May 11
«قافله عزاداری ۲۸ صفر»
نیروهای مسلح
بسیجیان
و ایثارگران کاشان
منطبق بر فرمایش فرمانده معظم کل قوا مبنی بر راه اندازی دسته های سینه زنی توسط نیروهای مسلح در روز رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
یکشنبه
۵ آبان ۹۸
از سپاه کاشان به سمت مسجد صادقیه
@salmanmohamadi
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان استاد مهدوی ارفع راجع فتنه
و تبیین علل حمایت امام المسلمین از تصمیم سران قوا
بسیار مهم و روشنگرانه
@salmanmohamadi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نسل رود | کار جدید برای ۹دی
🎙اجرا: گروه سرود رهپویان حرم
🎞تهیه شده در خانهی سرود و موسیقی بسیج
@Farsna
مطلق گرایی آفت جریان انقلابی در انتخابات:
حجتالاسلام حسین ابراهیمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز است که در پاسخ به سؤالات ما به بیان نظرات آیتالله مهدویکنی در برهههای حساس تاریخ سیاسی کشور در یکی دو دهه اخیر پرداخت.
* آیتالله مهدویکنی شخصیت مستقلی داشتند. مسائل جناحی در حد حقیقت برایشان مطرح بود؛ نه اینکه به جناح فکر کند بلکه به واقعیت و حقیقت میاندیشید؛ حتی اگر حقیقت در جناح مقابل ایشان باشد، لذا اصلاحطلبان نیز برای آیتالله مهدویکنی احترام قائل بودند و اظهارنظرهای ایشان را میپذیرفتند. آیتالله مهدویکنی حقیقت و دیانت خود را فدای جناحهای سیاسی نمیکرد.
* مسیر نجات انقلاب اسلامی، پیروی از ولایت فقیه است و این موضوع را اصل میدانستند. اگر اصولگرایی از فرمان رهبری تبعیت نمیکرد، ایشان آن فرد را منفی تلقی میکرد. ادعای اصولگرایی برای ایشان مهم نبود، بلکه فرد باید از رهبری تبعیت میکرد.
* (درباره دیدگاههای آیتالله مهدوی کنی درباره آیتالله هاشمی رفسنجانی): آقای مهدوی کنی در دهه پایانی عمر خویش ضمن احترام گزاردن به آقای هاشمی رفسنجانی، دیدگاههای سیاسی ایشان را قبول نداشتند. بسیاری از افراد معتقد بودند که آقای هاشمی در سالهای آخر حیاتش، هاشمی اول انقلاب نبود. آقای هاشمی بر اساس باورهایی که اطرافیان وی برای ایشان به وجود آوردند و القائاتی که برایش به وجود آوردند، آن هاشمی ابتدای انقلاب نبود.
* نمایندگان مجلس خبرگان رهبری خود تشخیص دادند که وضعیت بهگونهای است که با تداوم ریاست آقای هاشمی بر مجلس خبرگان رهبری ممکن است اتفاقاتی بیفتد، لذا آیتالله مهدویکنی را بهعنوان اینکه کسی نمیتواند در آن نفوذ کند و نظرش را تغییر بدهد بهعنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری انتخاب کردند. زمان آقای هاشمی هم البته مجلس خوب اداره شد، اما نمایندگان پیشبینی میکردند که در آینده ممکن است اتفاقاتی در حوزه سیاسی بیفتد و بدینصورت تصمیم به تغییر رئیس مجلس گرفتند. آیتالله مهدویکنی مواضع مستحکمی داشت و در جریانهای سیاسی غرق نشد که استقلال خود را از دست بدهد. همه نمایندگان هم ایشان را قبول داشتند.
* (درباره دیدگاههای آیتالله مهدوی کنی درباره احمدینژاد): آیتالله مهدویکنی از سال ۸۴ و از ابتدا نظر مثبتی نسبت به آقای احمدینژاد نداشت؛ منتهی میگفت "بین بد و بدتر، من بد را انتخاب میکنم"! از این رو ایشان به آقای احمدینژاد در سال ۸۴ نسبت به نامزدهای دیگر راضیتر بود. اما از زمانی که آقای احمدینژاد بهصورت علنی به مخالفت با نظر رهبری پرداخت، آیت الله مهدوی کنی بهکلی دیدگاهشان تغییر پیدا کرد و این موضوع از زمانی آغاز شد که احمدینژاد، مشایی را بهعنوان معاون اول رئیس جمهور منصوب کرد و بر آن هم اصرار ورزید. آقای مهدوی در این رابطه باید موضع میگرفت و از رهبر انقلاب باید حمایت میکرد. حمایت از رهبری این است که در بحرانها باید ایستاد و از رهبری حمایت کرد. پس از آن هم قهر آقای احمدینژاد و خانهنشینی ایشان به وجود آمد که برای آقای مهدویکنی قابل تحمل نبود که کسی در برابر رهبری بایستد.
* (درباره نظر آیتالله مهدویکنی نسبت به آقایان ولایتی، قالیباف و حدادعادل): شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در آن زمان اقدام به رأیگیری کرد. افراد احراز صلاحیتشده از سوی شورای نگهبان افراد صالحی بودند. موضوع این بود که در شرایطی قرار گرفتیم که آقایان ولایتی، حدادعادل و قالیباف ائتلافی تشکیل داده و عنوان کرده بودند در پایان که هرکس رأیش بیشتر باشد، دیگران بهنفع او کنار میروند؛ اما در موقع نیاز به آنچه گفته بودند عمل نکردند.
* در آن زمان در شورای مرکزی بحث شد که "بهدنبال کاندیدای مشروع هستیم یا مقبول؟"، کاندیدای مقبول مورد تأیید قرار گرفت. نظر آیتالله مهدویکنی نیز کاندیدای مقبول بود. ایشان میگفت "اگر ما کسی را که مورد قبول مردم نیست، کاندیدا هم کنیم، فایدهای ندارد". از نگاه آیتالله مهدویکنی و جامعه آقای جلیلی و آن سه نفر انسانهای خوبی بودند و مشروعیت داشتند، اما باید بررسی میشد که کدامیک بیشتر مورد قبول جامعه است. اما در عمل به نقطه مدنظر نرسیدیم و آن چهار نفر متفرق شدند؛ از این رو جامعه روحانیت سکوت کرد و از کاندیدای خاصی حمایت نکرد.
* در واقع جامعه روحانیت مبارز گزینه "صالح مقبول" را انتخاب کرد؛ اما چون خود نامزدها به تفاهم نرسیدند، جامعه مصداق عینی صالح مقبول را مشخص و معرفی نکرد؛ درست هم همین بود.
@salmanmohamadi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون هماهنگ کننده سپاه:
🔹انتقام قطعی است و آمریکاییها بیخود پیغام نفرستید.
🔹شما که مردش نبودید چرا این غلط را کردید؟
@Farsna
«اصلاح طلبان ایران ، طالبان افغانستان»
در هر کشوری گروهک یا حزبی تندروی مخالف مصالح ملی آن کشور وجود دارد.
این گروهها عموما مخالف یا اپوزیسیون نامیده می شوند.
منافع این گروهها در مخالفتشان با منافع عمومی کشورشان می باشد.
یعنی به اصطلاح نانشان در ساز مخالف زدن است. البته خیلی برایشان موضوع مصلحت ملی مهم نیست . تنها چیزی که برایشان مهم است این است که حرفی بزنند که مخالف نظر عموم مردم یا نخبگان و دلسوزان آن کشور باشد. البته از این طریق بعضا به منافعی هم می رسند یا حتی بر اریکه قدرت نیز تکیه می زنند ولی بلافاصله هم توسط مردم دوباره پایین کشیده می شوند. عموما این نوع فرقه ها قیافه روشنفکری و علمی به خود می گیرند و حرفهای زیبایی می زنند اما در واقع تندرو ترین و افراطی تری و بی رحم ترین انسانها در آن کشور هستند .
این گروهها قدرت خود را از طریق جاسوسی برای کشورهای مخالف و دشمن و خوش رقصی برای بیگانگان انجام می دهند و با وطن فروشی و حتی گاها خودفروشی به کاسبی می پردازند و اعتبار کسب می کنند.
در افغانستان اما این گروهک فشار که طالبان نام دارند، به ظاهر خود را اسلامگرا معرفی می کنند و سعی می کنند با رفتارهای پرخطر و افراطی مردم را نسبت به دین بدبین کنند و معمولا مصالح ملی کشور افغانستان را به دشمنان مصالحه می کنند.
اصلاح طلبان ایران نیز که از سال ۷۶ وارد عرصه سیاسی کشور شدند بلا استثنا در تمامی زمانها و عرصه ها کشور را به لبه پرتگاه برده و مایه خسارت و تسلط دشمنان بر کشور شده اند .
این افراد که در گلوگاههای خطر معمولا نظام و مردم را در تگنا قرار داده اند ، از طریق پز روشنفکری ، واگذاری اطلاعات با ارزش کشور به دشمنان ، مخالفت با فعالیتهای علمی ، صنعتی و نظامی کشور از جمله انرژی هستهای و ساخت تسلیحات مورد نیاز کشور و... باعث کندی حرکت نظام و ملت شده اند.
در ماجرای حادثه تروریستی اخیر و شهادت حاج قاسم سلیمانی و همراهانش، کشور دارای فضای وحدت بسیار روشنی شده که تقریبا در ۴۰ سال پیش بی نظیر بوده است .
تمام مردم ایران و کشورهای منطقه از طیف ها و جناحهای مختلف بالاتفاق حادثه مذکور را محکوم نموده و برای حفظ منافع ملی و انتقام خون شهدای عزیز، قائل به انتقام سخت و سریع از آمریکا هستند.
در این میان اما طالبان ایرانی یا همان اصلاح طلبان شروع به مخالفت با جریان عمومی و ملی کشور نموده اند و در حرکتی عجیب، که ارتباطات مجدد پشت پرده با سرویسهای جاسوسی بیگانگان را به ذهن متبادر می سازد ، اظهار نظرهای عجیب و غریب می کنند، حرفهای دولت آمریکا را واکس می زنند و با حرفهای خود سعی در تشکیک و انحراف این حرکت ملی و اقتدار بین المللی دارند. از طرفی به قلب زخم خورده مردم نمک می پاشند و از طرفی دشمن را برای سوء استفاده بیشتر حمایت می کنند.
سوال اینجاست که آیا وقت آن نشده که ملت شریف ایران برای فرستادن این فرقه ضاله به زباله دان تاریخ برای همیشه قدمی بزرگ بردارد؟!
سلمان محمدی
@salmanmohamadi
هدایت شده از کانال ولایی وعلمی فرهنگی کاشان
23.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #اجتماع_عظیم_مردم_کاشان در خوانخواهی سردار شهید سپهبد #قاسم_سلیمانی و همرزمانش✊
🇮🇷✊امروز هزاران نفراز مردم مومن و ولایتمدار شهرستان کاشان در دفاع از خون پاک سردار شهید قاسم سلیمانی و همرزمانش راهپیمایی کردند و مشت محکمی بر دهان آل سعود، آمریکا و اسرائیل کثیف و خائن زدند.👊💥🔥
🌷 #سردار_قاسم_سلیمانی✌️
🔥 #انتقام_سخت👊
🎞تهیه گزارش: خانم فخریه کاشان
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما هم به جنگ سربازان آمریکایی بروید؛
«مسابقه و جایزه»
طرحهای خود را به کانال سلمان محمدی ارسال نمایید و جایزه بگیرید.
@salmanmohamadi
«سیلی ترامپ به ظریف»
حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: کسی که به هنگام یاری ولیّ خود، در خواب باشد با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
اندک زمانی از سخنان ولی امر مسلمین که لرزه به تن دشمنان انداخته بود نگذشته بود که ظریف برای خوش رقصی در مقابل آمریکا ، مجددا تابلوی سبز مذاکره را بالا برد .
ولی این خودشیرینی چند ساعتی بیشتر دیر نپایید که ظریف با سیلی ترامپ بیدار شد.
#ظریف_خائن
@salmanmohamadi
#محاکمه_ظریف
از ریاست محترم قوه قضاییه درخواست داریم با توجه به سخنان ذلیلانه و غیر منطقی آقای ظریف که بر خلاف امنیت کشور و مصالح ملی می باشد، فرایند محاکمه و برخورد قضایی با ایشان را در دستور کار خود قرار دهند.
امضاء : ۸۰ میلیون نفر از مردم با غیرت ایران
#نشر_حداکثری
@salmanmohamadi
📣 هشدار دوم سلمان محمدی :
در تاریخ ۲۱ آبان نسبت به حرفهای عجیب روحانی هشدار دادم و سه روز بعد فتنه آبان کلید خورد.
امروز هم روحانی نظام را به تشریفاتی کردن انتخابات متهم کرد و زنگ خطر بعدی را به صدا در آورد . خدا می داند سناریو چیست .
بچه های انقلابی بهوش باشید و بعد نگویید که نگفتی!
#فتنه_۹۸
تاریخ هشدار: ۷بهمن ۹۸
@salmanmohamadi