینی و شربت خواست. برادر وسطی هم مثل برادر بزرگ ترش گفت: «اگر از غذایم به تو بدهم، سهم خودم کمتر می شود.» و این برادر هم بی توجه از کنار پیرمرد که لب جاده ایستاده بود، گذشت و دنبال کارش رفت. کمی بعد به جای قطع کردن درخت، تبر را روی پایش کوبید و ناچار شد به سرعت به خانه برگردد. وقتی برادر وسطی هم با پای زخمی به خانه برگشت، برادر کوچک از پدرش خواست به او اجازه دهد تا برای قطع کردن درخت و گردآوری هیزم به جنگل برود. اما پدرش گفت: «هر برادر تو به دردسر دچار شده اند و من نمی توانم به تو اعتماد کنم.» پسر کوچک آنقدر اصرار کرد تا سرانجام پدرش برخلاف میلش خواهش او را قبول و اجازه داد تا به جنگل برود. مادر مانند دو پسر قبلی به او شیرینی و شربت داد. وقتی پسر کوچک کمی در جنگل پیش رفت، پیرمرد سر راه او هم حاضر شد و به او گفت که کمی از شربت و شیرینی را به او بدهد. پسر کوچک با خوشرویی ظرف غذایش را باز کرد و از شربت و شیرینی خود به پیرمرد داد. بعد از غذا، پیرمرد به جوان گفت که می خواهد در برابر مهربانی اش به او هدیه ای بدهد. پیر مرد به او نشانه درختی را داد و گفت که هدیه او در زیر درخت است. پیرمرد پس از گفتن این حرف ها ناگهان ناپدید شد. پسر کوچک فورا به سراغ درختی که پیرمرد نشان داده بود، رفت و دید که در میان ریشه هایش غازی با پرهای طلایی نشسته است. جوان غاز را برداشت و به راه افتاد. در راه به مهمانخانه ای رسید و شب را در آنجا گذراند. صاحب مهمانخانه سه دختر داشت که با دیدن غاز سخت کنجکاو شدند و خواستند بدانند این دیگر چه جور پرنده ای است. آنها هرگز پرنده ای با پرهای طلایی ندیده بودند. خواهر بزرگ تر تصمیم گرفت همین که جوان از اتاق بیرون برود یکی از پرهای غاز را بکند. سرانجام جوان برای کاری از اتاق بیرون رفت. دختر بزرگ تر یکی از پرهای غاز را گرفت تا بکند، اما دستش به غاز چسبید و از آن جدا نشد. کمی بعد، خواهر دومی هم به اتاق آمد، وقتی خواهرش را در آن حالت دید، جلو رفت تا به او کمک کند. اما همین که دستش به خواهرش خورد، دیگر نتوانست خود را کنار بکشد. در همین وقت، سومین و کوچک ترین خواهر هم به سراغ غاز آمد. خواهرهایش فریاد زنان از او خواستند که نزدیک نشود، اما او که دلیل فریادهای آنها را نمی فهمید جلو آمد و به غاز و خواهر دومی دست زد. او هم به خواهرهایش چسبید. خواهرها هرچه سعی کردند نتوانستند از یکدیگر و از غاز طلایی جدا شوند. برای همین تمام شب را به همان حال ماندند. ادامه دارد... دوستان خود را به گروه دعوت کنید. @salehinlenjan
موعظه شدن و فراگیری و عبرت این است ! شرح حدیث از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله امام خامنه ای (مدظله العالی) و من الفاظ رسول الله (ص) الموجَزه : اَلسَّعيدُ مَن وُعِظَ بِغَيرِهِ. (الشافی ، ص 824 ) همه زندگی سرشار از عبرت هاست. انسان اگر چشم عبرت باز کند و به دیگران نگاه کند، خیلی از حقائق عالم برای انسان روشن می شود. مراد از روشن شدن حقائق، فراگیری معلومات نیست که انسان چیزی را نمی داند و بعد آن را با تعلم بدست می آورد. این ، یک طور فهمیدن است. 🔍 از همین مهم تر این است که چیزهایی برای انسان روشن است، جلوی چشم انسان است، انسان تامل و ژرف اندیشی درباره این‌ها نمی کند و درس از این‌ها نمی گیرد. مثلا یکی از این عبارت ها، مردن است. همه آحاد انسان این مرحله را طی می کنند؛ یعنی از نشئه مادی و جسمانی عبور می کنند، و به یک عالمی که ما از کیفیّات آن خبری نداریم وارد می شوند، عالم دشواری است، عالم غربت است، عالم حساب است، عالم مشکلات گوناگون است. 🔍 این را همه فی الجمله می دانیم، هر کسی هم در مدت عمر خود، افراد زیادی را می بیند؛ از پیر و جوان ، مرد و زن، همه رفتند. این برای ما یک امر عادی می شود. تنبّه به این که مسـیری که هـمه دارند می رونـد، برای ما هم هـست، ما هـم باید از هـمین جا عبـور کنیم. کـجا وارد می شویم؟ چه دست آویزی برای حیات سـعادتمندانه در آنـجا داریم؟ چـکار می شود آنجا کرد؟‌ غربت نشئه آخرت را، نشئه برزخ را چطور باید برطرف کرد؟ این ها نکات مهمی است. 🔍اگر به این چیزها فکر کنیم ، ممکن است در رفتارما ، در مسیر زندگی ما ، در تصمیم گیری های کلان زندگی ما اثر بگذارد. غالبا توجه نداریم. موعظه شدن و فراگیری و عبرت این است . [شرح حدیث در مقدمه درس خارج ، 15/ 10/ 1391]
🔴 بچّه‌دارها_حتماً_بخوانند 💠چگونه بچه‌ای تربیت کنیم که مورد اعتماد دیگران باشد؟ 💠مادران چطور می‌توانند کم‌کم تبعیض را از جامعه حذف کنند؟ ✅ حضرت امام(ره) می‌فرمایند: بچه بیشترین تأثیر را از مادر می‌گیرد. و هیچ کسی به اندازۀ مادر در تربیت بچه موثر نیست. تأثیر مادر از مدرسه و جامعه و صدا و سیما بیشتر است. بعد می‌فرمایند دلیل این تأثیر منحصر به فرد، محبت منحصر به فردی است که بچه به مادر دارد و این محبت را به هیچ‌کس دیگری ندارد. لذا بچه ناخودآگاه تمام رفتارهای مادر را به دقت زیر نظر دارد و آنها را به عنوان یک الگو به خاطر می‌سپارد و تقلید می‌کند. لذا مادرانی که تربیت فرزندشان برای‌شان مهم است، باید به طور مضاعف در رفتارشان دقت کنند.  🔸مثلاً اگر مادری بخواهد بچه‌ای تربیت کند که فردا یک آدم قابل اعتماد و اتکا باشد، یک مدیر موفق یا یک قاضی عادل باشد، اگر این مادر بین مهمان فقیر و پولدار فرق بگذارد، این بچه بی‌عدالتی و تبعیض را یاد می‌گیرد. مثلاً وقتی یک مهمان فقیر داشت، مامان توی آشپزخانه به بچه بگوید: «اینها هر دفعه مزاحم می‌شوند، همین که هست را ببر جلوشون بگذار»، اما وقتی مهمان ثروتمندی داشت، بگوید «پیش اینها آبرو داریم، آدم‌های مهمی هستند، بیا یک چیز درست حسابی براشون ببریم» بچه اینها را یاد می‌گیرد، تبعیض و بی‌عدالتی را یاد می‌گیرد و بنا به فرمایش حضرت امام(ره): «انسان تا آخر! به همان تربیت بچگى و کوچکى که شده است تا آخر به همان تربیت باقى مى‏ماند؛ مگر یک عوامل بسیار قوى‌ باشد که او را برگرداند» 🔸لذا اغلب، ویژگی‌های شخصیتی خوب و بد بچه‌ها-در هر سنی! که باشند- بازتاب ویژگی‌های مادرانشان است. اگر این فهم در جامعه‌ای فراگیر شود، مادرها حداقل ۲دلیل، ۲انگیزه و ۲کمک اضافه‌تر برای دقت بیشتر در رفتارهایشان دارند که غیر مادرها ندارند. و حتی مادرانی که بچۀ زیر ۷سال و ۱۴سال ندارند، تقریباً از این ۲کمک برای رشد معنوی محرومند @salehinlenjan