#سیاسی
#انقلاب_فرانسه ۲
📋✏ آنا: اما تصویری که ما امروز از خیابانهای فرانسه شاهدیم چیز دیگری است. مغازههای غارتشده و خودروهای سوخته بههیچوجه نشانهای از اعتراض مسالمتآمیز نشان نمیدهد.
الکساندر: نه! باید بگویم که جلیقه زردها ۹۹ درصدشان خواستار اعلام اعتراض خود بهصورت کاملاً مسالمتآمیز هستند و از دست زدن به هرگونه خشونتی پرهیز میکنند. آنچه رسانهها آن را نشان میدهند فقط و فقط مرتبط با یک درصد از معترضانی است که بههیچوجه رفتارشان مورد قبول ما نیست. جلیقه زردها برای صلح آمدهاند. ما با روشی کاملاً صلحآمیز به جلو خواهیم رفت و درخواستهای خود را مطرح میکنیم.
آنا: هدف شما از انجام این اعتراضها چیست؟ بهطور مشخص از دولت فرانسه چه چیزی میخواهید.
الکساندر: اولاً چیزی که بهطور مشخص باید بگویم این است که جلیقهزردها دو خواسته عمومی دارند: (۱) احترام به مردم و (۲) گوش کردن به حرف معترضان. درست است که ما اعتراض خود را به افزایش مالیات سوخت که بهشدت بر زندگی طبقه متوسط تأثیر میگذاشت شروع کردیم اما در حال حاضر اعتراض ما دیگر به مالیات نیست. ما به تمرکز قدرت در یک پُست و تقسیم نشدن آن معترضیم.
آنا: امانوئل مکرون هفته جاری وعدههایی برای کمک به اقتصاد و طبقات متوسط اعلام کرد، آیا شما با این امتیازها دست از اعتراضها بر خواهید داشت.
الکساندر: باید بگویم که آنچه مکرون را با رؤسای جمهور پیش از خود متفاوت میکند این است که وی بههیچوجه به کسی گوش نمیکند. رؤسای جمهور اسبق فرانسه همیشه با شهروندان و نمایندگان سندیکاهای مختلف صحبت کرده و گزارشهای آنها را دریافت میکردند؛ ولی مکرون بههیچوجه در ۱۸ ماه گذشته به حرف هیچ منتقدی گوش نکرده است. جلیقه زردها ضد حکومت نیستند، فقط به دنبال رسیدن به خواستههای مشروعی که حق طبیعی آنهاست هستند. ما به دنبال ایجاد تعادل در قدرت هستیم. اصول اولیه قانون اساسی فرانسه برابری، آزادی و برابری است. در گذشته یک کارگر میتوانست با تلاش زیاد به سطوح بالا برسد ولی امروزه اینگونه نیست. در مورد آزادی هم باید بگویم تصاویری که شما از سرکوب معترضان توسط پلیس میبینید کاملاً نشاندهنده وجود نداشتن آزادی بیان است. در فرانسه تنها یک قشر دارای آزادی هستند و اکثریت مردم فاقد این حق طبیعی و انسانی هستند. برادری نیز در ماههای اخیر از بین رفته است، میزان بالای مجروحان و زندانیان خودش گواه این موضوع است. در حال حاضر ما در فرانسه بهرغم پرداخت مالیات زیاد، سرویس متناسبی دریافت نمیکنیم و این وضع در شهرهای کوچک و حاشیهای بسیار بیشتر از شهرهایی چون پاریس، لیون و مارسی است. سخنرانی مکرون ۱۳ دقیقه بود که در آن به بحث اعتراض جلیقه زردها نپرداخت و فقط به دادن وعدههایی بسنده کرد. این نشان میدهد که وی هنوز به ماهیت این جنبش اعتراضی مردم پی نبرده و صدای مردم را نشنیده است.
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_فرانسه ۳
📋✏ آنا: آیا شما خواستار برکناری مکرون هستید؟
الکساندر: من با برکناری شخص مکرون موافق نیستم. بحث ما این است که اولاً قدرت در فرانسه در یک شخص کاملاً متمرکز شده و این موضوع بههیچوجه ازنظر دموکراسی مورد قبول نیست؛ دومین مورد هم این است که شخص مکرون مشخصات یک رئیسجمهور را ندارد. ما به دنبال برگزاری یک رفراندوم درباره مسائلی هستیم که مورد خواست مردم است تا صدای مردم بر اساس دموکراسی شنیده شود و تمرکز قدرت نیز از بین برود.
آنا: تقریباً یک ماه پیش دولت فرانسه تقاضای مذاکره با جلیقه زردها را ارائه کرد ولی شما رد کردید، میتوانید دلیل این رد کردن را بفرمایید؟
الکساندر: یک ماه پیش دولت تقاضای مذاکره داد ولی ما اعلام کردیم که تنها با شخص مکرون مذاکره میکنیم. در فرانسه خود شخص از دولت مهمتر است. ما تنها میخواهیم بهصورت مستقیم با شخص رئیسجمهور فرانسه صحبت کنیم. هر زمان مکرون آماده مذاکره با ما باشد، ما با او گفتگو میکنیم. هر بار به خیابان میآییم تا شاید او نیز به شانزهلیزه بیاید و با ما گفتگو کند.
آنا: آیا نگران این موضوع نیستید که تضعیف دولت و سقوط مکرون، فرانسه را به دام افراطگرایی و قدرت گیری مارین لوپن بیندازد؟
الکساندر: در مورد نقش راست افراطی و طرفداران لوپن در جریان اعتراضات اخیر باید بگویم که در حدود ۲۵ درصد معترضان را این گروه تشکیل میدهند؛ اما همانطور که گفتم ما خواهان سقوط مکرون نیستیم. دولت ما را تحقیر کرد. از زمانی که مکرون به قدرت رسیده مردم فرانسه را تحقیر کرده و به صدای آنها گوش نکرده است. ما میخواهیم دیده شده و صدایمان شنیده شود. فرانسویان به قانون احترام میگذارند و ارزشهای فرانسوی بسیار برایشان مهم است ولی آنچه بر مردم فرانسه در طول مدت زمامداری مکرون و بهخصوص یک ماه اخیر رفته کاملاً خلاف ارزشها و قوانین کشورمان بوده و ما بهشدت از این موضوع ناراحت هستیم.
آنا: برخی از معترضان خواستار خروج فرانسه از ناتو و اتحادیه اروپا هستند، آیا این موضوع از شعارهای شما است.
الکساندر: ابداً. ما دوست نداریم این اتفاق بیفتد و باید بگویم که اینگونه شعارها به همان بخش که طرفدار راست افراطی هستند برمیگردد. همانگونه که پیش از این در رفراندوم ۲۰۰۵ مردم فرانسه به بودن در اتحادیه اروپا رأی دادند، ما نیز در حال حاضر معتقد هستیم که باید در این نهاد باقی بمانیم؛ اما باید دولتی داشته باشیم که تحت سلطه قوانین بروکسل نباشد و به منافع و خواست مردم فرانسه فکر کند.
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_فرانسه ۱
سخنگوی جلیقهزردها:
از انقلاب ۱۹۷۹ ایران الهام گرفتهایم
سخنگوی جنبش جلیقه زردها دلیل خشم مردم فرانسه را تحقیر شدن توسط رئیسجمهور این کشور دانست.
📋✏ خبرنگار بینالملل خبرگزاری آنا؛ چهره فرانسه در چهار هفته گذشته صحنه درگیری پلیس و معترضانی است که به افزایش مالیات سوخت و نابرابری اقتصادی در این کشور گلایه دارند. صحنههای ضرب و شتم معترضان که حالا به جلیقه زردها معروف هستند از یکسو و غارت مغازهها و به آتش کشیدن مغازهها از سوی دیگر، چهره فرانسه را بهعنوان کشوری آزاد دگرگون کرده است.
برخی از کارشناسان، جنبش جلیقه زردها را خروشی انقلابی از سوی طبقه متوسط میدانند که در نهایت به تغییر ساختار سیاسی این کشور منجر خواهد شد و برخی دیگر آن را تنها طغیان یاغیگرانی دانستهاند که به دنبال ماجراجویی هستند.
آنچه امروز در فرانسه میگذرد موضوعی است که کارشناسان مسائل اروپا را سخت به خود مشغول کرده و گمانهزنی درباره چرایی پدید آمدن این اعتراضات و آینده آن در سرخط بسیاری از رسانههای معتبر قرار گرفته است.
آنچه امروز در فرانسه رخ میدهد موضوع گفتگوی «الکساندر بیووایس چیوا» از سخنگویان جلیقه زردها با خبرگزاری آنا شد تا با ایشان درباره اهداف و کار ویژههای جنبش جلیقه زردها گفتگو کنیم.
اعتراض خود را بهصورت قانونی و مسالمتآمیز پیگیری میکنیم/ رفتار خشونتآمیز را تأیید نمیکنیم
آنا: بهعنوان اولین سؤال باید بپرسم شما خود را چگونه مینامید، معترض یا شورشی؟
الکساندر: باید در پاسخ به سؤال شما بگویم که ما معترضانی هستیم که تنها حق قانونی خود را مطالبه میکنیم. بر اساس قانون اساسی فرانسه، اعتراض و راهپیمایی کاملاً آزاد بوده و بهعنوان حق مردم محسوب میشود. ما نیز کاملاً از این حق قانونی استفاده کرده و اعتراض خود را بهصورت قانونی و مسالمتآمیز پیگیری میکنیم.
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_فرانسه ۴
📋✏ آنا: گزارشهایی درباره ارتباط روسیه با جلیقه زردها طی هفته جاری توسط مجله تایمز مطرح شد، آیا این سخنان را تأیید میکنید؟
الکساندر: بههیچعنوان، به قول ترامپ این اخبار کاملاً دروغ است (Fake News). دخالت هرگونه دولتی را در اعتراضات اخیر فرانسه رد میکنیم. البته باید بگویم که در این راه از برخی جنبشها الهام گرفتهایم. بهطور مثال از انقلاب ۱۹۷۹ (انقلاب اسلامی ایران) که علیه استبداد و برای رسیدن به دموکراسی بود نیز الهام گرفتهایم ولی اینکه بگوییم یک کشور خارجی در حال مدیریت این جریان است، کاملاً تکذیب میکنم. جلیقه زردها صدای واقعی و فروخورده مردم فرانسه هستند و شما میبینید که ۷۴ درصد مردم از این جنبش حمایت میکنند.
آنا: اعتراض، راهپیمایی و اعتصاب همیشه در فرانسه وجود داشته ولی نکتهای که جلیقه زردها را با آنها متفاوت میکند، عدم حمایت هیچ حزب و سندیکایی از شماست. چرا این اتفاق افتاده است؟
الکساندر: بله، متأسفانه هیچ سندیکایی از جلیقه زردها حمایت رسمی نکرده است و بسیاری از آنها منتظر هستند تا ببینند در آینده چه اتفاقی میافتد. باید بگویم که پیشرفتی که جلیقه زردها کردهاند در ۵۰ سال اخیر هیچ سندیکایی نکرده بود و پیروزی بزرگ ما نیز در همین است.
شنبه آینده نیز خواهیم آمد/ اگر انقلاب شود توسط مردم فرانسه است نه جلیقه زردها
آنا: تا کی به اعتراضات خود ادامه خواهید داد و پیشبینی شما از آینده جلیقه زردها چیست؟
الکساندر: تا زمانی که ما را قبول کرده و به ما گوش دهند و آنچه را میخواهیم به ما بدهند به اعتراض خود ادامه خواهیم داد. باید آنگونه که شایسته هستیم به ما احترام گذاشته شود. ما صلحطلب هستیم و اعتراض مسالمتآمیز ادامه خواهیم داد. شنبه آینده نیز خواهیم آمد. اگر مکرون برای صحبت با ما نمیآید ما به سمت دفتر کارش میرویم تا به مذاکره دعوتش کنیم. فرانسویان خیلی صبور هستند و باید بگویم از کودتا نیز اصلاً خوششان نمیآید. امروز مأموران پلیس که در مقابل ما هستند نیز به خواست ما احترام میگذارند و همین موضوع قوت قلب ما بوده و نشان میدهد که در صورت تداوم اعتراضات، دولت عقب خواهد نشست. امیدواریم شنبه آینده تصاویر زیبایی را مشاهده کنید.
آنا: راهپیمایی جلیقه زردها به غیر از فرانسه در کشورهایی چون بلژیک و هلند نیز انجام میشود. آیا با آنان ارتباط دارید؟
الکساندر: ارتباطات و گفتگوهایی داریم ولی به معنی این نیست که لزوماً یک درخواست مشترک داشته باشیم.
آنا: بهعنوان آخرین سؤال آیا شاهد جمهوری ششم در فرانسه خواهیم بود؟
الکساندر: احتمال هر چیزی وجود دارد؛ اما اگر این اتفاق رخ دهد توسط مردم فرانسه خواهد افتاد نه توسط جلیقه زردها! شاید تاریخ بار دیگر توسط مردم فرانسه تکرار شود. فرانسویان به سمبلها علاقه زیادی دارند. همانطور که گفتم حرکتهای اعتراضی علیه استبداد و آزادیخواهی مانند آنچه شما در ایران انجام دادهاید را ما دیدهایم و اقدام شما را تحسین کردهایم؛ اما درباره آینده باید بگویم همانطور که در کشور شما مردم تعیین کردند که چه سرنوشتی داشته باشند، در فرانسه نیز مردم آینده را خواهند ساخت. آیندهای که در آن، فرانسویان توسط دولت تحقیر نشوند و به آنها احترام گذاشته شود.
گفتگو از محسن احدی
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۱
#علوم_انسانی_اسلامی
🔆🔆🔆🔆🔆
🌴 رشد علمی ایران ۱۱ برابر نرخ رشد میانگین جهانی
🌴 افزایش 70 درصدی تولیدات علمی کشور پس از انقلاب
رئیس کمیته علم و نخبگان جنبش مردمی چهل سال پاسداشت انقلاب کبیر اسلامی گفت: نرخ رشد علمی ایران ۱۱ برابر نرخ رشد میانگین جهانی است.
به گزارش مشرق، دکتر احمد فضائلی در سی و پنجمین نشست «شنبههای انقلاب» با عنوان «علم و نخبگان» که با هدف تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در این حوزه در محل «دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی» برگزار شد، به دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نخبگان و استعدادهای برتر اشاره کرد و مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در این حوزه را تشریح کرد که در ادامه مشروح این گزارش آمده است:
👇👇👇
1 - نرخ جابجایی دانش آموختگان دانشگاهی به دیگر کشورها در مقایسه با کل دانشجویان کشور
قبل از انقلاب 40 درصد دانشجویان ایرانی در خارج از کشور تحصیل میکردند، اما در سال 97 فقط 1 درصد آنان برای تحصیل به خارج از کشور میروند، بنابراین میزان مهاجرت تحصیلی 40/1 شده است، ایران طبق گزارش مشترک سازمان ملل و OECD، از نظر شاخص نسبت تعداد مهاجران تحصیلکرده به کل تحصیلکردگان داخل کشور، در گروه کمتر از 2 درصد قرار دارد.
2 - نسبت مهاجرت تحصیلی ایرانیان به مهاجرت تحصیلی بین المللیاز 40 سال گذشته در سراسر جهان تعداد دانشجویانی که برای ادامه تحصیل مهاجرت میکنند 6 برابر شده است، اما تعداد دانشجویان مهاجر ایرانی نصف شده است؛ بنابراین این تعداد به نسبت کشورهای دنیا 12 برابر کاهش یافته است.
3 - میزان مهاجرت دانشجویان به آمریکاتعداد دانشجویان ایرانی که جهت تحصیل به آمریکا مهاجرت میکنند از 57 هزار نفر در سال 57 به 12 هزار نفر در حالحاضر رسیده و 5 برابر کاهش نشان میدهد.
4 - نرخ جابجایی دانش آموختگان دانشگاهی به دیگر کشورها در قیاس با منطقه و کشورهای در حال توسعهدر حالیکه میانگین مهاجرت دانشجویان ایرانی در حال حاضر 1 درصد است میانگین نرخ مهاجرت دانشجویان در دنیا بین 3 تا 4 درصد، در خاورمیانه در سال 2008، 9/7 بوده است. همچنین از میانگین کشورهای درحال توسعه نیز کمتر بوده و طی سالهای 2000 تا 2010 نصف شده است.
5 - رتبه دانشگاه مقصد دانشجویان مهاجر ایرانیاز میان دانشجویانی که برای تحصیل به خارج از کشور مهاجرت کردهاند تنها 1 درصد به 10 دانشگاه برتر دنیا وارد شده اند و مابقی به دانشگاههای معمولی وارد شدند بنابراین 90 درصد از آنان الزاما نخبه یا استعداد برتر نیستند.
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۲
🔆🔆🔆🔆🔆
6 - نرخ ماندگاری دانش آموختگان مهاجر85 درصد دانشجویانی که برای تحصیل به کشورهای اروپایی میروند پس از اتمام تحصیل در آنجا باقی نمیمانند و تنها 15 درصد دانشجویان ایرانی محصل در کشورهای اروپایی پس از اتمام تحصیل در کشور باقی میمانند، براساس گزارش بنیاد ملی علوم آمریکا NSF نرخ ماندگاری پس از تحصیل دانشجویان ایرانی مهاجرت کرده به اروپا در سالهای 2010 تا 2012 بطور میانگین 15 درصد است که کمتر از میانگین نرخ ماندگاری تحصیل کردگان سایر کشورهای در حال توسعه در اروپا و آمریکاست.
7 - تعداد دانشمندان برتر دنیاپیش از انقلاب، ایران هیچ دانشمند برتر جهانی نداشته است، اما در 1395 (2016) طبق اعلام پایگاه معتبر بینالمللی وب آو ساینس، ایران دارای 208 دانشمند برتر است که در میان یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار دارند، این رتبه بندی براساس تعداد مستندات علمی در پژوهشهای محققان دنیا در 10 سال اخیر در 22 رشته موضوعی انجام میشود، این در حالی است که اساتید حوزه و علوم اسلامی در این دانشمندان به حساب نمیآیند.
8 - نقش رهبری در جهش علمیپیش از انقلاب نهاد متولی نخبگان نداشتیم، اما پس از انقلاب خصوصا طی دو دهه اخیر شخص رهبری معظم انقلاب با اقداماتی مانند تاسیس نهادهای متولی شناسایی و حمایت نخبگان و ایجاد ساختارها و تشکیلات علمی و نخبگانی نقش مهمی در گفتمانسازی و جریانسازی فضای علمی کشور ایفا نمودند.
برگزاری سالانه بیش از 10 دیدار عمومی با نخبگان علمی و نشست هفتگی مداوم با نخبگان علمی نشان از اهتمام رهبری به پیشرفت علمی دارد.
9 - اسناد بالادستی و قوانین درخصوص شناسایی و حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر
پس از انقلاب تا کنون 55 سند بالادستی و قانون در خصوص شناسایی و حمایت و نگهداشت نخبگان توسط نهادهای مرتبط تصویب شده و در حال اجراست.
10 - شناسایی و حمایت نخبگان تا کنون بیش از 12 هزار نخبه و استعداد برتر تحت پوشش و حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار گرفتهاند.
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۳
#علوم_انسانی_اسلامی
🔆🔆🔆🔆🔆
🌴 نرخ رشد علمی ایران 11 برابرِ نرخ رشد میانگین جهانی است
🌴
در ادامه فضائلی به محور علم و دستاوردهای انقلاب اسلامی در این بخش اشاره کرد که اهم دستاوردها در این بخش به شرح زیر است:
👇👇👇👇👇
1 - رتبه علمی منطقهای و جهانی برحسب مقالات و مدارک علمیرشد 129 برابری تعداد مدارک نمایه شده از ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی براساس پایگاه استنادی اسکپوس نشان میدهد تعداد مدارک نمایه شده، 3071 مدرک قبل از انقلاب و 397212 مدرک بعد از انقلاب اسلامی است.
کسب رتبه اول منطقه و شانزدهم جهان توسط ایران در سال 2018 که این رشد عمدتا در دو دهه اخیر رخ داده است. در نظام رتبه بندی سایماگو براساس پایگاه استنادی اسکوپوس، ایران در سال 1996 در 52 جهانی و رتبه 5 منطقه قرار داشته است.
درصد سهم ایران در تولید مقالات علمی دنیا نسبت به قبل از انقلاب اسلامی 656 برابر شده است. این سهم قبل از انقلاب اسلامی 3 هزارم درصد بوده است که در 2017 مطابق نظر ISI به 95/1 درصد و مطابق نظر اسکوپوس به 97/1 رسیده است.
تعداد مقالات چاپ شده ایران از ابتدای انقلاب تا سال 2016 برحسب گزارش ISI ، 69برابر و برحسب گزارش اسکوپوس 75 برابر شده است.
ایران به رتبه اول علمی بین کلیه کشورهای اسلامی برحسب تعداد مقالات دست یافته است.
ارتقای 17 پلهای رتبه کیفیت تولیدات مقالات علمی داغ و پر استناد کشور که از سال 2011 از رتبه 39 به رتبه 21 تا سال 2016 رسیده است، نشانگر کاربردی و اثربخش بودن مقالات است.
طبق گزارش سازمان ملل ایران از حیث تعداد عناوین کتاب منتشره در سال، نهمین کشور دنیاست. این رتبه در رشتههای علمی متفاوت است، بهطور مثال در کتب الهیات در رتبه 2، در کتب زبانشناسی در رتبه 3، در کتب عمومی در رتبه 12، در روانشناسی و فلسفه در رتبه 13 و در علوم کاربردی در رتبه 16 جهان قرار دارد.
2 - نرخ رشد علمی
سریعترین نرخ رشد علمی جهان مربوط به ایران است که 11 برابرِ نرخ رشد میانگین جهانی است.
3 – رتبهبندی جهانی دانشگاهها
رتبه ایران از نظر تعداد دانشگاههای برتر در نظام رتبهبندی تایمز در دنیا از رتبه 32 در سال 2012 به رتبه 17 در سال 2017 ارتقا یافته است.
تعداد دانشگاههای برتر ایران در دنیا براساس نظام رتبهبندی تایمز از صفر دانشگاه در قبل انقلاب به 18 دانشگاه در سال 2018 رشد داشته است، آمارهای دیگری نیز در نظام رتبهبندی لایدن (18 دانشگاه ایران در رتبه بندی برترین دانشگاههای دنیا در سال 2018) و نظام رتبهبندی کیواس (5 دانشگاه در دنیا در سال 2017) وجود دارد.
98% از تولید علم دانشگاه تهران مربوط به دوره بعد از انقلاب اسلامی است و تنها 2% آن مربوط به دوران قبل از انقلاب است، همین رقم برای دانشگاه صنعتی شریف 99% است و تنها 1% از تولید علم این دانشگاه مربوط به دوران قبل از انقلاب است، همین رقم برای دانشگاه شیراز حدود 95% است؛ که در واقع میتوان گفت: دانشگاهها قبل از انقلاب صرفا ارائه و انتقال محفوظات و ترجمه بوده و هیچ تولیدی و خروجی علمی نداشته است.
4 - اعضای هیئت علمی
از ابتدای انقلاب تاکنون تعداد اعضای هیات علمی زن از 100 نفر در سال 57 به 2100 نفر در سال 96 رسیده و رشد 21 برابری داشته است، همچنین بطور کلی تعداد اعضای هیئت علمی 33 برابر شده است.
5- انجمنهای علمی کشور
تعداد انجمنهای علمی کشور از تعداد انگشت شمار در قبل انقلاب به 326 انجمن در سال 1393 رسیده است.
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۴
#علوم_انسانی_اسلامی
🔆🔆🔆🔆🔆
6 - دیپلماسی علمی کشور
سهم دیپلماسی علمی از کل تولید مقالات علمی کشور (تولید مقالات علمی با مشارکت دانشمندان دیگر کشورها) مطابق گزارش پایگاه ISI از 18 درصد در سال 2012 به 22 درصد در سال 2016 ارتقا یافته که رشد 4 درصدی را نشان میدهد و این به معنای ارتقای دیپلماسی علمی کشور است.
7 - پژوهشگاههای علمی
تعداد 22 پژوهشگاه فناوری در وزارت علوم داریم.
8 - رتبه المپیادهای علمی
تا پیش از انقلاب ایران در هیچ المپیاد علمی شرکت نکرده است و بعد از انقلاب نیز از سال 1366 (1987) با ورود ایران به المپیادهای علمی تا سال 1396 (2017) 669 مدال کسب شده که با این تعداد مدال ایران جزء ده کشور اول دنیا در المپیادهای علمی محسوب میشود.
قبل از انقلاب هیچ پارک رشد و علم و فناوری در کشور وجود نداشت/تولید علم در حوزه علوم پزشکی به 75 برابر زمان طاغوت رسیده است
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۵
#علوم_انسانی_اسلامی
🔆🔆🔆🔆🔆
🔭🔬 انقلاب و فناوری
فناوری از دیگر محورهای سی و پنجمین نشست شنبههای انقلاب بود که رئیس کمیته علم و نخبگان به آن پرداخت، وی دستاوردهای انقلاب اسلامی در این بخش را این گونه برشمرد:
1 - ساختارهای تولید فناوری
شرکتهای دانش بنیان مولود انقلاب است و قبل از انقلاب هیچگونه ساختاری در این حوزه وجود نداشت.
مراکز علم و فناوری و مراکز حمایت از نخبگان مولود انقلاب است و قبل از انقلاب هیچگونه ساختاری در این حوزه وجود نداشت.
پارکهای رشد علم و فناوری مولود انقلاب است و قبل از انقلاب هیچ پارک رشد و علم و فناوری در کشور وجود نداشت.
قبل از انقلاب به غیر از برخی صنایع دستی و سنتی هیچ فناوری بومی در کشور وجود نداشت و تکنسینهای ما تنها نقشاپراتور تجهیزات خارجی را ایفا میکردند در حالیکه تمامی پیشرفتهای فناوری بومی مربوط به بعد از انقلاب است.
2- رتبههای جهانی در عرصههای فناوری و علوم کاربردی و مهندسی
پس از انقلاب اسلامی شاهد دستاوردهای متعدد علمی و فناوری در علوم و رشتههایی مانند هستهای، نانو، بیوتکنولوژی، موشکی، سلولهای بنیادین، هوافضا، داروهای نوترکیب و پزشکی بودهایم که ثابت نمود در صورت اتکا به ظرفیتهای داخلی و مدیریت مناسب آنها، دسترسی به قلههای علم و فناوری امکان پذیر است، از جمله تولید علم در حوزه علوم پزشکی به 75 برابر زمان طاغوت رسیده است. (اسکوپوس) این پیشرفت در علم پزشکی موجب شده است امید به زندگی که قبل از انقلاب در ایران 54 سال بوده است در سال 2017 به 76 سال رسیده که از این حیث رتبه هفتم جهان را دارا است.
طبق گزارش انجمن جهانی اقتصاد، ایران از نظر فارغ التحصیلان STEM شامل چهار حوزه «علوم دانشی، فناوری، مهندسی، ریاضی» در جایگاه پنجم جهان قرار دارد.
ایران از کشوری فاقد افتخارات و فاقد نوآوری در قبل انقلاب در حوزه فنی و مهندسی به سومین کشور در تربیت مهندس در سال 2018 دست یافته است.
ایران هشتمین کشور دنیا در پرتاب ماهواره است.
ایران پنجمین کشور در نانو در سال 2016 است.
ایران چهاردهمین کشور در علوم و فیزیکی هستهای در سال 2016 است.
ایران پنجمین کشور در مهندسی شیمی و مهندسی انرژی برحسب شاخص تولید مقالات در اسکوپوس در 2015 است.
ایران نهمین کشور در مهندسی عمران و مهندسی اقیانوس برحسب شاخص تولید مقالات در اسکوپوس در 2015 است.
ایران یازدهمین کشور در مهندسی هوافضا برحسب شاخص تولید مقالات در اسکوپوس در 2015 است.
ایران دوازدهمین کشور در مهندسی صنایع برحسب شاخص تولید مقالات در اسکوپوس در 2015 است.
صنعت هواپیمایی ایران در رتبه دهم در بین 147 کشور جهان است.
ایران در جمع 11 کشور دارای فناوری پرتاب ماهواره قرار دارد.
ایران جزو 13 کشور دارنده چرخه کامل سوخت هستهای است که اکتشاف اورانیوم، استخراج، تولید کیک زرد و تبدیل آن به گاز UF6در حوزه تولید سوخت و مجتمعهای سوخت در آن صورت میگیرد.
ایران جزو 14 کشوری است که توانایی غنیسازی اورانیوم دارند.
ایران رتبه دوم در زمینه پیشرفتهترین کشورها در حوزه سلولهای بنیادین را دارا میباشد.
ایران از نظر تولیدات زیستفناوری در رتبه 13 جهان و اول منطقه در سال 2017، قرار دارد.
3 - شرکتهای دانشبنیان
شرکتهای دانشبنیان از صفر شرکت در قبل از انقلاب به 1150 شرکت در سال 1395 رشد داشته است.
4 - مراکز رشد علم و فناوری کشور
تعداد مراکز رشد علم و فنآوری کشور از صفر مرکز در قبل انقلاب به 154 مرکز در سال 1393 افزایش یافته است.
5 - پارکهای علم و فناوری کشور
تعداد پارکهای علم و فناوری کشور از صفر پارک در قبل از انقلاب به 36 پارک در سال 1393 افزایش داشته است.
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۶
#علوم_انسانی_اسلامی
🔆🔆🔆🔆🔆
🔭🔬 انقلاب و فناوری
9- توانمندیهای فنی مهندسی پس از انقلاب اسلامی
برخی از دستاوردها و تجربیات بومی در حوزه علوم فنی مهندسی که مستقلا پس از انقلاب اسلامی تولید شده است عبارتند از:
الف) دفاعی:
پدافند هوایی (طراحی و ساخت سامانههای پدافندی برد کوتاه، متوسط و بلند)
هوایی (طراحی و ساخت جنگنده، انواع پهپاد، بالگرد و پرندههای فوق سبک، الکترونیک هوایی)
دریایی (طراحی و ساخت انواع ناو و ناوشکن، انواع زیردریایی، قایق پرنده، شناورهای تندرو و فوق سریع، انواع هواناوها)
زمینی (طراحی و ساخت انواع تانک، نفربر، خودروی نظامی، تجهیزات و سلاحهای انفرادی، انواع مهمات سبک و سنگین)
موشکی (طراحی و ساخت انواع موشکهای زمین به زمین، سامانههای، انواع موشکهای کروز)
الکترونیک و رادار (طراحی و ساخت انواع رادار جستجو و ردیاب، سامانههای الکترونیکی خاص، طراحی قطعات میکرو الکترونیک)
فضای سایبری (مدیریت فضای سایبری، تامین امنیت سایبری، دفاع سایبری)
ب) فضایی
طراحی و ساخت انواع:
ماهواره (مخابراتی، سنجشی، ناوبری در ابعاد و دقتهای متفاوت)
سفینه فضایی
حامل ماهواره (سفیر، سیمرغ، ذوالجناح)
ایستگاه پرتاب
ایستگاه بهره برداری (ثابت و متحرک)
ایستگاه هدایت و کنترل ماهواره
محمولهها (دوربین، ترانسپوندر)
آزمایشگاه فضایی (موشکهای کاوشی)
ج) هوایی
نگهداری و تعمیر (هواپیماهای مسافربری و پهن پیکر)
ساخت قطعات حساس
طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری (ایران 140، فجر، فائز)
فعال سازی طرح پژوهشی هواپیمای جت 150 نفره
ساخت موتورهای پیستونی و جت هوایی
ساخت سوپرآلیاژ مورد نیاز قطعات هواپیما
د) هستهای
دستیابی به چرخه کامل سوخت و تولید سوخت با غنای 20 درصد
طراحی و ساخت سانتریفیوژهایپیشرفته
طراحی و ساخت راکتور و نیروگاه اتمی
تولید انواع رادیو داروها
پرتودهی محصولات کشاورزی
ه) دریایی
گشت تحقیقاتی و داده برداری گسترده از خلیج فارس و دریای عمان
تدوین اطلسهای امواج ناشی از باد، انرژیهای تجدید پذیر در دریاهای ایران و اطلس تاریخی خلیج فارس
طراحی و ساخت سازههای عظیم دریایی
طراحی و ساخت شناورهای کوچک و بزرگ
ساخت انواع زیر دریاییها و سازههای زیر آب
تولید هیدروژن و سوخت زیستی از میکروآلگها
طراحی و ساخت انواع اسکله و سکوهای دریایی
استخراج معادن، نفت و گاز از دریا
طراحی صنایع اقیانوسی و بهرهگیری از منابع غذایی غیر شیلاتی دریا
و) زیستی
اصلاح ژنتیکی انواع گیاهان
دامی (شبیه سازی، اصلاح ژنتیکی)
انسانی (سلول درمانی، درمان ناباروری)
تجهیزاتی (فرمانتورها)
داروهای نوترکیب (اینترفرون گاما، مونوکلونال)
حسگرهای زیستی
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۷
#علوم_انسانی_اسلامی
🔆🔆🔆🔆🔆
🔭🔬 انقلاب و فناوری
ز) سلولهای بنیادی
ح) فناوری نانو
نانو مواد و نانو ذرات
دارورسانی
تجهیزات اندازه گیری (AFM) نانوسکوپ
تولبد مواد نانو ساختار
موادمرکب نانویی (سبک، ولی مستحکم)
فیلتر و غشای نانویی
حسگرهای نانویی
رتبه چهارم تولید علم نانو
درآمد سالانه بالغ بر 400 میلیارد تومان از محصولات نانویی در سال 96
ط) سلامت
تجهیزات سلامت و پزشکی
پیوند اعضا
شیوههای درمانی پیشرفته
تولید انواع سرم و واکسن
تولید انواع دارو و ارائه داروهای بسیار پیشرفته
داروهای گیاهی
ی) لیزر و اپتیک
اپتیک پیشرفته (انواع لنز و شیشه مخصوص، پوشش دهیهای حساس
لیزرهای کم توان تشخیصی
لیزرهای پرتوان صنعتی
وسایل اندازه گیری لیزری
ک) انرژی
نفت و گاز (کشف، استخراج، پالایش، ازدیاد برداشت، طراحی و ساخت تجهیزات عمده)
برق (طراحی و ساخت نیروگاه، تولید و توزیع برق، ذخیرهسازی برق، بهرهبرداری)
انرژیهای نو (هسته ای، خورشیدی، بادی، زمین گرمایی، پیل سوختی، زیستی و سلولهای خورشیدی)
ل) کشاورزی
داروها و سرمهای حیوانی
تولیدگونههای جدید محصولات کشاورزی مناسب با شرایط محیطی
حفظ و تقویت خاک
ارتقای بهره وری زمین و آب
مبارزه زیستی با آفات
م) فناوری اطلاعات و ارتباطات
تولید انواع نرم افزار کاربردی و سامانههای پیشرفته
طراحی و پیاده سازی شبکههای اطلاعاتی و ارتباطی
طراحی و تولید انواع سویچ آنالوگ و دیجیتال
رمز و دفاع سایبری
پیاده سازی دولت الکترونیک
هوش مصنوعی
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۸
#علوم_انسانی_اسلامی
🔆🔆🔆🔆🔆
🔭🔬 انقلاب و فناوری
ن) فناوری نرم
تدوین و ارائه اسناد راهبردی پیشرفت در زمینههای مختلف
تقویت جنبش نرم افزاری و تولید علم
توسعه و اجرای الگوهای پیشرفته مدیریت
بصیرت افزایی و شناسایی طرحهای دشمن
س) آب و فاضلاب
سدسازی و مهارآّب
شیرین سازی آب
انتقال و توزیع آب
تصفیه و بازیافت پسابهای صنعتی و شهری
اکتشاف و استخراج ژرفابها
ع) صنایع و معادن
اکتشاف و استخراج معادن
طراحی، ساخت و تولید تجهیزات و ماشین آلات سبک و سنگین
فرآوری مواد معدنی و تولید محصولات با ارزش
فناوریهای افزایش تولید فولاد، سیمان و سایر مواد اصلی توسعه کشور
ف) خودروسازی
طراحی و ساخت خودرو
طراحی و ساخت انواع موتور خودرو
طراحی و ساخت قطعات و لوازم یدکی
ص) محیط زیست
شناسایی و رفع آلودگی
بازیافت زباله و مواد مستعمل
شناسایی تغییرات اقلیمی و آب و هوایی و عوامل آن
حفاظت از نمونههای نادر گیاهی و حیوانی
ق) عمران و شهرسازی
طرا
حی و ساخت انواع شهرها و شهرکهای جدید
طراحی و ساخت انواع سدها
طراحی و ساخت انواع جاده، تونل، پلهای بزرگ و سیلو
ساخت کامپوزیت
ر) توربین و نیروگاهسازی
ساخت انواع توربین ژنراتور و نصب نیروگاههای بزرگ در داخل و خارج از کشور مبتنی بر آن
طراحی و ساخت توربینهای سرچاهی نفت
@salmanraoofi
#سیاسی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#دستاورد_های_انقلاب ۹ قسمت آخر
#علوم_انسانی_اسلامی
🔆🔆🔆🔆🔆
📚 ایران در 2 رشته اقتصاد و مدیریت در جمع برترین دانشگاههای دنیا قرار دارد
📚 رشد 37 برابری علوم اسلامی پس از انقلاب اسلامی
فضائلی پیشرفت انقلاب اسلامی در حوزهعلوم انسانی را مورد بررسی قرار داد و دستاوردهای این بخش را این چنین اعلام کرد:
👇👇👇👇👇
بیش از 97% از تولید علم کشور در حوزه علوم انسانی و اجتماعی مربوط به دوران بعد از انقلاب اسلامی است و فقط 3 درصد مربوط به قبل انقلاب است.
بر اساس آمار استخراج شده حوزه موضوعی علوم انسانی رشد 37 برابری از نظر تعداد مدارک ثبت شده نسبت به قبل از انقلاب را داشته است.
علی رغم عدم ثبت مدارک و مدلهای حوزوی و اسلامی در پایگاههای جهانی؛ اطلاعات تولید علم جمهوری اسلامی ایران در پایگاه کلاریویت آنالتیکز (آی.اس.آی) نشان میدهد که سهم ایران از تولید علم علوم انسانی و اجتماعی دنیا از 0.4 درصد در سال 2012 به 0.6 درصد در سال 2017 رسیده است که از رشد 47 درصدی حکایت میکند، آخرین اطلاعات در سال 2018 دلالت بر سهم 0.7 درصدی ایران و رشد قابل توجه در این زمینه دارد.
در صورت ثبت تمامی مدارک علمی حوزوی، اسلامی و فقهی در حوزه علوم انسانی در پایگاههای جهانی؛ قطعا جمهوری اسلامی ایران در صدر تولید علم علوم انسانی قرار میگیرد.
از جمهوری اسلامی ایران در مجلات علوم انسانی و اجتماعی بین المللی دنیا در سال 2017 تعداد 3 هزار و 303 مقاله منتشر شده است، این رقم در سال 2012 تعداد یک هزار و 975 مقاله بود که نشان از افزایش تعداد مقالات دارد.
در صورتی که سال 2017 را مبنای بررسی سهم کشور از تولید علم در حوزههای مختلف قرار دهیم سهم علوم انسانی از کل تولید علم دنیا 1.3 درصد است.
میزان توجه به ظرفیتهای علوم انسانی نسبت به قبل انقلاب به میزان قابل توجهی رشد داشته است به طوریکه تعداد نشریات علمیـپژوهشی و نشریات علمی ترویجی یک هزار و 273 است که از این تعداد 702 مجله در گروه علوم انسانی و علوم اجتماعی هستند.
تعداد انجمنهای علمی کشور در حوزه علوم انسانی طی سالهای 1380-1393 با روند صعودی مواجه بوده است به طوریکه از 32 انجمن به 105 انجمن علمی رسیده و در بین علوم دارای بیشترین نرخ رشد در تعداد انجمنها است.
در رتبهبندی موضوعی شانگهای در سال 2018، رتبهبندی حوزه علوم انسانی در 14 رشته صورت پذیرفته است که شاهد حضور دانشگاههای برتر کشور در 2 رشته اقتصاد و مدیریت در جمع برترین دانشگاههای دنیا هستیم.
آمار تعداد قطبهای علمی در رشته علوم انسانی و هنر از صفر قطب علمی در قبل انقلاب به 28 قطب علمی تا پایان برنامه پنجم افزایش یافته است.
از بی توجهی به مقوله علوم انسانی و عدم ثبت نظریه در قبل انقلاب، بعد از انقلاب اسلامی2500 کرسی ترویجی در حوزه علوم انسانی راهاندازی شده و اکنون 41 نظریه درباره علوم انسانی ثبت شده است.
از نظر تعداد کتب منتشره در سال در رشته الهیات ایران رتبه دوم جهانی را دارا است.
@salmanraoofi
#اصول
💟 یه تعریف دقیق از علم اصول؟
_____💐__________💐_____
علم پیدا کردن به عناصر عام ومشترک در عملیات استنباط.
پس وظیفه علم اصول بحث کردن از عناصر عام است زیرا عناصر عام مختص به یک باب فقهی نیستند و در همه ی باب های فقهی کاربرد دارند.
عناصر عام و مشترک را رگِ حیاتی استنباط می گویند و این وجه تسمیه برگرفته از میزان اهمیت و تاثیر گذاری این عناصر می باشد.
•┈••✾••┈•
@Osolefeghh
@salmanraoofi
#اصول
💟 برای استنباط دو عنصر حیاتی نیازه
_____💐__________💐_____
که برای استنباط یک حکم شرعی دو عنصر مهم نیاز است که عبارتند از
💐 عنصر خاص
💐 عنصر عام و مشترک
عنصرخاص: متناسب با هر باب فقهی عناصر خاصی موجود است که مختص به همان باب است ( مثلا عنصر اصاله الطهارت مختص به باب طهارت)
مثلا در بحث استنباط حکم وجوب نماز یک سری عناصر خاص وجود دارد که مختص باب نماز است و باید توسط طلبه بررسی بشه ازجمله
▫️ پیداکردن روایات مربوط به نماز
▫️ فهم مفردات روایت مربوطه
▫️ تشخیص ظهور روایات نماز
عناصرعام: اما یک سری عناصرهستند که مختص به یک باب فقهی نیستند و درهمه ی باب های فقهی کابرد دارند از جمله این عناصر می توان به
▫️ حجیت خبر واحد
▫️ حجیت ظواهر (مثلا امر ظهور در واجب دارد و این ظهور حجت است)
و...
•┈••✾••┈•
@Osolefeghh
@salmanraoofi
#اصول
علم اصول، منطقِ علم فقه
_____💐__________💐_____
همانطور که می دانید علم منطق به ما چگونگی فکر صحیح و روش صحیح استدلال کردن(صغری و کبری چیدن صحیح) جهت اثبات هر مسئله را آموزش می دهد.
دقیقا علم اصول هم چنین وظیفه ای را نسبت به علم فقه برعهده دارد و چگونگی استدلال کردن برای اثبات یک حکم شرعی را آموزش می دهد.
مثلا علم منطق به ما یاد می دهد که برای ثابت کردنِ فانی بودن سقراط باید صغری و کبری دقیق به این شکل تشکیل بدهی
▫️صغری: سقراط انسان است
▫️کبری: هر انسانی فانی است
▫️نتیجه: پس سقراط فانی است
علم اصول هم به ما یاد می دهد مثلا برای اثبات یک حکم شرعی ابتدا ظهور گیری از روایت انجام بشه و بعد یک عنصر مهم تحویل ما میده 👈(حجیت ظورات).
تنها فرق بین منطق و اصول این است که علم منطق روش استدلال کردن درباره همه علوم را آموزش می دهد ولی اصول روش استدلال بر حکم شرعی (فقه) را آموزش می دهد.
•┈••✾••┈•
@Osolefeghh
@salmanraoofi
#اصول
💟 رابطه اصول و فقه چگونه است ؟
_____💐__________💐_____
از دید شهید صدر رحمه الله،علم اصول، علم #نظریه دادن است و علم فقه، علم #تطبیق کردن.
توضیح مطلب:
(علم اصول، علم #نظریه)
همانطور که گفته شد علم اصول، به ما قواعد مشترکه از قبیل حجیت ظهورات و حجیت خبر واحد و...را می آموزد و در واقع این قواعد مشترک که در تمام ابواب فقه کاربرد دارند،نظریه هایی مهم برای فقیه به حساب می آید. به همین خاطر از علم اصول به رگ حیاتی استنباط یاد می شود.
پس علم اصول، علم نظریه دادن(مبنا دادن) به فقیه است.
(علم فقه،علم #تطبیق کردن)
علم فقه یک وظیفه بسیار مهم دارد که عبارت است از تطبیق کردن نظریات اصولی بر آیات و روایات و سپس استنباط حکم شرعی.
پس به همین دلیل به علم فقه، علم تطبیق کردنِ نظریات اصول می گویند.
•┈••✾••┈•
@Osolefeghh
@salmanraoofi
#بانوان
🔆آئین رونمایی از آثار جدید مرکز تحقیقات زن و خانواده
با سخنرانی حجتالاسلام والمسلین بهجت پور مدیر حوزههای علمیه خواهران
رونمایی از سه جلد کتاب مجموعه حجاب پژوهی:
📚 «پوشش زنان در زمان پیامبرصلیالله علیه و آله»،
📚 «پژوهشهای فقهی حجاب»
📚«مروری بر مطالعات حجاب»
📚کتاب «زنان، افتا و مرجعیت»
گزارش فعالیتهای پژوهشی مرکز و تقدیر از پژوهشگر برتر
⏳زمان: پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۷، ساعت ۱۰ تا ۱۲
📪 مکان: قم، بلوار الغدیر، کوچه ۱۰، پلاک ۵، مرکز تحقیقات زن و خانواده
@salmanraoofi
حسب نقل سالروز وفات حضرت معصومه را تسلیت عرض میکنم
🔻🔻🔻🔻🔻
سال ها شهر در اعماق سیاهی سخت است
روز و شب بگذرد اما به تباهی سخت است
نفس باغ به تکرار نیامد بالا
آفتاب از سر دیوار نیامد بالا
اینکه عمری فقط از سفره کپک برداری
گندم و پنبه بکاری و نمک برداری
خشکیِ باغچه ها روی زمین باقی ماند
سال ها طی شد و این شهر چنین باقی ماند
در فراموشیِ انجیر و انار و گندم
ناگهان گفت نهیبی که هلا ای مردم
آب در دست اگر هست زمین بگذارید
تا خود صبح بر این خاک جبین بگدارید
از تبار گل و آیینه کسی می آید
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید
پس به همراه همان ابر که باران آورد
مهربانی خدا در زد و مهمان آورد
دختری آمده از ایل و تبار حیدر
از هر آنچه بنویسیم فراتر ، برتر
وصف اورا نتوان گفت به صد منظومه
گفته معصوم به او فاطمهء معصومه
آفتابی که به سر چادری از شب دارد
جلوهء فاطمی و هیبت زینب دارد
آفتابی است که اعجاز فراوان با اوست
باد سرمست شده ، عطر خراسان با اوست
شهرِ آفت زده از رنج و بلا عاری شد
برکت از در و دیوار بر آن جاری شد
از سفر آمده ای خستهء راهی بانو
زنده کن وادیِ مارا به نگاهی بانو
ما اسیریم و فقیریم و یتیم ای مهتاب
دختر حضرت موسی دل مارا دریاب
قم کویر است کویری که تلاطم دارد
چادرت را بتکان قصد تیمم دارد
آمد اینگونه ولی هر چه که آمد نرسید
عشق همواره به مقصود به مقصد نرسید
که اویس قرنی هم به محمد نرسید
عاقبت حضرت معصومه به مشهد نرسید....
به تماشای خدا آمده بود اما حیف
او به دیدار رضا آمده بود اما حیف
قصه این بود و به وصفش قلم ما در ماند
داغ دیدار برادر به دل خواهر ماند
ماند تا پنجرهء باغ ارام وا باشد
حرم او حرم حضرت زهرا باشد
تا که ما روضهء بسیار بخوانیم در آن
روضه های در و دیوار بخوانیم در آن....
🔆سید حمید رضا برقعی
@salmanraoofi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرهنگی
🔆دولت روسیه در ماههای اخیر کنسرتهای رپ زیادی را لغو کرده.
پوتین گفته رپ و موسیقی مدرن بر پایه سکس، مواد مخدر و اعتراض است و ممنوع کردن رپ غیر ممکن است پس دولت باید کنترل کنسرتها را به دست بگیرد.
🔆وزیر ارشاد تحصیل کرده حوزه هم به ده ها کنسرت مستهجن اجازه برگزاری و انتشار می دهد.
🔆نادانها در صدا و سیما هم این افراد را در برنامه های مختلف دعوت می کنند و از آنها چهره سازی می کنند.
🔆ترویج موسیقی مستهجن به جای ترویج قرآن و عترت وزارت ارشاد و صدا و سیما را در مواردی به مراکز اضلال تبدیل کرده
سلمان رئوفی
@salmanraoofi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرهنگی
#سیاسی
🔆انهدام شورای عالی انقلاب فرهنگی به دست رؤسای ۳ قوه
🔆حقایقی تلخ و دردناک از عالیترین شورای فرهنگی کشور
🔆آقایانِ برادران ۲ قوه (آقایان علی #لاریجانی و صادق لاریجانی) کلا در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی شرکت نمیکنند که این خلاف قانون است.
🔆رئیس جمهور فعلی ما (#روحانی) بسیاری از جلسات شورا را لغو میکند و برگزار نمیکند.
🔆تعداد جلسات و مصوبات شورا در پایینترین سطح خود در ۴۰ سالِ پس از انقلاب هست
🔆اسنادی در شورا تصویب شده که برخی از این اسناد، حدود ۳۰-۴۰ جلسه طول کشیده است، ولی رئیس جمهور ابلاغ نمیکند، دستور اجرا نمیدهد، حتی یک جلسه اجرایی تشکیل نمیدهد. این هم خلاف قانون است.
🔆دولت روحانی، کنوانسیونِ حقوق کودکِ سازمان را ابلاغ کرده و اجرا میکند. اما سند ملیِ کودک و نوجوان که در شورا با حضور خود روحانی تصویب شده است، ماههاست که در دفتر رئیس جمهور مانده، نه ابلاغ میشود و نه اجرا!
🔆در شورا از لیبرال مذهبی داریم تا محافظهکارِ بله قربانگو تا کسانی که مکتب و خط امام را شناختند و میخواهند اجرا بکنند، اما عُرضه ندارند.
@salmanraoofi
🔆نشست نقد و بررسی کتاب «تاریخ اسلام از عصر جاهلیت تا رحلت پیامبر(ص)» ۲۸ آذر ۹۷ در قم برگزار می گردد.
https://b2n.ir/33843
@salmanraoofi
هدایت شده از روزنه
نشست های #سیاسی در پوشش و #ادبیات_علمی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔽نشست «حوزه مستقل وعقلانی نه سکولار، نه افراطی» با سخنرانی جناب آقای #کاظم_قاضی_زاده در موسسه #فهیم برگزار شد.
🔸قاضی زاده در این نشست گفته: به غیر از حکومت انبیا نمی توان گفت مجموعه حکومتی که در یک حاکمیت اتفاق می افتد حق است.
متن کامل:
👇
hawzahnews.com/detail/News/472012
🔶حاشیه
آقای قاضی زاده از چهره های نزدیک به دولت #اعتدال است که در موسسه فهیم به تئوری سازی برای این جریان تلاش زیادی در کارنامه دارد.(مراجعه به سایت رسمی مجموعه)
ایشان اکنون در جلسات تشکل موسوم به #نشست_اساتید حضور پررنگ دارد و در اجلاسیه سال پیش این تشکیلات به عنوان سخنران حاضر بود.
متن کامل این نشست مذکور٬ در #خبرگزاری_حوزه منتشر شده و در آن گزارش٬ وی به عنوان استاد درس خارج حوزه قم معرفی شده است.
معلوم نیست کسانی که سوابق سیاسی روشن دارند با کدام منابع مالی به جریان سازی علمی در حوزه قم مشغول اند و جالب آنکه با گرایشات سیاسی روشن این مجموعه٬ شعار #استقلال_حوزه چه تناسبی دارد؟!
@rozaneebefarda
هدایت شده از بیداری ملت
🔺برکناری رئیس دانشکده هسته ای دانشگاه شهید بهشتی و زمزمه احتمال بازدید بازرسان و جاسوسان آژانس انرژی اتمی از دانشگاه شهید بهشتی/ روایت یکی از دانشجویان از اتفاقات عجیب در این دانشگاه
مگر همه تحریمها را برنگرداندند پس چرا هسته ای ما همچنان زیر تیغ جاسوسان بازرس نما هست؟
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فاطمه معصومه انقلابی.mp3
18.26M
#بصیرت_نافذ ۱۱۹
کریمه،
یعنی ولایی و انقلابی
@hazin14
نگاهی به ادله شهادت حضرت معصومه سلام الله علیها
@salmanraoofi
شفیعه روز جزا، حضرت معصومه (ع. ه).pdf
207.9K
#حضرت_معصومه سلام الله علیها
@salmanraoofi
زندگی نامه ی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها.pdf
133.4K
#حضرت_معصومه سلام الله علیها
@salmanraoofi