☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۴)
🌀 در کانون خبرها نخستین گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهور را داشتیم که بعضی از نکات آن قابل تحلیل است که در چند بند قابل توجه می باشد.
🍃🌻🍃
1⃣ صداقت و شفافیت با مردم که از مطالبات مقام معظم رهبری نیز میباشد از ویژگیهای آن بوده که نمونه بارز آن را در دوران کوتاه شهید رجایی که کابینه سی و شش میلیونی معروف بود را نداشتیم و دولت سیزدهم نیز با همین شعار و کابینه مردمی و هشتاد میلیونی را مورد توجه قرار داد که باید آن را به فال نیک گرفت.
2⃣ عمل به وعده های داده شده رئیس جمهور در دوران تبلیغات انتخاباتی که باید یکی بعد از دیگری محقق شود و خلاف وعده هم در شرع مقدس و هم در افکار عمومی عملی مضموم و ناپسند است که دکتر رئیسی آن را بخوبی می داند.
3⃣ دیدار چهره به چهره و لمس کردن مشکلات مردم از نزدیک و دوری از عمل دستوری از پشت میز و صندلی و اتاقهای مدیریت اشرافی و تشریفاتی که دور از شأن و منزلت یک رئیس جمهور مردمی و اسلامی می باشد، نمونه دیگری از تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب است.
4⃣ دوری از اشرافیگری و برخورد متواضعانه با مردم و پای درد دل آنها نشستن و همواره در خدمت مردم بودن و ترمیم آسیب های اعتماد مردم می تواند دراین دیدارها موثر واقع شود که مورد تاکید مقام معظم رهبری در دیدار اعضای هیئت دولت نیز بوده است.
5⃣ اولویت بندی مشکلات مردم که میراث دولت لیبرال گذشته است که کم کاری و بعضا خیانت دولت یازدهم و دوازدهم باعث مشکلات عدیده اقتصادی این روزهای کشور شده است که البته از ویروس منحوس کرونا نباید غافل باشیم که همه اجزای دولت برای مهار آن و اجرای طرح واکسیناسیون عمومی آن بسیج شده است و این از نقاط مثبت و قوت ابتدای آغاز کار دولت سیزدهم می باشد.
6⃣ مبارزه با فساد و از بین بردن گلوگاههای فسادخیز با هماهنگی نیروهای انقلابی و هماهنگی مراکز اطلاعاتی و امنیتی و دستگاه قضایی نیز عامل اعتماد مردم و موفقیت دولت خواهد بود که البته این کار به خوبی و مستمر باید ادامه پيدا کند.
7⃣ استفاده از ظرفیتهای داخلی و اتمام پروژههای نیمه تمام و هدایت نقدینگی به طرف تولید و بالا بردن کیفیت تولیدات داخلی و ایجاد امنیت سرمایه گذاری خارجی و داخلی خصوصا بخش خصوصی و امنیت شبکه های اجتماعی وایجاد زیر ساختهای دولت الکترونیک در کشور که مورد توجه قرار گرفته است.
✍ عبدالله کیا
#روشنگری
#ثامن
11.mp3
2.4M
☘️
✅#صدای_ثامن(۱۱)| بازدیدهای سرزده آیت الله رییسی، امتداد دولت مردمی
🍃🌹🍃
🎙 کارشناس: دکتر یاسینی
#روشنگری
رویکرد طالبان در قبال داعش و القاعده چیست؟
در حالی که داعش هیچ اعتقادی به دیپلماسی و مذاکره ندارد، اما طالبان اخیرا با تشکیل هیئت سیاسی، به مذاکره و دیپلماسی هم روی آورده است.
طالبان به شدت مخالف حضور و فعالیت داعش در افغانستان است و اتفاقا در سالهای اخیر، نیروی اصلی کنترل کننده و مقابله کننده با داعش در افغانستان طالبان بوده است. تفاوت های این دو در چند محور است:
۱. فکری:
داعش وهایی است و رویکرد تکفیری تروریستی دارد، اما طالبان حنفی مذهب است و رویکرد تکفیری ندارد.
۲. رویکرد مبارزاتی:
داعش در مبارزه خود، اولویت را به دشمن قریب یعنی مسلمانان غیر همراه با خود میدهد، اما طالبان اولویت مبارزه خود را دشمنان بعید (دشمنان خارجی) می داند۔
۳. نگرشی نسبت به خلافت:
با وجود تأکید هر دو به احیانی خلافت، داعش رویکرد فراملی و جهان شمول به خلافت دارد، اما طالبان رویکرد ملی دارد و صرفا درصدد ایجاد خلافت اسلامی (امارت اسلامی) در افغانستان است.
۴. رویکرد سیاسی:
در حالی که داعش هیچ اعتقادی به دیپلماسی و مذاکره ندارد، اما طالبان اخیرا با تشکیل هیئت سیاسی، به مذاکره و دیپلماسی هم روی آورده است.
5. عناصر تشکیل دهنده:
اکثریت گروه طالبان پشتونهای افغانستانی هستند، اما داعش متشکل از افرادی با ملیت های مختلف بود.
رابطه طالبان با القاعده چگونه است؟
طالبان و القاعده اگرچه هر دو محصول حمله شوروی به افغانستان هستند، اما تنها در ضرورت مقابله با اشغالگری شوروی با هم اشتراک داشتند. تمام تفاوت هایی که میان داعش و طالبان وجود دارد و در سوال قبلی به آنها پرداخته شد، میان طالبان و القاعده نیز وجود دارد.
با این حال، هماکنون طالبان با القاعده ارتباط دارد و اعلام کرد که اعضای القاعده را نه به آمریکا تحویل میدهد و نه اجازه میدهد که افغانستان به مأمنی برای القاعده تبدیل شود.
🌐 پرسمان سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
با توجه به هشدار سردار پاکپور احتمال عملیات سپاه علیه تروریستها در شمال عراق وجود دارد؟
تحرکات تروریستهای تکفیری در طول ماههای گذشته در مرزهای شمال غرب و غربی کشور که موجب شهادت گروهی از نیروهای مرزبانی، بسیجی و حتی شهروندان عادی بود به نظر کاسه صبر مقامات نظامی کشور را لبریز کرده است. این گروهکهای تروریستی که در چتر حمایتی امریکا، رژیم صهیونیستی، انگلیس و تشکیلات خانوادگی ملامسعود بارزانی در استانهای اربیل، سلیمانیه و دهوک عراق فعالیت میکنند به هر شکل ممکن باید زیر ضربه بروند، چرا که با گسترش آموزشها و افزایش تحرکات آنها در نقاط مرزی میتواند خطرات عمدهای را برای کشور در پی داشته باشد.
سالها است که گروههای تروریستی و ضد انقلاب وابسته به استکبار جهانی و سرویسهای جاسوسی بیگانه از جغرافیای اقلیم شمال عراق برای برهم زدن امنیت و آرامش مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران و ایجاد اذیت و آزار برای مردم ساکن در این مناطق استفاده میکنند و در این خصوص به دولت عراق و مسئولین اقلیم شمال این کشور تذکرات لازم داده شده است.
در این زمينه سردار محمد پاکپور هشدار دادند که دولت عراق و اقلیم کردستان نباید به تروریستها اجازه جولان و برپایی مقر در این سرزمین برای تهدید و ایجاد ناامنی علیه ایران را بدهند، هرگونه کوتاهی و غفلت در این خصوص را مغایر حسن همجواری و روابط حسنه دو کشور میدانیم. با توجه به وضعیت منطقه و احتمال پاسخ قاطع، کوبنده و پشیمان کننده جمهوری اسلامی ایران به گروهکهای تروریستی وابسته به دشمنان قسم خورده انقلاب و نظام اسلامی که در اقلیم شمال عراق لانه کردهاند، از ساکنین این مناطق درخواست میکنیم از مقرهای تروریست ها فاصله بگیرند تا آسیبی متوجه آنها نشود.
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۶)
🌀 خبر: کشتیهای حامل سوخت ایران به لبنان رسیدند و لبنانیها برای کشتیهای نفتکش ایرانی سرود ساختند.
🍃🌻🍃
🔻 تحلیل: زمانی که استکبار جهانی در عرصههای نظامی و سیاسی و جنگ روانی کم می آورد به قصد در هم شکستن اراده ملت ها و دولتهای انقلابی و مستقل از اهرم فشار تحریم اقتصادی بهره می گیرد که تحریم کشورهای کوبا ایران- ونزوئلا- چین- روسیه- سوریه از این قبیل است. حزب الله لبنان با ابتکار وگروگان گرفتن امنیت اسرائیل و تلقی کردن کشتیهای حامل سوخت به عنوان خاک لبنان و داشتن حق مقابله به مثل سیاستهای ظالمانه و استکباری آمریکا و اسرائیل را به چالش کشیده و در هم میشکند.
🔹 اگر چه فعلا حجم این موضوع محدود و منطقهای است ولی اثرش جهانی بوده و قدرتهای عظیم مستکبر جهانی را به چالش می کشد و تولد قدرتهای مستقل با ارادههای انقلابی نو ظهور منطقهای و جهانی را نوید می دهد.
🔸 آمریکا و سلطه جهانی که از نظر نظامی و سیاسی در سوریه- یمن- ایران- افغانستان- لبنان- غزه- کوبا- ویتنام در تحریمها ناکام گشته، نیز به قصد درهم شکستن اراده ملتها در حال عقب نشینی است.
🔹 وقتی که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: دشمن از نظر نظامی،سیاسی و امنیتی به عقب رانده شده و به فضل الهی در زمینه تحریم و فشار حداکثری نیز شکست حداکثری را تحمل خواهد کرد.
🔺 به لطف خدا زمینههای عملی آن در حال شکلگیری است، براستی نصرت الهی نزدیک است و پرچم حق در مقیاس جهانی در حال بر افراشته شدن پرچم باطل در حال سرنگونی تدریجی است.
✍احمد جنتی
#روشنگری
#ثامن
🆔
🍀
🔶همینایی که الان دارن نظام رو میکوبن که چرا تو افغانستان دخالت نمیکنه، اگه میفهمیدن نظام تو افغانستان داره میجنگه شعار میدادن:
نه پنجشیر نه کابل، جانم فدای زابل
چندتا عکس هم از سیستان و خوزستان و جاهای دیگه میگذاشتن و میگفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است و....
بعضی از دوستان در مورد ماهیت طالبان و اینکه از اول هم معلوم بود ، سخنان وحرکات آنها یه تاکتیکه ، و راهبردشون همون ۲۰ سال قبل هست مطالبی را مطرح فرمودند، این که کار سختی نیست ، مهم اینه که راهکار ارائه کنیم ، که نحوه مواجه با طالبان چیست؟
#جسارتا ما دو تا سناریو داشتیم:
۱. طالبانی که با فریب پیش اومد و مشخص بود که با این تاکتیک میخواهند مسلط شوند و بعد تغییر تاکتیک داده و به همان راهبرد خود برگردند
۲ . اینکه تصور این بود که ، همانطور که میگویند ، اعتماد شود که اینها نسبت به ۲۰ قبل فرق کردند.
#مواجه ما با این دو تصور ۲ پاسخ دارد؛
🔺اعزام نیرو ،تجهیزات ، حمایتهای مالی ، و ... ، جهت مقابله با آنها
🔻همین روشی که در پیش گرفتیم ؛یعنی گفتگو ، اعتماد سازی ، مدیریت شرایط و اتخاذ تصمیم عدم حمایت و عدم مقابله ،
اگر گزینه اول عملیاتی میشد، که قطعاً بر اساس سناریوی آمریکا بود، اثرات ذیل را به دنبال داشت؛
۱.ورود جنگ به جبهه دیگر پس از سوریه که هنوز اثرات آنرا نتوانستیم با توجه به وضع دولت گذشته جبران کنیم.
۲. عدم آمادگی افکار عمومی برای ورود به یک جنگ دیگر ، با کاهش شدید سرمایه اجتماعی در شرایط فعلی)با توجه به بحرانهای شدید مالی ، اقتصادی و ...)
۳. نا امنی اقتصادی ، امنیتی و ... با توجه به همسایگی با افغانستان بر خلاف سوریه ، و امکان شدید حملات تروریستی در کشور به جهت همجواری با افغانستان
۴. نابودی توان اقتصادی ، مالی و ...دنیای اسلام با تضعیف آنها و فرصت تنفس برای اسرائیل که در حال فرو پاشی است
۵.برآوردن خواست جبهه اصلاحات و آمریکا که خواستار ورود کشور در یک جنگ فرسایشی پایان ناپذیر است.
با این پیش فرض که آنجا افغانستان است و سرزمینی که ۴۰ %آنها پشتون هستند و شرایط خاص ژئوپلیتیک آنجا مثل سوریه نیست که داعش از هرجای جهان آنجا وارد شده .
ساده انگاری است اگر وضعیت سوریه و ورود آنرا با افغانستان مقایسه شود.
به هر حال از عزیزانی که سناریوی دیگر را هم بررسی میکنند ، انتظار است شواهد هزینه سناریوی دوم را که مشاهده میکنند با موارد فوق بسنجند ، ببینیم ، کدام یک به حکمت ، عزت و مصلحت جمهوری اسلامی در اتخاذ تصمیم نظام ، نزدیکتر است ؟
🔴موشک پدافندی دوربرد و ارتفاع بالای S-200
این موشک در ایران با سامانه تلاش لینک شده و واحد پدافندی ۲ لایه را با برد متوسط و بلند پوشش داده
#قدرت_نظامی