💢 «نیاز به احترام»، «احساس ارزشمندی»، «مهم بودن» و «کنترل مؤثر داشتن»
✅ همه ما آدمها نیاز داریم روی محیط اطراف، زندگیمان و خودمان کنترل داشته باشیم. بتوانیم دستاورد به دست آوریم. موفقیت کسب کنیم، قدرت داشته باشیم و پیشرفت کنیم. مورد توجه قرار بگیریم، دیده و شنیده شویم و احساس «مهم بودن» داشته باشیم.
✅ نیاز به قدرت اگر ارضا نشود، ممکن است در بزرگسالی و پذیرش مسئولیتهای اجتماعی چند حالت پیش آید:
⭕ عدم اعتماد به نفس و احساس بی کفایتی
⭕ میل افراطی به قدرت که آز آن به شهوت قدرت یاد خواهد شد.
⭕ میل افراطی به ثروت برای با کفایت نشان دادن خود و بدست آوردن اعتبار.
#تربیتی
#سبک_زندگی
#تولید_محتوای_خواهران
https://eitaa.com/samen53
zano_bazyabi_hoviate_haghighi.pdf
5.75M
➿➿➿🍃🌹🍃➿➿➿
🌹 #پیشنهاد_دانلود
♨️کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی
https://eitaa.com/samen53
🍃 #پیشنهاد_دانلود
🍃🌹مقام معظم رهبری:
✨🌸این مسأله که زن به سمت معرفت، علم، مطالعه، آگاهی، کسب معلومات و معارف حرکت کند، باید در میان خودِ بانوان خیلی جدّی گرفته شود و به آن اهمیت بدهند.۱۳۷۶/۰۷/۳۰ 🌸✨
♨️کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی
در اندیشه مقام معظم رهبری 👇👇
#معرفی_کتاب
#ثامن
https://eitaa.com/samen53
🔴در تاریکخانه بودجه شرکتهای دولتی چه میگذرد؟
⚫هرچند بودجه شرکتهای دولتی بهمعنای اقلام حسابهای جاری و حسابهای سرمایهای این شرکتها به تصویب مجلس می رسد؛ اما در عمل به جز اقلام مرتبط با منابع عمومی، سایر ارقام منابع و مصارف این شرکتها در قوه مقننه مورد بررسی قرار نمیگیرند. وقتگیر بودن بررسی بودجه شرکتهای دولتی در فرصت اندک بررسی بودجه در مجلس، لزوم بررسی تخصصی شرکتهای هر حوزه خاص، دسترسی نداشتن به اطلاعات کافی و مبهم بودن الگوی مطلوب ورود مجلس به بودجه شرکتها، مهمترین دلایل عدم بررسی جدی بودجه شرکتهای دولتی در مجلس است.
⏪ بودجه شرکتها و بانکهای دولتی در سال ۱۳۹۹ حدود ۷۵ درصد کل بودجه را تشکیل میدهد؛ به عبارتی، بودجه شرکتها و بانکهای دولتی به تنهایی معادل سه برابر بودجه عمومی کشور است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/samen53
بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ وَ ما أَنَا عَلَيْكُمْ بِحَفِيظٍ
سوره مبارکه هودآیه «86»
(مال و سرمايهى حلالى كه) خداوند (براى شما) باقى گذارده (از مال و ثروتى كه در اثر كم فروشى بدست مىآوريد) برايتان بهتر است اگر ايمان داشته باشيد، و من نگهبان شما (بر حفظ ايمانتان و پذيرش اين راه) نيستم.
«بَقِيَّتُ اللَّهِ» در اين آيه به معناى درآمد و سودى است كه از يك سرمايهى حلال و خداپسندانه براى انسان باقى مىماند و صد در صد حلال است. امّا در روايات به هر وجود مباركى كه به ارادهى خداوند براى بشريّت باقى مىماند، «بَقِيَّتُ اللَّهِ» گفته مىشود. از جمله به سربازان مؤمنى كه پيروزمندانه از جبههى جنگ برمىگردند، زيرا به ارادهى الهى باقى ماندهاند. به امام عصر (عجّل اللَّه تعالى فرجه الشريف) نيز «بَقِيَّتُ اللَّهِ» مىگويند، چون آن وجود شريف به خواست خداوند براى هدايت مردم ذخيره و باقى نگهداشته شده است. در روايات مىخوانيم كه يكى از نامها و اسامى مبارك آن حضرت «بَقِيَّتُ اللَّهِ» است «1» و ما بر او به اين نام سلام مىكنيم: «السلام عليك يا بقية اللَّه فى ارضه». وقتى آن حضرت در مكّه ظهور فرمايند، اين آيه را تلاوت كرده و مىفرمايند: من آن «بقيّة اللَّه» هستم. البتّه به ساير معصومين عليهم السلام نيز لقب «بقيةاللَّه» داده شده است. «2»
«1». بحارالانوار، ج 46، ص 259.
«2». تفسير كنزالدقائق.جلد 4 - صفحه 108
https://eitaa.com/samen53
━━━💠🌸💠━━━
🌙✨شب شد و ماه آمده تا دلربایی ها کند،، نوبت ماه است ،ای ماه جهانم،، شب بخیر..!
مسپار دل به هر کس
که رخِ چو ماه دارد
به کسی سپار دل را،
که دلت نگاه دارد...
#خدای_من
#محبوبترینم
━━━💠🌸💠━━━
https://eitaa.com/samen53