🔅طريقه خواندن نماز آیات؛ مطابق با فتوای امام خامنهای
🔅امشب خواندن نماز آیات بر قمی ها واجب است.
🔅زلزله قم ۴ ریشتر گزارش شده است.
@salmanraoofi
🔅امام صادق علیه السلام اگر از خرابی زلزله ترسیدی آیه ی زیر را بخوان
🔆امام صادق (ع) در روایتی می فرمایند:
«فَإِذَا خِفْتَ الْهَدْمَ عِنْدَ الزَّلْزَلَةِ فَاقْرَأْ عِنْدَ مَنَامِکَ- إِنَّ اللَّهَ یُمْسِکُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ أَنْ تَزُولا وَ لَئِنْ زالَتا إِنْ أَمْسَکَهُما مِنْ أَحَدٍ مِنْ بَعْدِهِ إِنَّهُ کانَ حَلِیماً غَفُوراً»؛
[1]هرگاه از ویرانی هنگام زلزله در هراس بودی، در وقت خوابت این آیه را بخوان:«إِنَّ اللَّهَ یُمْسِکُ ... این تنها خداست که آسمان ها و زمین را از این که از جای خود منحرف شوند [و فرو ریزند]نگه می دارد؛ و اگر روزی از مسیر خود منحرف شوند، هیچ کس بعد از او نمی تواند نگاهشان دارد، مسلماً خدا همواره بردبار و آمرزنده است».
@salmanraoofi
حضرت مستطاب حجت الاسلام والمسلمین میرهاشم حسینی (مازال موفقاً)
سلامعلیکم
با توجه به رأی هیأت امنای محترم مدرسهی علمیهی آیت الله مجتهدی تهرانی (قدّه) و تنفیذ و موافقت اکید رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنهای (دام ظله الوارف)، جناب عالی را که صاحب خصائل راقی اخلاقی، مراتب عالی علمی، و تجارب و تواناییهای ارزندهی مدیریتی هستید، به عنوان مسؤول و متولی امور این مرکز علمی منصوب میکنم.
رجاء واثق دارم: در سایهی توکل به ساحت سبحانی و توسل به ذیل عنایات اهل بیت وحی (س)، خاصّه صاحب اصلی حوزههای علمیه (صانها الله عن الحدثان) حضرت بقیت الله (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء)، و تدبیر و تلاش توام با اخلاص خود، و مساعدت و معاضدت معاونان محترم، مدرسان و طلاب عزیز، مسیر مؤسس بزرگوار حضرت آیت الله مجتهدی (قدّس سرّه) را تداوم بخشیده، مساعی مخلصانهی مسؤول راحلش حضرت آیت الله حبیبی (طاب ثراه) را به ثمر نشانده، شؤون آن مرکز فاخر را ارتقا خواهید داد.
اهم اموری که توقع میرود، بطور ویژه و با اولویت آنها را پیگیری بفرمائید، عبارتند از:
۱ ارتقا هیأت امنای مدرسه و تقویت جایگاه آن بمثابه مرجع تصمیمگیریهای اساسی آن مرکز.
۲ ارتقا عوامل مدیریتی و علمی تربیتی مدرسه فراخور شأن ممتاز آن واحد.
۳ ارزیابی و وضعیتسنجی آموزشی، تهذیبی و پژوهشی کنونهی مدرسه، و اتخاذ تدابیر لازم برای رفع نواقص و ارتقا کیفی شؤون فوق، بر اساس شاخصهای ابلاغی مرکز مدیریت.
۴ تقویت جنبههای اخلاقی، تهذیبی و انقلابی طلاب با توجه به موقعیت برجستهی آن مدرسه.
فرصت را مغتنم شمرده، فروتنانه و ادبگذارانه به روح مطهر و منور دو شخصیت بزرگوار، آیتین مجتهدی و حبیبی (قدّس سرّهما) درود میفرستم، و متضرعانه از بارگاه بلند باری برای آنان غفران و علو درجات مسألت میدارم.
اللهمّ وفّقه و ایّای لما تحبّ و ترضی، و لاتجعلنا من الّذین یحسبون أنّهم یحسنون صنعاً، و اهدنا الی الصّواب و السّداد، فانّک خیر موفِّق و هاد.
علیاکبر رشاد
رئیس شورای حوزههای علمیهی استان تهران
۲۵ اسفند ۱۳۹۸، مطابق ۲۰ رجب المرجب ۱۴۴۱
@hhaghshenas
باسمه تعالی
ما ننسخ من آیه او ننسها نات بخیر منها
بحمدلله حجت الاسلام والمسلمین استاد میرهاشم حسینی تولیت حوزه علمیه استاد مجتهدی رحمت الله علیه شدند
چه افتخاری بالاتر از اینکه رهبر معظم انقلاب حفظه الله، تاکید بر تفویض این سمت به ایشان کرده اند حقا این سمت برای معظم له شایسته و برازنده است گرچه این مسئولیت برای ایشان کوچک است و ایشان شایستگی و توانایی اداره حوزه های علمیه را دارند
ان شاءالله طلاب آن حوزه ی علمیه قدر این شخصیت متقی، فاضل، پرکار و برجسته را بدانند و از کوثر تقوا و علم ایشان بهره وافی ببرند
والسلام
سلمان رئوفی
۱۳۹۸/۱۲/۲۵
@salmanraoofi
🔆این فرد نمیتواند فقیه و مجتهد شود!
🔅رهبر معظم انقلاب:
🔅آن کسی که برود در گوشه خانه اش بماند،
👈نه بداند که دشمن اسلام چه کار میخواهد بکند،
👈نه بداند که امروز مسلمین نیازمند چه هستند،
👈نه بداند که امروز ذهنیت و واقعیت زندگی مسلمانان را چه چیزهایی تهدید می کند،
👈 نه بداند که جریان فساد و انحراف کدام است،
👈نه بداند که دشمن از چه راه هایی وارد می شود که جامعه اسلامی را از بین ببرد و نابود کند،
👈نه بداند که حیله های دشمن چیست و راه های مقابله با آن کدام است،
👈از وجود خطرات عظیم استکبار جهانی اطلاع ندارد،
👈نمیداند که صهیونیسم و ارتجاع و امپریالیسم و استکبار جهانی و مکتب های الحادی و التقاط چیست؛
👈 حالا می رود [کتاب] "جواهر" را باز میکند و چهار جلد کتاب حدیث را جلویش میگذارد، تا برای مکلفان و اداره زندگی آنها، حکمی استنباط کند. این فرد، نمیتواند تفقّه در دین پیدا کند.
۱۳۶۵/۰۲/۰۶
@salmanraoofi
#نکته_های_نو_در_علوم_مقدماتی_اجتهاد 44
👈👈این مباحث تدریس هم شده که بسیار مطالب بیشتری در تدریس گفته شد، برای دریافت بهتر مطالب، صوتهای تدریس را گوش کنید.
⏪ مباحث مطرح شده نهایی نیست و مقاله احتیاج به ویرایش دارد
🔅🔅🔅
⏪ نقل به معنی و اثر آن در فقه الحدیث :
پذیرفتن وقوع نقل به معنی - هر چند به طور محدود و حداقلی – لوازمی در فهم حدیث دارد
◀ 1- حجیت تعابیر و ساختار کلام در موارد زیادی غیر قابل اثبات میشود زیرا تعابیر و ساختار کلام بین آنکه از امام باشد یا تعبیر برگزیده راوی باشد مردد میشود درنتیجه بسیاری از برداشتها و اجتهادها – که ناشی از توجه به تفاوتهای تعبیری یا ساختارهای بیانی است و بعضا در احتیاطهای فقهی نمود می یابد – قابل نقد و تردید میشود .
◀ 2- تشخیص اضطراب در متن که از عوامل ارزیابی متن حدیث است نیازمند دقت بیشتری میگردد ؛ زیرا اضطراب در متن همواره به معنای عدم صدور روایت نخواهد بود و ممکن است ناشی از ضعف و ناتوانی ادبی راوی باشد .
⏪ توحید روایات و اثر آن در فقه الحدیث :
یکی از نکاتی که در ظهور گیری از روایات و فقه الحدیث به معنایی که گذشت موثر است توجه به احتمال یکی بودن روایات است در مکتب فقهی آیة الله بروجردی مسئله یکی دانستن روایات مختلف نمود ویژه ای دارد است این مسئله در فقه الحدیث به معنایی که گذشت جای بررسی و تحقیق بیشتری دارد و متاسفانه آنطور که باید مورد تحقیق قرار نگرفته است ایشان روایات را با توجه به قراینی به یک روایت برمی گرداندند یکی از محققین این قرائن را این گونه شمرده اند :
◀ 1- دقت در اسناد : ایشان با تکیه بر آگاهی های رجالی و دقتهایش در امر طبقات گاهی یکی بودن چند روایت را از راه یکی بودن مسمی به دو نام یا صاحب کنیه یا لقب متوجه می شدند .
◀ 2- اشتباه در راوی و مروی عنه ؛ گاه ریشه این پدیده را وقوع اشتباه در راوی و مروی عنه از اولی میداند ؛ مثلا در روایتی از محمد بن مسلم میگوید : این روایت محتمل است عین اولی باشد ، به اعتبار اینکه محمد بن مسلم این روایت را یک بار نقل کرده اما کسانی که این را از او نقل کرده اند اشتباه کرده یک بار از او به « عن رجل » و بار دیگر «عن جمیل» نام برده باشند .
◀ 3- وحدت مورد صدور ؛ گاه با توجه به وحدت مورد صدور توحید روایات را کشف می نمود و این مسئله را ناشی از نقلهای راویان مختلف می دانست . مثلا دو روایت مسند و یک روایت
◀ 4- وحدت راوی و اختلاف مضمون : در پاره ای دیگر از موارد این مسئله را ناشی از نقل مکرر یک روایت با مضامین مختلف میدانست مثلا روایتی را دو بار از سلیم بن قیس نقل کرده و در مورد دوم گفته است این روایت جدا از قبلی نیست ، بلکه یک روایت است که سلیم با مضامین مختلف دو بار از امام نقل کرده است
◀ 5- وحدت مضمون ؛ معیار دیگری که به یکسان انگاری روایات می انجامد وحدت مضمون است در موردی که حدیثی با نقلهای مسند متعدد و یک نقل مرسل از مفید روایت شده است میگوید ممکن است که مرسله مفید روایتی دیگر نباشد بلکه از همان روایت گرفته شده باشد و اینکه هر چهار تا به معاویة بن عمار میرسد نیز همین مطلب را به ذهن نزدیک میکند و این که اختلاف در مقام نقل به خاطر اختلاف راویانیست که از او نقل کرد ه اند . او ، دلیل این فکر را تشابه مضمون ذکر میکند .
◀ 6- استبعاد تکرار سوال ؛ معیار دیگری که افزون بر اتحاد سند و متن موجب تمایل به توحید روایات است ، توجه به این نکته عقلایی است که بعید است راویان جلیل القدری ، چون محمد بن مسلم حکم یک مسئله را دو بار بپرسند . در موردی آورده است که ظاهر این است که این روایت با قبلی یکی است ، چون سند یکی و متن به هم نزدیک است . جدا بعید است که ابن مسلم حکم یک مسئله را بیش از یک بار بپرسند آیه الله بروجردی این مطلب را بارها تکرار کرده است .
✳ حوزه سوم : مبانی قبول یا رد حدیث
یکی از مسائلی که باعث تفاوت در استنباط میشود و در برخورد با روایات بسیار مهم است نحوه قبول یا رد روایت است از دیر باز بعضی فقها اصرار بر قبول روایت بواسطه سند داشته اند و بعضی دیگر با قرائن دیگری در عین ضعف سند روایات را میپذیرند میتوان این دو رویکرد را دو مکتب در رد یا قبول روایات دانست و به دو مکتب وثوق صدوری و وثوق سندی نام گذاری کرد .
⏪ ادامه دارد....
@salmanraoofi
#نکته_های_نو_در_علوم_مقدماتی_اجتهاد 45
👈👈این مباحث تدریس هم شده که بسیار مطالب بیشتری در تدریس گفته شد، برای دریافت بهتر مطالب، صوتهای تدریس را گوش کنید.
⏪ مباحث مطرح شده نهایی نیست و مقاله احتیاج به ویرایش دارد
⏪ معتقدان به وثوق صدورى و وثوق سندى
از آثار و نوشتههاى بعضی فقها بویژه سید محمد عاملی در مدارک الاحکام ، شهيد ثانى در شرح روضه ، و آیة الله خوئی در شرح عروه چنين بر مىآيد كه اىشان، از پيروان مكتب وثوق سندى اند این گروه هيچ قرينه و نشانهاى را جز درستى سند، قبول نمی کنند و تنها راه دستيابى به اعتبار روايت را سند آن مىدانند و بر اين باورند كه از راه غير سند، نمىتوان به اعتبار روايت پى برد. البته تمامى افراد گروه بر يك روش راه نپيموده اند و اختلاف ديدگاههايى دارند، فقهای معروف اين گروه عبارتند از: شهيد ثانى، محقق اردبيلى، شيخ حسن عاملى، سيد محمد عاملى و از معاصران: محقق و مدرس شهیر آیه الله سید ابو القاسم خوئی ديدگاههاى رجالى ایشان بر پايه تعبد به خبر ثقه استوار گرديده و اينگونه نگرش اثر بسيارى در اختلاف نظر آنها با ديگران پديدآورده است.
⬅ بيشترين علماى بزرگ و فقيهان شيعه، پيرو مكتب وثوق صدورى بوده اند گروه معتقد به وثوق صدورى، تنها سند حدیث را ، راه دستيابى به درستى حديث نمىدانند، بلكه به راههاى ديگر نيز براى ثابت كردن درستى سند باور دارند و به قرينه ها و نشانه هاى همراه حديث اهميت مىدهند و توجه دارند .
⬅ قدماى اصحاب: شامل محدث كلينى و شيخ صدوق، تا محقق حلى وعالمان و فقيهان پس از محقق حلى ، همینطور اخباریان و فقهای آنها درقرنهاى 11 و 12 هجرى، از جمله محدث بحرانى و نوع اصوليان و بسیاری از فقها به این روش مشی کرده اند معروفترين فقهای اين گروه عبارتند از: علامه كركى، ملا محمد تقى مجلسى، علامه مجلسى، شيخ بهائى، وحيد بهبهانى، فقیه عارف علامه بحرالعلوم، محقق نراقى، ميرزاى قمى، شيخ اعظم انصارى، صاحب جواهر، صاحب رياض، حاج آقا رضا همدانى، آیه الله بروجردى، حضرت امام خمينى.
⬅ اين دو ديدگاه را مسلما میتوان دو مكتب در برخورد با حدیث بدانیم و مطمئنا بعضی اختلافات در استنباط فقيهان ريشه در همین نحوه برخورد با احادیث دارد همچنین اثر اين دو گرايش در استنباط ، کمتر از اثر علم اصول در گونا گونى نظرها نيست.
⏪ گروه وثوق صدورى بر اين باور است كه معيار و تراز عمل به حديث، اطمينان به صدور آن از معصوم است.
و صدور آن از معصوم، از دو راه ثابت مىشود:
◀ 1. از راه سند; يعنى سلسله سند آن بايد موثق باشد.
◀ 2 . از راه قرينه ها و نشانه ها.
⏪ ادامه دارد....
@salmanraoofi
#ضد_براندازی15
#قرآن
#حدیث
#فقه_الحکومه
🔅🔅🔅
حدیث:
📚 27/ فی علل الشرایع باسناده عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سُلَيْمَانَ قَالَ : « قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع إِنَّ النَّاسَ يَرْوُونَ أَنَّ عَلِيّاً ع قَتَلَ أَهْلَ الْبَصْرَةِ وَ تَرَكَ أَمْوَالَهُمْ فَقَالَ إِنَّ دَارَ الشِّرْكِ يَحِلُّ مَا فِيهَا وَ إِنَّ دَارَ الْإِسْلَامِ لَا يَحِلُّ مَا فِيهَا فَقَالَ إِنَّ عَلِيّاً ع إِنَّمَا مَنَّ عَلَيْهِمْ كَمَا مَنَّ رَسُولُ اللَّهِ ص عَلَى أَهْلِ مَكَّةَ- وَ إِنَّمَا تَرَكَ عَلِيٌّ ع لِأَنَّهُ كَانَ يَعْلَمُ أَنَّهُ سَيَكُونُ لَهُ شِيعَةٌ وَ أَنَّ دَوْلَةَ الْبَاطِلِ سَتَظْهَرُ عَلَيْهِمْ فَأَرَادَ أَنْ يُقْتَدَى بِهِ فِي شِيعَتِهِ وَ قَدْ رَأَيْتُمْ آثَارَ ذَلِكَ هُوَ ذَا يُسَارُ فِي النَّاسِ بِسِيرَةِ عَلِيٍّ ع- وَ لَوْ قَتَلَ عَلِيٌّ ع أَهْلَ الْبَصْرَةِ جَمِيعاً وَ اتَّخَذَ أَمْوَالَهُمْ لَكَانَ ذَلِكَ لَهُ حَلَالًا لَكِنَّهُ مَنَّ عَلَيْهِمْ لِيُمَنَّ عَلَى شِيعَتِهِ مِنْ بَعْدِهِ.30 »
▫ در علل الشرایع با اسنادش از عبد اللَّه بن سليمان آمده که گفت : « به امام صادق گفتم ، مردم اين طور نقل مىكنند كه على «ع» اهل بصره را كشت ولى اموالشان را غارت نكرد بلكه به جاى خود گذارد (جهت آن چيست؟) حضرت فرمودند: آنچه در بلاد شرك باشد براى مسلمانان حلال است و مىتوانند به غارت ببرند ولى اموال بلاد اسلامى را نمىتوان غارت كرد، سپس فرمودند: على «ع» بر اهل بصره منّت گذاردند همان طورى كه رسول خدا «ص» بر اهل مكّه منّت نهادند و امير المؤمنين «ع» چون مىدانستند كه به زودى شيعيانش خواهند داشت که دولت باطل بر آنها غالب مىشود از اين جهت اموال اهل بصره را به حال خود گذارد و متعرّض آنها نشد پس خواست به آن حضرت در مورد شیعیانش اقتدا شود و اكنون شما آثار اين سيره حضرت را مشاهده مىكنيد و مىبينيد كه عين همان سيره نسبت به شيعيان عمل مىشود و اگر امير المؤمنين عليه السّلام تمام اهل بصره را مىكشت و اموالشان را اخذ مىكرد البته برايش مباح و حلال بود ولى بر آنها منّت نهاد و چنين نكرد تا بعد از آن حضرت بر شيعيانش نيز منّت گذارده شود .»
⏪ ادامه دارد....
📝 پانویس:
30.علل الشرائع ؛ ج1 ؛ ص154 و وسائل الشيعة ؛ ج15 ؛ ص79 .
@salmanraoofi
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین وصلی الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین لاسیما بقیه الله الاعظم و اللعن الدائم علی اعدائهم اجمعین
برای مادر امام زمان علیه السلام یک حمد و یک صلوات
محضر مبارک اساتید ، طلاب و کادر حوزه علمیه آیت الله مجتهدی رحمه الله علیه
سلام علیکم و رحمه الله
با گرامی داشت یاد و خاطره موسسان و متولیان گرانقدر این حوزه مبارک مرحوم حاج شیخ محمد حسین زاهد و آیت الله حاج آقا مجتهدی و آیت الله حاج آقا حبیبی و طلب رضوان برای آن بزرگواران و با سلام ودرود به امام راحل و شهدای گرانقدر به ویژه ارواح مطهر بیش از صد شهید این حوزه
دوست داشتم در اولین فرصت محضر اساتید ، طلاب و کادر محترم برسم اما تعطیلی حوزه های علمیه مانع شد ، لذا چند نکته را معروض می دارم :
1- در ابتدا تشکر و قدردانی قلبی خود را از رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مد ظله العالی ابراز می دارم که این کمترین را لایق اعتماد خود دانستند.
2- از حسن ظن هیات امناء این حوزه و شورای عالی و مدیریت حوزه های علمیه استان تهران سپاسگذارم.
3- جایگاه ویژه حوزه علمیه آیت الله مجتهدی ره حاصل زحمات و خون دلهای متولیان دلسوز، اساتید معظم ، مدیران ، کادر و طلاب گرانقدر است و ان شاء الله با تلاش همه جانبه شما عزیزان و سروران ، این مسیر رو به رشد معنوی ، علمی و انقلابی با سرعت و کیفیت ادامه خواهد یافت.
در ختام با توسل به وجود مبارک بقیه الله الاعظم ارواحنا لتراب مقدمه فداء از خداوند متعال مسالت داریم که ما را در پیمودن سیره سلف صالح بویژه مرحوم استاد آیت الله مجتهدی ره و تحقق منویات مراجع عظام تقلید خاصه رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی یاری فرماید.
نوکر شما میرهاشم
20رجب المرجب 1441 1398/12/25
@hhaghshenas
@salmanraoofi
هدایت شده از حامد کاشانی
روزگار عجیبی است، زمانی است که بیماری همه گیر #کرونا دنیا را بحران زده کرده و علم پزشکی هنوز راه حل و درمان قطعی برای مهار و نابودی آن نیافته است و جمع زیادی از مردم دچار تشویش و اضطراب گردیدهاند.
از طرف دیگر نوروز امسال مصادف با اواخر ماه رجب و اوایل ماه شعبان است که ماههای آمادگی برای درک فیوضات ماه خدا میباشد، این فرصت را اولیاء خدا هرگز از دست نمیدادند.
از دیگر سو برنامه #سمت_خدا که در ماههای اخیر در صدر پربیننده ترین برنامههای تلوزیون و شبکه ۳ است و از جمله در نظر سنجی همین ماه اسفند باز رتبه اول شبکه ۳ را کسب نموده، در برنامه های نوروزی امسال پخش نخواهد شد!!
یعنی در شبانه روز و از ۲۴ ساعت کمتر از ۵ درصد سهم مباحث دینی نیست، آن هم برنامهای که در طول بیش از ده سال هنوز مخاطبان فراوانی دارد.( و تحلیل چرایی آن، مجال دیگری میطلبد. کوچکترین آن ساعتها مطالعه برای هر جلسه و مشورتهای بسیار و احترام به شعور بیننده است)
اما این مخاطبان پایکار، فراوان و دهساله، ارزش احترام نداشتند؟ حتی پنج درصد؟
هزینه این برنامه در قیاس با برنامه های کم توفیقتر دیگر چگونه است؟
کدام شبکه مشتری ثابت خود را حفظ نمیکند؟
صبر کنیم ببینیم در ساعت این برنامه چه غولی هوا خواهد شد.
کاش میدانستیم شادی و نشاط مردم، فقط با طنازی و موسیقی نیست، حداقل برای جمع زیادی که برنامههای نشاطآور! سیما برایشان جذابیت ندارد، اما دل خوش به این یک ساعت بودند.
دینداری و ارتقاء فهم دینی امری موقتی و یک یا چند بار مصرف نیست، روندی مستمر و زمانبر است. اگر میخواهیم دینداران در شرایط سخت پای ارزشها و اصول بایستند و مثل امروز در ضدعفونی معابر و توزیع کمک به نیازمندان و گسترش مهرورزی و ... پیشقدم باشند، باید سیمای جمهوری اسلامی به دین نگاهی نه چنین داشته باشد.
#دین غریب است.
@kashani1395
💢خطر مارهای خوش خط و خال!
♨️ اکنون بر نسل تحصیلکرده مسلمان و مردان روشن ضمیرِ آگاه است که با کوششهای همه جانبه و از هر راه ممکن، اسلام و پیشوایان اسلامی و مسئولیتهای خطیر و سنگین علمای اسلام را به ملتهای مسلمان برسانند تا مردم آگاه شوند و آن دسته از روحانینماهای منحرف را که مستقیم و غیر مستقیم در خدمت رژیم جبار قرار گرفتهاند طرد نمایند.
♨️ اگر ملت اسلام به مبانی نورانی قرآن واقف گردد و به وظایف سنگین علما و پیشوایان اسلام آگاه شود، روحانینماها و آخوندهای درباری در میان اجتماع ساقط خواهند شد. و اگر معممین ساختگی و روحانینماهای بیحیثیت در جامعه ساقط شده نتوانند مردم را بفریبند، دستگاه جبار هیچ گاه موفق به اجرای نقشههای شوم استعمارگران نخواهد شد.
♨️ ما پیش از هر کار لازم است تکلیف خود را با روحانینماها- که امروز از خطرناکترین دشمن [ها] برای اسلام و مسلمین محسوب میشوند و به دست آنها نقشههای شوم دشمنان دیرینه اسلام و دست نشاندگان استعمار پیاده و اجرا میگردد- روشن سازیم و دست آنان را از حوزههای علمیه، مساجد و محافل اسلامی کوتاه کنیم تا بتوانیم دست تجاوزکار استعمار و مخالفین اسلام را از حریم اسلام و قرآن کریم قطع کرده از استقلال و صیانت کشورهای اسلامی و ملت اسلام دفاع نماییم.
🔸امام خمینی (ره)؛ ۲۴ اسفند ۱۳۵۱
🔸جلد ۲ صحیفه امام خمینی (ره)، از صفحه ۴۸۷ تا صفحه ۴۸۹
@salmanraoofi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
افشای هویت یکی از لیدرهای تجمع شب گذشته مشهد / اعتراف عجیب لیسزننده پنجرههای حرم
🔹ابعاد تجمع شبگذشته در خروجیهای حرم مطهر امام رضا (ع) که به حمله به گیتهای حرم و توهین به خادمان رضوی منجر شد در حال روشن شدن است بهگونهای که خبرها حاکی از آن است یکی از این لیدرها برادر مسوول دفتر سیدصادق شیرازی است.
🔸پیش از نیز در ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور برخی حامیان سید صادق شیرازی فیلم هایی منتشر کردند که در آن ضریح حرم مطهر را لیس می زدند و این اقدام با واکنش های انتقادی مردم مومن و مذهبی مواجه شد.
🔹در همین خصوص برخی منابع آگاه اطلاعات جالبی در اختیار خبرنگار فارس قرار دادند که نشان می دهد این افراد بعد از بازداشت عنوان کرده اند: « پیش از اقدام به لیس زدن پنجرهها آن را با "پَد الکلی" تمیز کردهاند!»
fna.ir/dflrxy
@FarsRazavi
🔆تحلیلی خواندنی از جامعه ایران اسلامی ۱
📝حسین رئوفی در یادداشتی نوشت:
🔅اینجا ایران است، اسفند ۱۳۹۸ خورشیدی، رسانهها جهان را در محاصره کرونا معرفی میکنند و ایران را یکی از بحرانیترین قربانیان این ویروس.
🔅فرهیختهترها تلاش میکنند با تعبیر کروناویروس، صحیح سخن بگویند، اما سخن صحیح بیش از آن، در گرو روایت دقیق و صادقانهی واقعیت است.
🔅چه اتفاقی در ایران در آستانه ورود به قرن پانزدهم شمسی در حال وقوع است؟ آیا به واقع مهمترین اتفاق کرونا است؟
🔅قطعا مهمترین اتفاق این روزهای تاریخ، کرونا است، اما نه شیوع ویروس کرونا؛ نه میزان تلفات جانی آن، نه آثار مهم اقتصادی آن، نه جنگ بیولوژیک بودن یا نبودن آن، نه کاستیهای دولت وقت در مدیریت آن، نه حتی ناپدید شدن یک رئیسجمهور...
🔅بیشک مهمترین واقعهی این روزهای تاریخ ایران کرونا است نه مثل همه دنیا، بلکه متفاوت از تمام دنیا؛ بلکه متفاوت از اکثر لحظات تاریخ،
🔅مهمترین واقعه کرونا است، اما نه بیماری ناشی از ویروس کرونا؛ بلکه موضع مردم در مقابلش.
🔅وزیر بهداشت میگوید: «گلهمندی بسیار شدیدی دارم... ایاب و ذهاب مردم را همانند قبل در سطح شهر شاهدیم، انگار نه انگار چنین اتفاقی رخ داده است.»
🔅در کشورهای دیگر فروشگاهها از جنس و بهویژه مواد غذایی و بهداشتی خالی شده، در ایران اما زندگی عادی مردم جریان دارد، اگرچه اکثریتی دقت و مراقبت بهداشتی خود را مقداری بیشتر کردهاند
🔅اما واقعیت این است که عموم مردم ایران نترسیدهاند و اگر بعضی ترسیدهاند تقریبا هیچکس وحشتزده نیست. این را هم با استناد به مشاهدات عینی و میدانی میتوان اثبات کرد و هم مستند به تیترهای رسانهها برای ترساندن مردم که در برخی نمونهها مستقیم و صریح تلاش برای ترساندن را فریاد میزنند؛
بهعنوان نمونه یکی از سایتهای خبری در ۱۳۹۸/۱۲/۲۳ تیتر زده است: «چرا باید از کرونا بترسیم» و مطلبش را اینگونه آغاز کرده است که: «خیلیها کرونا را جدی نگرفتهاند...»
🔅اما بازهم مهمترین اتفاق ایام مانده به آغاز سال ۱۳۹۹ خورشیدی، نترسیدن جامعهی ایرانی از کرونا، و وحشتزده شدن بسیاری از جوامع دیگر نیست؛ اتفاقی مهمتر در مواجهه «انسان ایرانی» با کرونا در تاریخ ثبت میشود؛ ظهور انسانی که مطابق قواعد ترسیم شده در علوم رفتاری و جامعهشناسی و روانشناسی اقدام نمیکند.
🔅اینبار سخن از انسانی است که هرچند از کرونا نترسیده اما از زندگی عادی دست کشیده؛ بدون اینکه کمترین مسئولیت رسمی یا شغلی متوجهاش باشد، از اولین روزهای ماجرا احساس مسئولیت کرده، به سرعت فکر کرده که چه باید و چه میتوان کرد و بدون معطلی اقدام کرده است.
🔅او فقط طلبه نیست، دانشجو است، فقط دانشجو نیست، کارمند است، فقط کارمند نیست دانشآموز است، فقط دانشآموز نیست، ابزارفروش است، فقط ابزارفروش نیست، استاد دانشگاه است، فقط استاد نیست، رستوراندار است، فقط رستوران دار نیست، معلم است، فقط معلم نیست، راننده است... فقط این و آن نیست، هرکسی است که بشناسی، نمیخواهم بگویم همه قیام کردهاند، اما از همه در آنها هست جوری که راحت میتوان نام مردم بر آنها گذاشت.
🔅فقط بیمارستان نرفته ، فقط معابر را سمپاشی نکرده، فقط دستکش نذر نکرده، فقط غذا برای بیمارستان و کادر و بیماران نبرده، فقط برای پرخطرها خرید نکرده، فقط ماسک ندوخته، فقط نقاط قوت مسئولین پرتلاش را بازتاب نداده، فقط دستگاه ضدعفونی نساخته، فقط انبار احتکار مواد شوینده کشف نکرده، فقط تانکر مواد ضدعفونی جلوی مغازهاش نگذاشته، فقط نگران هشتکهای نادرست نبوده، فقط کمکاریها و ضعفها را تذکر نداده، فقط به فکر التیام مصیبتدیدهها نبوده، فقط به فکر سرگرمی بچههای مانده در خانه نمانده، فقط از درد تعطیلی هیئت و مسجد نسوخته، فقط هیئت مجازی و روضه نماز جماعت خانگی برگزار نکرده، فقط برای پرستارها آب میوه تهیه نکرده، فقط دنبال بانی برای هزینهها نبوده، فقط دعا نکرده، فقط اجاره این ماه را نبخشیده، فقط برای کمک به مسئولین جلسه نگذاشته و پیشنهاد تدوین نکرده، فقط از سودفروش گوشت نگذشته، فقط برای تولید مواد پاککنندهی ارزان و ساده فکر نکرده، فقط مغازهها را برای آموزش مردم توجیه نکرده؛ فقط برای معاینه بیماران راهی منازل نشده؛ بلکه هرکاری که به فکرش رسیده و توانسته انجام داده است؛ نمیخواهم بگویم همه کاری کرده است، اما دشوار بتوانی کمکی را پیدا کنی که نکرده باشد.
🔅اینکه «انسان ایرانی» و البته به شکلبرجستهتر «ایرانی مؤمن» چه کرده و چه میکند مهم است
@salmanraoofi
🔅تحلیلی خواندنی از جامعه ایران اسلامی ۲
اما مهمتر آن است که این انسان در عصر ایندویجوآلیسم ظهور کرده است و نشانههایی از جامعه و جهانی جدید بروز میدهد. انسانی که در جهان دقیقترین محاسبات سود و زیان، بهجای حمله به فروشگاهها احساس مسئولیت میکند تا نشان دهد جامعهای پدید آمده است که با قواعدی جدید رفتار میکند. تاریخ در قرن بیست و یکم بهناگاه با جامعهای روبرو شده است که مردمانش به جای قرنطینه کردن خود در خانه، داوطلبانه معابر و اماکن عمومی را ضدعفونی میکنند و در بیمارستانها برای کمک به هر نحوی که بتوانند حاضر میشوند.
🔅این جامعه جدید را باید فهمید و آن را با جوامعی که به تاریخ گذشته تعلق دارند مقایسه نباید کرد، برای فراخواندن این جامعه جدید به رعایت بیشتر بهداشت و مراعات برخی دستورات البته ترساندن کهنه و کودکانه و نارکارا است؛ اصلا نیازی به ترس نیست، با او از «انگیزههای دینی و جهادی و انسانی» بگو و بار دیگر کارآمدیش را ببین و بیازما.
🔅کرونا از صدها بحران و دشمنی و بلایی که جامعه ایرانی در این سالیان سربلند از سرگذرانده بزرگتر نیست.
@salmanraoofi
HHRG-115-FA00-Wstate-ModellS-20170216.pdf
357.2K
اسکات مادل افسر ارشد امنیتی سازمان سیا در بند 6 طرح مهم خود با عنوان"Iran on Notie"به صراحت از تقویت و حمایت صادق شیرازی؛ علیه اسلام سیاسی و آیت الله خامنه ای به عنوان یکی از راهبردهای آمریکا جهت مهار ایران نام می برد
@salmanraoofi
#ضد_براندازی16
#قرآن
#حدیث
#فقه_الحکومه
🔅🔅🔅
حدیث:
📚28/ فی تهذیب الاحکام باسناده عن مَرْوَانَ بْنِ الْحَكَمِ لَعَنَهُ اللَّهُ قَالَ : « لَمَّا هَزَمَنَا عَلِيٌّ ع بِالْبَصْرَةِ رَدَّ عَلَى النَّاسِ أَمْوَالَهُمْ مَنْ أَقَامَ بَيِّنَةً أَعْطَاهُ وَ مَنْ لَمْ يُقِمْ بَيِّنَةً أَحْلَفَهُ قَالَ فَقَالَ لَهُ قَائِلٌ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ اقْسِمِ الْفَيْءَ بَيْنَنَا وَ السَّبْيَ قَالَ فَلَمَّا أَكْثَرُوا عَلَيْهِ قَالَ أَيُّكُمْ يَأْخُذُ أُمَ الْمُؤْمِنِينَ فِي سَهْمِهِ فَكَفُّوا 31.»
▫️در تهذیب الاحکام با اسنادش از مروان بن حکم لعنت خدا بر او باد روايت شده : « هنگامی که علی «ع» ما را در بصره شکست داد اموال مردم را به آنان پس داد هر که بینه اقامه می¬کرد به او می¬داد و هر که بینه اقامه نمی کرد او را قسم می¬داد گفت : پس کسی گفت غنائم و زنان را بین ما تقسیم کن گفت هنگامی که زیاد بر حضرت گفتند : حضرت فرمودند : كدام يك از شما حاضر است عائشه را در زمره سهم خود درآورد پس خود را نگه داشتند .»
🔅🔅🔅
📚29/ فِي تُحَفِ الْعُقُولِ ؛ قَالَ مُوسَى بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ الرِّضَا : « لَقِيتُ يَحْيَى بْنَ أَكْثَمَ فِي دَارِ الْعَامَّةِ فَسَأَلَنِي عَنْ مَسَائِلَ فَجِئْتُ إِلَى أَخِي عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ ع فَدَارَ بَيْنِي وَ بَيْنَهُ مِنَ الْمَوَاعِظِ مَا حَمَلَنِي وَ بَصَّرَنِي طَاعَتَهُ فَقُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنَّ ابْنَ أَكْثَمَ كَتَبَ يَسْأَلُنِي عَنْ مَسَائِلَ لِأُفْتِيَهُ فِيهَا فَضَحِكَ ع ثُمَّ قَالَ فَهَلْ أَفْتَيْتَهُ قُلْتُ لَا لَمْ أَعْرِفْهَا قَالَ ع وَ مَا هِيَ قُلْتُ كَتَبَ يَسْأَلُنِي ...... وَ أَخْبِرْنِي عَنْ عَلِيٍّ ع لِمَ قَتَلَ أَهْلَ صِفِّينَ وَ أَمَرَ بِذَلِكَ مُقْبِلِينَ وَ مُدْبِرِينَ وَ أَجَازَ عَلَى الْجَرْحَى وَ كَانَ حُكْمُهُ يَوْمَ الْجَمَلِ أَنَّهُ لَمْ يَقْتُلْ مُوَلِّياً وَ لَمْ يُجِزْ عَلَى جَرِيحٍ وَ لَمْ يَأْمُرْ بِذَلِكَ وَ قَالَ مَنْ دَخَلَ دَارَهُ فَهُوَ آمِنٌ وَ مَنْ أَلْقَى سِلَاحَهُ فَهُوَ آمِنٌ لِمَ فَعَلَ ذَلِكَ فَإِنْ كَانَ الْحُكْم الْأَوَّلُ صَوَاباً فَالثَّانِي خَطَأ...... وَ أَمَّا قَوْلُكَ إِنَّ عَلِيّاً ع قَتَلَ أَهْلَ الصِّفِّينَ مُقْبِلِينَ وَ مُدْبِرِينَ وَ أَجَازَ عَلَى جَرِيحِهِمْ وَ إِنَّهُ يَوْمَ الْجَمَلِ لَمْ يَتْبَعْ مُوَلِّياً وَ لَمْ يُجِزْ عَلَى جَرِيحٍ وَ مَنْ أَلْقَى سِلَاحَهُ آمَنَهُ وَ مَنْ دَخَلَ دَارَهُ آمَنَهُ فَإِنَّ أَهْلَ الْجَمَلِ قُتِلَ إِمَامُهُمْ وَ لَمْ تَكُنْ لَهُمْ فِئَةٌ يَرْجِعُونَ إِلَيْهَا وَ إِنَّمَا رَجَعَ الْقَوْمُ إِلَى مَنَازِلِهِمْ غَيْرَ مُحَارِبِينَ وَ لَا مُخَالِفِينَ وَ لَا مُنَابِذِينَ «6» رَضُوا بِالْكَفِّ عَنْهُمْ فَكَانَ الْحُكْمُ فِيهِمْ رَفْعَ السَّيْفِ عَنْهُمْ وَ الْكَفَّ عَنْ أَذَاهُمْ إِذْ لَمْ يَطْلُبُوا عَلَيْهِ أَعْوَاناً وَ أَهْلُ صِفِّينَ كَانُوا يَرْجِعُونَ إِلَى فِئَةٍ مُسْتَعِدَّةٍ وَ إِمَامٍ يَجْمَعُ لَهُمُ السِّلَاحَ الدُّرُوعَ وَ الرِّمَاحَ وَ السُّيُوفَ وَ يُسْنِي لَهُمُ الْعَطَاءَ يُهَيِّئُ لَهُمُ الْأَنْزَالَ وَ يَعُودُ مَرِيضَهُمْ وَ يَجْبُرُ كَسِيرَهُمْ وَ يُدَاوِي جَرِيحَهُمْ وَ يَحْمِلُ رَاجِلَهُمْ وَ يَكْسُو حَاسِرَهُمْ وَ يَرُدُّهُمْ فَيَرْجِعُونَ إِلَى مُحَارَبَتِهِمْ وَ قِتَالِهِمْ فَلَمْ يُسَاوِ بَيْنَ الْفَرِيقَيْنِ فِي الْحُكْمِ لِمَا عَرَفَ مِنَ الْحُكْمِ فِي قِتَالِ أَهْلِ التَّوْحِيدِ لَكِنَّهُ شَرَحَ ذَلِكَ لَهُمْ فَمَنْ رَغِبَ عُرِضَ عَلَى السَّيْفِ أَوْ يَتُوبَ مِنْ ذَلِكَ32...... .»
📝 پانویس:
31.تهذيب الأحكام (تحقيق خرسان)، ج6، ص: 155
32.. تحف العقول- 480 و ص481. وسائل الشيعة، ج15، ص: 76 و ص77
@salmanraoofi
ترجمه حدیث 29/
◽️در تحف العقول از موسى بن محمد بن الرضا نقل شده (برادر حضرت هادى معروف به موسى مبرقع، مدفون در قم) گويد : « يحيى بن اكثم را در «دار العام» (كه شايد بيرونى خليفه باشد) ملاقات كردم، سؤالاتى از من كرد، سپس خدمت برادرم على بن محمد رسيدم و پس از موعظههائى كه فرمود و سبب شد، در حق آن جناب بصيرت يافتم و لزوم اطاعتش را شناختم، عرض كردم : قربانت ، ابن اكثم مسائلى را كتبا از من پرسيده كه جواب دهم ، حضرت خنديد و فرمود : فتوا دادى ؟ گفتم: نه نمىدانستم . فرمود چه بود؟ عرض كردم : سؤالات از اين قرار بود : ...... چرا على (ع) در جنگ «صفين» همه لشكريان دشمن را مىكشت ، چه مهاجم ، چه فرارى ، و چه زخمى ، اما در جنگ جمل با فرارى و مجروح كارى نداشت ، و اعلان كرد: هر كه به خانهاش رود ايمن است ، هر كه سلاحش را افكند ايمن است ، اين اختلاف رويه براى چه بود ؟ و اگر حكم اول درست بود ناچار دوم اشتباه بوده.
اما گفتار تو که چرا علی (ع) در جنگ «صفين» همه لشكريان دشمن را مىكشت، چه مهاجم، چه فرارى، و چه زخمى، اما در جنگ جمل با فرارى و مجروح كارى نداشت، و اعلان كرد: هر كه به خانهاش رود ايمن است، هر كه سلاحش را افكند ايمن است، ( اين اختلاف رويه براى چه بود؟) و اگر حكم اول درست بود ناچار دوم اشتباه بوده . اما اختلاف روش على (ع) در جنگ صفين و جمل كه آنجا مهاجم و فرارى و زخمى را مىكشت ، و اينجا فراريان را تعقيب نمىكرد ، مجروحان را نمىكشت، آنها را كه سلاح خود مىافكندند يا به خانهها پناه مىبردند امان داد ، سرش اين بود كه اهل جمل فرمانده و رهبرشان (طلحه و زبير) كشته شده بود ، و ديگر (پايگاه) و جمعيتى نداشتند كه به آن باز گردند و (فتنه را از سر گيرند) همه به خانهها برگشته و ديگر نه جنگجو بودند ، نه مخالف، و نه معارض ، راضى بودند كه كسى با آنها كارى نداشته باشد و قهرا وظيفه در باره آنها كه ديگر به فكر جمعآورى لشكر و از سر گرفتن جنگ نبودند، برداشتن شمشير و خوددارى از آزارشان بود، اما اهل صفين، به ( پايگاه و) اردوئى مجهز بر مىگشتند باز فرماندهى داشتند كه اسلحه ، زره ، نيزه ، و شمشير برايشان فراهم مىكرد ، جوائزى بينشان پخش مىنمود ، آذوقه تهيه مىديد ، بيماران را عيادت ، و دست و پا شكستگان را شكستهبندى مىكرد ، زخميان را درمان مىنمود ، پيادهها را مركب و برهنگان را جامه مىداد ، و باز دوباره همه را به ميدان مىفرستاد ، و آماده نبرد مىكرد ، از اين رو على (ع) اين دو گروه را به يك چشم ننگريست ، كه وظيفه را در پيكار با گويندگان لا اله الا اللَّه خوب مىدانست ، حق را برايشان شرح مىداد و هر كه نمىپذيرفت شمشير به رويش مىكشيد ، جز اينكه توبه كند .»
⏪ ادامه دارد....
@salmanraoofi
#نکته_های_نو_در_علوم_مقدماتی_اجتهاد 46
👈👈این مباحث تدریس هم شده که بسیار مطالب بیشتری در تدریس گفته شد، برای دریافت بهتر مطالب، صوتهای تدریس را گوش کنید.
⏪ مباحث مطرح شده نهایی نیست و مقاله احتیاج به ویرایش دارد
🔅🔅🔅
▪ اين فقها بر اين باورند که : نمىتوان با بودن يک راوى ضعيف، روايت را ضعيف انگاشت; زيرا ممكن است از راه ديگرى اعتبار روايت، ثابت شود. قرينه ها و نشانههاى خارجى كه نشان از اعتبار روايت دارند، تنها در سند خلاصه نمىشوند و اهمال راوى در كتابهاى رجالى، دليل ضعف راوى نيست. آىه الله بروجردى57 و حاج آقا رضا همدانى 58، بر اين نكته اصرار دارند . البته شمارى از فقيهان معتقد به وثوق صدورى، مانند امام خمينى، پارهاى از قرينهها و نشانه ها را به نقد كشيده اند 59.
ما در اين مقام، بيشتر از كتابهاى فقهى و آنچه را فقيهان، در استنباط فقهی از آنها به عنوان شاهدی بر قبول روایت استفاده كردهاند، يادآور مىشويم.
◀ قرینه های وثوق آور
⬅ 1- عرضه كتاب بر امام(ع) و تایىد آن از سوى حضرت: به عنوان مثال: كتاب ظريف بن ناصح كه در ديات بسيار به آن استناد مىشود، از آثار گرانقدر حديثى و منشور حكومتى است كه از حضرت امير(ع) است و سپس بر ائمه(ع) عرضه شده و آنان، آن را تاييد و استناد آن به امیر المومنین (ع) را تقرير كرده اند .
🔹 علت استناد اين منشور به ظريفبن ناصح، همان نقل اوست60 . ثقةالاسلام كلينى در روايتى از يونس بن عبدالرحمن و در روايت ديگر از ابوعمر المتطبب نقل مىكند كه هر يك از آن دو گفتند:«كتاب ناصح بن ظريف را به امام رضا(ع) عرضه داشتم و امام(ع) فرمود: كتاب صحيح است و آن را روايت كن .» اين اصل را مشايخ سهگانه در جوامع روايى خود: كافى، فقيه و تهذيب، روايت كرده اند. گرچه اين مشایخ، اصل ظريف را مثل ديگر اصول اصحاب ائمه(ع) در بابهاى گوناگون قرار داده و هر مطلبى را در موضوع خود آورده اند ولی شيخ طوسى در تهذيب، تمام اصل را در كتاب ديات آورده61 و شيخ صدوق نیز در من لايحضره الفقيه 62روایت را کامل ذکر کرده است.
🔹 صاحب جواهر و محقق اردبيلى در كتاب ديات جواهر الكلام و مجمع الفائده، بارها به اصل ظريف استناد کرده و يادآور شده اند: با سند صحيحه نقل شده: اين كتاب بر امام عرضه گرديده و امام(ع) آن را تاييد فرموده است63 .
🔹 اين، خود، قرينه اى بر اعتبار روايت ظريف است، در حالى كه شهيد ثانى در ديات روضه و مسالك الافهام، بارها به ضعيف بودن روايت ظريف، اشاره کرده است64 .
⏪ ادامه دارد....
📝 پانویس:
57.نهاية التقرير، ج2 ص227
58. مصباح الفقيه، ج2 ص15.
59.كتاب الطهاره، 3.
60.. علامه مجلسى ، مرآة العقول، ج2/360، مقدمه و آقا بزرگ تهرانى الذريعه، ، ج2/161.
61. تهذيب الاحكام ، ج10/295.
62.من لايحضره الفقيه ، ج4/54،
63.جواهرالكلام»، ، ج43/195 و 375 - مجمعالفائدة والبرهان ، ج14/402-
64. الروضة البهية»، شهيد ثانى، ج10/253.
@salmanraoofi
هدایت شده از روزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایجاد #فتنه_مذهبی به سبک #تشیع_لندنی
💥پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
جریان شیرازی در تجمع های دیروز #قم و #مشهد #مدعی دفاع از حرم اهل بیت بود، با همین انگیزه دنباله روهای همین جریان، امروز در حرم اباعبدالله الحسین تجمع کردند، و مسئول روابط عمومی دفتر سید صادق شیرازی(سید عارف نصرالله)، در کنار ضریح امام حسین از باز بودن درب حرم می گوید، در حالی که از سوی تولیت حرم حسینی هیچ تصمیمی برای بسته شدن حرم بیان نشده است.
🔸با این توضیح حال روشن می شود که تجمع امروز حرم امام حسین با انگیزه ای جز مورد هجمه قرار دادن جمهوری اسلامی و برانگیختن احساسات مذهبی شیعیان عراقی علیه نظام اسلامی، آن هم دقیقا در فردای جریانات قم و مشهد در میان نبوده است و الا تجمع در حرم امام حسین هیچ انگیزه ای نخواهد داشت.
🔸همچنین در موج سواری این جریان از احساسات مذهبی محبان اهل بیت همین بس که در ابتدای ورود کرونا به #عراق و شهر نجف اشرف با تصمیم تولیت حرم علوی و با هدف جلوگیری از شیوع کرونا، درب حرم امیرالمومنین بصورت موقت بسته شد، ولی از این جریان هیچ صدایی در نیامد.
🔸ولی اکنون در واکنش به تصمیم ستاد مبارزه با #کرونا برای بستن موقت درب حرم با همان انگیزه جلوگیری از شیوع، سریعا وارد میدان شده و تقریبا بطور همزمان در قم و مشهد و کربلا تجمع برگزار می کند.
ان لم یکن لکم دین و لا تخافون المعاد فکونوا احرارا فی دنیاکم
🔶حاشیه
الان تطهیر کنندگان داخلی تشیع لندنی دچار بحران تحلیل شده اند
نکند تجمع عراق نیز کار انقلابیون قم است؟!
#تشییع_انگلیسی
#کروناویروس
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
💥آتش بیاری جریان شیرازی در جریان هتک حرمت حرم
🔸پست اینستاگرام مصطفی محمدی مدیر مسئول شبکه امام حسین
🔸 دیروز در تجمع درب حرم حضرت معصومه به مراجع معظم توهین می کردند ولی حالا از مراجع برای خود یاری می طلبند،
مسلم است که این عده در این غائله برای حرم و صاحب حرم دل نسوزانده اند، و الا در مقابل داعش برای دفاع از حریم اهل بیت در سوریه حضور می داشتند.
این اتفاقات برای همه روشن کرد که این جریان با استفاده از احساسات جوانان مذهبی فقط و فقط به دنبال مخالفت با نظام اسلامی هستند و نه چیز دیگر...
#تشیع_انگلیسی
#کرونای_سیاسی
@rozaneebefarda
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️به مناسبت وفات مرحوم سیدهاشم بطحائی
◀️گزیدهای از مصاحبه منتشر نشده بنیاد تاریخپژوهی با ایشان
⁉️مرحوم سیدهاشم بطحائی در مورد روحانیون نفوذی که رسانههای #لندن آنها را به عنوان بزرگان دین معرفی میکنند؛ چه گفت؟
مرحوم سیدهاشم بطحائی از اعضای مجلس خبرگان بودند که متأسفانه خبر فوت ایشان دیروز؛ 26اسفند98 منتشر شد. به همین مناسبت گزیدهای از مصاحبه اختصاصی ایشان با بنیاد تاریخپژوهی منتشر میگردد.
«من یقین دارم که در حوزه علمیه #نفوذی داریم. شک نکنید. همان کسی که میآید ضدولایت فقیه حرف میزند و کمکم ژست روحانی عالیرتبه به خودش میگیرد و رادیو #لندن هم رویش مانور میدهد و او را از بزرگان دین معرفی میکند.
اگر واقعا این یک روحانی عالم عامل خداترس باشد دین خدا را نمیگذارد به دست نااهل بیفتد.»
🔹🔹🔹
www.Bonyadtarikhbook.ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
#ضد_براندازی 17
#قرآن
#حدیث
#فقه_الحکومه
🔅🔅🔅
حدیث:
📚 30/ فی الکافی باسناده عن أَبِي حَمْزَة الثُّمَالِيِّ قَالَ : قُلْتُ لِعَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ع : « إِنَّ عَلِيّاً ع سَارَ فِي أَهْلِ الْقِبْلَةِ بِخِلَافِ سِيرَةِ رَسُولِ اللَّهِ ص فِي أَهْلِ الشِّرْكِ قَالَ فَغَضِبَ ثُمَّ جَلَسَ ثُمَّ قَالَ سَارَ وَ اللَّهِ فِيهِمْ بِسِيرَةِ رَسُولِ اللَّهِ ص يَوْمَ الْفَتْحِ - إِنَّ عَلِيّاً ع كَتَبَ إِلَى مَالِكٍ وَ هُوَ عَلَى مُقَدِّمَتِهِ فِي يَوْمِ الْبَصْرَةِ- بِأَنْ لَا يَطْعُنَ فِي غَيْرِ مُقْبِلٍ وَ لَا يَقْتُلَ مُدْبِراً وَ لَا يُجِيزَ عَلَى جَرِيحٍ وَ مَنْ أَغْلَقَ بَابَهُ فَهُوَ آمِنٌ فَأَخَذَ الْكِتَابَ فَوَضَعَهُ بَيْنَ يَدَيْهِ عَلَى الْقَرَبُوسِ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَقْرَأَهُ ثُمَّ قَالَ اقْتُلُوا فَقَتَلَهُمْ حَتَّى أَدْخَلَهُمْ سِكَكَ الْبَصْرَةِ ثُمَّ فَتَحَ الْكِتَابَ فَقَرَأَهُ ثُمَّ أَمَرَ مُنَادِياً فَنَادَى بِمَا فِي الْكِتَابِ33 .»
▫️ در کافی با اسنادش از ابی حمزه ثمالی نقل شده که گفت : به امام سجاد گفتم : « همانا روش علی در برابر اهل قبله بر خلاف سیره رسول خدا در برابر اهل شرک بود گفت پس حضرت غضب کردند سپس نشستند پس گفتند : به خدا قسم به سیره رسول الله در روز فتح (مکه) عمل کرد همانا علی «ع» به مالک که در مقدمه سپاهش بود در روز فتح بصره نوشت : به کسی که رو نیاورده نیزه نزنند و کسی را که فرار می¬کند نکشند و به فرد مجروح ( بی اعتنا ) گذر نکنند و هر که در خانه¬اش را ببندد پس در امان است پس نوشته را گرفت و در روبروی خود بر کوهه زین نهاد قبل از آنکه بخواند سپس دستور داد آنها را بکشند پس کشتند تا داخل کوچه¬های بصره شدند سپس کتاب را باز کرد و خواند و به منادی دستور داد به آنچه در نامه بود جار بزند .»
⏪ ادامه دارد....
📝 پانویس:
33. کافی ج5 ص133
@salmanraoofi
هدایت شده از javedan.ir
پخش زنده سخنرانی آیت الله جاودان
همراه با مرثیه سرایی آقای سید مهدی حسینی
حدود ساعت ۲۰ ازصفحه اینستاگرام
🔰 www.javedan.ir
آدرس اینستاگرام
instagram.com/ javedan.ir
کانال سروش :
Sapp.ir/javedan_ir
کانال بله:
Ble.im/javedan
كانال ايتا:
eitaa.com/javedan_ir
#معرفی_کتاب
باسمه تعالی
به فضل خدای متعال، لطف دوستان و عنایت و مساعدت حجت الاسلام والمسلمین حقانی کتاب بسیار پرفایده ی "منشور حوزه و روحانیت" که با یک تتبع دقیق از صحبتهای مختلف رهبر معظم انقلاب حفظه الله جمع آوری شده را تهیه کردم
این مقدار که فهرست و جاهایی از مجلدات مختلف را مطالعه کردم حقّا کتاب جامع و جالبی است
اینکه امثال بنده به امام خمینی ره و آیت الله العظمی خامنه ای حفظه الله ارادت داریم
فقط به دلیل معنویات نیست چرا که مثلا امثال آیت الله العظمی بهجت در امور معنوی مورد مراجعه خود این بزرگان بودند
بلکه عمده دلیل آن عمق، جامعیت و عقلانیت بلندی است که در کلام بزرگواران دیگر پیدا نمی کنیم
در همه ی مسائل حرفهای این بزرگان را وقتی با افراد دیگر مقایسه میکنیم می بینیم انصافا و واقعا تفاوتِ عمق، جامعیت و وسعت کلام ایشان با دیگران زیاد است لذا ارادت داریم
می توانید بعضی از مجلدات کتاب را هم سفارش داده و تهیه کنید
و السلام
@salmanraoofi
مداحی آنلاین - امسالم تموم شد - ابوذر بیوکافی.mp3
4.84M
🔆در آستانه تحویل سال ۱۳۹۹
🔆اللهم عجل لولیک الفرج واجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
🔆از همه بزرگواران التماس دعا دارم
@salmanraoofi
#ضد_براندازی 18
#قرآن
#حدیث
#فقه_الحکومه
🔅🔅🔅
حدیث:
📚 31/ فی هدایة الکبری باسناده عن أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الصَّادِقِ (عَلَيْهِ السَّلَامُ) قَالَ : « قَالَ ( علی علیه السلام ) : أَخْبِرُوني مَا الَّذِي أَرَدْتُمْ لِلْقِتَالِ بِغَيْرِ سُؤَالٍ وَ لَا جَوَابٍ ، فَقَالُوا : أَنْكَرْنَا أَشْيَاءَ يَحِلُ لَنَا قَتْلُكَ بِوَاحِدَةٍ مِنْهَا. ..... قَالُوا: وَ الثَّانِيَةُ أَنَّكَ حَكَمْتَ يَوْمَ الْجَمَلِ فِيهِمْ بِحُكْمٍ خَالَفْتَهُ بِصِفِّينَ، قُلْتَ لَنَا يَوْمَ الْجَمَلِ: لَا تُقَاتِلُوهُمْ مُوَلِّينَ وَ لَا مُدْبِرِينَ، وَ لَا نِيَاماً وَ لَا أَيْقَاظاً، وَ لَا تُجْهِزُوا عَلَى جَرِيحٍ، وَ مَنْ أَلْقَى سِلَاحَهُ فَهُوَ كَمَنْ أَغْلَقَ بَابَهُ فَلَا سَبِيلَ عَلَيْهِ، وَ أَحْلَلْتَ لَنَا فِي مُحَارَبَتِكَ لِمُعَاوِيَةَ سَبْيَ الْكُرَاعِ وَ أَخْذَ السِّلَاحَ وَ سَبْيَ الذَّرَارِيِّ فَمَا الْعِلَّةُ فِيمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ إِلَى أَنَّ هَذَا حَلَالٌ وَ هَذَا حَرَامٌ؟ وَ أَمَّا فِي يَوْمِ الْجَمَلِ بِمَا خَالَفْتُهُ فِي صِفِّينَ فَإِنَّ أَهْلَ الْجَمَلِ أَخَذُوا عَلَيْهِمْ بَيْعَتِي فَنَكَثُوا وَ خَرَجُوا عَنْ حَرَمِ رَسُولِ اللَّهِ (صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) إِلَى الْبَصْرَةِ وَ لَا إِمَامَ لَهُمْ وَ لَا دَارُ حَرْبٍ تَجْمَعُهُمْ، وَ إِنَّمَا خَرَجُوا مَعَ عَائِشَةَ زَوْجَةُ رَسُولِ اللَّهِ (صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) مَعَهُمْ لِإِكْرَاهِهَا لِبَيْعَتِي وَ قَدْ أَخْبَرَهَا رَسُولُ اللَّهِ (صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) بِأَنَّ خُرُوجَهَا خُرُوجُ بَغْيٍ وَ عُدْوَانٍ مِنْ أَجْلِ قَوْلِهِ عَزَّ وَ جَلَّ: يا نِساءَ النَّبِيِّ مَنْ يَأْتِ مِنْكُنَّ بِفاحِشَةٍ مُبَيِّنَةٍ يُضاعَفْ لَهَا الْعَذابُ ضِعْفَيْنِ وَ مَا مِنْ أَزْوَاجِ النَّبِيِّ وَاحِدَةٌ أَتَتْ بِفَاحِشَةٍ غَيْرُهَا فَإِنَّ فَاحِشَتَهَا كَانَتْ عَظِيمَةً، أَوَّلُهَا خِلَافٌ لِلَّهِ فِيمَا أَمَرَهَا فِي قَوْلِهِ : « وَ قَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى » فَأَيُّ تَبَرُّجٍ أَعْظَمُ مِنْ خُرُوجِهَا وَ طَلْحَةَ وَ الزُّبَيْرِ وَ خَمْسَةٍ وَ عِشْرِينَ أَلْفاً مِنَ الْمُسْلِمِينَ إِلَى الْحَجِّ، وَ اللَّهِ مَا أَرَادُوا حَجّاً وَ لَا عُمْرَةً، وَ مَسِيرُهَا مِنْ مَكَّةَ إِلَى الْبَصْرَةِ وَ إِشْعَالِهَا حَرْباً قُتِلَ فِيهِ طَلْحَةُ وَ الزُّبَيْرُ وَ خَمْسَةٌ وَ عِشْرُونَ أَلْفاً مِنَ الْمُسْلِمِينَ، وَ قَدْ عَلِمْتُمْ أَنَّ اللَّهَ جَلَّ ذِكْرُهُ يَقُولُ: « وَ مَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِناً مُتَعَمِّداً فَجَزاؤُهُ جَهَنَّمُ خالِداً فِيها وَ غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَ لَعَنَهُ وَ أَعَدَّ لَهُ عَذاباً عَظِيماً » فَقُلْتُ لَكُمْ عِنْدَ مَا أَظْهَرَنَا اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا قُلْتُهُ لَكُمْ لِأَنَّهُ لَمْ يَكُنْ لَهُمْ دَارُ حَرْبٍ تَجْمَعُهُمْ وَ لَا إِمَامٌ يُدَاوِي جِرَاحَهُمْ، وَ لَا يُعِيدُهُمْ إِلَى قِتَالِكُمْ مَرَّةً أُخْرَى، وَ لَوْ كُنْتُ أَحْلَلْتُ لَكُمْ سَبْيَ الذَّرَارِيِّ أَيُّكُمْ كَانَ يَأْخُذُ عَائِشَةَ زَوْجَةَ رَسُولِ اللَّهِ (صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) فِي سَهْمِهِ؟ فَقَالُوا: صَدَقْتَ وَ اللَّهِ فِي جَوَابِكَ وَ أَصَبْتَ وَ أَخْطَأْنَا، وَ الْحَقُّ وَ الْحُجَّةُ لَكَ 34. »
ترجمه در پست بعدی👇
📝 پانویس:
34. الهداية الكبرى ؛ ؛ ص138 و ص141
@salmanraoofi
می¬کند و او را لعنت می¬کند و برای او عذاب بزرگی تدارک می¬بیند پس هنگامی که خداوند پیروزمان کرد به شما گفتم آنچه را گفتم چرا که خانه جنگی نداشتند که جمعشان کند و پیشوایی که زخمهایشان را مداوا کند و دوباره آنها را به جنگ برگرداند و اگر برای شما گرفتن اسرا را جایز می¬کردم کدامتان عایشه زن رسول خدا را برای سهمش می¬گرفت ؟ پس گفتند : به خدا قسم در جوابت راست گفتی و به هدف زدی و ما خطا کردیم و حق و حجت با توست .»
⏪ ادامه دارد....
📝 پانویس:
34. الهداية الكبرى ؛ ؛ ص138 و ص141
@salmanraoofi